تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه عیدتون مبارک
موضوع زیر در مورد اقلیم بوشهر هست در حد پلان
کسی میدونه جنس کاغذ های امتحان چیه؟ چه اندازه میدن؟
کتاب
1000 X European Architecture - (Malestrom) توش مثال های خارجی زیادی هست که همه نوع موضوع هست با پلان و مقطع و حجم

مشاهده پیوست 201382

ضعف بزرگ کار شما ترسیم با خط کشه ممکنه همون اول اووتت کنه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه کسی ازاین خط کش های شبکه ای نداره که میگن شاقی درست کردن ،سرعت خط کشیدن را بالا میبره فک کنم باید یک شبکه شطرنجی باشه ،اگه دارید یک عکس ازش بزارید می خوام ببینم چطوری میشه ازش درست کرد یا نه ؟

Sombrero

عضو جدید
بچه کسی ازاین خط کش های شبکه ای نداره که میگن شاقی درست کردن ،سرعت خط کشیدن را بالا میبره فک کنم باید یک شبکه شطرنجی باشه ،اگه دارید یک عکس ازش بزارید می خوام ببینم چطوری میشه ازش درست کرد یا نه ؟

خط کش به درد بخوریه عذرا یه صفحه پلکسی بگیر با کد خط کش بکش ببر واست لیزر کنن03042014854.jpg

Sombrero

عضو جدید
باور کن خیلی چیز باحلیه!!! مثلا 1 سانت 1 سانت روش خط بکشی، باش شبکه بکشی!!! من میدم بسازن واسم، ب توام توصیه می کنم!!! شبکه کشیدن خودش 10 مین وقت می بره!!!

داداش ما قبلا اینو درس کردیم حالا به ماتوصیه میکنی:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خط کش به درد بخوریه عذرا یه صفحه پلکسی بگیر با کد خط کش بکش ببر واست لیزر کننمشاهده پیوست 202315
مرسی مهندس اره چون شنیده بودم چیز خفنیه و من هم تنبل برا کار با خط کش گفتم یکی ازش گیر بیاریم لااقل پلان ها را دستی نکشیم گندش در بیاد
ابعادش چقدره؟؟؟؟؟ کاش اماده اش گیرم می اومد ،راستی اسم درستش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک چیز میگم فقط نخندید،امروز اومدم برا داداشم شروع کردم به اسکیس کشیدن اول کشیدم دیدم اه سیاه سفیدش باحاله ها از اونجا که بچه از رنگا وارنگ کردن خوشش می اومد ما هم خیر سر مون اومدیم راندو کنیم براش شد عین نقاشی بچه 2ساله ،اصلا یک وضعیه ،افسردگی گرفتم بدجور ،اخه چرا من هر چی تلاش میکنم جا پیشرفت پس رفت می کنم تازه دلم خوش بود دوتا درخت یاد گرفته بودم اون هم داغون کشیدم درخته به ارواح می موند،ادم هام نگو که شبیه غول بیابونی شده بودن ،نمی دونم با چه اعتماد به نفسی میشینم کار میکنم ،تو را خدا بگید حداقل من برا ادم ودرخت و اسمون چه کنم لااقل کار پایان ترمش مسخره در نیارم

Sombrero

عضو جدید
مرسی مهندس اره چون شنیده بودم چیز خفنیه و من هم تنبل برا کار با خط کش گفتم یکی ازش گیر بیاریم لااقل پلان ها را دستی نکشیم گندش در بیاد
ابعادش چقدره؟؟؟؟؟ کاش اماده اش گیرم می اومد ،راستی اسم درستش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا اسم خاصی نباید داشته باشه فک کنم مرکز معماری میفروشه اندازش بستگی به خودت داره مال من که بزرگتر بود اما یکی از مراقبا حواسش نبود شکوندش الان این عکس نصفشه میتونی به جا این که برشات چند میلی باشه یک سانتیش کنی بعد از دو طرف خط بکشی اونجور بهتر و دقیقتر در میاد کار کردن باهاشم آسونتره

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یک چیز میگم فقط نخندید،امروز اومدم برا داداشم شروع کردم به اسکیس کشیدن اول کشیدم دیدم اه سیاه سفیدش باحاله ها از اونجا که بچه از رنگا وارنگ کردن خوشش می اومد ما هم خیر سر مون اومدیم راندو کنیم براش شد عین نقاشی بچه 2ساله ،اصلا یک وضعیه ،افسردگی گرفتم بدجور ،اخه چرا من هر چی تلاش میکنم جا پیشرفت پس رفت می کنم تازه دلم خوش بود دوتا درخت یاد گرفته بودم اون هم داغون کشیدم درخته به ارواح می موند،ادم هام نگو که شبیه غول بیابونی شده بودن ،نمی دونم با چه اعتماد به نفسی میشینم کار میکنم ،تو را خدا بگید حداقل من برا ادم ودرخت و اسمون چه کنم لااقل کار پایان ترمش مسخره در نیارم
آدم تناسبات مشخص 8x داره!!! سر x از گردن تا ناف 2x از ناف تا باسن x از باسن تا پایین 4x

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اسم خاصی نباید داشته باشه فک کنم مرکز معماری میفروشه اندازش بستگی به خودت داره مال من که بزرگتر بود اما یکی از مراقبا حواسش نبود شکوندش الان این عکس نصفشه میتونی به جا این که برشات چند میلی باشه یک سانتیش کنی بعد از دو طرف خط بکشی اونجور بهتر و دقیقتر در میاد کار کردن باهاشم آسونتره

مرسی از راهنمایی ها من اگه برم درست کنم 1سانت یک سانت میکنم که بشه بچرخونیش و شبکه 1در یک در بیاری پلان 1/100بدن که خوب در میاد دیگه مقایس هر چی تغییر کنه ادم حدودی میتونه در بیاره باهاش به نظرم 1سانت یک سانت خوبه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم تناسبات مشخص 8x داره!!! سر x از گردن تا ناف 2x از ناف تا باسن x از باسن تا پایین 4x

مرسی جالب بود مهندس

راستی یک سوال که ذهنم چند روز مشغول کرده به خودش درباره هر اقلیم مثلا برا اقلیم شمال را بهمون بدن همه بدو بدو میرن سراغ یک سقف شیبدار زدن و از این چیزا ولی واقعا توی شما ما نمی تونیم چیزی را جایگزین این سقف شیبدار کنیم که هم مدرن باشه هم کارمون راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی حتما باید شیبدار کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیز دیگه مثلا اگه توی کویر بهمون بدن خب اگه مثلا بیایم توی کارمون یک چیز شبیه این بادگیر بزاریم که یک کابری دیگه داشته باشه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟یکی اگه ممکنه توشیح بده ببینم باید چه سبکی برای اینا فک کنیم ایا تبدیل عناصرمون به یک چیز دیگه که بتونه کارمون راه بندازه خوبه یا بد ؟؟؟؟؟؟؟
این که مثلا یک طرح سنتی باشه بخوایم با سازه مدرن و تغییر کابری روشون کار کنیم چی بدرد بخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی جالب بود مهندس

راستی یک سوال که ذهنم چند روز مشغول کرده به خودش درباره هر اقلیم مثلا برا اقلیم شمال را بهمون بدن همه بدو بدو میرن سراغ یک سقف شیبدار زدن و از این چیزا ولی واقعا توی شما ما نمی تونیم چیزی را جایگزین این سقف شیبدار کنیم که هم مدرن باشه هم کارمون راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی حتما باید شیبدار کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیز دیگه مثلا اگه توی کویر بهمون بدن خب اگه مثلا بیایم توی کارمون یک چیز شبیه این بادگیر بزاریم که یک کابری دیگه داشته باشه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟یکی اگه ممکنه توشیح بده ببینم باید چه سبکی برای اینا فک کنیم ایا تبدیل عناصرمون به یک چیز دیگه که بتونه کارمون راه بندازه خوبه یا بد ؟؟؟؟؟؟؟
این که مثلا یک طرح سنتی باشه بخوایم با سازه مدرن و تغییر کابری روشون کار کنیم چی بدرد بخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سقف شیب دار حتما باید باشه!!! چون اگ نذاری هزینه تاسیساتت خیلی میره بالا!!! باید توجیه خاصی واس عدم استفادش داشته باشی!!! واس سوال دومت فک کنم بشه این کارو کرد، چون هم مهندس نادری (mehmari) گفتن نمره آوره و هم پازسال کوروش68 گنبد کار کرد با سازه جدید، 48% اسکیس زد و با میانگین 30.1 تئوری شبانه گبلان قبول شد!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اگه با خط کش بکشیم نمره کم می شه ازمون؟

ببین منظور مهندس این بود که موقعی که داریم از این شبکه شطرنجی استفاده می کنیم ذهنمون تحت تاپیر قرار نداده که همه اش روی خط های اون بریم ،مثلا ممکنه یک جا خط بشکونیم و خط شکسته یا منحنی استفاده کنیم کار قشنگ شه ،حواسمون باشه که روی طراحی مون تاثیر نزاره که بخوایم روی خط های اون بریم و این چیزار نکشیم

m_architect

عضو جدید
ببین منظور مهندس این بود که موقعی که داریم از این شبکه شطرنجی استفاده می کنیم ذهنمون تحت تاپیر قرار نداده که همه اش روی خط های اون بریم ،مثلا ممکنه یک جا خط بشکونیم و خط شکسته یا منحنی استفاده کنیم کار قشنگ شه ،حواسمون باشه که روی طراحی مون تاثیر نزاره که بخوایم روی خط های اون بریم و این چیزار نکشیم

احسنت! میبینم که دیگه خودتون دارین استاد میشین!‌

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
احسنت! میبینم که دیگه خودتون دارین استاد میشین!‌

مرسی ما کوچیک شماییم
اخه من موقعی که دانشجو بودم یک پوستی شطرنجی کرده بودم یک شبکه یک در یک ،که برا روزهای اول و اتوداولیه که مجبورمون میکردن دستی بزنیم و استاد توش خط بکشه من میزاشتم زیر کارم که یک تناسب داشته باشه نه همینجوری روی هوا بکشم و موقع کد کشیدن به دردسر بیفتم اون میزاشتم زیر دستم و میکشیدم ،به این میگن روش ادم های تنبل مث من

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم یک دوتا از شاهکارام البته قشنگ تر هم توشون بود ولی خب چون تاک اوت کرده بودم همینا بسه خدایش یک سری ها را با اف کشیدم خیلی باهاشون حال کردم همین که راندو کردم البته راندو که نه رنگ کردم مث بچه دوساله ها خیلی زشت شد
DSC05910.jpgDSC05915.jpg

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هم یک دوتا از شاهکارام البته قشنگ تر هم توشون بود ولی خب چون تاک اوت کرده بودم همینا بسه خدایش یک سری ها را با اف کشیدم خیلی باهاشون حال کردم همین که راندو کردم البته راندو که نه رنگ کردم مث بچه دوساله ها خیلی زشت شد
مشاهده پیوست 202330مشاهده پیوست 202331
فدایی داری!!! تو اون که 2 تا مستطیل باهم ترکیب شدن (نسبت ب کارای قبلیت)، روزنه ای از امید هس!!! کار کنی بهتر میشی!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدایی داری!!! تو اون که 2 تا مستطیل باهم ترکیب شدن (نسبت ب کارای قبلیت)، روزنه ای از امید هس!!! کار کنی بهتر میشی!!!

یعنی نسبت به قبل تغییر کرده کارم ،مثبت یا منفی ،والا خودم حس میکنم پس رفت دارم تا پیشرفت ؟؟؟؟؟

پرسپکتیو کار کن حتما!!!

پرسپکتیو حتما سعی میکنم که تمیرن کنم ،والا اینها را هم تندتند کشیدم هم چشمی وقت اصولی کشیدن نداشتم ،بابا یکی یا دوتا که نیست به این بشر میگم کارات نزار برا ساعت اخر هیچی شب اخر میگه اجی فردا باید این همه کار ببرم ،چیکار کنم ،هیچی ما هم گروه امداد و نجاتیم دیگه:smile:
ولی چشم حتما پرسپکتیو سعی میکنم درست بکشم با گریز انشاله بعد تمرینات این بشر

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی نسبت به قبل تغییر کرده کارم ،مثبت یا منفی ،والا خودم حس میکنم پس رفت دارم تا پیشرفت ؟؟؟؟؟

پرسپکتیو حتما سعی میکنم که تمیرن کنم ،والا اینها را هم تندتند کشیدم هم چشمی وقت اصولی کشیدن نداشتم ،بابا یکی یا دوتا که نیست به این بشر میگم کارات نزار برا ساعت اخر هیچی شب اخر میگه اجی فردا باید این همه کار ببرم ،چیکار کنم ،هیچی ما هم گروه امداد و نجاتیم دیگه:smile:
ولی چشم حتما پرسپکتیو سعی میکنم درست بکشم با گریز انشاله بعد تمرینات این بشر
پرسپکتیوات شدید اشکال داره!!! خیلی!!! فقط یکشون خوب بود، بقیه بد!!! ب نظرم یکی از تمرینات چن بار بکش بعد بذا ایبنجا بچه ها نظر بدن...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپکتیوات شدید اشکال داره!!! خیلی!!! فقط یکشون خوب بود، بقیه بد!!! ب نظرم یکی از تمرینات چن بار بکش بعد بذا ایبنجا بچه ها نظر بدن...

باشه چشم مهندس:(،میشه یک کار بزاری برام تا من اون چند بار بکشم بعد بزارم ،اخه انتخاب دست خودم باشه میرم دنبال یک کار ساده :(

ممنون که ایراد میگیری:smile:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه چشم مهندس:(،میشه یک کار بزاری برام تا من اون چند بار بکشم بعد بزارم ،اخه انتخاب دست خودم باشه میرم دنبال یک کار ساده :(

ممنون که ایراد میگیری:smile:
منو کروم میذارم با سلیقه خودت راندو کن!!! فقط 5 باز ب بالا بکش!!! SS17.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو کروم میذارم با سلیقه خودت راندو کن!!! فقط 5 باز ب بالا بکش!!! مشاهده پیوست 202336

مازیار این واسه تضعیفه روحیه ام گذاشتی الان پای لب تاب سکته میکنم ،خیلی نایسه فک کنم مشیدنش هر بار برا یمن یک سال طول بکشه ولی باشه چشم حداقل 5بار و حداکثر را نمی دونم شاید 5.5بار شاید هم 10بار:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا