تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rohi58

عضو جدید
کی گفته 50 % رو واسه زیرزمین؟ زیر زمین که نه فضای اشتغال هست و نه اقامت. حالا ما واسه1/20 نمیتونیم رمپ معلول طراحی کنیم واسه 1/35 30 متر رمپ معلول میخاد

سلام aydaaaa خب اگه همكف رو بالا نياري طول رمپ پاركينگ حدود 15 متر ميشه اونو كجا ميخواي جابدي لااقل براي معلولين جك ميشه گذاشت

bagher66

عضو جدید
سلام aydaaaa خب اگه همكف رو بالا نياري طول رمپ پاركينگ حدود 15 متر ميشه اونو كجا ميخواي جابدي لااقل براي معلولين جك ميشه گذاشت

به نظر من باید اول پارکینگ رو حل کنی بعد رمپ معلولین چون آزمون پارسال نمیتونستی برای لابی رمپ معلولین بزاری .برای آسانسور میتونستی دسترسی مستقیم بزاری ولی برای لابی نمی شد. باید جک استفاده کنی .اگه زمین 2 بر باشه میتونی هر دو رمپ رو ازداخل حیاط بزاری

arefe-rad

عضو جدید
خدا قوت دوستان:gol::gol:
یه سوال : فضای فیلتری که توی پارکینگ بین پاگردهای آسانسور و پله در نظر میگیریم ، باید جنس دیوارش ضد حریق و درب دود بند باشه؟
ممنونم:smile:

arc eng

عضو جدید
یه سوال : فضای فیلتری که توی پارکینگ بین پاگردهای آسانسور و پله در نظر میگیریم ، باید جنس دیوارش ضد حریق و درب دود بند باشه؟

سلام... هرجا که باکس پله و آسانسور داشته باشیم باید دیوار و درب مقاوم در برابرش داشته باشیم.

shiva_adibi

عضو جدید

بین فضای پارگینک و توی پله ها حتما باید درب جداگانه طارحی بشه به منظور دود بند کردن این مورد توی اجرای ساختمان هم لحاظ میشه چون از مواردی هست که اتش نشانی خیلی بهش گیر میده دیوار ضد حریق که اصلا توی اجرا لحاظ نمیشه ولی شما بزنید تو کاراتون با ی فلش و رنگ متفاوت برای جلب توجه که دیوار ضد حریق هیچ چیز خاصی هم نمیخواد همون فلاش کافیه

shiva_adibi

عضو جدید
به نظر من باید اول پارکینگ رو حل کنی بعد رمپ معلولین چون آزمون پارسال نمیتونستی برای لابی رمپ معلولین بزاری .برای آسانسور میتونستی دسترسی مستقیم بزاری ولی برای لابی نمی شد. باید جک استفاده کنی .اگه زمین 2 بر باشه میتونی هر دو رمپ رو ازداخل حیاط بزاری

چرا شدن که میشد پارسال رامپو دوستانم داخل لابی طراحی کرده بودند و قبول شده بودند اما نظر خوبیه که اول پارگینک ها طراحی بشه رمپ داخل حیاط هم ضوابط خوش داره که باید رعایت بشه

bagher66

عضو جدید
چرا شدن که میشد پارسال رامپو دوستانم داخل لابی طراحی کرده بودند و قبول شده بودند اما نظر خوبیه که اول پارگینک ها طراحی بشه رمپ داخل حیاط هم ضوابط خوش داره که باید رعایت بشه

درسته میشه طراحی کرد ولی بیشتر پوترها رو قطع میکنه باید به اینم توجه کنی

ha@sa

عضو جدید
سلام مهندسین محترم .من توی طراحی ازمون 92 واسه برشم به یه مشکل برخوردم .واسه برش از اسانسور وپله از جلو مطابق شکل زیر به چه شکلی در میاد برشم در طبقه اخر و خرپشته

پیوست ها

• راه پله در طبقات.jpg
    راه پله در طبقات.jpg
    39.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ha@sa

عضو جدید
اگه تصویری از برش خورده این قسمت اینجا بذارید اتون ممنون میشم

arefe-rad

عضو جدید
سلام مهندسین محترم .من توی طراحی ازمون 92 واسه برشم به یه مشکل برخوردم .واسه برش از اسانسور وپله از جلو مطابق شکل زیر به چه شکلی در میاد برشم در طبقه اخر و خرپشته

توی آزمون برش طولی مد نظر هست نه عرضی

ha@sa

عضو جدید
خب اگه برش طولی بخواد حتما باید از داخل آسانسور بگذره؟؟؟

خوب من پلانم طبق خواسته سوال برش طولی زدم و این برش طولی از عرض پله و اسانسورم میگذره :(
حالا بگین من چ کنم ؟برش عرضی اسانسور توی طبقه اخر چه شکلی میشه ؟

amindarbasi

کاربر فعال
خوب من پلانم طبق خواسته سوال برش طولی زدم و این برش طولی از عرض پله و اسانسورم میگذره :(
حالا بگین من چ کنم ؟برش عرضی اسانسور توی طبقه اخر چه شکلی میشه ؟
شما چاه اسانسورتون رو از کف آخرین طبقه به اندازه 4 متر ارتفاع داده و سقف چاه آسانسور ترسیم کنید و بعد از اون ارتفاع موتورخانه اسانسور که ارتفاعش تو پیوست ها وجود داره رو رعایت کنید و یک سقف یکپارچه برای پله ها و موتور خانه ترسیم کنید البته توی پیوست ها برش زده شده که می تونید از اون ها هم استفاده کنید

mahdi0123

عضو جدید
سلام دوستان
یه فایل براتون میذارم نکات مهم آزمونه مخصوصا آزمون آذر 92 که اداره راه شهرسازی اصفهان تهیه کرده
فایل خیلی خوب جامع و کاملی هست

http://demo.isfrud.ir/tabid/1043/ctl/Details/mid/1920/ItemID/818/Default.aspx
salam
ozr mikham shoma mishe dar in tapic sherkatt va faaliyat konin
dostan be rahnamayihaton ehtoyaj daran
khososan khodam
mer30

ha@sa

عضو جدید
بچه ها خواهش میکنم به من بگید من چه جوری از اسانسور برش عرضی بزنم .من گیر افتادم توی این قسمت برش . راه پله در طبقات.jpg

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

holooooooo

کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
آیدا جان سایز عکست 400در 600!!! حجمشم 19 کیلو بایت!!!!! خب معلومه عددو ارقاما معلوم نمیشه؟! این چه دوربینه 16 مگاییه؟
عزیزم تو ستینگ دوربین سایز عکسو زیادش کن، کیفیتشم بزار رو high

اینو اصلا با دوربین 16 مگ پیک نگرفتم با مبایل 8 مگ پیک گرفتم باشه دوستم فردا صبح یه عکس با دوربین میگیرم و با کیفیت بهتر:)

arefeh

کاربر ممتاز
با اینکه آسانسور برش نمیخوره ولی خط و خطوط چاه و موتورخونش به صورت نما دیده میشه

آخه مشکل اینه ک پله برش عرضی میخوره...بهتر خط برش خط برشیه ک هم راهپله طولی باشه هم آسانسور توش باشه...اما متاسفانه برای منم آسانسور و راه پله ام به این شکله...:razz:

ha@sa

عضو جدید
اینجایی که شما خط برشو گذاشتین، اصلا آسانسور تو برش دیده نمیشه!

میدونم خود اسانسور دیده نمیسه .من منظورم طبقه اخر توی قسمت موتورخونه اسانسوره .
تا حالا تمام برشها از طول اسانسور بوده و توی طبقه اخرم از طول اسانسور و موتورخونه برش نشون داد ه شده اما توی پلان من اگه بخوام از کارم یه برش طولی بزنم باید از عرض اسانسور عبور کنم

arefe-rad

عضو جدید

خدا قوت
چندتا اشکال کار داره البته نقاط قوتش هم زیاده اما نکات بی دقتی رو میگم که دیگه انشالله حواست بیشتر جمع کنی;)
1- پاگرد راه پله باید ایزوله باشه و جدا باشه.اینجا پاگرد راه پله با فضای ورودی واحد جنوبی ت یکی شده که اصلاح باید بشه
2- دیوار راه پله و آسانسور باید ضد حریق باشه
3- بهتره به جای اینکه سرویس بهداشتی و حمام رو بندازی جبهه نورگیر نمات، جاشونو با آشپزخونه عوض کنی که نور آشپزخونه مستقیم باشه چون اونا که به نورگیری نیاز ندارن( شهر ما نظام مهندسی اجازه نمیده واسه سرویس و حمام پنجره نما بدیم،مقررات ملی رو نمیدونم)
فعلا همینا.کیفیت عکسا پایینه. دوستان نظر دیگه ایی دارن بگن ما هم استفاده کنیم:)

bagher66

عضو جدید
میدونم خود اسانسور دیده نمیسه .من منظورم طبقه اخر توی قسمت موتورخونه اسانسوره .
تا حالا تمام برشها از طول اسانسور بوده و توی طبقه اخرم از طول اسانسور و موتورخونه برش نشون داد ه شده اما توی پلان من اگه بخوام از کارم یه برش طولی بزنم باید از عرض اسانسور عبور کنم
اینم مقطع

پیوست ها

• Drawing1 Model (1).pdf
    39.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

shiva_adibi

عضو جدید

این کار اگه ارائه بشه احتمال قبولیش خیلی کمه دوستای خوبم به کدهای ارتفاعی خیلی دقت کنید اینجوری که شما کد زدی اصلا کسی که تصحیح میکنه رقبت نمیکنه ببینه کارو ( تو هم تو هم) احتاجی نیست به این همه کد

shiva_adibi

عضو جدید
دوستای خوبم من توی تاپیک های دیگم گفتم اینجام میگم اگه میخوایند قبول بشد به این نکته توجه کنید خیلی مهمه توی کاراتون از نوشته با فونتهای جالب استفاده کنید مهم نیست که مثلا از 5 تا شیت 2 تا شو نصفه انجام بدید اما بقیه را تمیز و مرتب باشه و نکته ها رو بنویسید توی کار مثلا اگه دیوار ضد حریق دارید احتیاجی نیست چیز خاصی بزارید فقط با فلش مشخص کنید و با رنگ متفاوت که دیوار ضد حریق یا درز انقطاع یا غیره.. این خیلی مهم چون کسی که تصحیح میکنه بیشتر این چیزا را می بینه و متوجه میشه که شما اینارو میدونید

وضعیت
موضوع بسته شده است.