تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p.yari

عضو جدید
دوستان نظرتون راجع به CD آموزش چیه ؟ بخریم یا نه ؟
کلاس نیمه خصوصی 4 نفره چی ؟ (استادش معروف نیست ) اما میگه ما بچه هامون پارسال اصفهان روز آوردن.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم یک تجربه کوچولو دارم می خوام بگم براتون به نظرم دست قوی کافی نیست ما باید مطالعه هم داشته باشیم و تحلیل والا من پارسال با رفقام که میرفتن کلاس با یکی شون 1جلسه رفتم دیدم طرف کارش درست بود یک سری توضیحات که داد چطور اسکیس بزنید و بعدش هم کار معمارهای بزرگ که تحلیل کرد و حجم و پلان و .....خلاصه والا چیزهای که میگفت برام جالب و منظقی بود به نظرم راهش درست بود به نظر من اگه پایه باشید ماشاله همه مون که تا دلتون بخواد عکس و چیز درباره معمارا داریم بیایم و اطلاعاتی که داریم و بزاریم و تحلیل کنیم با همدیگه مثلا موزه کیمبل خب از پلان و نماش و مقطع و سایتش چی می تونیم یاد بگیریم ، یا مثلا اینکه توی پلانش چه عناصر استفاده کرده و به چه دلیل اقا مثلا نقطعه گذاشته یا خط نماینده چیه و چه جور میشه ازش استفاده کرد، یا مثلا کارا معمارا خودمون و معماری بومی و سنتی چی ها دارن الان ما چه استفاده می تونیم بکنیم نه اینکه همون کوپی کنیم اون به چه حالت متناسب با اوضاع الانمون به بهترین حالت تبدیل کنیم یا به عبارتی ، ترکیب کنیم معماری مدرن و سنتی و روز گار مون .............
ما به همچین کارایی هم احتیاج داریم ، به نظرم اگه این هفته را برا استراحت و برنامه ریزی گذاشتیم می تونیم روی این زمینه کار کنیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوستان اومدیم سر اصل مطلب ....
آقا من میگم بیایم و اساتید رو طبقه بندی کنیم اونایی که میخان برن کلاس ببینمیم کدوم بهتره و ایشالا بهترین رو بریم و اینجا هم کارهایی که کردیمو تو اون هفته بزاریم که ایشالا همه با هم بریم برای نمرات طلایی اسکیس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب بچه ها برنامه هاتون چیه
چه میکنید ؟؟؟؟
من میگم زود شروع کنیم به اسکیس چون تعیین کننده ترین و راحتترین کار ممکنه که میتونیم تو این چند ماه برسیم به شرایط ایده آل پس بیاید یه برنامه بریزیم
من میگم اولش با کشیدن خط شروع کنیم
بعد بریم سراغ حجم و 3 بعدی تا 3 یا 4 هفته که کم کم بریم واسه تحلیل بناها و ...
بعدش بیایم اینجا هر روز یه موضوع بزاریم و بریم کار کنیم بیایم بزاریم اینجا و تحلیل کنیم کارگاهها هم همینطوره
آخر سر هم 1 ماه مونده موشوعات مهم رو کار کنیم اگه پایه هستین بسم الله اگه نه که ما بریم دنبال کارمون ......

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه میکنید ؟؟؟؟
من میگم زود شروع کنیم به اسکیس چون تعیین کننده ترین و راحتترین کار ممکنه که میتونیم تو این چند ماه برسیم به شرایط ایده آل پس بیاید یه برنامه بریزیم
بعدش بیایم اینجا هر روز یه موضوع بزاریم و بریم کار کنیم بیایم بزاریم اینجا و تحلیل کنیم کارگاهها هم همینطوره
آخر سر هم 1 ماه مونده موشوعات مهم رو کار کنیم اگه پایه هستین بسم الله اگه نه که ما بریم دنبال کارمون ......
منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
درضمن راه حلی برا کسایی ک امکان کلاس رفتن ندارن میشه بگید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هستم و فقط ب کمک شما نیاز دارم و نمیدونم از کجا چ جوری شروع کنم از صب سه بار پرسیدم کتابای احسان طایفه چطوره براشروع؟؟
من خودم کتابای صدیق رو دارم و واسه راندو خوبه.
مثلا من فیلمای عسگر پور رو که داشتم ، خوب توضیح می ده و میگه وسایل داخل خونه رو بوم آورد بکشین و دیتیل چفت و بست می کشه و می گه شومینه مثلا تو سرد و کوهستانی وسط باشه و آجری ، چون خوب انتقال می ده و دود کش از دور دیده بشه و ....... دیگه تو پلان هم همینطور.
ولی تو سال قبل کانسپت مهم بود و بعد اون پلان.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کو پس؟قهر کرده رفته!
بچه م بذار روحيه شو بدست بياره، مياد.... هعيييييي....
چه میکنید ؟؟؟؟
خوبه به نظرم، پيشنهاد منم با يه كم تغيير اينه كه به ترتيب:
١- خط كار كردن برنامه هر روز باشه، بستگى به قدرت دست مى شه مثلن يه هفته فقط خط و دايره و اينا تمرين كنيم بعدش روزانه حتمن مثلن يه ربع خط، يا مثلن ده صفحه خط. صفحاتمونم بزرگ بگيريم.
٢- بعدش همون پرسپكتيو و اين داستانا، و سايه....
٣- همزمان با اينا به نظرم نيوز لتراى سايتايى مثل archdaily رو عضو بشين و هر روز پروژه ببينين. مخزن تصاوير ذهنتونو ببرين بالا.
٤- يه تايم بذاريم واسه انواع بافت و پترن و تكسچر.. و درخت و فيگور، با اين رويكرد كه شخصيشون كنيم، اين خيلى مهمه كه اين چيزا شخصى باشن، كه در نگاه اول اسكيس آدم مث همه اسكيسا به نظر نياد.
٥- يه تحليل منطقى هم داشته باشيم از اينكه چه تيپ كانسپتايى نمره بياره و اونا رو حسابى حلاجى كنيم، مثلن اقليمى بودن، بازى با نور، سازه هاى خاص و ......
٦- موضوعى كار كردنو اينارو هم بذاريم زمان بره جلو و تصميم بگيريم.
٧- يه پيشنهاد هم دارم براساس تجربه شخصى واسه اونايى كه خيلى از پايه دستشون ضعيفه، در كنار تمرين خط، عكس پرينت كنين و با ميز نور ازش اسكيس بزنين با تمركز بر كيفيت خطوط، خيلى كمك مى كنه، ممكنه اول بيهوده به نظر بياد ولى بعد از يه مدت تفاوتشو مى فهمين.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم شماره یک ایشون دیدم به نظرم تمرین های خط و سایه که اولش دادن خیلی خوب واسه شرو دستت راه میفته بعد میری سراغ پرسپکتیو:)و

لینک کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1: http://vatanpdf.com/دانلود-کتاب-چگونه-معمارانه-طراحی-کنیم/

لینک کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2:http://vatanpdf.com/دانلود-کتاب-چگونه-معمارانه-طراحی-کنیم-2/

این عکس های تمرین خط شرمنده نشد تو باشگاه اپلود کنم یادمم نیست از همین باشگاه گرفتم یا یک سایت دیگه دیگه ببخشید منبعش یادم نیس
تمرین خط و تکسچر:
لینک 1 :http://s5.picofile.com/file/8113538418/تمرین_خط_و_پرسپکتیو.rar.html
لینک 2 :http://s5.picofile.com/file/8113537826/تمرین_خط.rar.html

اسـکیــس
كتاب آموزش اسکیس استاد صدیق #655
فیلم اسکیس که توسط برادر دکتر صدیق#670

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چنتا توصيه مى گم واست، كتاب صديقو من ديده م اون به نظرم واسه تمرناى اوليه خوبه، طايفه هم كه شاگرد همون بوده... اون آرتور به مفت نمى ارزه به نظرم، :D و اون يكى كه با دمپايى و اينا كانسپت مى ده عماد زند كلن تعطيله طرف!!! :biggrin:
اون كارى كه تو كامنت قبلى گفتم هم خيلييييييييييييييييي جواب مى ده. و واسه تطابق چشم و دستت اگه بتونى مثلن يكى دو تا چارپايه داشته باشى هى با كمپوزيسيوناى مختلف ازشون اسكيس بزنى، خيلى جواب مى ده، ما ترم يك ١٠٠ تا اسكيس چارپايه زديم، جاى تك تك ميخاى چارپايه هاى يونى رو هم حفظ بودم!!! كمك مى كنه توجهت به جزييات مفيد و كليات مفيد جلب شه و چشمت چيزايى كه به درد اسكيس مى خوره رو انتخاب كنه. از خط كشيدنم غافل نشو اصلن!!!! انقد كه صفحه ها سياه شه. اولشم با قلم ضخيم شروع كن.

.Violet.

عضو جدید
سلام من دو سال پیش کنکور دادم. 57 درصد زدم. یه توصیه می کنم بهتون. یکم دستتون رو قوی کنید و سریع برید اسکیس موضوعی کار کنید. کار هم زیاد ببینید. (مثلا برید سایت archdaily یا مجله معمار) تا ذهنتون پر ایده بشه. اینم بدونید 50 درصد اسکیس شانسه متاسفانه شایدم خوشبختانه.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان من واسه کنکور 94 دارم خودمو آماده میکنم
تو این تاپیک قدم ب قدم همراهتون میام چون اسکیسم صفره
تمرینامو هم میذارم اینجا تا نظرتونو بدونم و اصلاحشون کنم
همه نکاتی هم ک میگیدو یادداشت میکنم
امیدوارم بهتینای اسکیس امسال شما باشید;)
تا سال دیگه رقیب من نباشید خخخخخخخ:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه میکنید ؟؟؟؟

من هم هستم انشاله کم کم بسم اله کار میگیم و میریم برای نبرد

نانی جون من دیدم نوشته ات را چون تجربه نداشتم نتونستم نظر بدم ولی من دو تا کتاب را دیدم هم صدیق هم طایفه البته خودم هم صدیق دارم ،فک کنم یک سری از عکس های کتابهای صدیق دارم میزارم براتون و اگه پیداش نکردم رفتم خونه براتون عکس میگرم از کتاب که نخواید الکی پول کتاب بدید

من خودم کتابای صدیق رو دارم و واسه راندو خوبه.
مثلا من فیلمای عسگر پور رو که داشتم ، خوب توضیح می ده و میگه وسایل داخل خونه رو بوم آورد بکشین و دیتیل چفت و بست می کشه و می گه شومینه مثلا تو سرد و کوهستانی وسط باشه و آجری ، چون خوب انتقال می ده و دود کش از دور دیده بشه و ....... دیگه تو پلان هم همینطور.
ولی تو سال قبل کانسپت مهم بود و بعد اون پلان.

این فیلم که میگید از کجا می تونم گیر بیارم عارف خان جون خودت اگه چیزی به ذهنت میاد بگو چون فردا قراره من ببره رشد اهواز اگه چیزی فک می کنید بگید اگه بشه بریم بگیریم

بچه م بذار روحيه شو بدست بياره، مياد.... هعيييييي....

خوبه به نظرم، پيشنهاد منم با يه كم تغيير اينه كه به ترتيب:
١- خط كار كردن برنامه هر روز باشه، بستگى به قدرت دست مى شه مثلن يه هفته فقط خط و دايره و اينا تمرين كنيم بعدش روزانه حتمن مثلن يه ربع خط، يا مثلن ده صفحه خط. صفحاتمونم بزرگ بگيريم.
٢- بعدش همون پرسپكتيو و اين داستانا، و سايه....
٣- همزمان با اينا به نظرم نيوز لتراى سايتايى مثل archdaily رو عضو بشين و هر روز پروژه ببينين. مخزن تصاوير ذهنتونو ببرين بالا.
٤- يه تايم بذاريم واسه انواع بافت و پترن و تكسچر.. و درخت و فيگور، با اين رويكرد كه شخصيشون كنيم، اين خيلى مهمه كه اين چيزا شخصى باشن، كه در نگاه اول اسكيس آدم مث همه اسكيسا به نظر نياد.
٥- يه تحليل منطقى هم داشته باشيم از اينكه چه تيپ كانسپتايى نمره بياره و اونا رو حسابى حلاجى كنيم، مثلن اقليمى بودن، بازى با نور، سازه هاى خاص و ......
٦- موضوعى كار كردنو اينارو هم بذاريم زمان بره جلو و تصميم بگيريم.
٧- يه پيشنهاد هم دارم براساس تجربه شخصى واسه اونايى كه خيلى از پايه دستشون ضعيفه، در كنار تمرين خط، عكس پرينت كنين و با ميز نور ازش اسكيس بزنين با تمركز بر كيفيت خطوط، خيلى كمك مى كنه، ممكنه اول بيهوده به نظر بياد ولى بعد از يه مدت تفاوتشو مى فهمين.

فکر خوبیه ،مرسی از راهنمایی ات سمانه جون من برا کشیدن یک مشکل اساسی دارم مثلا یک عکس بهم بدی خوب میکشم قابل تحمل ولی اگه یک چیز از ذهنم بخوام بکشم نمی تونم ضعیفم توی این کار برای این چه راه حلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال سایز کار توی جلسه اسکیس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی چه سایزی تمرین کنیم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر خوبیه ،مرسی از راهنمایی ات سمانه جون من برا کشیدن یک مشکل اساسی دارم مثلا یک عکس بهم بدی خوب میکشم قابل تحمل ولی اگه یک چیز از ذهنم بخوام بکشم نمی تونم ضعیفم توی این کار برای این چه راه حلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اول بايد يه كارى كنى كه اونى كه از رو عكس مى كشى بى نظير باشه، اون وقت اونى كه ذهنى مى كشى هم بهتر مى شه، در عين حال بايد رو اصول ساده پرسپكتيو مسلط بشى و با احجام ساده كلييييييي تمرين كنى، مثلن هزارتا مكعب بكشى از زواياى مختلف، هزارتا استوانه ...... بعد ر چيز جديدى كه مى خواى بكشى رو تجزيه ش كنى به همونا و راحت بكشيش، يه تمرينى هم داره صديق كه بايد يه هرمى كه از يه سرى مكعب تشكيل شده رو بدون اينكه دستتونو از كاغذ وردارين بكشين، اين خيلييييييييييييي خوبه واسه هماهنگى دست و ذهن. اگه كتابو دارى كه خودت ببينش، اگه نه كه آخر شب اينا ازش عكس بگيرم بذارم واست. :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

توی چه سایزی تمرین کنیم
چند ساله شده a3 ولى اينكه تئورى فرق داشت امسال ممكنه عملى رو هم عوض كنن همه چى از اينا برمياد!! كلن بايد يه جورى كار كنيم كه واسه همه چى آمادگى داشته باشيم!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چشم از ته اعماق قلبم دعا میکنم همتون برید دانشگاه ی دونه هو رقیب نداشته باشم

چشم از ته اعماق قلبم دعا میکنم همتون برید دانشگاه ی دونه هو رقیب نداشته باشم

توی چه سایزی تمرین کنیم
اگه اشتباه نکنم پارسال آ3 بود با مفیاس 1/50 ک خیلیا 1/100 کشیده بودن چون جا نمیشده
راستیییی
آزمون اسکیس کیه؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند ساله شده a3 ولى اينكه تئورى فرق داشت امسال ممكنه عملى رو هم عوض كنن همه چى از اينا برمياد!! كلن بايد يه جورى كار كنيم كه واسه همه چى آمادگى داشته باشيم!

به نظرت با این اوصاف با آ3شروع کنم به تمرین یا قطع کار بزرگتر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aytakin69

عضو جدید
308022_3731698770368_400336221_n.jpg552092_2911344942035_1561589355_n.jpg

چند تا کار خوشجل دیگه از استادم...از این به بعد هرجا باز کار خوبی دیدم میذارم واستون....اسکیس واقعا غوغا میکنه تو نتیجه نهایی و البته در کنار امیدوار بودن باید اینم درنظر بگیریم که چون بحث سلیقه پیش میاد 50 درصد شایدم بیشت به شانس بستگی داره.....ای کسایی که نمیتونید کلاس برید نگران هیچی نباشید خیلی از این کلاسا فقط واسه یه سری استاد شده نون تو روغن...تنها حسنش به اینه که شاید بیشتر تمرین کنین و کارا منسجم پیش بره وگرنه فک نکنم با 10 جلسه کلاس یه استاد معجزه کنه این خودتونید و تمریناتون که معجزه میکنه....اینکه یه نفر با فلان استاد توپ شده رتبش چون اون یه نفر میخواسته توپ شه که شده اون استاده فقط یه گوشه ک.چیک کاره...این نظر منه شایدم کاملا غلطه...:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 195459مشاهده پیوست 195462

چند تا کار خوشجل دیگه از استادم...از این به بعد هرجا باز کار خوبی دیدم میذارم واستون....اسکیس واقعا غوغا میکنه تو نتیجه نهایی و البته در کنار امیدوار بودن باید اینم درنظر بگیریم که چون بحث سلیقه پیش میاد 50 درصد شایدم بیشت به شانس بستگی داره.....ای کسایی که نمیتونید کلاس برید نگران هیچی نباشید خیلی از این کلاسا فقط واسه یه سری استاد شده نون تو روغن...تنها حسنش به اینه که شاید بیشتر تمرین کنین و کارا منسجم پیش بره وگرنه فک نکنم با 10 جلسه کلاس یه استاد معجزه کنه این خودتونید و تمریناتون که معجزه میکنه....اینکه یه نفر با فلان استاد توپ شده رتبش چون اون یه نفر میخواسته توپ شه که شده اون استاده فقط یه گوشه ک.چیک کاره...این نظر منه شایدم کاملا غلطه...:)
با دیدن این کارا الان سوال من این شده که ما تا الان چی کار میکردیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما دعا برای ظهور اقا ، والا باور کن من خیلی اوقات بود که توی ترم هام نیمه شبها بیدار بودم تمرین میکردم ولی راه به جایی نبردم چون واقعا کسی نبود که راهنمایی ام کنه حالا نمونه اونایی که کشیدم دم دیوار اتاقم هست برم خونه عکس میگرم ببیند ولی خدایش ما ترم اول استاد نداشتیمممممممممممممممممممممم خدا از شون نگذره که با زندگی مون بازی کردن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونقدرا هم سخت نیس
من از کارام چیزی ندارم ... همه تو آرشیو استادامن و گرنه چندتا کار برات میذاشتم ک ببینی همه میتونن

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها منم با اینکه اصلا مجاز نمیشم معماری و مدیریتم گند زدم
ولی اگه وقتم اجازه بده پا به پای شما میام تا اسکیس و الان صفرم حتی خط راست هم نمیتونم بکشم

میخوام یاد بگیرم;)

aytakin69

عضو جدید
سوران شنگه پور دانشگاه علم و صنعت هم درس میدن ..بچه ها میگفتن دستشون قوی ولی درس دادنشون جالب نیس...

من تو دانشگاه باش درس داشتم معمولی بود تدریسش......کلاس اسکیسش نرفتم......کاراشم واسه بچه ها میذرام که کار زیاد ببینن....:) فک نکنم الان تدریس اسکیس داشته باشه...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا عارف نگران نباش من کلی از اینا دارم ،تازه یک پسر بود من کاراش دارم یک مقدار داده بود برا تمرین به بچه ها دوستام ، سالی که امتحان داده بود رتبه 3اسکیس بود ،والا من چند جلسه هم پیشش رفته بودم الیته نه برا ارشد و وقت نکردم بقیه را برم ولی برم خونه هم کارا رو عکس میگرم براتون هم اینکه جزوه که دارم براتون عکس می گیرم به نظرم باید بریم این کتاب زیبایی شناسی را یک نگاه بندازیم بد نیست
من پیشش بودم چند بار موقع کشیدن اصلا معرکه بود در عرض چند دقیقه غوغا می کشید سرعتم پایینهکه برم فیس بوک پیداش کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا