تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
مشاهده پیوست 202759مشاهده پیوست 202760
سلام دوستان
بچه ها طراحی لبه آب 3 ساعت طول کشید. نظرتونو بگید لطفا
برای اینکه سرعت دستمونو ببریم بالا باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
فونت بزرگ بدون دور خيلي بهتر شده
در مورد لبه آْب طراحي خوبه.. پرسپكتيو ها همون مشكل Arc eng را داره ..جلو كه مياد مقياس ها خراب ميشه :surprised:

رامين جان شيت ها، دستت و پرسپكتيوها عاليه فقط شيت معماريه ديگه :D

شب بخیر بچه ها. من لبه رودخونه رو کار کردم. لدفن نظرتون رو بگید!!!!

مشاهده پیوست 202910:razz:

اين دور رودخانه طراحي خاصي انجام نشده.. شيتت هم يك هم كج و كوله شده و يك جاهايي همه چي تو هم رفته... ولي پرسپكتيو خيلي خوب شده :smile:.. شيت بندي را حتما زيرش با مداد خط بكش كه وسط هاي كار، كار از دستت خارج نشه :gol:

مشاهده پیوست 202973
اینم تمرین یک و سه

رامين جان شيت طراحي شهري فقط حل نميشه... كل پروسه با هم انجام ميشه شناخت ، تحليل، هدفگزاري و آخر طراحي
ولي راه حل ها درسته... ايشالا رو بقيه اش هم تو اين چند جلسه كار ميكنيم :)

سلام بر همگی..مرسی شادی جون:gol: حرفت خیلی تاثیر داشت شروع کردم کار کردن و بالاخره اسکیس کنکور سال 90 رو زدم.نظر یادتون نره...
سوال 1مشاهده پیوست 203194
سوال 2مشاهده پیوست 203195

مهفا جان طرحها خوبه.. منتها همونطور كه براي شيت هاي رامين گفتم طراحي شهري فقط حل تمرين نيست! پروسه است كه بايد كامل انجام بشه :smile: ايشالا دفعه هاي ديگه درست ميشه

Arch-Azadeh

بچه ها همگی خسته نباشید... کاراتون خوبن. من هنوز اندر خم یک کوچه ام:redface: نظرتونو راجع ب پرسپکتیوی که زدم میگید لطفا!!!

مشاهده پیوست 202771

پسپكتيو خيلي بهتر شده، فقط اين محيط پياده همچين هم با كيفيت نيست :D.. پياده جاي نشستن ميخواد.. يعني بايد اون وسط صندلي و نيمكت هم ميذاشتي.. بعد اينكه چند تا از اين سايه بان ها را سياه كردي به نظرم خيلي خوب نشده.. نوشته روي سر در مغازه ها بذار.. مثل مهفا كه نوشته سوپر ماركت عباس آقا :D.. نكته بعدي اينكه فيگور ها را همه مثل هم چسبوندي به ديوار خوب نشده بايد انواع فيگور داشته باشي.. خانوم آقا بچه و ... در كل پرسپكتيوت خوب شده اشكال پرسپكتيوي نداره :smile:

سلام دوستان . من تمرین اول و چند روز پیش گرفتم و انجامشون دادم. حتما ایرادامو بگید. :D
مشاهده پیوست 203675مشاهده پیوست 203676

شادي جان كارت خيلي خيلي خوبه... همه چيز عالي شده فونت،درخت، فيگور.. واقعا آفرين:gol: ..تمرينها را زود تموم كن كه عقبي :smile:

arc eng

عضو جدید
من خیلییییییییییییی خییییلییییییییییی ایراد دارم که حالا حالااااااااااااهااااااااااا حل نمیشه...:(:wallbash::crying:

r.a.m.in

عضو جدید
آزاده جان مرسی بابت راهنماییات.حتما ایراداتم رفع میکنم.درست میگی شیتام بیشتر با معماری تداخل دارن.بازم ممنونم

r.a.m.in

عضو جدید
شادی جان تو اول از اتود استفاده میکنی بعد راپید؟میشه زمانشونم بزنی؟احساس میکنم خیلی وقت براشون میزاری.در کل کارات بسیار عالین.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شادی جان تو اول از اتود استفاده میکنی بعد راپید؟میشه زمانشونم بزنی؟احساس میکنم خیلی وقت براشون میزاری.در کل کارات بسیار عالین.

سلام ... ممنون رامین

آره استفاده می کنم ...زمانش راستش نمی دونم چون من برا جمع آوریشون خیلی وقت گذاشتم چ نت چ کتابا چ جزوه ها ...من یه بار تو چک نویس همشونو تمرین کردم بعد پاکنویس کردمشون

مثلا برای پرسناژ همه شیتا رو مدادی کشیدم فک کنم یه ظهر تا شب طول کشید.. بعد یه باره همه رو راپیدی کرددم..و چون پیوسته کار نمیکردم دستم نیست زمانش ...
برای درختام هیبت کلی درخت و حد و حدودو خطوط کمکی رو مدادی می کشیدم بعد روان نویسی می کردم...و برگ و اینا رو می کشیدم ...اونم دستم نیست چون خیلی برا پیدا کردنشون سرچ میکردمو هی تمرین تا برگ و شاخه ها خوب دراد

فلشا رو نه فقط بعضیاش اتود استفاده کردم ..این دو شب از 10 تا 3 شب وقت برد

کلا آره خیلی وقت برد بیشترم پیدا کردن نمونه ها :)

فونتام فونت متوسط اره با مداد خطوط کمکی رو می کشیدم .

mahfa90

عضو جدید
اسم آزاده رو میبینم تو تاپیک جون می گیریم..استاد یدونه ای و حرف نداری:gol::heart:راستی من واسه اون مقطع از پلان گرافیک استفاده نکردم.متاسفانه تا حالا از نزدیک ندیدمش :( اگه خوبه و به کار میاد برم بگیرمش؟
wwooww شادی آفرین خیلی خوبه کارات ، تمیز و شیک و پیک;) همشون عالی..
این شاگرد جدیدای کلاس بسی زرنگن و ما نمیدونستیم...:cool::D

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
http://www.hotup.ir/upload/xzlx_1.jpg
http://www.hotup.ir/upload/4936_2.jpg
http://www.hotup.ir/upload/7pv4_3.jpg
http://www.hotup.ir/upload/8364_4.jpg

دوستان من امرزو کارو شروع کردم از فونت ریز.من چون مدلای مختلف می نویسم سه تاشو نوشتم ببینین کدومش بهتره.شماره سه رو جدید شروع کردم به تمرین البته خط شبیه این داشتم این مدلا یه جا دیدم خطمو کمی تغییر دادم

یه توضیح اینکه شماره 1 2 4 خطای خودمه بدون تمرین می نوشتم از قبل. سرعتم تو 4 از همه بیشتره چون خط آسونیه .. ولی سه تمرینیه جدید یاد گرفتم اینم خط آسونیه و سرعت و زیاد نمیاره پایین ...

راسی اون موی شیت یک رو نادیده بگیرید

عکس و هرچی خاستم اتچ کنم کیفیتش افتضاح میشد:confused:

ببخشید آزاده جان این فونتامم خوبه البته می دونم دومی بده پس بیخیال... بقیش خوبه؟

راستی من از تمرینا فونت درشتو انجام ندادم هنوز چون هنوز انتخاب نکردم نوعشوو ....هنوز نیاز به فکرداره :))

r.a.m.in

عضو جدید
فقط شادی سعی نکن زمان ثابتی بکار ببری برا کارات.سعی کن در زمان کمتر اسکیس بهتری دربیاری.سر چلسه احتمال کم آوردن وقت هست پس باید سعی کنی سرعت و دقتت بالا ببری تا کم نیاری.موفق باشی

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
فقط شادی سعی نکن زمان ثابتی بکار ببری برا کارات.سعی کن در زمان کمتر اسکیس بهتری دربیاری.سر چلسه احتمال کم آوردن وقت هست پس باید سعی کنی سرعت و دقتت بالا ببری تا کم نیاری.موفق باشی

چشم...حتما مرسی از راهنمایییت

شادی همافر

عضو جدید
شادی کارات خیلی خوبه . کارتو خیلی دوست دارم. ولی واسشون خیلی داری وقت می ذاری . به نظر من مداد و پاک کن و خط کش و بذار کنار و کارات و بدون اینا بکش. فقط با راپید...
دیگه کم مونده به کنکور و سعی کن که رو سرعت کارات کار کنی
من کارای درختمو کمتر از 30 دقیقه کشیدم. پرسناژامم همینطور
موفق باشی

Arch-Azadeh

شادی.م جان واقعا کارات تمیز و عالیه.. بسی لذت بردم :D، فقط دیگه از این به بعد مدادی و راپیدی و اینا نداریم.. از اول میریم سر کار اصلی.. فقط برای شیت بندی و یک سری خط ها از مداد استفاده میکنیم

اسم آزاده رو میبینم تو تاپیک جون می گیریم..استاد یدونه ای و حرف نداری:gol::heart:راستی من واسه اون مقطع از پلان گرافیک استفاده نکردم.متاسفانه تا حالا از نزدیک ندیدمش :( اگه خوبه و به کار میاد برم بگیرمش؟
wwooww شادی آفرین خیلی خوبه کارات ، تمیز و شیک و پیک;) همشون عالی..
این شاگرد جدیدای کلاس بسی زرنگن و ما نمیدونستیم...:cool::D
قربونت عزیزم من کارای شما را میبینم کلی انگیزه میگیرم:)..آره مواظب باشید شاگرد جدیدا دارن رو دستتون بلند میشن :victory:

سلام دوستان.خسته نباشید..این دوتا از تمرین جلسه سوم..نظر بدید لطفا..مشاهده پیوست 203828مشاهده پیوست 203829

مهفا جان، شیت بندی و گرافیک خیلی خوبه..ولی .... ما کارت اصلا تیتر و سر تیتر و اینا نداره.. خط متوسط کجا به کار میاد تو شیت؟؟؟ اینکه بنویسی چی رو بررسی کردی
مثلا بنویسی آلودگی، دید و منظر، اقلیم، محصوریت و ... بعد زیرش کروکی ها و توضیحاتت را بکشی.. این کار باعث میشه مصحح که داره شیت شما را می بینه تو نگاه اول دقیقا بفهمه که چیا رو بررسی کردی
یک از کارای سخت اینه که با وجود اینکه تقسیم بندی میکنی و تیتر مینویسی بتونی شیت بندی تمیزی از آب در بیاری...

لطفا شیتها را با کیفیت بهتر بذار از این به بعد.. یه جوری که نوشته ها خونده بشه.. مرسی..خسته نباشی :smile:

Arch-Azadeh

ببخشید آزاده جان این فونتامم خوبه البته می دونم دومی بده پس بیخیال... بقیش خوبه؟

راستی من از تمرینا فونت درشتو انجام ندادم هنوز چون هنوز انتخاب نکردم نوعشوو ....هنوز نیاز به فکرداره :))

شادی جان 4 از هم بهتره.. همون را کار کن ..همین فونتی که درشت باهاش نوشتی فونت خوبه :)... به نظرم هما را برای درشت استفاده کن.. خط خوبیه

Arch-Azadeh

یه دفعه یادم افتاد کتاب لین را اسکن شده دارم گفتم صفحات خوبش را بذارم اینجا:smile:

پیوست ها

• 051.jpg
    051.jpg
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 052.jpg
    052.jpg
    50.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

razi azad

عضو جدید
اینم از شیتای پرسناژ ببشخید تو حیاط عکس گرفتم که وضوحش خوب باشه سایه درختمون افتاده یه مقدار تاریک شده :)

سعی کردم انواع حالتا رو پیدا کنم و جمع آوری کنم...منتظر نظراتتونم

مشاهده پیوست 203778مشاهده پیوست 203779
خسته نباشي شادي جان.خوبه ولي به نظر من زياد توجزئيات فيكورا نرو جون سر جلسه وقت كير ميشن برات

razi azad

عضو جدید
استاد ازاد جان ي سوال داشت.كارارو تو A3كاركنيم يا A4?
بجه ها خوشبحالتون شما بغير اسكيس طراحي دغدغه ديكه اي ندارين:cry:!!!من دارم برا ازمون نظامم ميخونم!!!نظارت واجرا:confused::w10:

بالا