تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

arc eng

عضو جدید
مشاهده پیوست 200902 آره راس میگیا چرا به ذهن خودم نرسید بفرما انتقاد کنید یاللا

مشاهده پیوست 200904 از بقیم جور نشد عکس بندازم فعلا همینامشاهده پیوست 200905

خیلی خوبه... چرا تا حالا رو نکرده بودی؟؟؟؟ :D;)

arc eng

عضو جدید
بچه ها همگی خسته نباشید. من نصف تمرینا رو انجام دادم و بیشتر از این دیگه چیزی ندارم در حال حاضر...

ولی آزاده جون قول میدم به 50 برسونم دیگه... اگه اشکالی نداره فعلا همینا واسه کرکسیون باشه :sweatdrop:

مشاهده پیوست tamrin 2.rar

arc eng

عضو جدید
والا چه عرض کنم شما لطف داری!!! حالا انتقاد کنید

اینا که میگم انتقاد نیس! فقط انگار وقتی کار یکی دیگه رو میبینی ایرادای کار خودت رو بهتر میفمی... من خودم ی جاهایی که چه عرض کنم خیلی جاها کادرهای خوبی نکشیدم که خب تو کار شما هم اینو دیدم... ی سری از کروکی ها اصلا توضیح نداره اونوقت تو یکی دیگه که از کتاب توسلی هستش کلی مطلب نوشتید... ولی کلا کارتون خیلی خوبه و من دارم از تک تکتون مطالب زیادی یاد میگیرم. مرسی از همگی.

پیوست ها

• tamrin 2.rar
    4.6 مگایابت · بازدیدها: 5

arc eng

عضو جدید
این آقای رامین کجا تشریف دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط میخواست بره تو تاپیک معماریا بگه شهرسازیا نیستن و نمیان و من تنهاااااااااااااااممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوشی چند روزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:exclaim::surprised:

r.a.m.in

عضو جدید
اونورررررررررررررم:w41:
چیه چیزی شده؟چرا ساکتین؟
کی؟من؟چیرو؟کجاااااااا؟نه؟

mahfa90

عضو جدید
بچه ها من این مدتی که اسکیس تمرین کردم به این نتیجه رسیدم که عاشق طراحی شهری امم
خعلی خووووووبه
اصلا یه ذوق و شوق عجیبی دارم واسه کار
امیدوارم بقیه هم همینطوری باشن..
به چشم مشق بهش نگاه نکنید اگه دل بدید به کاراتون واقعا لذت بخشه :)
کاملا باهات موافقم;)....منم خیلی لذت می برم وقتی کار میکنم:)...قبلا واسه اسکیس معماری جون می کندم یه خط بکشم.....ولی الان خیلی با ذوق کار میکنم....;)طراحی شهری یه چیز دیگست..;)..

razi azad

عضو جدید
سلام دوستان خوبم .خسته نباشيد.من رشتم معماريه امسال طراحي شهري دادم.ولي ديروز ي جيزي شنيدم كه به انتخابم شك كردم!
  • :surprised:
:surprised:
ميخواستم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنم فهميدم كه اكه فوق طراحي شهري بكيرم تو نظام بدردم نميخوره و سهميم زياد نميشه!!!هيج فايده اي نداره!!!:cry:
لطفا راهنماييم كنيىزممنون ميشم

a.rahmani?

عضو جدید
سلام دوستان خوبم .خسته نباشيد.من رشتم معماريه امسال طراحي شهري دادم.ولي ديروز ي جيزي شنيدم كه به انتخابم شك كردم!
ميخواستم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنم فهميدم كه اكه فوق طراحي شهري بكيرم تو نظام بدردم نميخوره و سهميم زياد نميشه!!!هيج فايده اي نداره!!!:cry:
اصلا در کل وضع شهرسازی تو نظام مهندسی نسبت به عمران و ... خیلی خوب نیس ولی اینی که گفتی رو نشنیدم اتفاقا شنیدم طراحی شهری رو بورسه و ... ولی خپ فکر کردن زیاد به بازار کارو و آینده رشته و این چیزا خیلی کاره جالبی نیس چون آدم زیاد خودشو درگیر این مسایل کنه از اصل هدف باز میمونه

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

تحلیل اقلیم

marziyeh.m

عضو جدید
سلام دوست عزیز موضوع اینه نظام مهندسی به بچه هایی جق مهر میده که لیسانس شهرسازی داشته باشند و در واقع شما فقط همون مهرهای معماری میگیرید که با لیسانس هم میتونید بگیرید و مهرهای شهرسازی بهتون نمیدن

razi azad

عضو جدید
اصلا در کل وضع شهرسازی تو نظام مهندسی نسبت به عمران و ... خیلی خوب نیس ولی اینی که گفتی رو نشنیدم اتفاقا شنیدم طراحی شهری رو بورسه و ... ولی خپ فکر کردن زیاد به بازار کارو و آینده رشته و این چیزا خیلی کاره جالبی نیس چون آدم زیاد خودشو درگیر این مسایل کنه از اصل هدف باز میمونه
ممنون از
راهنماييت

a.rahmani?

عضو جدید
والا کاراتو من به شخصه پسندیدم آورین آورین ولی به نظرمن یکی از اشتباهاتی که تو کارامون هس(البته تو کارای خودم بیشتر احساس میشه) کادر بندی هس که یا کج و کولس یا کنتراست نداره یا... و فونتاتم به نظرم فونتای بزرگتر خوبه ولی فونتای ریزتر یکم اسکیسی باشه بدک نمیشه!!البته اینا نظرات من بود بسا که اشتباه باشه حالا ببینیم استاد نظرشون چیه
اينم اخريشه
مشاهده پیوست 201117ازاده جان عزيز منتظرتم...

razi azad

عضو جدید
والا کاراتو من به شخصه پسندیدم آورین آورین ولی به نظرمن یکی از اشتباهاتی که تو کارامون هس(البته تو کارای خودم بیشتر احساس میشه) کادر بندی هس که یا کج و کولس یا کنتراست نداره یا... و فونتاتم به نظرم فونتای بزرگتر خوبه ولی فونتای ریزتر یکم اسکیسی باشه بدک نمیشه!!البته اینا نظرات من بود بسا که اشتباه باشه حالا ببینیم استاد نظرشون چیه

ممنونم ازراهنماييت .حق با شماس .بابا هر كاري ميكنم كادرارو كج ميكشم!!!!نميخوامم با خطكش بكشم اخه احساس ميكنم مصنوعي ميشه!جيكاركنم؟؟

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

ممنونم ازراهنماييت .حق با شماس .بابا هر كاري ميكنم كادرارو كج ميكشم!!!!نميخوامم با خطكش بكشم اخه احساس ميكنم مصنوعي ميشه!جيكاركنم؟؟

به نظر من چند صفحه کادر با خط کش کمرنگ بکش بعد با روان نویس بدون خط کش روشون بکش
اینجوری ذهن و دستت عادت میکنن خطوط رو موازی بکشن
یه تمرین دیگه هم میتونی چند صفحه خطوط موازی افقی و عمودی و مورب بکشی.خیلی تأثیر داره

a.rahmani?

عضو جدید
البته دوست عزیزمون خانم سوفیا راهنمایی فرمودن علاوه بر توصیه های ایشون کاری که من میکنم که به نظرم خوبه اینه که دوتا نقطه رو ،رو صفحه مشخص کن و اونارو به هم وصل کن و رفته رفته فاصله این نقاط رو از هم دیگه بیشتر کنی که رفته رفته هم خطوطت صراس میشه و هم اینکه بعدا اگه خواستی خط راست بکشی مبدا و مقصد رو مشخص میکنی و به راحتی میکشی

mahfa90

عضو جدید
سلام دوستان وآزاده جون:gol::gol:...سال نو مبارک:w30:..انشالا که سال خوبی همراه خانواده برای همگی باشه..:w33:برای همگی و از جمله خودم آرزوی سلامتی و موفقیت و روزهای خوب دارم..
خب اینجا دوباره ساکت شده:redface: ....بچه ها برنامه چیه؟؟؟آیا تمرین تو تعطیلات ادامه داره؟؟:)
آزاده جون تمرین سوم رو برای کسی فرستاده؟؟؟
انشالا هرچه زودتر به جو اسکیس برگردین و دوباره اینجا شلوغ میشه;)

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
سال نو بر همگی مبارک:w30: .. ایشالا سال جدید پر از شادی و سلامتی باشه براتون و همه کنکور ارشد هر جایی که دوست دارید قبول شید :)

من به دلیل شلوغ پلوغی آخر سال و کارایی که داشتم تمرینات قسمت سوم را نرسیدم کامل بنویسم.

به همین دلیل یک سری تمرینات دیگه جایگزینش میکنم. که مشابه همین تمرین قسمت دوم هست، ولی پرسپکتیویه :).. ایشالا سری بعدی تمرینات هفته دوم عید براتون میفرستم...

تا فردا ایشالا ایمیل میکنم... تعطیلات خوش بگذره :smile:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها سال نو همتون مبارک و امیدوارم همتون نتیجه دلخواتونو بگیرین
من معماری آزمون دادم و یه سری مطلب برا مبلمان شهری و نطیر اینا نیاز دارم که بتونم تو ایکیسم ازش استفاده کنم کسی جزوه.فایل یا مقاله ای سراغ نداره
ممنون

بالا