تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
درسته!!! نظرت درباره ترکیب بعدیم ک تو صفحه قبل گذاشتم چیه؟؟؟ #2299
ترکیب خوبیه
البته شما تو هندسه پایه که نشون دادی یه مربع داخل یه مربع دیگه هست که این ترکیب حساب نمیشه
اما ترکیب مربع با مستطیل خیلی ترکیب خوبی شده ونکته مثبت کار اینه که همه شکل ها حجم پر نیستن و یه قسمت هایی از مستطیل توی سایت اومده و راه دسترسی شده

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 202975 بجز رمپ ک تو پرسپکتیو اشتباه کشیدم و سایه ی تیره تو دید پرنده و نقاط کثیری ک تو کار گذاشتم، ایراد دیگه ای دارم؟؟؟ دوستان پر توان نظر بدین plz!!!

آسوناشو خودت گفتی،سختاشو گذاشتی واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
فقط ی چی
فیگورت خیلیییییییی نایسه:D

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آسوناشو خودت گفتی،سختاشو گذاشتی واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
فقط ی چی
فیگورت خیلیییییییی نایسه:D
می خوام سر جلسه هم فیگورام لوده آمیز (!!!) باشه، بلکی نمره بیشتری بخاطر شاد کردن داورا بگیرم...!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مقداری از اعصاب و روان قویه خودتو بم میدی؟؟؟ ولی تو اسکیس ب هیچ وجه تمام سطوحو با بافت پر نکن، چون پرداختن بش خیلی وقت گیره...!!!

نهههههههههه همش واسه خودمه:cool:
چشم،حتما مهندس
اینا تمرینات کتاب آقای طایفه س
خطام چطوره؟بافتش خوب شده؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من درباره سرویس بهداشتی عمومی اطلاعات میخوام مثلا تیو یک پارک بخوایم سرویس بهداشتی بزنیم ،از چه فرم هایی استفاده کنیم و به چه چیزهایی توجه کنیم با سازه و فرمش خیلی مشکل دارم و همین طور تعدادش چند تا برای اقایون و چند تا هم خانم ها ،برای هر قسمت یک معلولین و یک دونه هم برا کودکان بسه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا چون پارک و بچه ها بیشتر هستن مال اونا را بیش از یکی باید بکشیم ؟؟؟خلاصه اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهههههههههه همش واسه خودمه:cool:
چشم،حتما مهندس
اینا تمرینات کتاب آقای طایفه س
خطام چطوره؟بافتش خوب شده؟؟

به نظرم که خوب کار کردی افرین مارال ،ما هم قاطی کارامون از این تمرینات می کنیم ولی می بینی روش پر از خط میشه یک هو،ولی خوبه تمرین می کنی ،به نظرم روی بافت درخت وقت بزاری ارزشش بیشتر ببین چی را توی کارت بیشتر می تونی استفاده کنی هر چند اگه همه را خوب بتونی بکشی که عالیه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
می خوام سر جلسه هم فیگورام لوده آمیز (!!!) باشه، بلکی نمره بیشتری بخاطر شاد کردن داورا بگیرم...!!!
خوبی فیگورات اینه ک چون خاصه خودته،هرکی ببیندشون یاد خودت میفته:whistle:

بچه ها من درباره سرویس بهداشتی عمومی اطلاعات میخوام مثلا تیو یک پارک بخوایم سرویس بهداشتی بزنیم ،از چه فرم هایی استفاده کنیم و به چه چیزهایی توجه کنیم با سازه و فرمش خیلی مشکل دارم و همین طور تعدادش چند تا برای اقایون و چند تا هم خانم ها ،برای هر قسمت یک معلولین و یک دونه هم برا کودکان بسه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا چون پارک و بچه ها بیشتر هستن مال اونا را بیش از یکی باید بکشیم ؟؟؟خلاصه اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
:question:مهندس چه سوالات چالش برانگیزی
تا الان دربارش ن خوندم نه حتی فکر کردم:D
داری میری واسه رتبه 1 هاااااااا;)
نویفرت چیزی نداره؟؟؟
بذا ی سرچ کنم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
به نظرم که خوب کار کردی افرین مارال ،ما هم قاطی کارامون از این تمرینات می کنیم ولی می بینی روش پر از خط میشه یک هو،ولی خوبه تمرین می کنی ،به نظرم روی بافت درخت وقت بزاری ارزشش بیشتر ببین چی را توی کارت بیشتر می تونی استفاده کنی هر چند اگه همه را خوب بتونی بکشی که عالیه
آخه تمرینات 20روزه مهندس طایفه تا همینجا بود
درخت و فیگورو از کتاب صدیق کار کنم؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس ترسیمت ضعیفه!!! کنتراست کار کمه!!! خطوط ضعیفن!!! ضخامتا سر جاشون ب کار نرفتن!!! پرسپکتیو غلطه!!! درختا هم خوب کار نشدن!!! بهت توصیه دارم همینو دوباره بکش و یکم تکسچر و درخت درست درمون از کتابای اسکیس بش اضافه کن!!!

sheelan

عضو جدید
20140408_183709.jpg20140409_145009.jpgدوستان من چون خیلی دستم ضعیفه جرات کار کردن ندارم...خیلی لطف میکنید اگه نظر بدین...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبی فیگورات اینه ک چون خاصه خودته،هرکی ببیندشون یاد خودت میفته:whistle:

نویفرت چیزی نداره؟؟؟
بذا ی سرچ کنم
جدی تر و باهوش تر از فیگورامم!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 203033مشاهده پیوست 203034دوستان من چون خیلی دستم ضعیفه جرات کار کردن ندارم...خیلی لطف میکنید اگه نظر بدین...

عزیزم من ک اونقد نمیدونم ک بخوام نظر خاصی بت بدم
فقط ی چی میگم: منم دستم ضعیفه
اما نمیگم چون ضعیفه جرات کارکردن ندارم
میگم چون ضعیفم بیشترترتر کار میکنم و انتقادپذیریمو بیشتر میکنم تا پیشرفت کنم
کار دومت خیلی خوب شده فقط خط هاتو یکم قوی تر کن

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 203033مشاهده پیوست 203034دوستان من چون خیلی دستم ضعیفه جرات کار کردن ندارم...خیلی لطف میکنید اگه نظر بدین...
پرسپکتیوت مشکل داره!!! درختات بد کار شدن!!! کار دومت بهتره!!! تقلبدم نکن تو حجم پردازی!!! اون مخروط ناقص تو کار اولت رو سقف مال مجلس شاندیگار لوکوربوزیه هستش...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

بی حوصله کار میکنی چرا؟؟؟
ببین تو کار اولت بافتت خوب نشده چون حوصله نداشتی کار کنی
یا تو کار دومت دریچه های پایین کار یا اون دوتا حجم بیرون زده هرکدوم ی اندازه و شکلی دارن
فک کنم اگه نقطه گریزات دورتر از هم بشه،قشنگتر میشه
با لذت خط بکش دوستم:)
موفق باشی

آخرین ویرایش:

memare iran

عضو جدید

کار شکوهین؟؟؟

سمت راستیه رو تو تایپیک دیدم ازش خوشم اومد خودم کشیدمش از زوایای مختلف
درباره قبلی هم ممنون که نظردادی...پرسپکتیوش غلط نیست اما با بقیه حرفا موافقم بهم راهکار بده چون نمیدونم چطوری کنتراست بهتر ایجادکنم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سمت راستیه رو تو تایپیک دیدم ازش خوشم اومد خودم کشیدمش از زوایای مختلف
درباره قبلی هم ممنون که نظردادی...پرسپکتیوش غلط نیست اما با بقیه حرفا موافقم بهم راهکار بده چون نمیدونم چطوری کنتراست بهتر ایجادکنم
ب وضوح غلطه!!! خصوصا اونی ک ماژیک آبی توش هس!!! اون یکی هم خطا خوب ب گریز نرفته!!! کنتراست با سایه زدن ب وجود میاد!!! اول شکل و بکش بعد سایه بزن بعد رو جزئیات کار کن!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که داری با پرسپکتیو می کشی خیلی خوبه ،اهرین ولی خط هات هنوز به اونجایی که باید برسن نرسیدن ،تمرین خط ها را یک مقدار زیاد و فشرده کن ، به نظرم درخت اسمون و فیگور یکم تمرین کن من خودم توی این 3تا مشکل داریم دارم سعی می کنم یکم اوضاع را بهتر کنم کتاب صدیق هم می تونه کمکت کنه ،ببین برا کار 3تا ایتم هست یکی خود کار یکی هم پیش زمینه و پس زمینه پس به این ها هم توجه کن

نویفرت چیزی نداره؟؟؟
بذا ی سرچ کنم[/QUOTE]

والا رتبه 1چیه مارال تو دعا کن من بتونم یک پرسپکتیو درست و درمون بکشم رتبه 1 پیش کشم،خب چیکار کنم یکم دیشب ذهنم رفت سراغ اینها من هم تصمیم گرفتم در کنار تمریناتم چند کار ساده انجام بدم که ریز فضاهاش اسون باشه تادستم عادت کنه به طراحی بتونم دوباره فکک کنم خلی اوضاع ام داغونه ،نویفت ندارم فقط یک پی دیاف که هنوز چکش نکردم

ایراداتت تقریبا هموناست که بالا گفتم این ها را برطرف کنی خیلی اوضاع ات بهتر میشه

آخه تمرینات 20روزه مهندس طایفه تا همینجا بود
درخت و فیگورو از کتاب صدیق کار کنم؟؟؟

اره صدیق خوبه از همون بکش

مهندس ترسیمت ضعیفه!!! کنتراست کار کمه!!! خطوط ضعیفن!!! ضخامتا سر جاشون ب کار نرفتن!!! پرسپکتیو غلطه!!! درختا هم خوب کار نشدن!!! بهت توصیه دارم همینو دوباره بکش و یکم تکسچر و درخت درست درمون از کتابای اسکیس بش اضافه کن!!!

با مهندس مازیار موافقم ،این هم که میگه دوباره بکش واقعا اثر داره من خودم یک یرا یکبار کشیدم داغون در حد گریه کردن بار دوم اون کشیدم دوباره بهتر شد ولی بار سوم حالم خوب نبود که بکشمش ولی واقعا تاثیر حس می کنی

یکم به نظرم روی خط هات کار کن و از طرفی این که با پرسپکتیو سعی می کنید بکشید خوبه من خودم سختمه کشیدن با گریز و یک نکته که تازه دستم اومده اینه که ببینید گاهی اوقات وقتی داریم یک پرسپکتیو با گریز میکشیم همه نقاط نبریم به گریز اولی را که ببریم بقیه را موازی بکشیم باهاش ،یا اینکه ببینم کار چطوره نقاط کمکی را بزاریم ،با این ها حس می کنم کار طبعیی تر میشه ،گاهی اوقات همه خط ها که میرن به گریز کار از حالت واقعی خارج میشه ،البته این نظر منه علما باید بیان نظر بدن توی این زمینه ،اینها تجربه دو سه روز تمرین منه،درست یا غلطش را نمی دونم

روی درخت کشیدنت کار کن و همین طور هم اطراف بنا را خالی نزار هیمن جوری سعی کن یک جوری پرش کنی اولش سخته خب ولی بادی تلاش کرد دیگه ،این ها چون مشکلات خودم هستن راحت به چشمم میان درباره نکات ریز و ظریف باید دوستان نظر بدن

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
فرم هاش ذهنیه...پرسپکتیوش همون 2نقطه ایه فقط یکی از نقطه ها دقیقا روبروی چشم ناظر هست.

آهااااااااااااا
آفرین
مرسیییییییییی
این دقیقا همون چیزیه ک دنبالش بودم:w42:
ی نقطه ای با نقطه کمکی ک مهندس حسینی گفته بود:w14:
میشه ی حجم ساده با نقظه گریزا و خطوط سادش بکشی؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهااااااااااااا
آفرین
مرسیییییییییی
این دقیقا همون چیزیه ک دنبالش بودم:w42:
ی نقطه ای با نقطه کمکی ک مهندس حسینی گفته بود:w14:
میشه ی حجم ساده با نقظه گریزا و خطوط سادش بکشی؟؟؟

مارال من هم دنبال این سبک گریز یکی که یک کمکی داشته باشه گشتم بتا قبل این که برم سر کلاس داداشم فک می کردم که این ها دو نقطه ای که می بینم بعد متوجه شدم که نه خارجی را با یک نقطه می کشیدن حیاط مرکزی هم با 4تا ،همیشه فک میکردم پرسپکتیو یک نقطه بیشتر برا یک نقطه بزاری وسط و همه برن به سمتش حس هم از یک نقطه ای اینه ولی الان چند تا باهاش کشیدم داغونه باید یکم تمرین کنم و دوباره بکشمشون وگرنه فک کنم ام ساده است این هم توی اون107تا عکس که مال شقاقی هم بود از این مدل توشون هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا