سلام ...دوستان كسايي ك اين كتابو دارن لطف ميكنين مباحث و سرفصلاشو برامون بزارن...ممنون ميشمسلام دوستان عزیز من یه کتاب تهیه کردم به نام آموزش آزمون طراحی معماری نظام مهندسی (دکتر مرتضی صدیق و باقر حسینی) که با دیدن نکات مهندس ریاحی و مبحث 4 کتاب خوبی به نظرم رسید. خواستم با شما هم در میون بزارم![]()
یه کمک سرچی ازتون میخوام...اینکه جایی که در مبحث گفته شده چشم پله منسوخ شده رو به من بگید....پیداش نمیکنم و یه جورایی پای آبرو وسطه....
یه کمک سرچی ازتون میخوام...اینکه جایی که در مبحث گفته شده چشم پله منسوخ شده رو به من بگید....پیداش نمیکنم و یه جورایی پای آبرو وسطه....
مهندس 7 تا پارگینگ نمیشه که!!!!!!سلام دوستان عزیز من یه نمونه ازمون ازمایشی طراحی میزارم بیایید جهت هماهنگ شدن و جلوگیری از پراکندگی مباحث و طراحی ها اول اینو کار کنیم هر 3 روز یک ازمون میزاریم و اون 3 روز فقط و فقط راجب اون طرح سوال میپرسیم و صحبت میکنیم اینجوری خیلی بهتره
با نام خدا شرو ع میکنیم و به قدرت و خواست او این آزمونو آبان ماه به بهترین شکل پشت سر میگذاریم و انشالله تمام دوستانی که تلاش میکنن نتیجه قبولی رو بگیرناینم سوال ازمون : موفق باشین مشاهده پیوست 224363مشاهده پیوست 224364
بچه ها همگی خسته نباشید.
توی پست های قبلی یه جا عارفه جون نوشته بود اصل پله اینکه از سمت راست طراحی بشه.من اصلا منظورو نفهمیدم.از سمت راست چی........
عارفه جون میشه لطف کنی با شکل توضیح بدی؟
ممنوووون
صفحشم میگی مهندس. کتاب در دسترسم نی...تو مبحث 3 نوشته پلکان طرح قیچی هر گونه روزنه ای ممنوع
بسیار خوب خانم مهندس. امیدوارم بتونیم پیداش کنیم
یه سوال: زمانی که در همکف تجاری داریم و در متن سوال هم در مورد ارتفاع همکف چیزی گفته نشده، مثه اسفند 91 که آزانس مسافرتی بود، اون موقع بازم ارتفاع تجاری رو بیش از طبقات دیگه می گیریم؟
همون 3.5 ؟ نکته دیگه ای که ذهنمو درگیر کرده همین ارتفاع موتورخانه ست. هر چی گشتم جایی ندیدم که از ارتفاعش مطلبی باشه. اونم اجباره؟ یعنی مثلا همون 240 ارتفاع زیر زمین کفایت نمی کنه؟ چون اگه بخوایم بخاطر فقط تاسیسات ارتفاع کل زیر زمین رو زیاد کنیم رمپ طولانی تر میشه که برای طراحی پارکین گ دست و پاگیر میشه. پله دادن برای اتاق تاسیسات هم که در درست بودنش انگار تردید وجود داره.
اصلا این آزمون همش تردیده!!!
از وقتی وارد باکس پله میشه اولین پله که شروع میکنی به بالا رفتن باید سمت راست خودت باشه...درواقع بازو سمت راست میشه شروع پله ...
نمیدونم متوجه شدی یا نه...دسترسی به کد ندارم...اما نمونه کارمنو ببین توی آرشیو نقشه های قبولی ها.....فلش راه پله رو ببین متوجه میشی
این کار من: ممنونم اگه دوستان ایراداتمو بگنسلام دوستان عزیز من یه نمونه ازمون ازمایشی طراحی میزارم بیایید جهت هماهنگ شدن و جلوگیری از پراکندگی مباحث و طراحی ها اول اینو کار کنیم هر 3 روز یک ازمون میزاریم و اون 3 روز فقط و فقط راجب اون طرح سوال میپرسیم و صحبت میکنیم اینجوری خیلی بهتره
با نام خدا شرو ع میکنیم و به قدرت و خواست او این آزمونو آبان ماه به بهترین شکل پشت سر میگذاریم و انشالله تمام دوستانی که تلاش میکنن نتیجه قبولی رو بگیرناینم سوال ازمون : موفق باشین مشاهده پیوست 224363مشاهده پیوست 224364
خونه ما هم پله ش از چپ شروع میشه! خیلی هم حال می کنیم باهاشاین نکته سلیقه ای نیست؟ بنظرم هر دو حالتو تو طراحی میشه استفاده کرد.
سلام دوستان.
1-ابعاد نورگیرمیتونه توطبقات تغییرکنه؟یاازنظراجرایی ممکن نیست؟
2-اگه ارتفاع طبقات متفاوت باشه برای اینکه طراحی پله درست در بیاد ابعا باکس پله را بزرگترین حالت درنظرمیگیریم و ازپله های ابتدایی کم میکنیم یا انتهایی یافرقی نمیکنه؟
خسته نباشی مهندس. فک کنم این اولین باره که در مورد کاری نظر میدم پس همین اول بگم منم مثه شمام و فقط چیزایی رو میگم که به نظرم میرسه.
در نهایت ازتون منم تشکر میکنم یه نگاهی به اول و دوم هم بنداز مهندس / نقد اولتون هم بود ولی خیلی خوب بودخسته نباشی مهندس. فک کنم این اولین باره که در مورد کاری نظر میدم پس همین اول بگم منم مثه شمام و فقط چیزایی رو میگم که به نظرم میرسه. مهندس اتفاقا خیلی نظرات خوبی میدی باعث خوشحالیه که کارمو نقد کنیین
پارکینگ که به نظر اوکی میاد. به نظر خودمم پارکینگ خوب شده البته 5 حالت دیگه هم داره که این بهترین موقعیت رو به باکس پله و اسانسور میداد
توی همکف اولین چیزی که جلب توجه می کنه راهروی بیش از 12 متری شماست که توش هیچ اتفاق خاصی نمیفته..والا نمیدونم اونون کاربریش فقط دسترسی افراد پیاده به باکس پله و اسانسوره .راه نور گیری هم نداشتم براش
منم توی کار قبلیم راهرو داشتم و گفتم راهرو دوست دارم اما راهرویی که توش یه اتفاقی بیفته، حداقل دسترسی یکی دو تا فضا از اون طریق باشه، نور بگیره و .. اما این راهرو دو طرفش دیواره و میرسه به چند تا مبل.ممنون ببینم میتونم تغییرش بدم
کفش کن یا همون کمد کنار ورودی لازم نبود بیاد نتو راهرو. ببرش بالا و در امتداد در سرویس بشه طوری نیس که. حد اقل تو واحد خودشه. جا هم که داری
مورد بعدی اون فضای نشیمن یا پذیراییت هست که روبروی دره و خوب نیست. اره اینو باید اصلاح کنم ممنون
راهرویی جلوی آشپزخونه هم که به عرصه خصوصی میره خیلی پهنه و کلا فضای وسط پرت زیاد داره.ok خصوصی نسبتا خوب جدا شده به شرطی که وسط رو هم ردیف کنی. مثلا جای آشپزخونه رو عوض کنی
از اون بد تر اینکه آشپزخونه ت نور نمی گیره! حتما باید جاش عوض شه. ok یه جوری واسط عمومی و خصوصی بکنش. شاید یه حال خصوصی هم بشه در آورد نمی دونم..
حمام داکت نداره اخه پنجره به داخل بالکن یا تراسمون داره دیگه نمیخواد بنظرم !
و ستون D3 چرا آکسش با بقیه یکی نیست؟؟ بخاطر پارکینک این بلا رو سر این ستون اوردم اگه اینجوری نمیکردم با فضای پشت ماشین ها شدیدا تداخل داشت . الانم از لحاظ سازه ای مشکلی فک نکنم داشته باشه درسته؟بیارش سر جاش و در حمام رو ببر بالا
فعلا همینا به ذهنم رسید
موفق باشی
این نکته سلیقه ای نیست؟ بنظرم هر دو حالتو تو طراحی میشه استفاده کرد.
اینم سایت مهندسبچه هااااا کسی الان آن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟زمین رو چطوری رسم کنم؟
سلیقه ای نیست....99% ساختمانهایی که پیرو اصول اجرایی هستند همیشه این مسئله رعایت کردند...یه چیزی همیشه من حس کردم همیشه وقتی وارد یه فضایی میشم مهمترین فضا زو انتظار دارم سمت راست من باشه...کلا اکثر افراد همین حس رو باید داشته باشند(اکر دقت کرده باشند)....پله هم خود من وقتی وارد فضاش میشم انتظار دارم از راست برم بالا...جاهایی که از چپ بوده دور از ذهنم بوده....
و از همه اینها هم بگذریم توی دانشگاه استادهام که به ترسیم فنی و این مسائل خیلی توجه میکردند همیشه به این نکته توجه میکردند....حالا دگ اینو نمیدونم....
مرسی مهندس واقعا ممنون تو این وانفسا به دادم رسیدیمهندس "مــــن" معذرت می خوام اینقد حرص نخور
اینم لینک دانلود
میذارم...شما کلیت طرح را اوکی بدددددددددددددددددددده....اصن ببینم نورگیرام درست هست یا نه! دستی بکشم کامل میذارممممممممممممممم
ممنووووووووووووووووووووووون هلوجونمممممممممممم....دوستای خوبم میشه ابهامات ما را جواب بدید...؟
ممنوووووووووووون
عارفه جان و .....بقیهههههههههههههههوووو....من منتظرم..
میذارم...شما کلیت طرح را اوکی بدددددددددددددددددددده....اصن ببینم نورگیرام درست هست یا نه! دستی بکشم کامل میذارممممممممممممممم
ممنووووووووووووووووووووووون هلوجونمممممممممممم....دوستای خوبم میشه ابهامات ما را جواب بدید...؟
ممنوووووووووووون
عارفه جان و .....بقیهههههههههههههههوووو....من منتظرم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |