تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فرم فضا نظم ، مترجم های مختلفی داره، مثلا علیرضا تغابنی ، یا سعید آقایی یا خانم قراگزلو ...یا محمد احمدی نژاد(اگه درست یادم باشه) و..... کدومش بهتره به نظر شما؟

مال من فرشید حسینی هستش،باهاش مشکلی ندارم خوبه ،بقیه را نمی دونم فقط یادمه یک کتاب را ترجمه سعید اقایی داشتم یک ترجمه دیگه هم توی دست دوستام دیدم اصلا مال اونا کجا مال من کجا،مال اون خیلی رون تر نوشته شده بود،فرم فضا نظم من سی دی هم داره

Sombrero

عضو جدید
والا من یکی که حاضر نمیشم روزه ام خراب کنم برم برا اسکیس تازه عزیز ممکنه برا شما 1روز اب بخوره ولی برا ما 2یا3روزی اب میخوره ،از حالا نگران نباش خدا بزرگه

یعنی نمیتونیم روزه باشیم و بریم سر جلسه من یکی که میتونیم بابا امتحان صبح برگزار میشه سحری خوب بخورید حله. فقط برا بچه های منظر بد میشه:smile:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یعنی نمیتونیم روزه باشیم و بریم سر جلسه من یکی که میتونیم بابا امتحان صبح برگزار میشه سحری خوب بخورید حله. فقط برا بچه های منظر بد میشه:smile:

والا من خودمکه نمیتونم روزه بگیرم... ولی مث اینکه روزه اونایی که شهرستانین خراب مشیه ...ولی چون عمدی نیست فکنکنم اشکالی داشته باشه :).............

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا ما که بریم تهران برا امتحان چون برا دو یا3روزه که مسافریم ،روزه نداریم ولی تهرانی ها باید روزه را بگیرن ،بیخیال مهندس تعیین کننده وقت امتحان من و شما نیستیم ،مطمینا توی ماه رمضون باشه یک دردسرهایی غیر از روزه ما هم داره ،بهش فک نکنید بزارید ببینم مسئول ها چیکار میکنن
والا من خودمکه نمیتونم روزه بگیرم... ولی مث اینکه روزه اونایی که شهرستانین خراب مشیه ...ولی چون عمدی نیست فکنکنم اشکالی داشته باشه :).............
مهندس ادم مسافر روزه نداره ،فقط بعدا باید قضا کنه

بابا یکبار طوفان و برف و بارون به فریادتون رسید نگران این طرف هم نباشید یک هو می بینید طوفان شن میاد هفته میفته عقب میخوره به ماه رمضون بعدش هم میره برا بعد ماه رمضون ،حالا ببینید روزگار چی پیش میاره ،نمی خواد از الان نگران اون باشید

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بابا ما که بریم تهران برا امتحان چون برا دو یا3روزه که مسافریم ،روزه نداریم ولی تهرانی ها باید روزه را بگیرن ،بیخیال مهندس تعیین کننده وقت امتحان من و شما نیستیم ،مطمینا توی ماه رمضون باشه یک دردسرهایی غیر از روزه ما هم داره ،بهش فک نکنید بزارید ببینم مسئول ها چیکار میکنن

مهندس ادم مسافر روزه نداره ،فقط بعدا باید قضا کنه

بابا یکبار طوفان و برف و بارون به فریادتون رسید نگران این طرف هم نباشید یک هو می بینید طوفان شن میاد هفته میفته عقب میخوره به ماه رمضون بعدش هم میره برا بعد ماه رمضون ،حالا ببینید روزگار چی پیش میاره ،نمی خواد از الان نگران اون باشید

قبلنا 24تیر اینا بود خوبالان تومردادم بیفته زیاد دیر نمیشه ...

من الان تو سایتی خوندم یه نفر می گفت شنیده قراره باشه 10 تا 15 خرداد ...فک نمی کنم این دیگه امکان داشته باشه :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلنا 24تیر اینا بود خوبالان تومردادم بیفته زیاد دیر نمیشه ...

من الان تو سایتی خوندم یه نفر می گفت شنیده قراره باشه 10 تا 15 خرداد ...فک نمی کنم این دیگه امکان داشته باشه :)

ببین بازی های جام جهانی کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه تداخل داره که غیر ممکنه
نمی دونم اصلا بهش فک نکن هر وقت باشه عیب نداره ،درضمن اگه خدا بخواد کسی قبول شه میشه و اگه بخواد کسی قبول نشه با رتبه 1هم قبول نمیشه ،پس به خودت استرس نده و فقط تمرین کن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالا...خیلی عالیه
من بعد از 3 هفته مسافرت برگشتم احساس می کنم از قافله عقبم ماروهم دریابید دوستان...تازه می خوام از امشب شروع کنم

خوش اومدید مهندس،مهندس شما ها که کارتون درسته ،نگران نباشید بسم اله را بگید و شروع کنید

خوشحالم شما دوتا برگشتید ،امیدوارم بقیه بچه ها هم دوباره بیان

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اهل سرچ، ی سوال؟؟؟ پلان، نما، مقطع این معمارا رو از چه سایتی میشه گیر آورد؟؟؟
میرمیران
فرهاد احمدی
شیخ زین الدین
صارمی
مهدی و عیسی حجت
سیحون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اهل سرچ، ی سوال؟؟؟ پلان، نما، مقطع این معمارا رو از چه سایتی میشه گیر آورد؟؟؟
میرمیران
فرهاد احمدی
شیخ زین الدین
صارمی
مهدی و عیسی حجت
سیحون

درباره میرمیران ،و عیسی حجت از کتاب ایده و خلاقیت طایفه می تونی یک چیزاهای گیر بیاری
درباره فرهاد احمدی هم همون کارش توی دزفول میشه توی نت گیر اورد من خودم یکبار پیدا کرده بودم اگه توی چیزارم پیدا کنم حتما میزارم، توی سایت اتود از بچه ها شون بخواه داشته باشن بهت میدن ،معمولا هم چیزاهای توپی توی دست و بالشون هست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sedre

عضو جدید
بچه ها فرم فضا نظم ، مترجم های مختلفی داره، مثلا علیرضا تغابنی ، یا سعید آقایی یا خانم قراگزلو ...یا محمد احمدی نژاد(اگه درست یادم باشه) و..... کدومش بهتره به نظر شما؟

زهره قراگوزلو از همه بهتره فک کنم

mahdiye1991m

عضو جدید
بچه ها من هنوز شروع نکردم نمیدونم باید از کجا شروع کنم توروخدا یکی کمکم کنه
امکان دسترسی به کلاس هم ندارم به نظرتون از چه کتابایی کمک بگیرم
لطفا جواب بدید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هنوز شروع نکردم نمیدونم باید از کجا شروع کنم توروخدا یکی کمکم کنه
امکان دسترسی به کلاس هم ندارم به نظرتون از چه کتابایی کمک بگیرم
لطفا جواب بدید

مهندس خب یک کار بزار از خودت ببینیم در چه حدی هستی ولی کلا روند این طوریه که اول باید یکم خط بکشی تا دستت را ه بفته ،بعدش تمرین پرسکتیو باید بتونی پرسپکتیو درست بکشی و مشتی ،بعد از اون میری سراغ نما و پلان و مطقع و... و موضوعی کار کردن
این چند تا کتاب هم به نظر من بدردت میخوره
فرم فضا نظم-مفاهیم پایه در معماری- بررسی شاهکارهای معماری ،اموزش اسکیس صدیق -خلاقیت وایده در معماری ایرانی طایفه و....
الان دیگه بیشتر از این یادم نمیاد
موفق باشی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از یه ماه الافی این اسکیسو زدم برای پس فردا که استادمون خواسته بود....یه مسجد تو یه سایتی که دو طرفش خیابون شلوغه...منتظر ایرادام
مشاهده پیوست 202584
یکم پرسپکتیوت خشک و هندسی شده!!! جداره هات بافتای راندویی داشتن بهتر بود!!! ایده هاتم باحالن!!! خصوصا اون ستون های نورگیر!!! موفق باشی!!! :)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سبک راندوتوم باحاله!!! فقط ب نظرم آسمونه تو کارتون ننشسته!!! پلانم ب نظرم اون ارزش و تمرکز رو ب متوفی نمیده!!! سلسله مراتب و برجستگی ای توش نیس!!! همینطور نمادی از سهراب نیس!!! ... سهراب طبیعت گرا بود!!! از کارای تادئو آندو کمک بگیر!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سبک راندوتوم باحاله!!! فقط ب نظرم آسمونه تو کارتون ننشسته!!! پلانم ب نظرم اون ارزش و تمرکز رو ب متوفی نمیده!!! سلسله مراتب و برجستگی ای توش نیس!!! همینطور نمادی از سهراب نیس!!! ... سهراب طبیعت گرا بود!!! از کارای تادئو آندو کمک بگیر!!!

ممنونم مهندس مازیار از دفت نظر و توجهت
این ی شیت کامل بود ک از نت برداشتمش
تمرینمون نحوه شیت بندی بوود
یعنی من دوباره کشیدم و فقط شیت بندیشو عوض کردم
ممنون میشم درباره پرسپکتیو و خطوط و راندوش نظرتو بگی
آسمونش خیلی افتضاحه؛نه؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif

16032014890.jpg

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم مهندس مازیار از دفت نظر و توجهت
این ی شیت کامل بود ک از نت برداشتمش
تمرینمون نحوه شیت بندی بوود
یعنی من دوباره کشیدم و فقط شیت بندیشو عوض کردم
ممنون میشم درباره پرسپکتیو و خطوط و راندوش نظرتو بگی
آسمونش خیلی افتضاحه؛نه؟؟؟؟؟؟؟؟:d

مشاهده پیوست 202598
افتضاح نیس اما تو کارت ننشسته!!! تو شیت بندی محور بندی کن و مدارکتو توش سامان بده!!! از تناسبات طلایی حتما استفاده کن (مثلا خط افق تو 1:3 کاغذ باشه) نما مقطع هم پایین کاغذ بکش!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
افتضاح نیس اما تو کارت ننشسته!!! تو شیت بندی محور بندی کن و مدارکتو توش سامان بده!!! از تناسبات طلایی حتما استفاده کن (مثلا خط افق تو 1:3 کاغذ باشه) نما مقطع هم پایین کاغذ بکش!!!

ممنونم استفاده کردم
پرسپکتیوام درسته؟خطام خوبه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا