shabanzadeh3
عضو جدید
اسکیس
اسکیس
سلام دوست عزیزمن دنبال کتاب در زمینه مبانی اسکیس هستم بتونم دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم
اسکیس
سلام دوست عزیزمن دنبال کتاب در زمینه مبانی اسکیس هستم بتونم دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم
راستی بچه ها 22اوم نتایج میاد!!!!!توکل به خدا !!!!اگه رتبم خوب نشه دیگه تمرین نمیکنم...![]()
دوست عزیز نوشته هاتون اصلا خونده نمی شه
خسته نباشی رامین...شیت هات رو خوب پر می کنی ...به قول یکی از استادامون رامین اگه هفتا دختر کور داشته باشه همه رو یه شب شوهر میده
شادی جون راست میگه..درباره کیفیت عکسایی که میزاره من چندبار این قضیه رو به رامین گفتم ولی گوش نمیده نمیخواد چیزی ما از رو شیتش یاد بگیریم!!سلام دوستان. میشه لطفا زمان کارهاتونم بنویسید. لطفاااااااااا
swoteدانشگاه تهرانمشاهده پیوست 207576
زمان 1 ساعت
دوستم کارات خوبن خسته نباشی
سلام دوستای گل..خسته نباشید....چرا هیشکی نیست!!!!اگه همه بیایم اینجا و کار کنیم انگیزه و روحیه همه میره بالا....آزاده جون هم که دیر به دیر میاد
این کار امروز منمشاهده پیوست 207777
نظر بدید لطفا...مرسی![]()
اینم از تمرینات سری دوم من، آزاده جون من حس میکنم خیلی عقبم واقعا استرس گرفتم، لطفا اگه میشه زود واسم سری سومو بفرستین ،ممنووووون
....
راسی بچه ها کسی کتاب "اهل کجا هستیم" مروارید قاسمی رو واسه کروکی تمرین کرده بود؟من نداشتمش متاسفانه
سلام شادی جونم...مرسیسلام . مهای عزیز خسته نباشی
منم با حرفت موافقم. بچه های شهرسازی خیلی نمیان که انگیزه بشه!!!!!!!!
دوست عزیزم مگه شناخت و قبلا کار نکردی؟ فک کنم یه شیت کامل تحلیل کار کنی باعث می شه که کامل رو تحلیل تسلط پیدا کنی. مهفا فرصت و تهدید بنویس...
رو پلان می تونی آلودگی صوتی. دید مطلوب و نامطلوب بکشی.
در کل عالیه![]()
خسته نباشی کارات واقعا خوبنمشاهده پیوست 207647
دوستان من کارارو اسکن می کنم و می ذارم اینجا ولی تو این کار 2 تا از کروکی ها رو یادم رفته زیرشونو بنویسمسری بعد می نویسم و دوباره می ذارمشون
تمرین سوم تموم شد
*********خانم مهندس آزاده میشه لطفا تمرین چهارم رو برام ایمیل کنید. لطفااااااااا
راستی هر کدو از کارارو 2.5 ساعته کشیدم
دوستان کسی کتاب واسه اسکیس طراحی شهری یا کلا کتاب مناسبی و به درد بخوری برای طراحی شهری و شهرسازی میشناسه؟؟؟تا فردا قبل از تموم شدن نمایشگاه کتاب بگید لطفا...مرسیی