arc eng
عضو جدید
مشاهده پیوست 200902 آره راس میگیا چرا به ذهن خودم نرسید بفرما انتقاد کنید یاللا
مشاهده پیوست 200904 از بقیم جور نشد عکس بندازم فعلا همینامشاهده پیوست 200905
خیلی خوبه... چرا تا حالا رو نکرده بودی؟؟؟؟

مشاهده پیوست 200902 آره راس میگیا چرا به ذهن خودم نرسید بفرما انتقاد کنید یاللا
مشاهده پیوست 200904 از بقیم جور نشد عکس بندازم فعلا همینامشاهده پیوست 200905
والا چه عرض کنم شما لطف داری!!! حالا انتقاد کنیدخیلی خوبه... چرا تا حالا رو نکرده بودی؟؟؟؟![]()
من مصدوم شدم امروزپس هم دردیم ...کاش پسر بودیم ها
والا چه عرض کنم شما لطف داری!!! حالا انتقاد کنید
کاملا باهات موافقمبچه ها من این مدتی که اسکیس تمرین کردم به این نتیجه رسیدم که عاشق طراحی شهری امم
خعلی خووووووبه
اصلا یه ذوق و شوق عجیبی دارم واسه کار
امیدوارم بقیه هم همینطوری باشن..
به چشم مشق بهش نگاه نکنید اگه دل بدید به کاراتون واقعا لذت بخشه![]()
انصافا جالب زدی
اصلا در کل وضع شهرسازی تو نظام مهندسی نسبت به عمران و ... خیلی خوب نیس ولی اینی که گفتی رو نشنیدم اتفاقا شنیدم طراحی شهری رو بورسه و ... ولی خپ فکر کردن زیاد به بازار کارو و آینده رشته و این چیزا خیلی کاره جالبی نیس چون آدم زیاد خودشو درگیر این مسایل کنه از اصل هدف باز میمونهسلام دوستان خوبم .خسته نباشيد.من رشتم معماريه امسال طراحي شهري دادم.ولي ديروز ي جيزي شنيدم كه به انتخابم شك كردم!
ميخواستم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنم فهميدم كه اكه فوق طراحي شهري بكيرم تو نظام بدردم نميخوره و سهميم زياد نميشه!!!هيج فايده اي نداره!!!
لطفا راهنماييم كنيىزممنون ميشم
سلام دوست عزیز موضوع اینه نظام مهندسی به بچه هایی جق مهر میده که لیسانس شهرسازی داشته باشند و در واقع شما فقط همون مهرهای معماری میگیرید که با لیسانس هم میتونید بگیرید و مهرهای شهرسازی بهتون نمیدنسلام دوستان خوبم .خسته نباشيد.من رشتم معماريه امسال طراحي شهري دادم.ولي ديروز ي جيزي شنيدم كه به انتخابم شك كردم!
ميخواستم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنم فهميدم كه اكه فوق طراحي شهري بكيرم تو نظام بدردم نميخوره و سهميم زياد نميشه!!!هيج فايده اي نداره!!!
لطفا راهنماييم كنيىزممنون ميشم
ممنون ازاصلا در کل وضع شهرسازی تو نظام مهندسی نسبت به عمران و ... خیلی خوب نیس ولی اینی که گفتی رو نشنیدم اتفاقا شنیدم طراحی شهری رو بورسه و ... ولی خپ فکر کردن زیاد به بازار کارو و آینده رشته و این چیزا خیلی کاره جالبی نیس چون آدم زیاد خودشو درگیر این مسایل کنه از اصل هدف باز میمونه
اينم اخريشه
مشاهده پیوست 201117ازاده جان عزيز منتظرتم...
والا کاراتو من به شخصه پسندیدم آورین آورین ولی به نظرمن یکی از اشتباهاتی که تو کارامون هس(البته تو کارای خودم بیشتر احساس میشه) کادر بندی هس که یا کج و کولس یا کنتراست نداره یا... و فونتاتم به نظرم فونتای بزرگتر خوبه ولی فونتای ریزتر یکم اسکیسی باشه بدک نمیشه!!البته اینا نظرات من بود بسا که اشتباه باشه حالا ببینیم استاد نظرشون چیه
ممنونم ازراهنماييت .حق با شماس .بابا هر كاري ميكنم كادرارو كج ميكشم!!!!نميخوامم با خطكش بكشم اخه احساس ميكنم مصنوعي ميشه!جيكاركنم؟؟
البته دوست عزیزمون خانم سوفیا راهنمایی فرمودن علاوه بر توصیه های ایشون کاری که من میکنم که به نظرم خوبه اینه که دوتا نقطه رو ،رو صفحه مشخص کن و اونارو به هم وصل کن و رفته رفته فاصله این نقاط رو از هم دیگه بیشتر کنی که رفته رفته هم خطوطت صراس میشه و هم اینکه بعدا اگه خواستی خط راست بکشی مبدا و مقصد رو مشخص میکنی و به راحتی میکشیممنونم ازراهنماييت .حق با شماس .بابا هر كاري ميكنم كادرارو كج ميكشم!!!!نميخوامم با خطكش بكشم اخه احساس ميكنم مصنوعي ميشه!جيكاركنم؟؟