تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rohi58

عضو جدید
ببین برای ساختمان 4طبقه:
یه همکف داریم 2.80

3طبقه بالا باشه 3×3.06=9.18 + 2.80 ===>11.98

4طبقه بالا باشه 4×3.06=12.24 + 2.80 ===> 15.04

خب حالا چه جور، جور درمیاد؟ (طبق گفته شما)

بنظرم همکف خودش یک طبقه محسوب میشه و تازه 2طبقه روش بذاری میشه 3 طبقه و با این اوصاف از حد مجاز کمترم میشه.

منم همكف رو طبقه حساب كردم ولي 3.23 از حد مجاز رد ميكنه تازه همكف رو اگه 2.8بگيري و ضخامت سقف رو كم كني ميشه2.4 كه از 2.6 كمتره

ha@sa

عضو جدید
دوستان چرا ارتفاع همکف رو کمتر از طبقات دیگه میگیرین ؟؟؟؟با کم کردن ضخامت سقف که میشه 2.40 ارتفاع همکف.......

ha@sa

عضو جدید
البته میشه 18 پله 17 سانتی گذاشت اونموقع برای اورهد 4 متر بزاریم ارتفاع خرپشته زیاد میشه .تو مقطع که بزنین مشخصه.
اقای مهندس من واسه این عکس شما چندتا نکته ابهام دارم
1. مگه ارتفاع جانپناه جز ارتفاع ساختمان حساب میشه
2. چرا ارتفاع زیرزمین رو کامل حساب نمیکنید ؟(فقط 1.2 از کف معبر گذاشتین )
3 ارتفاع همکف چرا کمتر از بقیه طبقات شده؟

rohi58

عضو جدید

ارتفاع جانپناه حساب ميشه وچون از معبر تا بالاي جانپناه بايد از حد مجاز رد نكنه فقط همان 1.2 كه از زمين بالاست رو حساب ميكنيم و ارتفاع همكف رو اشتباه كردند بايد مثل طبقات دگه باشه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
منم همكف رو طبقه حساب كردم ولي 3.23 از حد مجاز رد ميكنه تازه همكف رو اگه 2.8بگيري و ضخامت سقف رو كم كني ميشه2.4 كه از 2.6 كمتره
ok. خب شما اگر همکف هم مسکونی داشته باشی بایستی حداقل 2.6(کف تا زیر سقف) بگیری در غیر اینصورت میتونی تا 2.1 هم در نظر بگیری(که با 40سانت سقف میشه 2.5)
خب همکفمون مسکونی باشه و در کل 4 طبقه مسکونی باشند میشه 12 متر + 1.1=13.1
60 سانت هم بگیر تراز همکفت،ارتفاع میشه 13.70.

rohi58

عضو جدید
ok. خب شما اگر همکف هم مسکونی داشته باشی بایستی حداقل 2.6(کف تا زیر سقف) بگیری در غیر اینصورت میتونی تا 2.1 هم در نظر بگیری(که با 40سانت سقف میشه 2.5)
خب همکفمون مسکونی باشه و در کل 4 طبقه مسکونی باشند میشه 12 متر + 1.1=13.1
60 سانت هم بگیر تراز همکفت،ارتفاع میشه 13.70.

12متر رو چطور بدست آوردي و اگر همكف رو 60بگيري بايد 60 سانتيمتر زيرزمين پايينتر بره

bahar-spring

کاربر بیش فعال
12متر رو چطور بدست آوردي و اگر 60 بگيري بايد 60 سانتيمتر زيرزمين پايينتر بره
ارتفاع کف به کف طبقات 3متر باشه،
تراز همکف چه ربطی به زیر زمین داره؟ تراز همکفت 60 سانته حالا اگر زیر زمینت پارکینگ باشه ترازش میشه 2.20 -

rohi58

عضو جدید
ارتفاع کف به کف طبقات 3متر باشه،
تراز همکف چه ربطی به زیر زمین داره؟ تراز همکفت 60 سانته حالا اگر زیر زمینت پارکینگ باشه ترازش میشه 2.20 -

كل زير زمين رو بايد رمپ درست كنيم و طبق مبحث ما ميتوانيم تا120 سانتيمتر بالا بيايم پس چرا اينكار رو نكنيم و وقتي مبحث ميگه ارتفاع ساختمان با 4 طبقه روي زيرزمين با پنجره نورگير از نما از14.9 رد نكنه نگفته كف رو 60 بيشتر بالا نياريد بعدش هم با 60 سانت كه 40 سانت ضخامت سقفه چطور ميخواي پنجره بزاري
ارتفاع 3 متر چند پله و چند سانت

bagher66

عضو جدید
1-آره حساب میشه( ولی برای درز انقطاع حساب نمیشه .درز انقطاع ازروی پی تاکف پشت بام حساب میکنن این دو تا مبحث روباهم قاطی نکن
2-خب برای ارتفاع ساختمان از کف معبر تا بالای جانپناه حساب میکنن حداکثر طراز کف همکف هم نباید از 1.20 بیشتر باشه وگرنه زیر زمین به عنوان طبقه محسوب میشود.
4-قرار نیست همه مثل هم باشن .تا 2.40 میتونی بزاری ولی از 2.40 کمتر نباشه

آخرین ویرایش:

rohi58

عضو جدید
1-آره حساب میشه( ولی برای درز انقطاع حساب نمیشه .درز انقطاع ازروی پی تاکف پشت بام حساب میکنن این دو تا مبحث روباهم قاطی نکن
2-خب برای ارتفاع ساختمان از کف معبر تا بالای جانپناه حساب میکنن حداکثر طراز کف همکف هم نباید از 1.20 بیشتر باشه وگرنه زیر زمین به عنوان طبقه محسوب میشود.
4-قرار نیست همه مثل هم باشن .تا 2.40 میتونی بزاری ولی از 2.40 کمتر نباشه

2.4 از كجا آوردي

bahar-spring

کاربر بیش فعال
كل زير زمين رو بايد رمپ درست كنيم و طبق مبحث ما ميتوانيم تا120 سانتيمتر بالا بيايم پس چرا اينكار رو نكنيم و وقتي مبحث ميگه ارتفاع ساختمان با 4 طبقه روي زيرزمين با پنجره نورگير از نما از14.9 رد نكنه نگفته كف رو 60 بيشتر بالا نياريد بعدش هم با 60 سانت كه 40 سانت ضخامت سقفه چطور ميخواي پنجره بزاري
ببینید شما اگر همکفت مسکونی باشه مجبوری ارتفاعتو(همکف و طبقات)] کمتر از 3.23 بگیری.(مثلا همون 3.06) ولی اگر لابی باشه چون لابی میتونه حداقلش 2.1 هم باشه میتونی در اینصورت طبقات بالا رو 3.23 بگیری.
اینجوری هرجور حساب کنی درست میشه. چه با زیرزمین و چه بدون اون.
و اون چیزی که من گفتم(60سانت) بدون زیرزمین بود:smile:که البته باز باید از 60کمتر باشه که درست دربیاد.

آخرین ویرایش:

bagher66

عضو جدید

حواستون هم به رمپ معلولین باشه چون هرچه بیشتر بیاری بالا برای رمپ معلولین به مشکل بر میخورین طوری بیارین بالا که هر دوتاشو حل کنین

bagher66

عضو جدید
ببینید شما اگر همکفت مسکونی باشه مجبوری ارتفاعتو(همکف و طبقات)] کمتر از 3.23 بگیری.(مثلا همون 3.06) ولی اگر لابی باشه چون لابی میتونه حداقلش 2.1 هم باشه میتونی در اینصورت طبقات بالا رو 3.23 بگیری.
و اون چیزی که من گفتم(60سانت) بدون زیرزمین بود:smile:که البته باز باید از 60کمتر باشه که درست دربیاد.

ارتفاع 3.23 براساس چی گرفتین؟؟؟

rohi58

عضو جدید

ممنون مهندس داريم به نتيجه ميرسيم اما ارتفاع لابي 2.1 رو از كجا پيدا كردي

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ارتفاع 3.23 براساس چی گرفتین؟؟؟
19 تا پله 17 سانتی میشه3.23
18تا18سانتی میشه3.24 (که دراینمورد باید کف پله رو 28 سانت بگیریم)
3.23-0.4=2.83
البته بازم جاداره شما این 2.83 رو تا 2.60 هم میتونی برسونی.(که بهتره 2.66 بگیری که با 40سانت سقف بشه 3.06 -18تاپله17سانتی

bagher66

عضو جدید
19 تا پله 17 سانتی میشه3.23
18تا18سانتی میشه3.24 (که دراینمورد باید کف پله رو 28 سانت بگیریم)
3.23-0.4=2.83
البته بازم جاداره شما این 2.83 رو تا 2.60 هم میتونی برسونی.(که بهتره 2.66 بگیری که با 40سانت سقف بشه 3.06 -18تاپله17سانتی
پس پله های استقبال رو رعایت نمیکنین اگه 19 پله بزنین .پله ی ابتدا وانتهای پاگرد 30 سانت عقبتر باید در نظر گرفته شود.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
پس پله های استقبال رو رعایت نمیکنین اگه 19 پله بزنین .پله ی ابتدا وانتهای پاگرد 30 سانت عقبتر باید در نظر گرفته شود.
چرا.رعایت میکنیم. من توی طرحهای خودم ترجیح میدم 18 تا پله بذارم.
چون 19 تا باعث میشه با در نظر گرفت پله استقبال.. باک پلمون زیادی جاگیر بشه

bagher66

عضو جدید
چرا.رعایت میکنیم. من توی طرحهای خودم ترجیح میدم 18 تا پله بذارم.
چون 19 تا باعث میشه با در نظر گرفت پله استقبال.. باک پلمون زیادی جاگیر بشه

خب 18 پله 17 سانتی بزنیم میشه 3.06 ،باکس مفید راه پله هم 5.10*2.40 در نظر میگیریم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خواهشمندیم مبنای گفته های خود را بر روی آخرین ویرایش ها قرار بدین که سردر گم نشیم چی به چی شد!!!!! سپاس

aydaaaa

کاربر بیش فعال
طبق مبحث تاكيد كرده از كف معبر تا بالاترين نقطه جانپناه

کی گفته 50 % رو واسه زیرزمین؟ زیر زمین که نه فضای اشتغال هست و نه اقامت. حالا ما واسه1/20 نمیتونیم رمپ معلول طراحی کنیم واسه 1/35 30 متر رمپ معلول میخاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.