تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
1هفته
شیماجون بنظرم کارتو کامل راندو نکنی خیلییییی بهتر میشه

shima 70

عضو جدید
به نظر من با دو رنگ کار کنی خیلی بهتره ی استادی میگفت رنگای مختلف کار رو ضعیف میکنه ولی در هر صورت کارت خوبه موفق باشی
اره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟
عکس زیاد ببین واسه راندو بنظرم این از همه بهترهههههه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اهوم ...عکسی چیزی داری برا این مدل راندو؟؟
عکس زیاد دارم اما تو سیستممه
راندو در معماری رو تو گوگل سرچ کن،ایمیج زیاد میاد واسش
تو باشگاهم سرچ کنی کارای زیادی میاد
این چندنمونش

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=178254&stc=1&thumb=1&d=1383526156
با تکنیکای مختلف
بیشتر از یک یا دو رنگ استفاه نکن
دقت کن کجاارو رنگ میکنن واسه تاکید ب چه قسمتایی

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببين كلن راندو بايد هدف دار باشه، واسه خوشگلى نيس يا متريال دادن، مثلن من اون سبك راندوى آمريكايى كه همه چى خيلى رئاله و از پرسوناژ. گرفته تا برگ درخت رنگ مى شه رو دوس ندارم.. راندوى هدف دار ولى كارو حرفه اى مى كنه و باعث مى شه بتونى كانسپتتو بهتر نشون بدى، مثلن تو يه ديوار طولى مهم دارى تو كار، كل كارت سياه سفيده، مياى اون ديوارو هم تو مقطع هم تو پلان هم پرسپكتيو قرمز مى كنى، اينجورى يه شيت خوانا دارى و يه راندوى دو رنگ شسته رفته و تمام ترسيماتت نقش دياگرام هم خواهند داشت واست. كارايى كه من ديشب كار كردم دو رنگ بودن، البته بدون تاكيد بر كانسپت خاصى، اينكه آدم بتونه يه جاهايى رو هم سفيد بذاره خيلى مهمه. كارتو از ديد كسى ببين كه در جريان روند طراحى نيس و با يه نگاه مى خواد بفهمه. :)

آخرین ویرایش:

orkide69

عضو جدید

ببين كلن راندو بايد هدف دار باشه، واسه خوشگلى نيس يا متريال دادن، مثلن من اون سبك راندوى آمريكايى كه همه چى خيلى رئاله و از پرسوناژ. گرفته تا برگ درخت رنگ مى شه رو دوس ندارم.. راندوى هدف دار ولى كارو حرفه اى مى كنه و باعث مى شه بتونى كانسپتتو بهتر نشون بدى، مثلن تو يه ديوار طولى مهم دارى تو كار، كل كارت سياه سفيده، مياى اون ديوارو هم تو مقطع هم تو پلان هم پرسپكتيو قرمز مى كنى، اينجورى يه شيت خوانا دارى و يه راندوى دو رنگ شسته رفته و تمام ترسيماتت نقش دياگرام هم خواهند داشت واست. كارايى كه من ديشب كار كردم دو رنگ بودن، البته بدون تاكيد بر كانسپت خاصى، اينكه آدم بتونه يه جاهايى رو هم سفيد بذاره خيلى مهمه. كارتو از ديد كسى ببين كه در جريان روند طراحى نيس و با يه نگاه مى خواد بفهمه. :)

سمانه جان میشه لطف کنی کاراتو زود به زود بذاری من خیلی از کارای دیشبت خوشم اومد در عین سادگی ، جذاب و اموزنده بودن.

• Like
واکنش ها: imah

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاى گلم نتونستم اينو نگم... در گلايه و طلبكارى هميشه بازه... اونايى هم كه منو مى شناسن مى دونن اونايى كه نمى شناسن هم اگه به تاپيكاى رفع اشكال تاريخ و درك و زبان سر بزنن مى بينن كه هميشه هر كمكى از دستم بر مى اومده كردم و هركى سوال پرسيده اگه بلد بوده م جواب دادم.... الان چيزى عوض نشده كه بخوام برخلاف اخلاق قبليم رفتار كنم... اينكه هى همه مخصوصن اونايى كه اينهمه وقت با هم دوست بوديم مستقيم و غير مستقيم متلك مى گن كه اونايى كه كلاس مى رن نميان و تحويل نمى گيرن، دل آدمو مى سوزونه....
قبل از اينكه كلاسم شروع بشه فكر مى كردم فرصت دارم ولى بعدش واقعن وقتم پر شد با كلاس و كاراى ديگه، اومدم صادقانه گفتم نمى رسم، آرشيو تمرينات رو هم با تمريناى كلاس چك كردم كه مشابه بودن، نه جايى ناپديد شدم نه خودمو زدم به اون راه و نه هيچ چيز ديگه. الانم دارم مى گم نمى رسم مدام همه پستاى تاپيكو چك كنم، بعضى دوستان به. حساب هرچى مى خوان بذارن كلاش گذاشتن پيچوندن يا هرچى، ولى حقيقته فقط..... اگه كسى سوال داشت و قابل دونست حد سواد منو كه بپرسه پيام بده من در خدمتم ولى منظم دنبال كردن تاپيك از عهده م خارجه....كمااينكه خيليا بودن واسه تئورى مى گفتن فرصت نداريم بيايم ما هم قبول داشتيم حرفشونو و وقتاى كمى هم كه مى اومدن سوالاشون بى جواب نمى موند..... حالا چى عوض شده كه من بايد از همون رفقا متلك بشنوم نمى دونم صرفن چون كلاس مى رم .......
پرسيدن هم اشكال نداره و درخواست كردن، اينكه آدم طلبكار باشه كه چرا نميان جوابا رو دو دستى تقديم من كنن و كليد اسكيسو بهم بدن خيلى زوره.....

خلاصه ش اينكه توان من در اين حده، كسى رو هم نپيچوندم و نمى پيچونم، از همه اونايى هم كه جزوه گذاشتن ممنونم، هيچ سوء استفاده اى هم خداروشكر نكرده م از اون جزوه ها......

پ.ن : شب كه همه ديدن پستمو ميام پاك مى كنم. موفق باشين همه.:gol:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان میشه لطف کنی کاراتو زود به زود بذاری من خیلی از کارای دیشبت خوشم اومد در عین سادگی ، جذاب و اموزنده بودن.
عزيزم لطف دارى، سعيمو مى كنم باور كن.. مى خوام هى متنوع باشن و جمع شن كه بذارم. در هر فرصتى كه بتونم حتمن. :)

alice

عضو جدید

یه راندوی خارجی دیشب گرفته بودم البته یکم شلوغه بدرد اسکیس ما نمی خوره :redface:ولی همین نکته ی تاکید با رنگ رو داره .
001.jpg44d99c83485379f6270bdfd9d79a2118.jpg

sadatt

عضو جدید

والا من خودمم هم زیاد وارد نیستم ولی به نظر من به جای رنگ زرد سفید میذاشتی و به جای اون صورتی همون مشکی یا قهو ه ای بود بهتر میشد البته دوستان جامع و کامل توضیح دادن واست:w16:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

این از تمرینهای پارسالم بود ... الان دیدم پوستیامو عکسشو گرفتم گفتم بذارم اینجا
هنوز ک تمرینو شروع نکردم واسه امسال متاسفانه :| ...
تمرین ترکیب احجام بود ک از رو کتابا چندتا از حجم ها یا پرسپکتیوهای خوب رو میکشیدم ک هم دستم واسه پرسپکتیو قوی تر شه و هم رو ترکیب حجمشون بیشتر تمرکز کنم
هر کدوم از اینا کشیدنش 5-6 دقیقه ای بود
ی تمرین خوبه ...شما هم انجام بدید اگه دوست داشتید
حالا واسه امسال حالم ک خوب شد و تمرین خطو شروع کردم و بهتون رسیدم بازم عکس میذارم از تمرینام براتون
با تشکر ... استاد الی خخخخخخ

201403051069.jpg

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا بالاخره منم اومدم درگیر کارم نمیشه زیاد بیام فک نکنین تنبلم اینارم ساعت 2 شب زدم ولی خب مهم اینه شروع کردم:D پول کاغذ آ3 ندارم فعلا رو کاغذ باطله کار میکنم:)IMG_۲۰۱۴۰۳۰۵_۱۴۱۴۲۲.jpg

پیوست ها

• IMG_۲۰۱۴۰۳۰۵_۱۴۱۴۵۲.jpg
    IMG_۲۰۱۴۰۳۰۵_۱۴۱۴۵۲.jpg
    45.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Sombrero

عضو جدید
آقا بالاخره منم اومدم درگیر کارم نمیشه زیاد بیام فک نکنین تنبلم اینارم ساعت 2 شب زدم ولی خب مهم اینه شروع کردم:D پول کاغذ آ3 ندارم فعلا رو کاغذ باطله کار میکنم:)مشاهده پیوست 199008

شمام که کارت خوبه معلومه پشت کارم دارین که2 شب تمرین میکنین ;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شمام که کارت خوبه معلومه پشت کارم دارین که2 شب تمرین میکنین ;)
نه بابا کلا اون موقع تازه بیکار شدم ولی خب امیدوارم بتونم ادامه بدم کلا حوصله ندارم زیاد وقت بزارم و ایرادم همینه...برا هر حجمی کلا 15 مین بیشتر وقت نمزیارم.....................IMG_۲۰۱۴۰۳۰۵_۱۴۱۴۳۸.jpg

Sombrero

عضو جدید
نه بابا کلا اون موقع تازه بیکار شدم ولی خب امیدوارم بتونم ادامه بدم کلا حوصله ندارم زیاد وقت بزارم و ایرادم همینه...برا هر حجمی کلا 15 مین بیشتر وقت نمزیارم.....................مشاهده پیوست 199022

سرعت برا اسکیس نقط قوته مهندس.منم گهگاهی به این ویروس سرعت دچار میشم اما معمولا اثر تخریبی داره:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آقا بالاخره منم اومدم درگیر کارم نمیشه زیاد بیام فک نکنین تنبلم اینارم ساعت 2 شب زدم ولی خب مهم اینه شروع کردم:D پول کاغذ آ3 ندارم فعلا رو کاغذ باطله کار میکنم:)مشاهده پیوست 199008

بی حوصله تر از من شمایی ک

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز رفتم کتاب مفاهیم پایه در معماری و اقلیم کسمایی را پیدا کردم میخوام امشب شروع کنم به مطالعه خب به نظرتون من چطوری می تونم از این کتابها استفاده کنم اگه نظر خاصی دارید بگید ممنون میشم راهنمایی کنید اخه می خوام کم کم کنار کارام شروع کنم به انجام تمرین استاد

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها چرا نمیاین تمرینای استادو انجام بدیم:razz:مشاهده پیوست 199029مشاهده پیوست 199030به نظرتون ایراد راندو من کجاس؟؟؟
سهههلام

با اجازه خخخخ
ببین دوست گلم ... وقتی قراره تک رنگ راندو کنی باید ب این دقت کنی ک دیتیل های کارت در حد فوق العاده کار شده باشه ک خودش گویای همه چیز باشه
برای مثال میگم اگه قراره بدنه ی کار بتنی باشه میتونیم تقسیم بندی های بتن رو نشون بدیم ... این کارا کار رو پخته تر نشون میده
و بعدش ک ب مرحله ی رنگ رسیدیم اون تک رنگی رو ک میخوایم کار کنیم باید روی اون چیز یا قسمتی ک قراره نظر دیگران رو جلب کنه کار کنیم...مثلا ورودی یا جایی ک دیتیل قوی روش کار کردیم
این نظر منه البته

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها من امروز رفتم کتاب مفاهیم پایه در معماری و اقلیم کسمایی را پیدا کردم میخوام امشب شروع کنم به مطالعه خب به نظرتون من چطوری می تونم از این کتابها استفاده کنم اگه نظر خاصی دارید بگید ممنون میشم راهنمایی کنید اخه می خوام کم کم کنار کارام شروع کنم به انجام تمرین استاد

ای.بوک؟؟؟
عاقا کسی ای.بوک مفاهیم پایه رو نداره؟؟؟:(

Sombrero

عضو جدید
سهههلام

با اجازه خخخخ
ببین دوست گلم ... وقتی قراره تک رنگ راندو کنی باید ب این دقت کنی ک دیتیل های کارت در حد فوق العاده کار شده باشه ک خودش گویای همه چیز باشه
برای مثال میگم اگه قراره بدنه ی کار بتنی باشه میتونیم تقسیم بندی های بتن رو نشون بدیم ... این کارا کار رو پخته تر نشون میده
و بعدش ک ب مرحله ی رنگ رسیدیم اون تک رنگی رو ک میخوایم کار کنیم باید روی اون چیز یا قسمتی ک قراره نظر دیگران رو جلب کنه کار کنیم...مثلا ورودی یا جایی ک دیتیل قوی روش کار کردیم
این نظر منه البته

مقسی از نظرت دخترم.نکاتت اموزنده بود;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای.بوک؟؟؟
عاقا کسی ای.بوک مفاهیم پایه رو نداره؟؟؟:(

میگم تو که دانشجویی ،چرا از کتابخونه نمی گیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دانشجو نیستم رفتم سراغ کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون یک چند تا کتاب خوب داره متاسفانه اشتباهی حجمش زیاده که بگم عکس بگیرم ولی اگه خداتوفیق بده بخونم سعی می کنم از نوشته هاش یک خلاصه بنویسم و تصاویر هم اگه تونستم تا اونجا که امکان داسته باشه عکس می گیرم ولی نمی دونم به کار بیاد این جور یا نه، حالا اگه گیر نیومد بچه ها بیاید یک بسیج عمومی شیم هر کی کتاب را داره تقسیم کنیم عکس بگیریم برا بقیه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
میگم تو که دانشجویی ،چرا از کتابخونه نمی گیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دانشجو نیستم رفتم سراغ کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون یک چند تا کتاب خوب داره متاسفانه اشتباهی حجمش زیاده که بگم عکس بگیرم ولی اگه خداتوفیق بده بخونم سعی می کنم از نوشته هاش یک خلاصه بنویسم و تصاویر هم اگه تونستم تا اونجا که امکان داسته باشه عکس می گیرم ولی نمی دونم به کار بیاد این جور یا نه، حالا اگه گیر نیومد بچه ها بیاید یک بسیج عمومی شیم هر کی کتاب را داره تقسیم کنیم عکس بگیریم برا بقیه

مرسیییییی عزیزم
بخدا کتابخونه دانشگاهمون اشک منو درآورده
مسئولش هیچچچچچچچ وقت نیس
هرچی ام پیگیری میکنم بی فایدس:w00:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا