تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو گرما نمیشه:D

اه تو را خدا امروز همه نمک دون شدن ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا هم توی گما میشه هم توی سرما مهم نیت ادمه :smile:

;)
بچه ها تعطیلاتم تموم شد امیدوارم مث تئوری باز دور هم جمع شیم و بهم کمک کنیم که نتیجه دلخواهمونو بگیریم..............دخترا اینقد سبزه گره زدن ما هی پامون گیر میکرد به سبزه ها و می افتادیم........:D[/QUOTE]

ای که چقدر اعتماد به سقف شما پسرا بالا هستش،اقا سجاد ما که امروز در خانه به سر می بریم بیرون امروز همه اش بارون بوده ، و سبزه ها هم به حال خودشون گذاشتیم

مگه سبزه های زمینو گره زدن؟؟؟ من که دانشگام شروع میشه!!! :( عید بهترین تایم بود!!! :(

اقا مازیار همیشه هر چی کمتر وقت داشته باشی بیشتر تلاش می کنی و موفق تری نگران دانشگاه نباش،بچه ها خدایش مث برق و باد میگذره عمرمون تا چشم بهم بزنیم روز امتحان اسکیس هستش

تو سرما بهتر جواب میده!!! :دی

حالا شما هی سرد و گرمش کنید

m_architect

عضو جدید
ایول خوشا به سعادتت.....برادر میشه برای منظر هم یخورده توضیح بدی کلا اصلا نمیدونم چی به چیه

مرسی
منظر:‌ در مورد اسکیس منظر باید بگم یه مقدار متفاوته. یعنی علاوه بر دست قوی که باید داشته باشید قدرت تحلیل سایت و استفاده از عناصر عینی و ذهنی موجود در سایت فوق العاده اهمیت پیدا میکنه. دانش طرح کاشت هم از چیزاییه که در کنار مهارت های معمارانه باید داشته باشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر:‌ در مورد اسکیس منظر باید بگم یه مقدار متفاوته. یعنی علاوه بر دست قوی که باید داشته باشید قدرت تحلیل سایت و استفاده از عناصر عینی و ذهنی موجود در سایت فوق العاده اهمیت پیدا میکنه. دانش طرح کاشت هم از چیزاییه که در کنار مهارت های معمارانه باید داشته باشید[/QUOTE]

منظورتون از دانش طرح کاشت چیه؟؟؟

m_architect

عضو جدید
منظر:‌ در مورد اسکیس منظر باید بگم یه مقدار متفاوته. یعنی علاوه بر دست قوی که باید داشته باشید قدرت تحلیل سایت و استفاده از عناصر عینی و ذهنی موجود در سایت فوق العاده اهمیت پیدا میکنه. دانش طرح کاشت هم از چیزاییه که در کنار مهارت های معمارانه باید داشته باشید

منظورتون از دانش طرح کاشت چیه؟؟؟[/QUOTE]

آشنایی با گیاهان، چگونگی استفاده از اونا واسه فضاسازی های منظرین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من زیاد نمیام اینجا، اما سعی می کنم هر از چندگاهی سر بزنم و اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال می شم بتونم کمکی کرده باشم. کار کنیناااااااااااااااااااااااااا !!!!!

مرسی که امروز امدید، امیدوارم بازم زود به زود شما را اینجا ببینیم ،موفق باشیدمهندس:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورتون از دانش طرح کاشت چیه؟؟؟

آشنایی با گیاهان، چگونگی استفاده از اونا واسه فضاسازی های منظرین[/QUOTE]
من اتفاقا دیروز و امروز کلی گشتم راجع به انواع درختها و درختچه ها چیز خاصی پیدا نکردم............شما سایت ، مقاله ، کتابی نمیشناسین که قشنگ دسته بندی کرده باشه و توضیح داده باشه؟
برای سایر موارد میشه از جزوه های بچه های طراحی شهری استفاده کرد؟ و به عنوان آخرین سوال در این بخش خبری میشه سوالای سالای گذشته رو بگین چی بوده؟
این یه دونم بپرسم دیگه برم : به نظرتون من خیلی سوال میپرسم:D

m_architect

عضو جدید
آشنایی با گیاهان، چگونگی استفاده از اونا واسه فضاسازی های منظرین
من اتفاقا دیروز و امروز کلی گشتم راجع به انواع درختها و درختچه ها چیز خاصی پیدا نکردم............شما سایت ، مقاله ، کتابی نمیشناسین که قشنگ دسته بندی کرده باشه و توضیح داده باشه؟
برای سایر موارد میشه از جزوه های بچه های طراحی شهری استفاده کرد؟ و به عنوان آخرین سوال در این بخش خبری میشه سوالای سالای گذشته رو بگین چی بوده؟
این یه دونم بپرسم دیگه برم : به نظرتون من خیلی سوال میپرسم:D[/QUOTE]

نه بپرس عیبی نداره
جزوه گیاهشناسی کاربردی دکتر کافی دانشگاه تهران، کتاب مهندسی فضای سبز جمشید حکمتی اینا طبقه بندیش خوبه به نظرم. و سعس کن سراغ طراحی شهری نری چون استادای منظر باهاشون زیاد میونه ی خوبی ندارن! یعنی با طرز فکر شهرسازیا یه ذره متفاوتن با هم. سوال اسکیس منظورته؟ پارسال فکر کنم یه پارک محلی بود تو یه زمین با شیب تند. دو سال پیش که خودم دادم یه رود دره بود که باید ساماندهی می کردیم

shima 70

عضو جدید
کارتون خیلی نایس هستش من که خوشم اومد به خصوص سیاه سفیده چون من از کار سیاه سفید خوشم میاد کلا،خدایش چقدر طول کشید که به اینی که هستید تبدیل شدید،روزی چند ساعت تمرین می کردید؟؟
ما ترم 1که بودیم 1ماه بیشتر استاد نداشتیم که اون هم رفت استرالیا ما فقط خط کشیده وبودیم اون یک ماه بعدش هم سر ته کلاسمون هم اوردن ،من اصولی هیچ وقت یادمون ندادن ،ترم 2هم استاد میگفت برید 14تاکار بکشید و راندو کنید بیارید و جلسه بعدش 2برابر و همین طور برا خاطر همنیه که من مشکل دارم و فقط چشمی میکشم
از استاد و دانشگاه و نحوه اموزش هیچی نگین که این داااغ دل من تااازه میشه یعنی افتضاح تر از دانش ما برا تدریس اسکیس و راندو پرسپکتیو فک نکنم اصلا وجووود داشته بشه !!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
از استاد و دانشگاه و نحوه اموزش هیچی نگین که این داااغ دل من تااازه میشه یعنی افتضاح تر از دانش ما برا تدریس اسکیس و راندو پرسپکتیو فک نکنم اصلا وجووود داشته بشه !!!!

نگران نباش توی دانشگاه ما هر بدبختی و اتفاقی می خواست بیفته واسه گروه ما بود به خدا قبل ما و بعد ما اونجا حال کردن ،به جاش ما خون جیگر شدیم ،خودت ناراحت نکن شیما جون انشاله که همه چیز درست میشه گور بابای دانشگاه خودمون میریم همه چیز را یاد می گیریم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام اولین چیزی که توی دفترچه اسکیسم میکشم مبحث ورودی باشه ،چون هر جا بخوای بری یک راه ورود میخواد دیگه ایا کسی هست که پایه باشه بیاد بگردیم از شنبه دنبال ورودی و تقسیم کار کنیم ؟؟؟
اگه مایلیدتا جمعه شب خبر بدید چون من از شنبه کار میکنم تا شنبه باید برسونم یک 30تا حجم بکشم

m_architect

عضو جدید
دوست عزیز ممنون از راهنماییهای بسیار مفیدتون و وقتی که برا ما میذارین .میشه لطفا شماره ماژیکایی که اینجا کار کردین رو بگین بسیار از ترکیب رنگاتون لذت بردم..

مرسی از شما
مازیک های کیو کالر : شماره های فرد w
۵۴۴ - ۵۴۲ - ۸۴۱ - ۸۴۳ - ۳۴۱ - ۷۳۰ - ۷۳۲ - ۷۳۶
اینا بر اسا تجربه من به دست اومده و دوسشون میدارم!

m_architect

عضو جدید
بچه ها من میخوام اولین چیزی که توی دفترچه اسکیسم میکشم مبحث ورودی باشه ،چون هر جا بخوای بری یک راه ورود میخواد دیگه ایا کسی هست که پایه باشه بیاد بگردیم از شنبه دنبال ورودی و تقسیم کار کنیم ؟؟؟
اگه مایلیدتا جمعه شب خبر بدید چون من از شنبه کار میکنم تا شنبه باید برسونم یک 30تا حجم بکشم

قبل از اون یه تمرین دیگه بهت توصیه می کنم. یه حجم معماریو نگاه کن و با خودت تحلیل کن چی شده که به این حجم نهایی رسیده و مرحله به مرحله تو حداقل ۴ مرحله اونو بکش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از اون یه تمرین دیگه بهت توصیه می کنم. یه حجم معماریو نگاه کن و با خودت تحلیل کن چی شده که به این حجم نهایی رسیده و مرحله به مرحله تو حداقل ۴ مرحله اونو بکش

مث همون حجم ساده ای که توی معماری فرم هستش و کنارش اصل حجم را کشیده ؟؟؟؟؟؟؟؟
من کنار این کارا کار معمارا بزرگ هم تحلیل میکنم میخوام توی دفترچه ام بکشم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه راجع ب کارم نظر بدی و نقاط ضعف شو بگی؟؟؟DSC_0040[1].jpgDSC_0045[1].jpg

m_architect

عضو جدید
مث همون حجم ساده ای که توی معماری فرم هستش و کنارش اصل حجم را کشیده ؟؟؟؟؟؟؟؟
من کنار این کارا کار معمارا بزرگ هم تحلیل میکنم میخوام توی دفترچه ام بکشم

نه منظورم اینه که کار یه معمار بزرگ رو بگیر و خیلی ساده و کوچیک واسه خودت بکش. تو مرحله اول ببین چی شده که مثلا فرم کشیده شده یا مرکزی یا ... و بعد چرا یه جایی خالی شده. سعی کن خودت بفهمی و دلیلشو بیاری

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی سیاه می کنی. اول با مداد پرسپکتیوتو بکش بعد با یه مازیک w سایه بزن بهعد روان نویس یا f.
من فقط از تاچ 120 تازه و خشک استفاده می کنم!!! باید یکم کمتر از تازه استفاده کنم!!! ب نظرتون رنگ تو نمره تاثیر داره؟؟؟

m_architect

عضو جدید
اینم یه حجم که استادمون تو اقلیم شمال خواسته بود.........و یه تمرین خط دیگه....
مشاهده پیوست 200154http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=200155&d=1394560346

با اجازت نقد کارتو همینچا می گم که همه بتونن استفاده کنن.
ببین تو پرسپکتیو رو خوب می فهمی و ترکیبات حجیمت رو هم می تونم بگم تقریبا خوبه ولی یه ذره بیشتر باید کار کنی. اما احساس می کنم خیلی سریع و در بعضی جاها بی حوصله خط می کشی یا اصلا یه جاهایی رو ول کردی. راندو رو هم بیشتر باید کار کنی چون ماژیک زدنات و سایه ها مشکل دارن. محیط پیرامون بنا رو کم کار می کنی. بیشتر بکش و رو محوطه هم کار کن. اون مقطعی رو هم که اون پایین کشیدی یا اصلا نکش یا اگه می کشی درست بکش. توش سازه و تاسیساتو دخالت بده تا قابل درک تر بشه.
اینا رو به بقیه کارات هم تعمیم بده دیگه!

m_architect

عضو جدید

شما خیلی نیاز داری که بیشتر کار کنی. پرسپکتیوات مشکل دارن. حتما با نقاط گریز کار کن و چشمی نزن. اگه می خوای ماژیک کار کنی باید اصول رنگ ها و سایه زدن ها رو بیشتر رعایت کنی.
کنسول به این بزرگی داری؟ چه جوری می خواد وایسه؟ اینو ببینن داورا همونجا کلکت کندس! ترکیبات فرمیتم ضعیفه. بیشتر تجمیع احجامه تا ترکیب احجام!

mehmari

عضو جدید
پوزش بخاطر تاخیر ... الان دیدم نقل قولهاتون رو. :redface:

دستتون درد نكنه
به نظرتون بشينم از اول فرم هاش رو بكشم يا نگاه كنم؟تو اين زمان كم بهترين شكل بهره بردن ازين كتاب چيه ؟؟البته از تمرين هراسى نيست اما مى خوام بدونم چه جور تمرين كردنى ازين كتاب در اولويته؟بازهم بسيارممنون

يه سوال ديگه
من فكر مى كنم تو تمريناى هروزه تقسيم بندي و زمان بندى داشته باشيم برا موضوع تمرين ها مثلا اقليم ديتيل سازه اى فهم موضوع ها شهرا حجم راندو و ...... نمى دونم خيلى چيزاى ديگه
ميشه نظرتونو بدين تا به يه برنامه مدون تمرينى برسيم براى هروزه كه به همه چى زمان داده باشيم همكارى مى كنين دوستان گلم؟

نظر من در مورد کتابی که فرمودید نگاه کردن به تصاویرشه و خوندن تیتر که نوشته کاربریش چیه. اینطوری دیدگاه اولیه میشه پیدا کرد. بعد دریافت جزئیاتیه که به کار بردن. اگه دقت کنید اکثرا احجام ساده ای هستن که برش خوردن و اضافه کم کردن. از ابتدا پیچیده نشده. داخل پروسه شمایل مخصوص کاربری مربوطه رو داده. برای رو کشی هم بدون توجه به فرم اولیه درست در نمیاد.

به نظر تون متن کتاب هم خونده شه؟؟؟

به نظر من بعضی قسمتهاش نیاز نیستن واسه خوندن. مثلا اولاش. کسی تو اسکیس نمیاد حجمشو با حروفات لاتین در بیاره. تصاوبرش مهمتره

مهندس میشه یکم بیشتر درباره این دفترچه توضیح بدین...یا چندتا نمونه بزارید...من بارها خواستم درستش کنم اما نمید.نم دقیقا باید چطوری باشه واطلاعاتش از کجا جمع آوری کنم

طبق نیازهامون به سه قسمت ی کنیم.
!. معماری
2.منظر
3.داخلی
این گروه هارو به زیر شاخه هاشون تقسیم می کنیم.
دتایل های خصوصی سازی شده و عناصری که خالقش شمائید و مصحح جایی ندیده. ایده های شخصی که مصور شدن به صورت شماتیک وار، ایده هایی که مصحح رو انگشت به دهن میذاره و باعث میشه خطاهاتو ناخواسته نادیده بگیره. بالاخره این دفتر سبک و خط مشی شما رو مشخص خواهد کرد. چیزی کپی نداره :) دیده ها تبدیل میشن به چیزی که می خوای.
بقیه چیزهایی که همه کار میکنن مثل اقلیم و ... هم به همین منوال مال خود می کنیم. مثلا تعویض سقوف سین کلاسیک و آنتی کلاسیک در اقلیم شمال و و و .........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا