تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 255494مشاهده پیوست 255495سلام اینم کار 92 هست دو شیت فعلا نظر بدین لطفا.

غیر از توضیحاتی که بچه ها دادن
شما ارتفاع پله رو 18 گرفتین که 6 پله برای ورودیتون گذاشتین؟
توجه داشته باشین اگه ارتفاعتون 18 باشه کف پلتون باید 28 بشاه، ضمن اینکه ضوابط معلول پله ها رو 17 سانتی میخوادا

khazaei1

عضو جدید
مشاهده پیوست 255551مشاهده پیوست 255552
سلام دوستان پلانهای ابان 93 ... لطفا ایراداتاشو بگین
ممنون
سلام.
زیرزمین
فک کنم محاسبه رمپتون اشتباس. اول اینکه شما چهار تا یک متر با شیب 10 % احتیاج دارین. و اینکه جایی برای ایست ابتدای رمپ نمی مونه
همکف
ب نظرم بهتره ورودی ساختمونو بین آکس 2 و3 منتقل کنین که هم راهروتون کوتاه ترشه هم مدیریت از جداره نور بگیره
پنجره نورگیر به دفتر پیشخوان دولت رو حذف کنین چون نورگیر 2*3 فقط برای آشپزخونس
انباری کوچیکه. با توجه به اینکه توی صورت سوال ذکر شده انباری مناسب باشه
درب پارکینگ تو طبقه زیرزمین میفته
طبقه اول
درب باکس پله روبه داخل بازشه
ستون وسط پذیرایی با اون کمد حل نشده
واحد شمالی ، راهرو دسترسی به اتاق خواب خیلی طولانی شده
طبقه دوم
به نظرم شاید بهتر باشه دیوار حائل بین خواب بالایی و پذیرایی رو امتداد بدی که پذیرایی مستطیل شکل بشه و محدوده اتاق خواب ها هم از پذیرایی جدابشه

khazaei1

عضو جدید
سلام دوستان... سپاسگزارم از اینکه دوستان وقت میزارین و کارمو نقد میکنین... خدا قوت
کار بعدی من خرداد 93 هست...
منت بگذارید نقد بفرمایید... سپاس
مشاهده پیوست 255558مشاهده پیوست 255559
پلان زیرزمین و همکف

سلام
کارتون به سختی دیده میشه
جزییاتش که معلوم نیس ولی درکل
در اتاق خواب ها بهتره به پذیرایی باز نشه
کمد دیواری برای همه اتاق خواب ها بذارین
مثل اینکه اعتقادی به تراس ندارین:smile:
ابعاد نورگیر پایینی 3* 4 باید باشه. چون یه فضای درجه یک (اتاق خواب) داره ازش نور میگیره
طبقه دوم عرض ورودی اتاق خواب واحد یک خوابه خیلی کمه (اگه آدمم بتونه وارد شه وسیله نمیتونه )
تو پلان بام تعداد آبروهارو کمتر کنین هر 75 متر مربع یک آبرو (البته به شدت بارندگی منطقه هم بستگی داره)
تعداد داکتا هم حتما بیشتر از این دوتاییه که شما گذاشتین
در مورد نمایش نورگیر خودمم مشکل دارم. نمیدونم درستش دقیقا چجوریه. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
من دیگه چشمم بیشتر از این نمیبینه:D

abassolemani

عضو جدید
نورگیر.jpg دوستان سلام مگه نباید ستون داخل نورگیر نباشه . اینجا تو این پلان اون ستون داخل نورگیره .مشکل داره آیا

abassolemani

عضو جدید
مطابق مبحث4 فقط اشپزخونه مسکونی ملزم به تامین نور طبیعی داره . بنابراین اشپزخونه ای که بعنوان ابدارخونه توی طبقه همکف دفتر پیشخوان دولت قرار میدیم (سوالابان93 ) نیازی به نورگیر نداره .فقط با یه داکت 20در40 حله. دوستان نظری دارین لطفا بگین :que:

mane1

عضو جدید
مطابق مبحث4 فقط اشپزخونه مسکونی ملزم به تامین نور طبیعی داره . بنابراین اشپزخونه ای که بعنوان ابدارخونه توی طبقه همکف دفتر پیشخوان دولت قرار میدیم (سوالابان93 ) نیازی به نورگیر نداره .فقط با یه داکت 20در40 حله. دوستان نظری دارین لطفا بگین :que:
دقیقا

panahi_arch

عضو جدید
مشاهده پیوست 255572 دوستان سلام مگه نباید ستون داخل نورگیر نباشه . اینجا تو این پلان اون ستون داخل نورگیره .مشکل داره آیا

اگر ابعاد نور گیر به اندازه تیر یا ستون بیشتر بشه فک کنم ایرادی نداره.یعنی از فضای مفید نور گیر کم نشه

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 255572 دوستان سلام مگه نباید ستون داخل نورگیر نباشه . اینجا تو این پلان اون ستون داخل نورگیره .مشکل داره آیا

سلام....بله درسته....برای تیر های افقی طبقات مشکل اینجا میشه....

اول باید دید تعداد طبقات چند تاست....و بعد دیتیل خاص این قسمت رو از مهندس طراح سازه خواست.....معمولن عزیزان تیرهای فرعی دور تا دور نورگیر تعبیه میکنن که کاره اجرا رو سخت میکنه...

ولی فک کنم تا 8 طبقه هم جواب بده....

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا اونجاییکه من میدونم مشکل داره.
و فقط درصورتیکه طول نورگیر 6متر باشه تو یک سوم ابتدا یا انتهاییش میتونه یه تیر رد شه.

معمار111

عضو جدید
سلام
کارتون به سختی دیده میشه
جزییاتش که معلوم نیس ولی درکل
در اتاق خواب ها بهتره به پذیرایی باز نشه
کمد دیواری برای همه اتاق خواب ها بذارین
مثل اینکه اعتقادی به تراس ندارین:smile:
ابعاد نورگیر پایینی 3* 4 باید باشه. چون یه فضای درجه یک (اتاق خواب) داره ازش نور میگیره
طبقه دوم عرض ورودی اتاق خواب واحد یک خوابه خیلی کمه (اگه آدمم بتونه وارد شه وسیله نمیتونه )
تو پلان بام تعداد آبروهارو کمتر کنین هر 75 متر مربع یک آبرو (البته به شدت بارندگی منطقه هم بستگی داره)
تعداد داکتا هم حتما بیشتر از این دوتاییه که شما گذاشتین
در مورد نمایش نورگیر خودمم مشکل دارم. نمیدونم درستش دقیقا چجوریه. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
من دیگه چشمم بیشتر از این نمیبینه:D

سپاسگزارم از اینکه کارمو نقد کردید و شرمنده از اینکه کیفیت عکس بالا نبود... اسکن شده کارمو میزارم... لطف کنید راجع به باکس پله هم نظرتونو بدید...
فقط یه سوال دارم بابت داکت... چنانچه آشپزخانه و سرویس ها کنار نور گیر باشد باز احتیاج به داکت هست؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپاسگزارم از اینکه کارمو نقد کردید و شرمنده از اینکه کیفیت عکس بالا نبود... اسکن شده کارمو میزارم... لطف کنید راجع به باکس پله هم نظرتونو بدید...
فقط یه سوال دارم بابت داکت... چنانچه آشپزخانه و سرویس ها کنار نور گیر باشد باز احتیاج به داکت هست؟

بله..

khazaei1

عضو جدید
و فقط درصورتیکه طول نورگیر 6متر باشه تو یک سوم ابتدا یا انتهاییش میتونه یه تیر رد شه.

چه خوب . یعنی در این صورت (طول نورگیر 6 متر) از ابعاد مفید نورگیر کم نمیشه؟

hekmatiy

عضو جدید
MORDAD 94- 25-1.jpgMORDAD 94- 25-Model.jpgاینا کار من سر جلسه بود که خدا را شکر قبول شدم. اشتباه عمده من گرفتن ارتفاع زیرزمین به ارتفاع 2.55 بود که همه چیز را تغییر میداد . توی زیرزمین این اشتباه را داشتم، بنابراین کار طبقات بالام تحت تاثیر زیرزمین شد. توی همکف برای طبقه واحدم تراس نزاشته بودم. و یه سری ایراد دیگه کارم داشت مثلا واحد 2 خوابه ام کمتر از 120 متر مربع مساحت داشت. این دقیقا کار سر جلسه ام بود فقط یادم نیست که داکت سرویس زیرزمین را چه جوری حل کردم.
امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم

hekmatiy

عضو جدید
فقط با این کیفیت تونستم آپلود کنم. اگه راهنمایی کنید میتونم فایل کدشو بزارم.

holooooooo

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 255584مشاهده پیوست 255585اینا کار من سر جلسه بود که خدا را شکر قبول شدم. اشتباه عمده من گرفتن ارتفاع زیرزمین به ارتفاع 2.55 بود که همه چیز را تغییر میداد . توی زیرزمین این اشتباه را داشتم، بنابراین کار طبقات بالام تحت تاثیر زیرزمین شد. توی همکف برای طبقه واحدم تراس نزاشته بودم. و یه سری ایراد دیگه کارم داشت مثلا واحد 2 خوابه ام کمتر از 120 متر مربع مساحت داشت. این دقیقا کار سر جلسه ام بود فقط یادم نیست که داکت سرویس زیرزمین را چه جوری حل کردم.
امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم
سلام می تونم بپرسم چند شدین؟
:cry: کارتون 90 درصد شبیه کار منه ... من 19 شدم... اییییییییی خداااااااااااااا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

maryam zarghami

عضو جدید
سلام دوستان
جهت اینکه سرعت ترسیم دستیمون بره بالا شما چه توصیه ای دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمار111

عضو جدید
دوستان 2 تا سوال دارم...
اول اینکه نور پذیرایی میشه از آشپزخانه اپن تا مین بشه یا اینکه حتما باید نور گیری جداگانه داشته باشه؟
دوم- سر جلسه امتحان میشه از کاربن استفاده کرد؟

دوستان لطف کنید در مورد کاری که آپلود کردم نظر بدید... خصوصا در مورد باکس پله

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان 2 تا سوال دارم...
اول اینکه نور پذیرایی میشه از آشپزخانه اپن تا مین بشه یا اینکه حتما باید نور گیری جداگانه داشته باشه؟

تو واحدای کمتر از 75 متر میشه،البته اگه عمق نورگیری بیشتراز 7متر نشه.
نه نمیشه ازکاربن استفاده کرد .ولی اگه میشد چیییی مییییییشُد:D
میگن پشت پوستی رو محل ستونارو سیاه کن بعد مثه کاربن بنداز رو کار،فقط خیلی باید مراقب باشی کثیف کاری نشه یا دقیق دربیاد.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
جهت اینکه سرعت ترسیم دستیمون بره بالا شما چه توصیه ای دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترسیم دستی.:D
شما با کد بایدتاالان طراحیه درست رو یاد گرفته باشین.حالا میتونین شروع کنین همونارو بادست تمرین کنین و بکشین.دستتون که راه افتاد برین روی سوالهایی که تا الان روشون کار نکردین و اونارو ازهمون اول بادست تمرین کنین.وبعدد از اون زمان بگیرین وطراحی کنین تا خودتونو محک بزنین.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
دوستان 2 تا سوال دارم...

تامین نور واحدای درجه یک بهتره که نه میبایست از جداره تامین بشه. و وقتی فضای درجه 1 از جداره نور گرفت اونوقت از عمق 7 مترش میتونین نور بدین به اشپزخانه.
کاربن رو بستگی به حوزه داره. برخی حوزه ها اجازه میدند. بعضیا نه و اونو تقلب می دونن. البته من سراغ دارما دوره قبل استفاده کردن مشکلی هم پیش نیمده. ولی شما بازم بپرس.

تو واحدای کمتر از 75 متر میشه،البته اگه عمق نورگیری بیشتراز 7متر نشه.
نه نمیشه ازکاربن استفاده کرد .ولی اگه میشد چیییی مییییییشُد:D
میگن پشت پوستی رو محل ستونارو سیاه کن بعد مثه کاربن بنداز رو کار،فقط خیلی باید مراقب باشی کثیف کاری نشه یا دقیق دربیاد.

تو واحدای بیش از 75 هم میشه. چرا نشه؟

شما با کد بایدتاالان طراحیه درست رو یاد گرفته باشین.حالا میتونین شروع کنین همونارو بادست تمرین کنین و بکشین.دستتون که راه افتاد برین روی سوالهایی که تا الان روشون کار نکردین و اونارو ازهمون اول بادست تمرین کنین.وبعدد از اون زمان بگیرین وطراحی کنین تا خودتونو محک بزنین.
شما که سرعته نور داری جانم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ستون یا پوتر نباید بیفته داخل نورگیر. حتی 10 سانت. اگه قرار باشه بیفته که کارمون خیلی اسونه. نصف بدبختیا به خاطر این قضیه هست
دوستان توجه کنن. گاها یه کار قبول شده از سنوات قبل میبینیم و میگیم مثلا این فلان کار رو که نباید میکرده ، کرده اما قبل شده! شما روی این مسائل حساب باز نکنین.
اون واسه اون دوره بدوه. مطمئن باشین الان هر چیز خلاف قانون رو ببینین نمره کسر می کنن.

نه ابدار خونه نور میخاد چکار بابااااا.

اگر ابعاد نور گیر به اندازه تیر یا ستون بیشتر بشه فک کنم ایرادی نداره.یعنی از فضای مفید نور گیر کم نشه
توضیح دادن. رد شدن پوتر از نورگیر ممنوع.

نه فک نمیکنم این درست باشه.

بله. احتیاج هست.

چه خوب . یعنی در این صورت (طول نورگیر 6 متر) از ابعاد مفید نورگیر کم نمیشه؟
مجدد میگم ممنوعه دوستان.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
فقط با این کیفیت تونستم آپلود کنم. اگه راهنمایی کنید میتونم فایل کدشو بزارم.
کارتون خیلی خوب هست مهندس. متوجه منظورتون نشدم: "
اشتباه عمده من گرفتن ارتفاع زیرزمین به ارتفاع 2.55 بود که همه چیز را تغییر میداد
"
زیرزمین رو باید 2.4 بگیریم ارتفاع خالصش رو. حالا دوستان با فرض اینکه توقفگاه کوچک هست ارتفاع رو 2.2 گرفتم که البته از هر دوش قبولی داشتیم.
فقط چیزی که من توی کار شما دیدم. به عنوان پیشنهاد و نه خطا اینکه درب سرویس واحد پایینی زیاد تو چشمه. کارتون خیلی حرفه ای که قطعا ناشی از تمرین زیاده

maryam zarghami

عضو جدید

ممنونننننننننن جناب مهندس

وضعیت
موضوع بسته شده است.