سلام.مرسی از توضیحات خوبتون.میشه بگید
منظور از مدارک چیه؟
اینقد بکش تا دست بیاد!!! این چیزا با تمرین ب دست میاد...!!!مدارک چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منشورت مدارک اسکیس هستش که منظور همون نما و مقطع و پلان و ....
سعی می کنم دوتا کار بکشم، حالا لازم شد جای 5بار اون یکی را 100بار می کشم تا موفق شمیک چیز شبیه اش در بیارم ،ولی مازیار زیاد نقطه گریزها را درک نمی کنم که کجا بزارم قشنگ تر میشه داخل معماری فرم هم توی شکل هاش معمولا خطوط موازین به اون حالت به گریز نیمرن ،من حتی توی یک تمین اومدم حجم هاش ترکیبی ساده اش با دو گریز کشیدم البته چند تا کم بودن ولی خب مال من با شکل خیلی فرق داشت وقتی به گریز می رفت درست بود نه که اشتباه
سلام ببخشید این خطکش دقیقا چه کاربردی داره؟خط کش به درد بخوریه عذرا یه صفحه پلکسی بگیر با کد خط کش بکش ببر واست لیزر کننمشاهده پیوست 202315
مهندس جان کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2 مال صدیق به نظرت خوبهسلام به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت در اسکیس برای همگی شما
چند سال پیش من هم مثل شماها در گیر و دار اسکیس و نتیجه کارم بودم که خدا رو شکر تونستم از عهدش بر بیام. چیزاییم که الان می گم حاصل تجربه شخصی منه که امیدوارم به دردتون بخوره.
اول از همه اگه شما به فکر خودتون نباشید، هیچ کلاس و استادی نمیتونه بهتون کمک کنه، پس سختی ها رو تحمل کنید و مطمئن باشید نتیجشو می گیرید.
بهتون توصیه می کنم یه دفترچه اسکیس واسه خودتون بخرید و یه بانک اطلاعاتی قوی واسه خودتون درست کنید. از دیاکرام ها گرفته تا عرصه بندی، سازه، تاسیسات، جزئیات و ..... که از تو کتابای مختلف میشه جمع کرد.
اگه کلاس برید خیلی بهتره ، اما اگه نمیتونید چیزی رو از دست ندادین و خودتون از عهدش بر میاید! اگر تلاش کنید البته!
در مورد این که کجا کلاس برید می دونم دیره، اما از بین اساتیدی که من می شناسم و باهاشون کار کردم مهندس شکوهی رو به شدت توصیه می کنم که توی مرکز معماری کلاس دارن. می دونم که بعد از عید دوره ای به اسم تفکر ترسیمی دارن که واسه ایده پردازی و طی کردن فرآیند طراحی بهتون کمک می کنه. می تونم چنتا از کاراشم اینجا بزارو واستون که بیشتر آشنا شید. مخصوص واسه کسایی که پرسپکتیوشون خوبه این دوره به کارشون میاد. ولی هر جا برید به سبک خودشون سعی می کنند که شما رو راه بندازن. فراموش نکنید مهمترین چیز خودتونین و اینکه بخواین!
بازم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کاری کرده باشم چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم. به امید موفقیت همه شما!
بچه ها نمونه اسکیس سرای محله ندارین تو آرشیوتون ببینم اصن چی هس؟؟عمارت نظر اسکیس دو سال پیش رو کسی چیزی نداره؟
این کتاب مال احسان طایفه اس. کتاب خوبیه میشه ازش استفاده کرد. من خودم کتابای صدیق و عسگری پور رو بیشتر توصیه می کنممهندس جان کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2 مال صدیق به نظرت خوبه
اوه ببخشیداین کتاب مال احسان طایفه اس. کتاب خوبیه میشه ازش استفاده کرد. من خودم کتابای صدیق و عسگری پور رو بیشتر توصیه می کنم
سلام مهندس جان
من الان اگه بخوام رو پرسپکتیوم کار کنم بهترین کتاب چیه؟
برای وضعیت الان من کدوم شمارش بهتره؟ببین همه کتابا خوبن اگه کتابای طایفه رو داری همونا کافیه بهت کمک می کنه
کسی هست که استاد صلواتی رو بشناسه
برای وضعیت الان من کدوم شمارش بهتره؟
راستی شما استاد صلواتی رو می شناسید؟
عالی بود!!! مرسی!!!امروز رفتم اینجا و اون سمینار را دانلود کردم پی دی افش کار صلواتی هم توش بود شاید بدرت بخوره
http://www.iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&siteid=1&pageid=250
ممنون عذرا جان خیلی مفید بودامروز رفتم اینجا و اون سمینار را دانلود کردم پی دی افش کار صلواتی هم توش بود شاید بدرت بخوره
http://www.iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&siteid=1&pageid=250
سلام ببخشید این خطکش دقیقا چه کاربردی داره؟
مقیاسش چه جوریاس؟
me too alسلاااااااااااااااااااااام دوستان
خوبید؟؟؟
چه خبرا؟؟؟
آی میس یو آل![]()
سلااااااااااااام کسی میدونه آزمون اسکیس سراسری چه زمانیه ؟خرداد یا تیر ؟![]()
سلاااااااااااااااااااااام دوستان
خوبید؟؟؟
چه خبرا؟؟؟
آی میس یو آل![]()