منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟خوب بچه ها برنامه هاتون چیه
چه میکنید ؟؟؟؟
من میگم زود شروع کنیم به اسکیس چون تعیین کننده ترین و راحتترین کار ممکنه که میتونیم تو این چند ماه برسیم به شرایط ایده آل پس بیاید یه برنامه بریزیم
من میگم اولش با کشیدن خط شروع کنیم
بعد بریم سراغ حجم و 3 بعدی تا 3 یا 4 هفته که کم کم بریم واسه تحلیل بناها و ...
بعدش بیایم اینجا هر روز یه موضوع بزاریم و بریم کار کنیم بیایم بزاریم اینجا و تحلیل کنیم کارگاهها هم همینطوره
آخر سر هم 1 ماه مونده موشوعات مهم رو کار کنیم اگه پایه هستین بسم الله اگه نه که ما بریم دنبال کارمون ......
من خودم کتابای صدیق رو دارم و واسه راندو خوبه.منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
درضمن راه حلی برا کسایی ک امکان کلاس رفتن ندارن میشه بگید
بچه م بذار روحيه شو بدست بياره، مياد.... هعيييييي....الهام کو پس؟قهر کرده رفته!![]()
![]()
![]()
خوبه به نظرم، پيشنهاد منم با يه كم تغيير اينه كه به ترتيب:خوب بچه ها برنامه هاتون چیه
چه میکنید ؟؟؟؟
من میگم زود شروع کنیم به اسکیس چون تعیین کننده ترین و راحتترین کار ممکنه که میتونیم تو این چند ماه برسیم به شرایط ایده آل پس بیاید یه برنامه بریزیم
بعدش بیایم اینجا هر روز یه موضوع بزاریم و بریم کار کنیم بیایم بزاریم اینجا و تحلیل کنیم کارگاهها هم همینطوره
آخر سر هم 1 ماه مونده موشوعات مهم رو کار کنیم اگه پایه هستین بسم الله اگه نه که ما بریم دنبال کارمون ......
من کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم شماره یک ایشون دیدم به نظرم تمرین های خط و سایه که اولش دادن خیلی خوب واسه شرو دستت راه میفته بعد میری سراغ پرسپکتیومنم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
من چنتا توصيه مى گم واست، كتاب صديقو من ديده م اون به نظرم واسه تمرناى اوليه خوبه، طايفه هم كه شاگرد همون بوده... اون آرتور به مفت نمى ارزه به نظرم،منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
خوب بچه ها برنامه هاتون چیه
چه میکنید ؟؟؟؟
منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
من خودم کتابای صدیق رو دارم و واسه راندو خوبه.
مثلا من فیلمای عسگر پور رو که داشتم ، خوب توضیح می ده و میگه وسایل داخل خونه رو بوم آورد بکشین و دیتیل چفت و بست می کشه و می گه شومینه مثلا تو سرد و کوهستانی وسط باشه و آجری ، چون خوب انتقال می ده و دود کش از دور دیده بشه و ....... دیگه تو پلان هم همینطور.
ولی تو سال قبل کانسپت مهم بود و بعد اون پلان.
بچه م بذار روحيه شو بدست بياره، مياد.... هعيييييي....
خوبه به نظرم، پيشنهاد منم با يه كم تغيير اينه كه به ترتيب:
١- خط كار كردن برنامه هر روز باشه، بستگى به قدرت دست مى شه مثلن يه هفته فقط خط و دايره و اينا تمرين كنيم بعدش روزانه حتمن مثلن يه ربع خط، يا مثلن ده صفحه خط. صفحاتمونم بزرگ بگيريم.
٢- بعدش همون پرسپكتيو و اين داستانا، و سايه....
٣- همزمان با اينا به نظرم نيوز لتراى سايتايى مثل archdaily رو عضو بشين و هر روز پروژه ببينين. مخزن تصاوير ذهنتونو ببرين بالا.
٤- يه تايم بذاريم واسه انواع بافت و پترن و تكسچر.. و درخت و فيگور، با اين رويكرد كه شخصيشون كنيم، اين خيلى مهمه كه اين چيزا شخصى باشن، كه در نگاه اول اسكيس آدم مث همه اسكيسا به نظر نياد.
٥- يه تحليل منطقى هم داشته باشيم از اينكه چه تيپ كانسپتايى نمره بياره و اونا رو حسابى حلاجى كنيم، مثلن اقليمى بودن، بازى با نور، سازه هاى خاص و ......
٦- موضوعى كار كردنو اينارو هم بذاريم زمان بره جلو و تصميم بگيريم.
٧- يه پيشنهاد هم دارم براساس تجربه شخصى واسه اونايى كه خيلى از پايه دستشون ضعيفه، در كنار تمرين خط، عكس پرينت كنين و با ميز نور ازش اسكيس بزنين با تمركز بر كيفيت خطوط، خيلى كمك مى كنه، ممكنه اول بيهوده به نظر بياد ولى بعد از يه مدت تفاوتشو مى فهمين.
به نظرم اول بايد يه كارى كنى كه اونى كه از رو عكس مى كشى بى نظير باشه، اون وقت اونى كه ذهنى مى كشى هم بهتر مى شه، در عين حال بايد رو اصول ساده پرسپكتيو مسلط بشى و با احجام ساده كلييييييي تمرين كنى، مثلن هزارتا مكعب بكشى از زواياى مختلف، هزارتا استوانه ...... بعد ر چيز جديدى كه مى خواى بكشى رو تجزيه ش كنى به همونا و راحت بكشيش، يه تمرينى هم داره صديق كه بايد يه هرمى كه از يه سرى مكعب تشكيل شده رو بدون اينكه دستتونو از كاغذ وردارين بكشين، اين خيلييييييييييييي خوبه واسه هماهنگى دست و ذهن. اگه كتابو دارى كه خودت ببينش، اگه نه كه آخر شب اينا ازش عكس بگيرم بذارم واست.فکر خوبیه ،مرسی از راهنمایی ات سمانه جون من برا کشیدن یک مشکل اساسی دارم مثلا یک عکس بهم بدی خوب میکشم قابل تحمل ولی اگه یک چیز از ذهنم بخوام بکشم نمی تونم ضعیفم توی این کار برای این چه راه حلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند ساله شده a3 ولى اينكه تئورى فرق داشت امسال ممكنه عملى رو هم عوض كنن همه چى از اينا برمياد!! كلن بايد يه جورى كار كنيم كه واسه همه چى آمادگى داشته باشيم!بچه ها یک سوال سایز کار توی جلسه اسکیس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی چه سایزی تمرین کنیم
اگه اشتباه نکنم پارسال آ3 بود با مفیاس 1/50 ک خیلیا 1/100 کشیده بودن چون جا نمیشدهبچه ها یک سوال سایز کار توی جلسه اسکیس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی چه سایزی تمرین کنیم
فک کنم 17 تیراگه اشتباه نکنم پارسال آ3 بود با مفیاس 1/50 ک خیلیا 1/100 کشیده بودن چون جا نمیشده
راستیییی
آزمون اسکیس کیه؟؟
چند ساله شده a3 ولى اينكه تئورى فرق داشت امسال ممكنه عملى رو هم عوض كنن همه چى از اينا برمياد!! كلن بايد يه جورى كار كنيم كه واسه همه چى آمادگى داشته باشيم!
با دیدن این کارا الان سوال من این شده که ما تا الان چی کار میکردیممشاهده پیوست 195459مشاهده پیوست 195462
چند تا کار خوشجل دیگه از استادم...از این به بعد هرجا باز کار خوبی دیدم میذارم واستون....اسکیس واقعا غوغا میکنه تو نتیجه نهایی و البته در کنار امیدوار بودن باید اینم درنظر بگیریم که چون بحث سلیقه پیش میاد 50 درصد شایدم بیشت به شانس بستگی داره.....ای کسایی که نمیتونید کلاس برید نگران هیچی نباشید خیلی از این کلاسا فقط واسه یه سری استاد شده نون تو روغن...تنها حسنش به اینه که شاید بیشتر تمرین کنین و کارا منسجم پیش بره وگرنه فک نکنم با 10 جلسه کلاس یه استاد معجزه کنه این خودتونید و تمریناتون که معجزه میکنه....اینکه یه نفر با فلان استاد توپ شده رتبش چون اون یه نفر میخواسته توپ شه که شده اون استاده فقط یه گوشه ک.چیک کاره...این نظر منه شایدم کاملا غلطه...![]()
با دیدن این کارا الان سوال من این شده که ما تا الان چی کار میکردیم
اونقدرا هم سخت نیسبا دیدن این کارا الان سوال من این شده که ما تا الان چی کار میکردیم
سوران شنگه پور دانشگاه علم و صنعت هم درس میدن ..بچه ها میگفتن دستشون قوی ولی درس دادنشون جالب نیس...
چرا هنوزم هستند تو دانشگاه و درس میدن