تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
راستی کدوم تمرین تا هفته دیگه وقت داریم؟ اون چندتا عکسی که چند صفحه قبل بود یا تمرین دیگه ایه که من خبر ندارم؟ :surprised:
هر چیزی که میدونی در رابطه با اقلیم سر و مجتمع اب درمانی با دیتیل یا با هر چیزی بتونی نشون بدی کلا این موضوعو کار کنیم دیگه یه شیت کامل اسکیس اطلاعات مطالعه هر چی میتونی مرکز ابدرمانی هم تو شمشکه ...موفق باشی ;)

omid0000

عضو جدید
بسیار جالب بود به نظرم با صبر و حوصله کار میکنی و منظم این خیلی خوووبه ادامه بده و در کنار اینها تمرینات ترسیم پرسپکتیو و کشیدن از روی اثار معمارای مشهورو انجام بده ...موفق باشی ;)
ممنون، آره حتماً، دیگه از شنبه باید شروع کنم به پرسپکتیو و اینا...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسالم این مدلی شد یا پا قدم منه:(

پا قدم چیه مهندس ،ما تا اخرش هستیم من یک سری اطلاعات اقلیمی و اینا جمع کردم ایشاله سعی می کنم اخر شب توی یک برگه بنویسم بزارم برای استارت کار حالا بقیه هم کم کم دست به کار میشن من نمی تونم مدیریت قبول کنم چون تجربه اسکیس ارشد نداشتم و کلاسی هم نرفتم که بدونم جریان چطوری ، دستم هم قوی نیست که بتونم خیلی کمک کنم ،یک دو نفر باید بیان جلو و مردونگی کنن ما هم قول میدیم اگه خدا بخواد شاگردهای خوبی باشیم

Sombrero

عضو جدید
بیاین یه هفته امتحانی وقت بزاریم تمرینای استاد حسینی رو انجام بدیم اگه نتیجه نگرفتیم هر کی بره سی خودشOK؟
05032014524.jpg05032014534.jpg
البته شایدم حق دارن نمیخوان زحمتاشون بر باد بره ولی خدایی په چطور واسه تئوری با هم پیش رفتین اما حالا نه ! شانس ماس دیگه کاریشم نمیشه کرد:cry:

shima 70

عضو جدید
پا قدم چیه مهندس ،ما تا اخرش هستیم من یک سری اطلاعات اقلیمی و اینا جمع کردم ایشاله سعی می کنم اخر شب توی یک برگه بنویسم بزارم برای استارت کار حالا بقیه هم کم کم دست به کار میشن من نمی تونم مدیریت قبول کنم چون تجربه اسکیس ارشد نداشتم و کلاسی هم نرفتم که بدونم جریان چطوری ، دستم هم قوی نیست که بتونم خیلی کمک کنم ،یک دو نفر باید بیان جلو و مردونگی کنن ما هم قول میدیم اگه خدا بخواد شاگردهای خوبی باشیم
منم هستم تا ته ته تههههش ...منم به احتمال زیاد تا فردا شب یه چیزایی ازش میذارم به امید خدا ...:)

shima 70

عضو جدید
بیاین یه هفته امتحانی وقت بزاریم تمرینای استاد حسینی رو انجام بدیم اگه نتیجه نگرفتیم هر کی بره سی خودشOK؟
مشاهده پیوست 199253مشاهده پیوست 199254
البته شایدم حق دارن نمیخوان زحمتاشون بر باد بره ولی خدایی په چطور واسه تئوری با هم پیش رفتین اما حالا نه ! شانس ماس دیگه کاریشم نمیشه کرد:cry:

من موافقتم فقط شما لطف کن برا شروع هم که شده همین تمرینایی که میگیو بذار و بولد کن که همه ببینن و مهلتی هم برا انجامش بذار مررررسی;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
درخواست شیت!!!

درخواست شیت!!!

دوستان واسه درس بیان ی شیت کامل میخوام شامل پلان-نما-برش-سایت پلان (اگه باشه بهتره)- پرسپکتیو خارجی و بالاخص پرسپکتیو داخلیییییی
اگه کار خوبی دارید تو آرشیوتون ممنون میشم بذارید...
واسه کلاژه ی چیز ترتمیز و شیک و ساده میخوام:redface:

مشاهده پیوست 199253مشاهده پیوست 199254

امضات مبارک باشه باباییییی
سمت چپیه خیلی خوبه
اما راستیه...:confused:

s.sahba

عضو جدید
سلام دوستان خوبین؟ یه سوال شما می دونید بعد از اعلام نتایج اولیه کلاس کنکور گیر میاد یا نه؟؟ اینطور که معلومه همه پیش پیش دارن میرن کلاس!! من خودم خیلی معتقد به کلاس نیستم حداقل قبل از اعلام نتیجه ها شما چطور؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خخخخخخ
عااقااا من دیدم از اینجا هیییچی بازار شده و ب قول پویان هرکدوممون داریم ی کاری میکنیم و اصلانم هماهنگ نیستیم خخخخخخ:w15::w15:
من ک خودم هنوز هیچی شروع نکردم ...این از منه تنبل :|
خب؟
اما شما ک خدارو شکر ...جسته و گریخته خط تمرین کردید دگ ... بسه خخخخخخ:w15:
تمرین های استاد رو هم ک تنبلیمون گرفته :| ........ بنده خدا کلی زحمت کشیده
اما خب ب هرحال
کسایی ک مثه من ترکیب حجمشون کند میزنه :| از الان بشینن عکس از کتابا یا نت بگیرن و بکشن ی جوری بکشن ک پرسپکتیوشون اندازه ی a4 باشه مثلا کلش
ب این میگن تمرین پرسپکتیو و ترکیب حجم ... ب راندوش اهمیت ندید الان فقط رو این تمرکز کنید ک وقتی میگید پرسپکتیو ناظر دقیقا همون ناظر باشه و ی جورایی با اشل منطقی
الان 5 شنبه شبه ..خب؟ تا 5 شنبه ی هفته ی بعد روی این تمرین وقت بذارید ... اینجوری ی آرشیو خوب از ترکیب حجم ها دارید ..
بعدا دعام میکنید ...باور کنید
مرحله ی بعدشو همون 5 شنبه شب میگم
دوس دارید انجام بدی...دوس ندارید هم انجام ندید خخخخخخخخ
من میگم ب هر حال:w15:

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
سلام
خخخخخخ
عااقااا من دیدم از اینجا هیییچی بازار شده و ب قول پویان هرکدوممون داریم ی کاری میکنیم و اصلانم هماهنگ نیستیم خخخخخخ:w15::w15:
خب؟
اما خب ب هرحال
کسایی ک مثه من ترکیب حجمشون کند میزنه :| از الان بشینن عکس از کتابا یا نت بگیرن و بکشن ی جوری بکشن ک پرسپکتیوشون اندازه ی a4 باشه مثلا کلش
ب این میگن تمرین پرسپکتیو و ترکیب حجم ... ب راندوش اهمیت ندید الان بدون فقط رو این تمرکز کنید ک وقتی میگید پرسپکتیو ناظر دقیقا همون ناظر باشه و ی جورایی با اشل منطقی
الان 5 شنبه شبه ..خب؟ تا 5 شنبه ی هفته ی بعد روی این تمرین وقت بذارید ... اینجوری ی آرشیو خوب از ترکیب حجم ها دارید ..

مررررسی ایماه جونم ...خدا خیرت بدده :D منکه پایم تا اخر هفته این تمرینو انجام میدم و هی هی میذارم به امید خدا انشالله

• Like
واکنش ها: imah

Sombrero

عضو جدید
دوستان واسه درس بیان ی شیت کامل میخوام شامل پلان-نما-برش-سایت پلان (اگه باشه بهتره)- پرسپکتیو خارجی و بالاخص پرسپکتیو داخلیییییی
اگه کار خوبی دارید تو آرشیوتون ممنون میشم بذارید...
واسه کلاژه ی چیز ترتمیز و شیک و ساده میخوام:redface:

امضات مبارک باشه باباییییی
سمت چپیه خیلی خوبه
اما راستیه...:confused:

چه جلب من فک میکردیم چپیه افتضاح شده:biggrin:

Sombrero

عضو جدید
سلام دوستان خوبین؟ یه سوال شما می دونید بعد از اعلام نتایج اولیه کلاس کنکور گیر میاد یا نه؟؟ اینطور که معلومه همه پیش پیش دارن میرن کلاس!! من خودم خیلی معتقد به کلاس نیستم حداقل قبل از اعلام نتیجه ها شما چطور؟؟

نه پسرم گیر نمیاد از ما گفتن .شده یه هفته قبل اعلام نتایج برگزار میکنن اما بعدش نه 2دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه
1.بعد اعلام نتایج واسه شروع اسکیس دیره
2.اگه بعد اعلام نتایج کلاس بزارن که خیلیا کلاس نمیر ن واین تجارت کساد میمونه
ولی یه مزیتم داره که خیلیا مثه من که تئوریشونو خراب کردن میرن کلاس و قوی میشن و کسایی که به رتبه های خوبشون مغرور شدن و تلاش کمتری میکنن رو پشت سرمیزارن وقبول میشن(البته این مورد خیلی بعیده );)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خخخخخخ
خب؟
اما خب ب هرحال
ب این میگن تمرین پرسپکتیو و ترکیب حجم ... ب راندوش اهمیت ندید الان فقط رو این تمرکز کنید ک وقتی میگید پرسپکتیو ناظر دقیقا همون ناظر باشه و ی جورایی با اشل منطقی

اخ جون یکی از کس و صاحب های تایپک پیدا شددددد اخ جون ما هم پدر و مادر دار شدیممممممممممممممممممممممممم:w33:خب الهام من از همین الان هم از تمرین خط پریدم واسه داداشم اسکیس میزنم و ترکیب حجم چه تریک اجامی هم شد مشتی توپ یک چیز کشیدم شاید خودش از رو بره بگه دیگه نکش که ماشاله پر رو تر از این حرفاست:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خخخخخخ
خب؟
اما خب ب هرحال

پارسالم این مدلی شد یا پا قدم منه:(
Sombrero عزیز شما کارتون بیسته ولی ما دستمون خیلی ضعیفه پس نیازمند یاریتون هستیم یا این که توی کارایی که میزارید یه توضیحی بدید تا ما هم بدونیم چجوری میشه که اینجوری میشه
ایماه هم که خودش اومده ...همیشه مزاحمش میشیم ما
من شما دو نفر رو به عنوان استاد انتخاب کردم اگه مایل بودید کمک کنید به قول دوستان ما هم قول میدیم شاگردای حرف گوش کنی باشیم

s.sahba

عضو جدید
نه پسرم گیر نمیاد از ما گفتن .شده یه هفته قبل اعلام نتایج برگزار میکنن اما بعدش نه 2دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه
1.بعد اعلام نتایج واسه شروع اسکیس دیره
2.اگه بعد اعلام نتایج کلاس بزارن که خیلیا کلاس نمیر ن واین تجارت کساد میمونه
ولی یه مزیتم داره که خیلیا مثه من که تئوریشونو خراب کردن میرن کلاس و قوی میشن و کسایی که به رتبه های خوبشون مغرور شدن و تلاش کمتری میکنن رو پشت سرمیزارن وقبول میشن(البته این مورد خیلی بعیده );)

مامان جان جدی میگی یعنی هیچ کلاسی بعد از اون دیگه تشکیل نمیشه!!! یک ماه و 10، 20 روز تایم کمی نیستا، چه خبره مگه؟! حالا حداکثر پس تا کی فرصت هست؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان من ازون شب ک تمرین خطمو گذاشتم تا امروززززززز-خدا شاهد و گواه منه:cry:- ک رو پاورم واسه درس تاریخ هنر کار میکردم
از صب تاشبببببببببب :crying:
اما خب سرانجام تموم شد:razz:
از فردا منم ب جمع شاگردان میپیوندم و با تمرینات استاد حسینی شروع میکنم
اون شیت هم ک گفتم اگه دارید بذارید خوووووو...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارال جان عزیزم ،کلاه مکزیکی دختره نه پسر که بهش میگی بابایی ، خانم مهندس از اون ادم های فعالی هستن که خودتون هم مشاهده کردید که دسشتون هم چقدر قوی هستش،درواقع ایشون یکی از بهترین های کلاسشون بودن از همون اول اولش

عذرا جان فقط مارال نبود که فک میکرد من پسرم بعد که بش گفتم کلی تعجبید(مگه نه مارال):biggrin:[/QUOTE]

عیب نداره عزیزم کلی خندید روحتون شاد شده

عذرا جان فقط مارال نبود که فک میکرد من پسرم بعد که بش گفتم کلی تعجبید(مگه نه مارال):biggrin:
نه :cool: خخخخخخخخخخخخ
من از اولشم میدونستم آجیمی:whistle:

پ.ن:راس میگه ...:([/QUOTE]

مارال عزیزم ناراحت نشی از دستم حالا چه بابا یا چه مامان فرقی نداره اصلا دوست داری بهش بگو عمو جون

ما کوچیکتیم :redface:[/QUOTE]

چاکریم مهندس

Sombrero عزیز شما کارتون بیسته ولی ما دستمون خیلی ضعیفه پس نیازمند یاریتون هستیم یا این که توی کارایی که میزارید یه توضیحی بدید تا ما هم بدونیم چجوری میشه که اینجوری میشه
ایماه هم که خودش اومده ...همیشه مزاحمش میشیم ما
من شما دو نفر رو به عنوان استاد انتخاب کردم اگه مایل بودید کمک کنید به قول دوستان ما هم قول میدیم شاگردای حرف گوش کنی باشیم

ایول انشاله که این بابایی بیاد و بهمون کمک کنه :w33:

Sombrero

عضو جدید
مامان جان جدی میگی یعنی هیچ کلاسی بعد از اون دیگه تشکیل نمیشه!!! یک ماه و 10، 20 روز تایم کمی نیستا، چه خبره مگه؟! حالا حداکثر پس تا کی فرصت هست؟

نشد این مدت اینقد بم گفتن بابایی که دیگه رفته تو خونم پس شمام منو بابایی صدا کنی راحتترم:biggrin:
بعد اعلام نتایج فقط ورکشاپ تشکیل میشه که قبلش از اونایی که کلاسارو رفتن یه امتحانکی میگرنو هر کی قبول شد حق شرکت داره(ورکشاپ شقاقی که این مدلیه)

s.sahba

عضو جدید
نشد این مدت اینقد بم گفتن بابایی که دیگه رفته تو خونم پس شمام منو بابایی صدا کنی راحتترم:biggrin:
بعد اعلام نتایج فقط ورکشاپ تشکیل میشه که قبلش از اونایی که کلاسارو رفتن یه امتحانکی میگرنو هر کی قبول شد حق شرکت داره(ورکشاپ شقاقی که این مدلیه)

باشه هرجور راحتی خیلی عجیبه که دوست داری بابا باشی :)) ببین من فقط کلاسی رو میخوام که استادی بیاد یه موضوع بده، تایم مشخص کنه هر کس کارشو انجام بده و در نهایت کارا تحلیل بشه. همین و بس من برای تمرین خط و راندو کلاس نمی خوام... به نظرت چیکار باید بکنم؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

Sombrero

عضو جدید
خوب پدر جان شما یه یاری به مابرسون و مدیریت پیج رو با الهام بر دارید تا از فردا دیگه همه با هم کار کنیم
پسرم تصمیم گرفتم برم کلاس شقاقی باس برم تهران خونه مامان بزرگه اونجام نت ندارن نامردیه وسط راه نباشیم:(

aytakin69

عضو جدید
میگم مهندس اینا کار خودته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دمت گرم
من جات بودم تا روز امتحان اسکیس می رفتم لالا

دختر خوب اولش گفتم ک که کار استادمه ....:D تو صفحات اول همین تاپیکم کاراشو گذاشتم اینا دیگه اخریاش بود کارای باحالشو قبلا شیر کردم.....:)

Sombrero

عضو جدید
باشه هرجور راحتی خیلی عجیبه که دوست داری بابا باشی :)) ببین من فقط کلاسی رو میخوام که استادی بیاد یه موضوع بده، تایم مشخص کنه هر کس کارشو انجام بده و در نهایت کارا تحلیل بشه. همین و بس من برای تمرین خط و راندو کلاس نمی خوام... به نظرت چیکار باید بکنم؟؟

حقیقتش پسرم منم دقیقا یه همچین کلاسی میخوام اما دنیا به خواست ما نیس:razz: فک کنم همون کارگا ه ها و ورکشاپها باشه.البته فک کنم طایفه یه همچین کلاسی داره که اردیبهشت شروع میشه.سایت اتلیه علم معمارو یه سر بزن

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا