تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من یه کتاب دارم از کان پلاناش واضح نیست شما سایتس نمیشناسی که کاراشو گزاشته باشه.....عاقا من پلان مشکل دارم چیکار کنم.....؟؟؟
پلان می خوای کتاب نقد تحلیل شاهکار های معماری رو بخر!!! سایتم آرک دیلی!!! خیشخان!!! خوبه!!! کتابت انتشارات خاکه؟؟؟ اون عالیه!!!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برو بچز یه مدت نبودم یعنی شرایط روحی خوبی نداشتم و ندارم...ببخشید اگه کمرنگم
اسکیس موضوعی : باغی هست خانه ای برای باغبان..منتظر نظراتتونم
مشاهده پیوست 206105
خیلی عالیه، منم یه مدت نه درس میخونم و نه اسکیس کار میکنم:cool:
موفق باشی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پلان می خوای کتاب نقد تحلیل شاهکار های معماری رو بخر!!! سایتم آرک دیلی!!! خیشخان!!! خوبه!!! کتابت انتشارات خاکه؟؟؟ اون عالیه!!!
آره مال نشر خاکه .....شما منظر و داخلی هم میخواین آزمون بدین؟...این تو همین باشگاس ببین بدرد میخوره دانلودش کنم زبان اصلیه#1

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره مال نشر خاکه .....شما منظر و داخلی هم میخواین آزمون بدین؟...این تو همین باشگاس ببین بدرد میخوره دانلودش کنم زبان اصلیه#1
من فقط معماری امتحان میدم!!! اونم واس رفع کُتی!!! چون میانگینم جالب نیس!!! البته نا امیدم نیستم خیلی!!! کتاب خوبیه!!! نوشته نداره زیاد!!! بیشتر دیاگرامه!!! من ک خیلی استفاده کردم ازش!!! دانلود کن!!! اون نشر خاک ک خوبه پلاناش!!! همه کارای کانم توش هس!!!؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

cna12

عضو جدید
بچه ها کسی می تونه پیش بینی کنه اسکیس کِی برگذار میشه؟؟؟ با توجه به ماه رمضون و جام جهانی... خیلی مهمه که بدونم ...ممنون میشم

beni belazi

کاربر بیش فعال
بچه ها کسی می تونه پیش بینی کنه اسکیس کِی برگذار میشه؟؟؟ با توجه به ماه رمضون و جام جهانی... خیلی مهمه که بدونم ...ممنون میشم

فکر کنم هفتم یا 14... آخه یه بار که گفتن نتایج نیمه دوم اردیبهشت گفتن امتحان تیر...

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

چندتا نکته شبه اسکیسی:
1- مهمترین قصد صحیح و بجا بودنه. نه خاص بودن و نشان دادن تفاوت. برعکس چیزی که هممون فکر می کنیم. دکتر عیسی حجت گفتن که امروزه میگوییم: "چیزی میسازم که شبیه هیچ چیز نیست" و چیزی که میسازیم هیچ چیز است".
2- نشان دادن "من" صحیح نیست. وحدت در عین کثرت درسته. فدا کردن افکارت بخاطر مردم کجاش ضعف معماره؟ ها؟ ضعیف ترین ها کسایی هستن که در ذهن خودشون گیر کردن. یکی خود من که چند ساله در تلاشم انتزاع رو از کارهام حذف کنم و ناخودآگاهم نمیذاره. هر طرحم یجاشو باید ناخوداگاه خم کنم و فک کنم حالا شد معمارانه و این درس نیس.
3- درسته باید بحث اسکیس ایرانی اصیل باشه... غربی بودن و خودباختگی و خودفریفتگی مردوده. اما نکته اینجاست: این ایرانی بودن باید زمان حال رو هم نشون بده. سازه مدرن داشته باشه. 1393 باشه اما ریشه داشته باشه. ریشه ای به قدمت تاریخ. ریشه و بنا جدای از هم نامفهومن. و مردود.
4- 1393 رو که نشون داد باید 2014 رو هم نشون بده، چون جدای از جهان نیستیم. بالاخره این کار باید جهانی بشه یا فقط ایرانی شد کافیه؟
5- واقعیت معماری ایرانی کمبود عناصر نوینه. به قول دکتر مظاهریان معماری ایران را باشکوه می دانیم اما در آن شکوه نمی کنیم. تمام عناصر گذشته نوین بودند و فریاد زمان. اسکیس من و توام نیاز به این فریاده داره. فریاد زمان امروز. فریاد جوانان و نسل جدیدی که روحا ارضاع نمیشن. معمار جوابگوی احساس مردمه... احساسی عمیق نه سطحی مثل امروز ما.
6- تا جایی که از رتبه های برتر فهمیدم و بر عکس از شکست خورده های اسکیس، تظاهرگرایان بیشترین لطمه رو خوردن. خودمون باشیم همین. انتظار اساتید از اسکیس ارشد درست فکر کردنه. نه کلیشه ها. صحیح بودن زیربناست. تا روند در آزمون اسکیس دکتری رو همین شالوده ی صحیح بناشه.
7- سنت ما براساس یک خط مشی حرکت کرده و بنایی از آن تخطی نکرده. همشون شبیه به همن و این ضعف نیس و قوته . سبکه. با یک گل نمیگن بهار. مثل تبعیت از رون اصفهانی کرمانی ووو. چطور در زمان حال میشه رو همه ی خط مشی ها قلم کشید و حرف اصلی صرفا کمپوزیسیون استراکچرالیسم باشه؟! پایه عدم تقارن باشه؟! تقارن ایرادش چیه؟! چرا ناخوداگاه هممون از قوس متنفریم؟ در حالی که موزه ملی ایران اصلا همون مرکز آموزش فارسی (کار دکتر حجت) قوس داره؟! (قوس فقط مثال بود) تقارن نامتقارن اصل معماری ایرانیه.
8- دیکانستراکشن غربیه؟ درسته؟ اکثر معمارها متنفرن ازش. توصیه هم میکنن به هیچ وجه تو اسکیس استفاده نکنیم. اما چطور میر میران در خانه مولانا به نحوی استفاده کرده؟ کار موفقی هم هست. تفاوت اینجاست که به فهم درستی از نظریش نیازمندیم نه کالبدی و صوری و سطحی. بهتر از من میدونید که من و توی ترم های اولی چقدر شیفتش بودیم و برداشت صرفا ظاهری کردیم نه عمیق.
9- یادمون باشه عدالت برابری نیست تعادله. بنا هم همین قانونو داره.
10- شرق همیشه اساطیری بوده حماسی بوده و احساسی و غرب عقلگرای صرف. پس اولین نکته که در اسکیس توجه می کنیم معنای احساسی آن است. معنای عمیق و ریشه دار. منطق و معقولیت لازمه اما کافی نیست. کمپوزیسیون ضروریه اما کافی نیست.
11- جهان میره به سمت تخصصی سازی درسته؟ یعنی هر انسانی یه شاخه از علم رو انتخاب مبکنه تا بحرش میره مقاله می نویسه و از این حرفها. برخلاف گذشته که علم کلی بود. (ابوعلی سینا ) اما این خاصیت زندگی جدید ایرادش فراموشی کلیاته. اسکیس سال پیش من خودم کلیات رو ول کردم و به جفنگیات پرداخم. یادم نبود نما قراره از 500 600 متر عقبتر شاخص دیده شه. نه از دومتری. کلی جزئیات و نازک کاری گذاشتم. و از دور چیزی که دیده میشد شبیه کارای متوسط کانستراکتیویسم روسیه بود.
12- اگه واقع بین باشیم معماری امروز ما جایی نداره در جهان. فقط بخاطر گسست از گذشته و خودفراموشیمون. خودفریفتگیمون به کمپوزیسیون های بی ریشه (استادمون میگه کارهای بی پدرومادر)
13- یتیم طراحی نکنیم. J
14- به فرزندخواندگی نگیریم. :/
15- صغیر نذاریم
16- زیاد غیرتی نباشیم روش. بزاریم یکمم غربی باشه. اما در چارچوب خانواده ... تونستم بگم آیا؟
17- یه مثال میگم. استخر یا حموم طراحی می کنیم. چیزی که به ذهن میاد در نگاه اول سازه های مدرن و استخر هایی که ورودیشون 10 هزارتومن بیشتره. مطمئنا خوشکلتر از حموم تنگ و تاریک قدیمیه. اما احساس کجا میره؟ آیا ارزشش از کاری که با یک شمع در 4 صبح حموم رو روشن میکردن بیشتره؟ حمومی که قبل از طلوع آفتاب باید تموم میشد و فقط با یک شمع روشن میشد. حمومی که نه برای تمیزی بلکه برای تفریح و بحث بود؟ حمومی که خانمها یک روز در هفته حق داشتن به صورت جمعی برن آیا متفاوت نیست؟ (حموم گذشته محلی بود که مادران برای پسراشون زن اختیار میکردن- البته بی ربط بودااا هه) خانمهای گذشته یک هفته درد و دلاشون رو نگر میداشتن تا اون روز کزایی به همدیگه بگن. مخصوصا خانمهای اشراف که در طول کل عمر فقط با دو سه تا از کنیزاشون بودن و شوهر و بچه همین.
18- بالاخره خلاقیت میتونه زیر سوال بره. رنگ میتونه زیر سوال بره وقتی چشمتو میبندی و چشم دل می گشایی. اساتیدی که نمره میدن مطمئن باشید از اینا آگاهن. این کارهایی که من و توی جوون نمی پسندیم شاید دید زیبایی شناسی دیگه ای میخاد... شاید هنوز بهش نرسیدیم. شاید طرح باید بوی خدایی بده تا مقبول افتد ... (بوی خدایی منظور از طرح هایی که همسوی با آموخته های هویتی دینیه)
19- سرتونو درد آوردم... از این نکته ها کلی نوشتم تو دفترچه اگه دوس داشتین تایپ کنم. اگه دوس نداشتینم که هیچ.

عالي بود مرسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشته اصلي بوسيله cna12 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
فکر کنم هفتم یا 14... آخه یه بار که گفتن نتایج نیمه دوم اردیبهشت گفتن امتحان تیر...

دوستان امتحان اسکیس؟ منظورتون کدوم امتحان اسکیس هست؟
مگه همون روز ازمون سراسری (بهمن ماه) امتحان اسکیس نیست؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان امتحان اسکیس؟ منظورتون کدوم امتحان اسکیس هست؟
مگه همون روز ازمون سراسری (بهمن ماه) امتحان اسکیس نیست؟[/QUOTE]

مهندس عزیزم ،امتحان اسکیس سراسری بعد از انتخاب نتایج که اومد کسایی که مجاز شدن اجازه ثبت نام اسکیس دارن ،و امتحان هم تهران برگزار میشه ،مال ازاد هم گویا همیشه بعد امتحان تئوری بودش که پارسال شهریور بود اسکیسش امسال دیگه مال ازاد نمی دونم ولی سراسری بعد ازاینکه معلوم شد مجاز شدی یا نه تیرماه هستش احتمالا ،که به خاطر ماه رمضون و جام جهان یالان یکم غیرقابل پیش بینی شده

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 206472
دوستان ایرادات کار رو بگین
ممنون:gol:
حجمتو دوست دارم به غیر از یکنواختی جداره ها و مابقی مواردی که مازیار جان گفت منم تایید میکنم یه نکته دیگه همیشه تو همچین سایت پلانایی با پله کارتو به زمین بدوز و درگیر کن این حجم تو الان میتونه تو هر سطحی باشه ولی اینجا سطح تو تراز نیست

coleopatra

عضو جدید
سلام بچه ها
مرسی پیام قبلیمو جواب دادید.
من همون تغییر رشته ایه هستم، ولی هنوز اونقدر کار نمی کنم، چون تا می رم سر کارا عصابم میریزه به هم، آخه نمی دونم از کجا باید شروع کنم! مثلا این دفعه باید بریم چند تا روف پلان برداریم ایزومتریک و پرنده اینا بزنیم. ولی من مشکلم اینه که وقتی ایزومتریکش می کنم حجمم خوش فرم نمیشه. یعنی مثلا همه شون سطوحشون نزدیک هم می شه. نمی دونم چه استانداردهایی را باید رعایت کنم، به هر حال یک دانشجوی معماری دیدش را داره، نمونه زیاد دیده. من چون نمونه کم دیدم، به ذهنم نمی رسه که بتونم ایده های متنوع بزنم. بعدم که می برم برای کرکسیون، نا امید میشم چون مورد پسند واقع نمیشه. حالا من یه جایی را می خوام که نمونه های بیشتری داشته باشه ببینم چه جوریاس.
کسی می تونه کمک کنه؟
ممنون

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام
دوستان میدونم جاش اینجا نیس ولی چند روز دیگه جوابا میاد و باید انتخاب رشته(همون انتخاب دانشگاه)کنیم
بهتر نیس در این مورد هم کمی همفکری کنیم؟؟؟؟
چون خودش خیلی مهمه دیگه
کسایی بودن ک نحوه انتخاب رشته براشون پشیمونی آورده
بهتر نیس ی تاپیک مجزا باز بشه براش؟

آخرین ویرایش:

shematik

عضو جدید
حجمتو دوست دارم به غیر از یکنواختی جداره ها و مابقی مواردی که مازیار جان گفت منم تایید میکنم یه نکته دیگه همیشه تو همچین سایت پلانایی با پله کارتو به زمین بدوز و درگیر کن این حجم تو الان میتونه تو هر سطحی باشه ولی اینجا سطح تو تراز نیست

با ی لند اسکیپ خوب میتومنه حجم خوبی باشه!!! ورودیت شاخص نیس!!! طبقه آخر اگه نورگیره اوکیه اما اگه طبقس تناسباتش ایراد داره...

مرسی
;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش مهیار کجا غیبت زد؟؟؟فک کنم 24 ساعته ولنجک میچرخی آره؟؟؟خوبه کارت یه خورده خطاطتو با اعتماد به نفس بیشتری بکش محکم و قوی ...
این اولین کار داخلی من ....به همراه کار قبلیم که درختا و آسمونشو دستکاری کردم یخورده....
IMG_۱۹۸۰۰۱۰۷_۱۲۴۹۴۰.jpgIMG_۱۹۸۰۰۱۰۶_۰۹۱۶۴۵.jpg

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش مهیار کجا غیبت زد؟؟؟فک کنم 24 ساعته ولنجک میچرخی آره؟؟؟خوبه کارت یه خورده خطاطتو با اعتماد به نفس بیشتری بکش محکم و قوی ...
این اولین کار داخلی من ....به همراه کار قبلیم که درختا و آسمونشو دستکاری کردم یخورده....
مشاهده پیوست 206610مشاهده پیوست 206611
کارت قبل دست کاری بهتر (مهتر) بود و الان کهتر!!! ببین مغز ی توانی تو پردازش داده های بصری داره!!! (منظور همون قوانین گشتالت و...) از اون بیشتر میشه مغشوش!!! مرز خیلی باریکی داره!!! فهمیدنش راحت ولی اجتناب ازش سخته!!! کارت خوبه اما ترسیمش نه خیلی!!! در مورد داخلی هم کیفیت فضا رو خوب نشون ندادی!!! این فضایی ک طراحی کردی شبیه سوله شده!!! ترسیمش بد نیس!!! اما با این توانایی خط کشیدنی ک داری این کار در حد تو نیس!!! با اعصاب و روان بیشتری کار کن!!! ببخشید رک انتقاد کردم!!!

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارت قبل دست کاری بهتر (مهتر) بود و الان کهتر!!! ببین مغز ی توانی تو پردازش داده های بصری داره!!! (منظور همون قوانین گشتالت و...) از اون بیشتر میشه مغشوش!!! مرز خیلی باریکی داره!!! فهمیدنش راحت ولی اجتناب ازش سخته!!! کارت خوبه اما ترسیمش نه خیلی!!! در مورد داخلی هم کیفیت فضا رو خوب نشون ندادی!!! این فضایی ک طراحی کردی شبیه سوله شده!!! ترسیمش بد نیس!!! اما با این توانایی خط کشیدنی ک داری این کار در حد تو نیس!!! با اعصاب و روان بیشتری کار کن!!! ببخشید رک انتقاد کردم!!!
ایول مازیار..ببخشید چرا میگی بابا اتفاقا میزارم که نقد بشه اونم کوبنده.....حودمم قبول دارم تو چن کار اخیرم بهم ثابت شده من مرض دارم.وقتی کارمو زود تموم میکنم خوب میشه.....وقتی زیاد روش کار کنم گند میزنم چون وسواسم همش میگم شاید بهتر از این شد که نمیشه.......برای کیفیت فضا هم صد در صد باهات موافقم به نظرم بهترین کیفیت تو فضاهارو تو کارای طایفه میشه دید.....من خیلی رسمی و خشک کشیدم اینو فک کنم باید مهربونتر باشم و روان بکشم.....پیشنهادتون برای کیفیت فضا چیه.....مبلمان تاثیر داره؟؟؟؟جنس مصالح ؟؟؟؟؟طبیعتو بکشونم تو بهتر نمیشه به نظرت؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایول مازیار..ببخشید چرا میگی بابا اتفاقا میزارم که نقد بشه اونم کوبنده.....حودمم قبول دارم تو چن کار اخیرم بهم ثابت شده من مرض دارم.وقتی کارمو زود تموم میکنم خوب میشه.....وقتی زیاد روش کار کنم گند میزنم چون وسواسم همش میگم شاید بهتر از این شد که نمیشه.......برای کیفیت فضا هم صد در صد باهات موافقم به نظرم بهترین کیفیت تو فضاهارو تو کارای طایفه میشه دید.....من خیلی رسمی و خشک کشیدم اینو فک کنم باید مهربونتر باشم و روان بکشم.....پیشنهادتون برای کیفیت فضا چیه.....مبلمان تاثیر داره؟؟؟؟جنس مصالح ؟؟؟؟؟طبیعتو بکشونم تو بهتر نمیشه به نظرت؟
من بچه گیلانم (البته شمام گیلان غرب دارین) با حضور طبیعت بکر تو بنا موافقم!!! اما بکر بکر تو اسکیس مناسب نیس!!! باید مدل باغ ایرانی باشه!!! منظور طبق اصول منظر ایران!!! خودمم دنبالشم!!! پیداش کردی بم بگو... درباره ی کیفیت فضا هم ب نظرم عامل اصلیش نوره!!! سطوحی ایجاد کن که ایجاد کنتراست کنن!!! فضای یکنواخت از لحاظ نوری ب درد نمی خوره!!! چشم باید کنتراست و با گوشت و پوستش (!!!) لمس کنه!!! دیگه...... دیگه..... آها!!! مصالحم خیلی مهمه!!! ی نظریم دارم میگم نشون دادن سازه باید در راستای کیفیت فضا باشه!!! غیر این میشه خودستایی معمار!!!

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاام دوستان
خدا قوت
از دیدن کاراتون واقعا لذت بردم و از صحبتاتون استفاده کردم:gol:
.
.
.
این کار موضوع مسابقه امروز بود
سردر دانشگاه اشراق بجنورد
میدونم خیلییی خوب نشده و حتی شاید خیلی همبد باشه اما چون اولین کار موضوعیمه ک همه چیزش از خودمه واسم عزیزه... بااین حال تمام انتقادات و نظراتونو با دل و جون میپذیرم تا کار بعدیم بهترتر شه:redface:300420141366.jpg
این هم ی کار داخلی ک از رو یکی از کارای استادم روکشی کردم..290420141365.jpg
منتظر انتقادا و پیشنهاداتون هستم

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان.
جواب اولیه سنجش چندم میاد.
تا رتبه ی چند امکان قبولی وجود داره؟
ممنون.

shima 70

عضو جدید
سلاام دوستان
خدا قوت
از دیدن کاراتون واقعا لذت بردم و از صحبتاتون استفاده کردم:gol:
.
.
.
این کار موضوع مسابقه امروز بود
سردر دانشگاه اشراق بجنورد
میدونم خیلییی خوب نشده و حتی شاید خیلی همبد باشه اما چون اولین کار موضوعیمه ک همه چیزش از خودمه واسم عزیزه... بااین حال تمام انتقادات و نظراتونو با دل و جون میپذیرم تا کار بعدیم بهترتر شه:redface:مشاهده پیوست 206622
این هم ی کار داخلی ک از رو یکی از کارای استادم روکشی کردم..مشاهده پیوست 206623
منتظر انتقادا و پیشنهاداتون هستم
داخلی رو خیلی دوست داشتم...خوب شده افرین;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی
آفرین ب استادم!! من فقط روکشی کردم:D

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

سلام دوستان..
خوشحال ميشم نظرتون رو راجه به كارم بدونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت