en.safdari
عضو جدید
بچه ها واسه تمرین های مهندس حسینی تا کی وقت داریم ؟
اره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟به نظر من با دو رنگ کار کنی خیلی بهتره ی استادی میگفت رنگای مختلف کار رو ضعیف میکنه ولی در هر صورت کارت خوبه موفق باشی
عکس زیاد ببین واسه راندو بنظرم این از همه بهترههههههاره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟
1هفته
شیماجون بنظرم کارتو کامل راندو نکنی خیلییییی بهتر میشه
عکس زیاد دارم اما تو سیستممهاهوم ...عکسی چیزی داری برا این مدل راندو؟؟
اره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟
ببين كلن راندو بايد هدف دار باشه، واسه خوشگلى نيس يا متريال دادن، مثلن من اون سبك راندوى آمريكايى كه همه چى خيلى رئاله و از پرسوناژ. گرفته تا برگ درخت رنگ مى شه رو دوس ندارم.. راندوى هدف دار ولى كارو حرفه اى مى كنه و باعث مى شه بتونى كانسپتتو بهتر نشون بدى، مثلن تو يه ديوار طولى مهم دارى تو كار، كل كارت سياه سفيده، مياى اون ديوارو هم تو مقطع هم تو پلان هم پرسپكتيو قرمز مى كنى، اينجورى يه شيت خوانا دارى و يه راندوى دو رنگ شسته رفته و تمام ترسيماتت نقش دياگرام هم خواهند داشت واست. كارايى كه من ديشب كار كردم دو رنگ بودن، البته بدون تاكيد بر كانسپت خاصى، اينكه آدم بتونه يه جاهايى رو هم سفيد بذاره خيلى مهمه. كارتو از ديد كسى ببين كه در جريان روند طراحى نيس و با يه نگاه مى خواد بفهمه.![]()
عزيزم لطف دارى، سعيمو مى كنم باور كن.. مى خوام هى متنوع باشن و جمع شن كه بذارم. در هر فرصتى كه بتونم حتمن.سمانه جان میشه لطف کنی کاراتو زود به زود بذاری من خیلی از کارای دیشبت خوشم اومد در عین سادگی ، جذاب و اموزنده بودن.
ببين كلن راندو بايد هدف دار باشه، واسه خوشگلى نيس يا متريال دادن، مثلن من اون سبك راندوى آمريكايى كه همه چى خيلى رئاله و از پرسوناژ. گرفته تا برگ درخت رنگ مى شه رو دوس ندارم.. راندوى هدف دار ولى كارو حرفه اى مى كنه و باعث مى شه بتونى كانسپتتو بهتر نشون بدى، مثلن تو يه ديوار طولى مهم دارى تو كار، كل كارت سياه سفيده، مياى اون ديوارو هم تو مقطع هم تو پلان هم پرسپكتيو قرمز مى كنى، اينجورى يه شيت خوانا دارى و يه راندوى دو رنگ شسته رفته و تمام ترسيماتت نقش دياگرام هم خواهند داشت واست. كارايى كه من ديشب كار كردم دو رنگ بودن، البته بدون تاكيد بر كانسپت خاصى، اينكه آدم بتونه يه جاهايى رو هم سفيد بذاره خيلى مهمه. كارتو از ديد كسى ببين كه در جريان روند طراحى نيس و با يه نگاه مى خواد بفهمه.![]()
اره خودمم ترجیحم همینه ولی کار با دو رنگ برام کمی سخته...نمیدونم کجارو چه رنگی بزنم !!!به نظرت چیکار کنم؟پیشنهادتون چیه؟
آقا بالاخره منم اومدم درگیر کارم نمیشه زیاد بیام فک نکنین تنبلم اینارم ساعت 2 شب زدم ولی خب مهم اینه شروع کردمپول کاغذ آ3 ندارم فعلا رو کاغذ باطله کار میکنم
مشاهده پیوست 199008
نه بابا کلا اون موقع تازه بیکار شدم ولی خب امیدوارم بتونم ادامه بدم کلا حوصله ندارم زیاد وقت بزارم و ایرادم همینه...برا هر حجمی کلا 15 مین بیشتر وقت نمزیارم.....................مشاهده پیوست 199022
آقا بالاخره منم اومدم درگیر کارم نمیشه زیاد بیام فک نکنین تنبلم اینارم ساعت 2 شب زدم ولی خب مهم اینه شروع کردمپول کاغذ آ3 ندارم فعلا رو کاغذ باطله کار میکنم
مشاهده پیوست 199008
بجه ها چرا نمیاین تمرینای استادو انجام بدیمبه نظرتون ایراد راندو من کجاس؟؟؟
سهههلامبجه ها چرا نمیاین تمرینای استادو انجام بدیممشاهده پیوست 199029مشاهده پیوست 199030به نظرتون ایراد راندو من کجاس؟؟؟
بچه ها من امروز رفتم کتاب مفاهیم پایه در معماری و اقلیم کسمایی را پیدا کردم میخوام امشب شروع کنم به مطالعه خب به نظرتون من چطوری می تونم از این کتابها استفاده کنم اگه نظر خاصی دارید بگید ممنون میشم راهنمایی کنید اخه می خوام کم کم کنار کارام شروع کنم به انجام تمرین استاد
سهههلام![]()
با اجازه خخخخ
ببین دوست گلم ... وقتی قراره تک رنگ راندو کنی باید ب این دقت کنی ک دیتیل های کارت در حد فوق العاده کار شده باشه ک خودش گویای همه چیز باشه
برای مثال میگم اگه قراره بدنه ی کار بتنی باشه میتونیم تقسیم بندی های بتن رو نشون بدیم ... این کارا کار رو پخته تر نشون میده
و بعدش ک ب مرحله ی رنگ رسیدیم اون تک رنگی رو ک میخوایم کار کنیم باید روی اون چیز یا قسمتی ک قراره نظر دیگران رو جلب کنه کار کنیم...مثلا ورودی یا جایی ک دیتیل قوی روش کار کردیم
این نظر منه البته![]()
ای.بوک؟؟؟
عاقا کسی ای.بوک مفاهیم پایه رو نداره؟؟؟![]()
میگم تو که دانشجویی ،چرا از کتابخونه نمی گیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دانشجو نیستم رفتم سراغ کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون یک چند تا کتاب خوب داره متاسفانه اشتباهی حجمش زیاده که بگم عکس بگیرم ولی اگه خداتوفیق بده بخونم سعی می کنم از نوشته هاش یک خلاصه بنویسم و تصاویر هم اگه تونستم تا اونجا که امکان داسته باشه عکس می گیرم ولی نمی دونم به کار بیاد این جور یا نه، حالا اگه گیر نیومد بچه ها بیاید یک بسیج عمومی شیم هر کی کتاب را داره تقسیم کنیم عکس بگیریم برا بقیه