مشاهده پیوست 224539
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز.من سوال خرداد 93 رو تمرین کردم و در این جا ضمیمه میکنم.از همه دوستان خواهش دارم اگر امکانش هست کارمو نقد کنند.خیلی لطف می کنید که وقت میذارید.ممممممممممنونم
مهندس ریاحی عزیز لطفا کارمو نگاه کنید و ببینید داکت ها و کانال کولر ها رو درست گذاشتم.ممنون میشم اگه ایرادات دیگه ای هم که به نظرتون میرسه رو بهم اطلاع بدید.
بازم ممنون.
یونیک جان خسته نباشی. شما روش مهندس ریاحی رو استفاده کردین و اون جنگ اعصابی که من داشتمو نداشتین

زیر زمین اوکی هست فقط به نظرم از فایلای شابلونا برای آسانسور استفاده کردی که ابعادشون با احتساب برش هست و یه مقدار بزرگه!
همکف:
سمت راست رو از بالا به پایین که میای خیلی پله پله شده و یه دست نیست، عارفه خانم پیشنهاد خوبی به من داد و این بود که اون مجموعه رو تا همون دیوار سر گیر و پایین فضا خلاصه کنم و فضای بالا یکدست شه.
اون داکتی که در همکن روی رمپ افتاده فک کنم مسئله داره وی به ماشین گیر می کنه. حساب کردم ارتفاعش در اون قسمت 176 سانت میشه.
داکت آشپزخانه پایینی پلانت رو هم تو همکف نیاوردی که درست میفته جلوی پله ورودی!
طبقه اول واحد پایین
جای سرویس و حمام رو عوض کن که مهمان نره اون راهروی بالا و به در نزدیک تر شه.
واحد بالاییت طرحی داره که هیچوقت به ذهن من نمیرسه! با اینکه مساحت نورگیرت از نورگیر 18 متری من کمتره و 14 متره اما این به قیمت دو تکه شدن عرصه خصوصیت تمام شده. یکی از اتاق ها اول راه و دو تای دیگه انتهای خونه ست که خوب نیست. یه جوری اینا باید در یه محدوده باشه.
توی واحد های دو خوابه ت توالت واحد بالایی رو از جلوی نورگیر بیار پایین و بچسبون به توالت واحد پایینی و اگه بشه یک داکت داشته باشن.
تو پلان بام کد ارتفاع خرپشته یادت نره و روی نورگیر ها هم ضربدر بزن
به نظرم کارت مثل کار اولی من مشکل دهنه هم داره، ستونای D4 و D6
فعلا اینا به ذهنم اومد باقیش ردیفه خسته نباشی.
موفق باشی