Sombrero
عضو جدید
دختر خوب اولش گفتم ک که کار استادمه ....تو صفحات اول همین تاپیکم کاراشو گذاشتم اینا دیگه اخریاش بود کارای باحالشو قبلا شیر کردم.....
![]()
اسم استادتون چیه پسرم
دختر خوب اولش گفتم ک که کار استادمه ....تو صفحات اول همین تاپیکم کاراشو گذاشتم اینا دیگه اخریاش بود کارای باحالشو قبلا شیر کردم.....
![]()
اسم استادتون چیه پسرم
نه
نه
نهههههههههه
خب اگه هنو شرو نشده امروز و فردا کنیم نمیشه ک.....
من تعطیلات نیستم نت ندارم
بیاین این ی هفته رو خداقل خوب کارکنیم
بعدش تا 13 بدر استراحت
بازم هرچی بابایی و خانوم مدیر بگن و نظر جمعی دوستان
من تابعم![]()
هااااا نه
الهام تو مثلا مدیری بابا استاد داداشم برا عید یک سری فقط 100تا کروکی داده بود عید را باید بترکونیم نه خوش گذرونی تنها، البته برا منی که دستم ضعیفه
هااااا نه
اصن تعطیل نیست
روزی حداقل 3 ساعت تمرینه
من ب خودم قوووول میدم
تو عید هم میانگین 3 ساعتو تمرین کنم
چون بعد از عید باید بریم موضوعی کار کنیم
ی چیزاااای خوبی هم دارم واسه موضوووعی کار کردن
با ما همراه باشید![]()
من نمی دونم واسه عید چه جور برنامه ریزی کنم ؟اصلا تازه اصلا شروع نکردم که دستم راه بیافته 3 ساعت به نظرتون کافیه ؟![]()
ب خاطر مهمونیاو اینا گفتم میانگین 3 ساعت باشه ک ی چیز منطقی باشه حالا اگه بیشتر شد ک چ بهترمن نمی دونم واسه عید چه جور برنامه ریزی کنم ؟اصلا تازه اصلا شروع نکردم که دستم راه بیافته 3 ساعت به نظرتون کافیه ؟![]()
خوش اومدی عزیزم
تازه تاپیک مدیر دار شده و از فردا روند تمرینات منظم و هدفمند میشه پس کاملا بموقه اومدی
ازفردا باهم تمریناتو شرو میکنیم انشاالله
ب خاطر مهمونیاو اینا گفتم میانگین 3 ساعت باشه ک ی چیز منطقی باشه حالا اگه بیشتر شد ک چ بهتر
نه عزیزمشما خیلی وقته شروع کردید![]()
من همش درگیر بیمارستان بودم![]()
نشد شروع کنم![]()
نه عزیزم
منم از فردا شروع میکنم
اول تمرین خط ( مثه همون پست ک عکی داشت خودت نقل قول گرفتی) بعدش #1066
5 صفحه از هر مدل بکشپس پیش به سوی فردا از هر کدوم چند صفحه؟تا فردا میرسیم تموم کنیم ؟
چه ساعتی زمان تحویل ؟![]()
![]()
![]()
یک توصیه از من به تو حداقل موقع شروع روزی 3تا 4ساعت فقط خط بکش اگه اوضاع ات خرابه 20روز که گذشت همچین حال میکنی ،ولی هر روز ،من خودم روزای اول از خط کشیدنم گریه ام می گرفت ولی کم کم دارم امیدوار میشم یک چیزایی یاد بگیرم ،البته من تازه شروعکردم به خط کشیدن و تمرین ،بابا نگران عید نباش تا عید تمرین کن برا اون هم یک برنامه میزاریم
قسم می خورم 2جین کلاس و ورکشاپ sms و email و... از این اموزشگاه ها به سانِ ابشار به گوشیامون سرازیر میشهباشه هرجور راحتی خیلی عجیبه که دوست داری بابا باشی) ببین من فقط کلاسی رو میخوام که استادی بیاد یه موضوع بده، تایم مشخص کنه هر کس کارشو انجام بده و در نهایت کارا تحلیل بشه. همین و بس من برای تمرین خط و راندو کلاس نمی خوام... به نظرت چیکار باید بکنم؟؟
5 صفحه از هر مدل بکش
ایرادی داشتی اینجا بپرس ...هر وقت خواستی بذار اینجا کاراتو ... همه با هم ایرادارو برطرف میکنیم خخخخخخخ
ترکیب حجم هم هرچ بیشتر بهتر
روزی 10 تا مثلا
برای هاشور
همیشه باید جهت شیب یا تقعر و تحدب رو بیان کنه
ترجیحا ب جهت کوتاه تر
باید برای سهولت خطوط شارپ رو زیر دستتون بزارید.برای مبتدی ها کار با مچ سخته...
برای هاشور های متراکم با کمی انحرا زاویه حدود 5 درجه..مجدد هاشور میزنیم.
هاشور موثر تر از راندو هستش.موفق باشید
من یه جا خوندم که 12 نوع پرسپکتیو داخلی و خارجی داریم....شما استاد گرامی میتونین راهنماییمون کنین (اگه وقت دارین) یا هر کسی که میدونه، میتونه اسم ببره و اگه ممکنه یه طرح شماتیک کلی برا هرکدوم مثال تصویری بزنه ؟ اکثر پرسپکتیوهای مهم رو که کم و بیش هممون بلدیم و تو اسکیس، بیشتر همونا بدرد میخوره...با ذکر اسم هم باشه بمن کمک میکنه....چون هر چی میشمرم کمتر از 12 تا تو خاطرم هست....
مشاهده پیوست 199344من به این کار نمیگیم دونقطه...میگم یک نقطه با یک نقطه کمکی
اینم کامله شیت آمفی
مشاهده پیوست 199345
یکی وجدان منو بیدار کنه و یه خط مشی بهم بده
آخه احساس میکنم با 2000 هیجا قبول نمیشم
اصلا واسه اسکیس وقت نمیزارم![]()
اینم کامله شیت آمفی
مشاهده پیوست 199345
اینم کامله شیت آمفی
مشاهده پیوست 199345
سلام..واسه بعضی از دوس جونا که پرسیدن..منظورم از این که مستطیل کشیده بکشید و داخلش رو به صورت رندوم هاشور بزنید این بود:
قربون کیفیتش برم
. مشاهده پیوست 199346