تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid0000

عضو جدید
خب دیگه من پیشاپیش از imah و sombero که قراره مدیریت اینجا رو به عهده بگیرن و نه هم نمیگن، تشکر میکنم...ما هم قول میدیم بچه های خوبی باشیم وحسابی کار کنیم....

از دوست خوبم pouyan khan هم به خاطر این پیشنهاد خیلی خوبش ممنون

zahra@

عضو جدید
من بخاطر مشکلاتم اصلا وقت نکردم کار کنم تا الان اگه میشه علاوه بر کاراتون یه توضیحاتی هم بدید روند کارو توضیح بدید ما بدونیم از کجا چه جوری شروع کنیم ؟احساس می کنم بعضی از بچه ها پیشرفت داشتن میشه روند کاریشونو توضیح بدن ممنون :confused: :( :confused: :cry: :wallbash::wallbash::wallbash: :cry: :cry: :cry: :confused:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه
نه
نهههههههههه
خب اگه هنو شرو نشده امروز و فردا کنیم نمیشه ک.....
من تعطیلات نیستم نت ندارم
بیاین این ی هفته رو خداقل خوب کارکنیم
بعدش تا 13 بدر استراحت:D
بازم هرچی بابایی و خانوم مدیر بگن و نظر جمعی دوستان
من تابعم:w05:

یا خدا مارال من پشیمون شدم از همنی الان کار کنیم ،عید کار نکنیم ، والا ما باید سعی کنیم یک 100تا اسکیسی حداقل بزنیم اون موقع

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

الهام تو مثلا مدیری بابا استاد داداشم برا عید یک سری فقط 100تا کروکی داده بود عید را باید بترکونیم نه خوش گذرونی تنها
، البته برا منی که دستم ضعیفه
هااااا نه
اصن تعطیل نیست
روزی حداقل 3 ساعت تمرینه
من ب خودم قوووول میدم
تو عید هم میانگین 3 ساعتو تمرین کنم
چون بعد از عید باید بریم موضوعی کار کنیم
ی چیزاااای خوبی هم دارم واسه موضوووعی کار کردن
با ما همراه باشید
:D

zahra@

عضو جدید
هااااا نه
اصن تعطیل نیست
روزی حداقل 3 ساعت تمرینه
من ب خودم قوووول میدم
تو عید هم میانگین 3 ساعتو تمرین کنم
چون بعد از عید باید بریم موضوعی کار کنیم
ی چیزاااای خوبی هم دارم واسه موضوووعی کار کردن
با ما همراه باشید
:D

من نمی دونم واسه عید چه جور برنامه ریزی کنم ؟تازه شروع کردم وقبلش اصلا کار نکردم که دستم راه بیافته، 3 ساعت به نظرتون کافیه ؟:confused::confused::redface:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم واسه عید چه جور برنامه ریزی کنم ؟اصلا تازه اصلا شروع نکردم که دستم راه بیافته 3 ساعت به نظرتون کافیه ؟:confused::confused::redface:

یک توصیه از من به تو حداقل موقع شروع روزی 3تا 4ساعت فقط خط بکش اگه اوضاع ات خرابه 20روز که گذشت همچین حال میکنی ،ولی هر روز ،من خودم روزای اول از خط کشیدنم گریه ام می گرفت ولی کم کم دارم امیدوار میشم یک چیزایی یاد بگیرم ،البته من تازه شروعکردم به خط کشیدن و تمرین ،بابا نگران عید نباش تا عید تمرین کن برا اون هم یک برنامه میزاریم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم واسه عید چه جور برنامه ریزی کنم ؟اصلا تازه اصلا شروع نکردم که دستم راه بیافته 3 ساعت به نظرتون کافیه ؟:confused::confused::redface:
ب خاطر مهمونیاو اینا گفتم میانگین 3 ساعت باشه ک ی چیز منطقی باشه حالا اگه بیشتر شد ک چ بهتر

zahra@

عضو جدید
خوش اومدی عزیزم
تازه تاپیک مدیر دار شده و از فردا روند تمرینات منظم و هدفمند میشه پس کاملا بموقه اومدی
ازفردا باهم تمریناتو شرو میکنیم انشاالله

ممنون عزیزم ...برنامه ریزی چه جوریه عزیزم ؟:cry:
برای فردا چه کارایی هست که باید انجام بدیم ؟برنامه ریزی خیلی فشرده است ؟؟:cry::confused::(

من خیلی دستم ضعیفه :cry::confused: امیدی به قوی شدنش ندارم :(:cry: البته نمی خوام نا امید شم دوست دارم تلاش خودمو انجام بدم بعد پشیمون نشم :D;):)

zahra@

عضو جدید
ب خاطر مهمونیاو اینا گفتم میانگین 3 ساعت باشه ک ی چیز منطقی باشه حالا اگه بیشتر شد ک چ بهتر

شما خیلی وقته شروع کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
من همش درگیر بیمارستان بودم :( http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/confused.gif
نشد شروع کنم :razz:

آخرین ویرایش:

zahra@

عضو جدید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس پیش به سوی فردا از هر کدوم چند صفحه؟تا فردا میرسیم تموم کنیم ؟
چه ساعتی زمان تحویل ؟:cry: :cry::cry: :confused:
5 صفحه از هر مدل بکش
ایرادی داشتی اینجا بپرس ...هر وقت خواستی بذار اینجا کاراتو ... همه با هم ایرادارو برطرف میکنیم خخخخخخخ
ترکیب حجم هم هرچ بیشتر بهتر
روزی 10 تا مثلا

zahra@

عضو جدید
یک توصیه از من به تو حداقل موقع شروع روزی 3تا 4ساعت فقط خط بکش اگه اوضاع ات خرابه 20روز که گذشت همچین حال میکنی ،ولی هر روز ،من خودم روزای اول از خط کشیدنم گریه ام می گرفت ولی کم کم دارم امیدوار میشم یک چیزایی یاد بگیرم ،البته من تازه شروعکردم به خط کشیدن و تمرین ،بابا نگران عید نباش تا عید تمرین کن برا اون هم یک برنامه میزاریم

3یا 4 ساعت فقط خط بکشم ؟
خطام خیلی داغونههههههههههههههههههههههههههههههههههه یه جماعتی از خنده سیراب میشن
:biggrin::biggrin::w33::w33:

اونوقته که روحیه ام تضعیف میشه :w28::w28:

cna12

عضو جدید
باشه هرجور راحتی خیلی عجیبه که دوست داری بابا باشی :)) ببین من فقط کلاسی رو میخوام که استادی بیاد یه موضوع بده، تایم مشخص کنه هر کس کارشو انجام بده و در نهایت کارا تحلیل بشه. همین و بس من برای تمرین خط و راندو کلاس نمی خوام... به نظرت چیکار باید بکنم؟؟
قسم می خورم 2جین کلاس و ورکشاپ sms و email و... از این اموزشگاه ها به سانِ ابشار به گوشیامون سرازیر میشه
مطمئن باش برادر...البته منم این کلاسارو میرم

zahra@

عضو جدید
5 صفحه از هر مدل بکش
ایرادی داشتی اینجا بپرس ...هر وقت خواستی بذار اینجا کاراتو ... همه با هم ایرادارو برطرف میکنیم خخخخخخخ
ترکیب حجم هم هرچ بیشتر بهتر
روزی 10 تا مثلا

اول کمی خط کشیدنو تمرین کنم بعد دیگه باید برم فشرده تو کار حجم وقتم کمه:cry::cry::confused::(
ولی می ییییییییییییییییییییییییییییییی تونم :D:smile::smile:

امیدوارم که بشه ;) :w16: :w17::w17::w17::w17::w17::w17:

• Like
واکنش ها: imah

cna12

عضو جدید
اول یه صلوات ختم کنید...
خب...
به نظر من نشینید اینقد تمرین خط کنید خط به مرور درس میشه....1-بینش بصری...2-ترکیب احجام ...همین

qazal.

عضو جدید
برای هاشور

همیشه باید جهت شیب یا تقعر و تحدب رو بیان کنه
ترجیحا ب جهت کوتاه تر
باید برای سهولت خطوط شارپ رو زیر دستتون بزارید.برای مبتدی ها کار با مچ سخته...
برای هاشور های متراکم با کمی انحرا زاویه حدود 5 درجه..مجدد هاشور میزنیم.

هاشور موثر تر از راندو هستش.موفق باشید

من یه جا خوندم که 12 نوع پرسپکتیو داخلی و خارجی داریم....شما استاد گرامی میتونین راهنماییمون کنین (اگه وقت دارین) یا هر کسی که میدونه، میتونه اسم ببره و اگه ممکنه یه طرح شماتیک کلی برا هرکدوم مثال تصویری بزنه ؟ اکثر پرسپکتیوهای مهم رو که کم و بیش هممون بلدیم و تو اسکیس، بیشتر همونا بدرد میخوره...با ذکر اسم هم باشه بمن کمک میکنه....چون هر چی میشمرم کمتر از 12 تا تو خاطرم هست....

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه جا خوندم که 12 نوع پرسپکتیو داخلی و خارجی داریم....شما استاد گرامی میتونین راهنماییمون کنین (اگه وقت دارین) یا هر کسی که میدونه، میتونه اسم ببره و اگه ممکنه یه طرح شماتیک کلی برا هرکدوم مثال تصویری بزنه ؟ اکثر پرسپکتیوهای مهم رو که کم و بیش هممون بلدیم و تو اسکیس، بیشتر همونا بدرد میخوره...با ذکر اسم هم باشه بمن کمک میکنه....چون هر چی میشمرم کمتر از 12 تا تو خاطرم هست....

فکر کنم قبلا این کارو کردم
پرسپکتیو سه مدل یک نقطه دو نقطه و سه نقطه داره
دو مدل ناظر و پرنده
داخلی و خارجی
ضرب اینها میشه همون دوازده تا
البته دو نقطه همراه نقطه کمکی هم ه اخیرا روش بحث کردیم از انواع هنرمندانشه.
در آخر پرسپکتیو های واید و یا فرا پرسپکتیو هم تو این دسته هستن.سعی بر اینه که از آرشیوم یه مدل از این کارهامو بزارم.
شما تا عید مدام دیاگرامی کار کنید به نظر من. الان وقته مطالعست و افزایش دانش

دیگر نوشت :
سلام.
دوستان من با بعد مکانی کار زیادی از دستم برنمیاد...

اما ازتون یک خواهش دارم.
من شدیدا بر این باورم که باید به جز اینکه دستتون رو قوی میکنید ذهنتونو هم قوی کنید.( چند روز پیش یک پست گذاشتم که پرا بعضی اعداد مقدس هستن..خیلی استقبال نشد.ماعادت داریم بدونیم 4 مقدسه..اما چرا دیگه مهم نی...دوستان این "چراها" مهمه نه یک پدیده.)
نمیدونم چرا به اون پست من که راجع به نحوه تمرینتون بوده کسی توجه نمیکنه.
من دلم میخواد شماها یک دفترچه اسکیس درست کنید.باید اون چهار عنوان رو توش خبره شده باشید.دست قوی قبول نمیشه.فکر قوی قبول میشه.اگرنه الان یه دوستی داره با خط کش خط میکشه همه هم قبل دارن کارش خوبه!
پس شروع کنید به همون سبک تمرین بنده.اقلیم و فن و ترکیب و مبانی رو پیش ببرید(باهمون توضیحاتی که تو اون پست دادم ((بلد نیستم لینک کنم.)))
چون این تمرینا زیاد وقت نمیگیره... هر کار دیگه ای که فکر میکنید صلاحه انجام بدید.! من کف رو تعیین کردم سقفش با شماست.
بازم توصیه میکنم که کار گروهی کنید.تا حد ممکن.یعنی بشید دو گروه دونفری رقابت داشته باشید.
موفق باشید.

مثال نوشت :

معضل فعلی کل جامعه ما ندونستن علل پدیده هاست.مثلا برای اینه که یه حرکتی که پاسخ به تجمل گرایی و زیبایی شناسی خاصه به اسم دیکانستراکشن تو ایران میشه ماله پولدارا و سوسولا!به عنوان خاص..قشنگ ..زیبا! در صورتیکه این اصلا خلاف غایت اون حرکته.

خدا بیامرزه استاد پرفسور صبری رو.اینو همیشه تعریف میکردن :
یک روزی سه تا میمون تو قفس بودن.یه نردبان بوده و موز بالای اون.تا یکی میومده برا بالای نردبون که موز برداره رو اون دوتای دیگه به شدت آب می پاشیدن.
بعد یک مدت هر میمونی میخواسته بالا بره اون دوتای دیگه جلوشه میگرفتن..چون خودشون تنبیه میشدن!
بعد یک میمون رو خارج میکنن یک میمون جدید میارن.تا موزو میبینه میاد بره بالا.اون دوتای دیگه که میدونستن جریان چیه...جلوشو میگیرن..اما اون با وجود اینکه نمیدونسته چرا نباید بره..نمیره!
این حرکت ادامه پیدا میکنه..تا نسلی میرسه که همه ی میمونها نو شدن...هیچ میمونی با چشم خودش تنبیه رو ندیده...اما هیچکس بدون اینکه بدونه چرا بالای نردبون نمیره!!!!

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی وجدان منو بیدار کنه و یه خط مشی بهم بده :(
آخه احساس میکنم با 2000 هیجا قبول نمیشم
اصلا واسه اسکیس وقت نمیزارم:(

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
کار طرح دو خودم رو براتون میزارم.من بعد از اون رگ عصبی دستم رو عمل کردم و دیگه نتونستم بدون درد و راحت خط بکشم.مواظب دستاتون موقع کار با کامپیوتر باشید.(من تری دی کار حرفه ای هستم اما اون تابستون برق مدام میرفت و کارم پرید..مجبور شدم با دست تحویل بدم.7 شیت آ یک عمودی هست که بالا پایینش ترسیماته کدی هستش و وسطش رو که فضایی بیش از آ دو هست..من اسکیس زدم از کارم.)
نمونه شیتDSC01288.jpg

فرا پرسپکتیو : آمفی تئاتر با پرسپکتیوی که در حالت عادی غلطه و بیش از FOV آدمه...
DSC01284.jpg

memare iran

عضو جدید
سلام به همه
من نمیدونم چرا شماها همهش منتظرید یکی بیاد بگه چیکار کنید
دوستان من کلاس رفتم اما تو این 2جلسه ای که رفتم عین تمرین هایی که تو تایپیک بودکار کردیم.(همون تایپیکی که تمرین های کلاس مهندس شقاقی مرحله مرحله توضیح داده.بلد نیستم لینک بدم الهام کجایی:) ) .
منظورم اینه که فک نکنید اونی که رفته کلاس یه چیز بیشتری میدونه..دقیقا همین هاس
بعدم ما هفته ای یه جلسه کلاس داشتیم تا حالا کلا شده 2جلسه...
جلسه اول تمرین خط سریع بدون فکر به مسیر..بعد ترکیب مربع بازم سریع..بعد هم از رو عکس چند تا ساختمون کشیدیم
تمرین خونه هم همین هاس...البته میدونید هرچی بیشتر تمرین کنیم به نفع خودمونه
جلسه دوم هم مثل اون تمرینی که گذاشتم..اول تو پلان یکی یا دو تا حجم ترکیب کردیم بعد از 4طرف هم دید پرنده هم ناظر پرسپکتیو کشیدیم
تمرین خونه هم همینه با تعداد بیشتر فقط زمان بگیرید که سرعتتون هی بیشتر بشه
بجز اینها فعلا کاری انجام ندادیم...البته من فک میکنم بچه ها اینجا جلو تر هستن چون الان مهندس حسینی تمرین اقلیم هم دادن
بشینید کارکنید...من هر جلسه رفتم کلاس میام میگم چه خبر بوده...تمرین تمرین تمرین

memare iran

عضو جدید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی وجدان منو بیدار کنه و یه خط مشی بهم بده :(
آخه احساس میکنم با 2000 هیجا قبول نمیشم
اصلا واسه اسکیس وقت نمیزارم:(

بابا دیروز یک پست معمار باشی گذاشت که با رتبه 2500داره روزانه یزد میخونه ،این وجدان اسکیسی ات بیدار شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تمرین کن این اسکیس این قدر گسترده است امسال نشد کار سال بعدت راحت تر و تضمین تر میکنی هر چند که انشاله امسال قبولی فقط بکوب تلاش کنننننننننننننننننننن

qazal.

عضو جدید
مشاهده پیوست 199344من به این کار نمیگیم دونقطه...میگم یک نقطه با یک نقطه کمکی

اینم کامله شیت آمفی
مشاهده پیوست 199345

ایکاش میشد این نقطه کمکی و غیره... و همه ی این پرسپکتیوهای کمکی رو که کارو بهتر میکنه یاد بگیریم... من دوس دارم همشو یاد بگیرم...نه فقط برای کنکور ...البته میدونم هر کسی مشغله و کار خودش رو داره... کاراتون زیبا هستند، ممنون:gol:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 199344من به این کار نمیگیم دونقطه...میگم یک نقطه با یک نقطه کمکی

اینم کامله شیت آمفی
مشاهده پیوست 199345

دم شما گرم..خیلی می دونید چکار کنید.الان همون انتخاب رنگ ماژیکتون به نظر من فوق العادست .موفق باشید ...واسه ما اسکیس نادونا هم دعا کنید:smile:.

omid0000

عضو جدید
سلام..واسه بعضی از دوس جونا که پرسیدن..منظورم از این که مستطیل کشیده بکشید و داخلش رو به صورت رندوم هاشور بزنید این بود:
قربون کیفیتش برم
. مشاهده پیوست 199346

قشنگ معلومه خطت شخصیت داره و مال خودته.... مطمئن خط می کشی.... خوشمان آمد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا