تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

shabanzadeh3

عضو جدید
اسکیس

اسکیس

سلام دوست عزیزمن دنبال کتاب در زمینه مبانی اسکیس هستم بتونم دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم

urbanism.z

عضو جدید
سلام دوست عزیزمن دنبال کتاب در زمینه مبانی اسکیس هستم بتونم دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم

اگه کتابی می خواید که برای کنکور کمکتون کنه به نظر من اینا خوب باشن:
*آموزش اسکیس طراحی شهری.تالیف دکتر مرتضی صدیق. جلدش سبزه
*طراحی شهری مفاهیم و کروکی ها.صدیق. جلدش مشکی سفیده
*راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران. پاکزاد. جلدش سفیده که یه مثلث آبی روش داره
*محیط های پاسخده. بهزاد فر. جلدش نارنجی

mahfa90

عضو جدید
خسته نباشی رامین...شیت هات رو خوب پر می کنی ...به قول یکی از استادامون رامین اگه هفتا دختر کور داشته باشه همه رو یه شب شوهر میده:D

سلام دوستان. میشه لطفا زمان کارهاتونم بنویسید. لطفاااااااااا
شادی جون راست میگه..درباره کیفیت عکسایی که میزاره من چندبار این قضیه رو به رامین گفتم ولی گوش نمیده نمیخواد چیزی ما از رو شیتش یاد بگیریم!!

swoteدانشگاه تهرانمشاهده پیوست 207576
زمان 1 ساعت

دوستم کارات خوبن خسته نباشی:gol:..به نظر من اول یه ساختار واسه شیت در نظر بگیر جای هرچیزی رو مشخص کن بعد شروع کن کار کردن چون انگار بعضی جاها جا کم آوردی...یعنی بعضی قسمتای شیت تراکم زیاده بعضی قسمتا خلوته..درباره فونت ریزت احساس میکنم باید بیشتر کارکنی ولی نظراستاد درستره ببین ایشون چی میگه..

آخرین ویرایش:

urbanism.z

عضو جدید
تحلیل میدان تجریش..دوستان نظر بدیداونجور که باید بشه شده؟؟؟
زمان یک ساعت و نیم
مشاهده پیوست 207612

مهفا جون خسته نباشی
زمان کارت خیلی خوبه. کارتم در کل خوبه ولی به نظر من کاش به جای فلش بزرگ و سیاه روی نقشت گره ترافیکی می کشیدی. میدون تجریش فک کنم 6 تا گره ترافیکی داشته باشه. فرصت و تهدیدم می تونستی بنویسی

r.a.m.in

عضو جدید
سلااااااااااااااام.خسته نباشی.من کم میام اینجا.متاسفانه.خوب گفتی اون حرفتو:biggrin:.مرسی.هرکی میخاد شوهر کنه بامن تماس بگیره.
راجب زمان کارا متاسفانه چون من یکپاچه کار نمیکنم زمان زیاد دستم نیست.اما تقریبی من تا کمتر از2ساعت کارامو تموم میکنم.
مهفا سعی کن اسکیسات بزرگتر و بهتر بزنی تا خوب دیده بشه من تو نگاه اول دنبال اسکیس بودم ولی بیشتر توضیحات دیدم.موفق بشی

آخرین ویرایش:

urbanism.z

عضو جدید
bara1.jpg
دوستان من کارارو اسکن می کنم و می ذارم اینجا ولی تو این کار 2 تا از کروکی ها رو یادم رفته زیرشونو بنویسم :biggrin: سری بعد می نویسم و دوباره می ذارمشون
تمرین سوم تموم شد :D
*********خانم مهندس آزاده میشه لطفا تمرین چهارم رو برام ایمیل کنید. لطفااااااااا
راستی هر کدو از کارارو 2.5 ساعته کشیدم

atiem

عضو جدید
اینم از تمرینات سری دوم من، آزاده جون من حس میکنم خیلی عقبم واقعا استرس گرفتم، لطفا اگه میشه زود واسم سری سومو بفرستین ،ممنووووون
....
راسی بچه ها کسی کتاب "اهل کجا هستیم" مروارید قاسمی رو واسه کروکی تمرین کرده بود؟من نداشتمش متاسفانه

پیوست ها

• koruki.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 0

mahfa90

عضو جدید
سلام دوستای گل..خسته نباشید....چرا هیشکی نیست!!!!اگه همه بیایم اینجا و کار کنیم انگیزه و روحیه همه میره بالا....آزاده جون هم که دیر به دیر میاد:(
این کار امروز من34.jpg
نظر بدید لطفا...مرسی:gol:

urbanism.z

عضو جدید
سلام دوستای گل..خسته نباشید....چرا هیشکی نیست!!!!اگه همه بیایم اینجا و کار کنیم انگیزه و روحیه همه میره بالا....آزاده جون هم که دیر به دیر میاد:(
این کار امروز منمشاهده پیوست 207777
نظر بدید لطفا...مرسی:gol:

سلام . مهای عزیز خسته نباشی
منم با حرفت موافقم. بچه های شهرسازی خیلی نمیان که انگیزه بشه!!!!!!!!
دوست عزیزم مگه شناخت و قبلا کار نکردی؟ فک کنم یه شیت کامل تحلیل کار کنی باعث می شه که کامل رو تحلیل تسلط پیدا کنی. مهفا فرصت و تهدید بنویس...
رو پلان می تونی آلودگی صوتی. دید مطلوب و نامطلوب بکشی.
در کل عالیه :w17:

urbanism.z

عضو جدید
اینم از تمرینات سری دوم من، آزاده جون من حس میکنم خیلی عقبم واقعا استرس گرفتم، لطفا اگه میشه زود واسم سری سومو بفرستین ،ممنووووون
....
راسی بچه ها کسی کتاب "اهل کجا هستیم" مروارید قاسمی رو واسه کروکی تمرین کرده بود؟من نداشتمش متاسفانه

کارات تمیزو خوبن. آفرین:w17:
نه منم کتاب "اهل کجا هستیم" و ندارم و همه کروکی هامو از رو کتابای صدیق کشیدم

mahfa90

عضو جدید
سلام . مهای عزیز خسته نباشی
منم با حرفت موافقم. بچه های شهرسازی خیلی نمیان که انگیزه بشه!!!!!!!!
دوست عزیزم مگه شناخت و قبلا کار نکردی؟ فک کنم یه شیت کامل تحلیل کار کنی باعث می شه که کامل رو تحلیل تسلط پیدا کنی. مهفا فرصت و تهدید بنویس...
رو پلان می تونی آلودگی صوتی. دید مطلوب و نامطلوب بکشی.
در کل عالیه :w17:
سلام شادی جونم...مرسی:gol:..فدای شما..راستش من طبق تمرینی که آزاده جون گفته شناخت و تحلیل رو تو یه شیت انجام دادم و استاد گفتن که فرصت و تهدید رو تو همون نقاط ضعف و قوت بنویسیم اگه من اشتباه برداشت نکرده باشم!!!..راستش تو این تمرین هنوز مسیر درست رو پیدا نکردم:redface: به خاطر همین هر تمرین رو یک مدلی انجام میدم تا استاد بیاد و نظربده و رو شیت صحیح ok بده..درمورد آلودگی صوتی و دید مطلوب و نا مطلوب باهات موافقم;) انشالا از این به بعد رعایت می کنم....
یه دنیا ممنون که هستی و نظر میدی:w27:

mahfa90

عضو جدید
دوستان کسی کتاب واسه اسکیس طراحی شهری یا کلا کتاب مناسبی و به درد بخوری برای طراحی شهری و شهرسازی میشناسه؟؟؟تا فردا قبل از تموم شدن نمایشگاه کتاب بگید لطفا...مرسیی

razi azad

عضو جدید
مشاهده پیوست 207647
دوستان من کارارو اسکن می کنم و می ذارم اینجا ولی تو این کار 2 تا از کروکی ها رو یادم رفته زیرشونو بنویسم :biggrin: سری بعد می نویسم و دوباره می ذارمشون
تمرین سوم تموم شد :D
*********خانم مهندس آزاده میشه لطفا تمرین چهارم رو برام ایمیل کنید. لطفااااااااا
راستی هر کدو از کارارو 2.5 ساعته کشیدم
خسته نباشی کارات واقعا خوبن;)

razi azad

عضو جدید
مهفا جان در کل کارت خوبه فقط اگه یادت باشه ازاده جان گفتن تو شناخت کروکی حرف اولو میزنه تو تحلیل نوشته/ولی تو کارای تو شناخت و تحلیلت به یک سبکه..

urbanism.z

عضو جدید
دوستان کسی کتاب واسه اسکیس طراحی شهری یا کلا کتاب مناسبی و به درد بخوری برای طراحی شهری و شهرسازی میشناسه؟؟؟تا فردا قبل از تموم شدن نمایشگاه کتاب بگید لطفا...مرسیی

کتاب "آموزش اسکیس طراحی شهری" رو داری؟؟؟ اگه نداری حتما بخرش. جلدش سبز و تالیفشم واسه دکتر صدیق و مهندس دانش فر
مطالبی که توی این کتاب هست: توضیحاتی در مورد نحوه و مراحل طراحی- طراحی خیابان شهری و نمونه- طراحی جداره و نمونه- طراحی میدان میدانچه و محله به همراه نمونه هاش و خیلی چیزای دیگه... به نظر من که خیلی کتاب خوبیه. من پارسال قبل از اینکه کتاب گرون بشه20 هزار تومن خریدمش

بالا