تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار این واسه تضعیفه روحیه ام گذاشتی الان پای لب تاب سکته میکنم ،خیلی نایسه فک کنم مشیدنش هر بار برا یمن یک سال طول بکشه ولی باشه چشم حداقل 5بار و حداکثر را نمی دونم شاید 5.5بار شاید هم 10بار:redface:
می خوای ساده تر بذارم!!!؟؟
DSCF0120.jpg
کار شکوهی!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.مرسی از توضیحات خوبتون.میشه بگید
منظور از مدارک چیه؟

مدارک چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منشورت مدارک اسکیس هستش که منظور همون نما و مقطع و پلان و ....

می خوای ساده تر بذارم!!!؟؟
مشاهده پیوست 202337
کار شکوهی!!!

سعی می کنم دوتا کار بکشم :smile: ، حالا لازم شد جای 5بار اون یکی را 100بار می کشم تا موفق شمیک چیز شبیه اش در بیارم ،ولی مازیار زیاد نقطه گریزها را درک نمی کنم که کجا بزارم قشنگ تر میشه داخل معماری فرم هم توی شکل هاش معمولا خطوط موازین به اون حالت به گریز نیمرن ،من حتی توی یک تمین اومدم حجم هاش ترکیبی ساده اش با دو گریز کشیدم البته چند تا کم بودن ولی خب مال من با شکل خیلی فرق داشت وقتی به گریز می رفت درست بود نه که اشتباه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدارک چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منشورت مدارک اسکیس هستش که منظور همون نما و مقطع و پلان و ....

سعی می کنم دوتا کار بکشم :smile: ، حالا لازم شد جای 5بار اون یکی را 100بار می کشم تا موفق شمیک چیز شبیه اش در بیارم ،ولی مازیار زیاد نقطه گریزها را درک نمی کنم که کجا بزارم قشنگ تر میشه داخل معماری فرم هم توی شکل هاش معمولا خطوط موازین به اون حالت به گریز نیمرن ،من حتی توی یک تمین اومدم حجم هاش ترکیبی ساده اش با دو گریز کشیدم البته چند تا کم بودن ولی خب مال من با شکل خیلی فرق داشت وقتی به گریز می رفت درست بود نه که اشتباه
اینقد بکش تا دست بیاد!!! این چیزا با تمرین ب دست میاد...!!!

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نمونه اسکیس سرای محله ندارین تو آرشیوتون ببینم اصن چی هس؟؟عمارت نظر اسکیس دو سال پیش رو کسی چیزی نداره؟

الهام مدرسی

عضو جدید
مرسی بابت نظرتون
شما درست میگید من اون یدونه رو که نظرتونو زیرش نوشتید چشمی کشیدم اونای دیگه رو با نقطه گریز کشیدم

الهام مدرسی

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت در اسکیس برای همگی شما
چند سال پیش من هم مثل شماها در گیر و دار اسکیس و نتیجه کارم بودم که خدا رو شکر تونستم از عهدش بر بیام. چیزاییم که الان می گم حاصل تجربه شخصی منه که امیدوارم به دردتون بخوره.
اول از همه اگه شما به فکر خودتون نباشید، هیچ کلاس و استادی نمیتونه بهتون کمک کنه، پس سختی ها رو تحمل کنید و مطمئن باشید نتیجشو می گیرید.
بهتون توصیه می کنم یه دفترچه اسکیس واسه خودتون بخرید و یه بانک اطلاعاتی قوی واسه خودتون درست کنید. از دیاکرام ها گرفته تا عرصه بندی، سازه، تاسیسات، جزئیات و ..... که از تو کتابای مختلف میشه جمع کرد.
اگه کلاس برید خیلی بهتره ، اما اگه نمیتونید چیزی رو از دست ندادین و خودتون از عهدش بر میاید! اگر تلاش کنید البته!
در مورد این که کجا کلاس برید می دونم دیره، اما از بین اساتیدی که من می شناسم و باهاشون کار کردم مهندس شکوهی رو به شدت توصیه می کنم که توی مرکز معماری کلاس دارن. می دونم که بعد از عید دوره ای به اسم تفکر ترسیمی دارن که واسه ایده پردازی و طی کردن فرآیند طراحی بهتون کمک می کنه. می تونم چنتا از کاراشم اینجا بزارو واستون که بیشتر آشنا شید. مخصوص واسه کسایی که پرسپکتیوشون خوبه این دوره به کارشون میاد. ولی هر جا برید به سبک خودشون سعی می کنند که شما رو راه بندازن. فراموش نکنید مهمترین چیز خودتونین و اینکه بخواین!
بازم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کاری کرده باشم چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم. به امید موفقیت همه شما!
مهندس جان کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2 مال صدیق به نظرت خوبه

m_architect

عضو جدید
بچه ها نمونه اسکیس سرای محله ندارین تو آرشیوتون ببینم اصن چی هس؟؟عمارت نظر اسکیس دو سال پیش رو کسی چیزی نداره؟

سرای محله:‌آزمون اسکیس سال ۹۰
مدارک درخواستی :
پلان 1:100
سایت پلان 1:200
روند طراحی
2تا نما 1:100
2تا مقطع 1:100
پرسپکتیو خارجی از ورودی
پرسپکتیو داخلی از فضای تجمع
اینم یه نمونه از اسکیس سر جلسه 216661_2110576978054_1654503491_32147165_4094413_n.jpgیکی از دوستام که ۶۵% زده.

الهام مدرسی

عضو جدید
این کتاب مال احسان طایفه اس. کتاب خوبیه میشه ازش استفاده کرد. من خودم کتابای صدیق و عسگری پور رو بیشتر توصیه می کنم
اوه ببخشید
الان من کتابای صدیق و ندارم اگه شما فک می کنید می تونه بهم بیشتر از کتابای طایفه کمک کنه برم تهیه شون کنم؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم هر چند اممروز دیر پاشدم و کار خاصی نکردم ،امروز رفتم دانشگاه با داداشم و کتاب وکتاب خلاقیت و ایده طایفه را گرفتم از کتابخونه به نظرتون اگه بخوام بین فرم فضا نظم و این کتاب یکی را انتخاب کنم برا اول خوندن کدومشو شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اقا فک می کنم این کتاب باید باحال باشه ولی خب اونایی که خوندن ممنون میشم که نظر بدن کدوم اول بخونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای وضعیت الان من کدوم شمارش بهتره؟
راستی شما استاد صلواتی رو می شناسید؟

ببین من هم کتابهای طایفه را دیدم و از روش کشیدم هم مال صدیق را ،به نظرم هر چی داری باهاش شروع کن تازه طایفه هم خوب گفته شروع کن کم کم که راه بیفیتی خودت میکشی ،نگران این کتاب و اون کتاب نباش

Sombrero

عضو جدید
سلام ببخشید این خطکش دقیقا چه کاربردی داره؟
مقیاسش چه جوریاس؟

سلام.واسه راحت تر طراحی کردن پلان و مدولار شدن کارته.معمولا به مقیاس 1:100 یعنی یه مستطیل میکشی توCADاونوخت شیارهایی که میکشی ب عرض یک سانت و به طول دلخواهه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااام دوستان
خوبید؟؟؟
چه خبرا؟؟؟
آی میس یو آل:)

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی خیلی درگیرم و واجبه این مسئله برام حل بشه
من الان بودجه خرید کتابای مرجع رو ندارم, کسی هست که منابع رو برای این مدت به من امانت بده یا بفروشه؟
لطفا کمکم کنید چون خیلی عجله دارم
ممنونم

zahra@

عضو جدید
سلااااااااااااام کسی میدونه آزمون اسکیس سراسری چه زمانیه ؟خرداد یا تیر ؟:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::confused:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلااااااااااااام کسی میدونه آزمون اسکیس سراسری چه زمانیه ؟خرداد یا تیر ؟:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::confused:

احتمال خیلی زیاد همون تیر باشه ولی تاریخش کی باشه الله و اعلم چون بخاد قبل ماه رمضون باشه باید 7 تیر باشه که اون موقم کنکور سراسریه کارشناسیاست ...خدا بهمون رحم کنه... امسال یوقت نیارنش خرداد شانس اوردیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااام دوستان
خوبید؟؟؟
چه خبرا؟؟؟
آی میس یو آل:)

به به سلام مارالللللللللللللللللللللللللللللللللل چطوری خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلمون برات تنگ شده بود دختررررررررررررررررررر
از کارایی که انجام دادی هم برامون بزار:smile:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد 93 در نیمه دوم اردیبهشت

اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد 93 در نیمه دوم اردیبهشت

مشاور عالی سازمان سنجش اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره تقویم اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهار کرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی http://www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

وی افزود: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.

توکلی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.

http://isna.ir/fa/news/93010701029/اعلام-نتایج-اولیه-آزمون-ارشد-93-در-نیمه-دوم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا