سلام
بچه ها یه سوال داشتم
واسه اندازه گذاری فاصله بین ستون ها نمیخواد اندازه درز انقطاع رو کم کنیم؟
همکف +0.1 خود سوال گفته- زیرزمین میشه 2.6- و -3.6 برای قسمت سرگیر زیر ورودی
رمپ را از پایین ترین قسمت بده که طولش کوتاهتر بشه....
به ارتفاع درب ورودی چی کار داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طول سرگیری را حساب کن کلا نساز طبقه همکفتو توی اون قسمت....
آخه من واسه امتحان کلاس میرم استاد گفته که باید از کل عزض اندازه درز انقطاع رو کم کنیم منم واقعیتش اینجا که کار بچه ها رو دیدم همچین موردی ندیدم
موندم کم کنم یا نه.....![]()
زیر جک و پله ورودی ات سرگیره تو زیرزمین همیشه....ی متر ببر پایین .....ملت تو زیرزمین سرشون به طاق نخوره....اوکی؟این 3.60- از کجا آوردی؟
ببین نظری هست....هرکی ی چیزی میکه.......به من گفتن عرض کل زمین را بزن ی بار....زیرش ریز ریز جدا بنویس....حالا اول گیجیته.....منم از بس نظرها فرق داره گیج تو گیییییییییییجم..هاهااااااااااااااااااا
زیر جک و پله ورودی ات سرگیره تو زیرزمین همیشه....ی متر ببر پایین .....ملت تو زیرزمین سرشون به طاق نخوره....اوکی؟
این سرگیر که میگی حداقل1.95 میگرن؟این 3.60- چطور حساب کردی؟
آخه من واسه امتحان کلاس میرم استاد گفته که باید از کل عزض اندازه درز انقطاع رو کم کنیم منم واقعیتش اینجا که کار بچه ها رو دیدم همچین موردی ندیدم
موندم کم کنم یا نه.....![]()
در واقع مقطعش مثل پله سه طرفه میشه تو این طبقه
ولی اگر در آزمون دوره قبل که ارتفاع همکف زیاده نخواهیم از 3 بازو استفاده کنیم راه حل دیگه اش اینه :
http://s5.picofile.com/file/8143912226/2.pdf.html
این پلان زیرزمین
http://s5.picofile.com/file/8143912242/3.pdf.html
اینم همکف
در واقع تراز لابی مسکونی از فروشگاه بالاتر است...فکر نمیکنم به این شکل مشکلی داشته باشه...حالا دوستان لطفا نظرشونو بدن
دوست عزیز این طرح کاملا صحیحه و مساله رو حل کرده .فقط یک نکته کوچیک میمونه که تو سوال چون گفته ارتفاع همکف باید 3.5 باشه و توضیح نداده که آیا مجاز هستید که کف لابی رو بالا بیارید یا نه و همین مساله ممکنه ریسک باشه و بهانه دست تصحیح کننده بده
شما میتونید همین تعداد پله رو داخل لابی اجرا کنید و با کمی تغییر مساله رو حل کنید.
من برای تسریع کار از فایل خودتون استفاده کردم و کمی تغییر دادم.
از زیر پله به عنوان انباری برای وسایل نظافت هم میشه استفاده کرد. و میتونید هم با دیوار ببندیدش.
مشاهده پیوست 222596
مشاهده پیوست 222599
از توجه و نقد تون ممنونم دوست عزیزسلام دوست عزیز
البته من در جایگاهی نیستم که کاری رو نقد کنم ولی تا اونجایی که تو دانشگاه و این سایت و محل کارم یاد گرفتم یه چیزایی که به چشمم اومد رو میگم
امیدوارم کمکی بکنه
به نظرم پلان خوب تحلیل نشده و اصلی ترین مشکل توی محل قرار گیری پله و آسانسوره چون وقتی 2 تا واحد مساوی داریم بهتره پله تقریبا وسط باشه.
طبقه دوم دوتا واحدا یک خوابه هستند و در صورتی که توی سوال گفته 2 خوابه .یکی از واحدا در ورودی نداره و اونیکی هم درش به سمت بیرون باز میشه و یدونه ستون توی نورگیر هست که تیر اون از وسط نورگیر رد شده.و ستونگذاریها زیاد خوب جاگذاری نشده و سمت حیاط ستونها از دیوار زده بیرون در صورتی که باید بیاد سمت داخل.
فک کنم اگه جانمایی پله درست بشه خیلی چیزاش حل بشه. البته سوال هم یخورده مشکل داره چون 7 تا پارکینگ واسه این کار زیاده.و انباری به تعداد نداره و اتاق تاسیساتم نداره
فک کنم بهتر باشه سوالای خود آزمونا حل بشه. امیدوارم چیزایی که دیدم و گفتم درست باشه و کمک کنه
مههههههههههههههههههم
عاااااااااااااااااااااااااااارفه جون و مهندس رایحی سوااااااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی اوم پلانی که از همکف و زیرزمین خرداد 93 زدید و بعد مهندس ریاحی یه تعداد پله برای حا ارتفاع 3.9 همکف به اول، توی لابی اضافه کردن فکر میکنم یه جای کار مشکل داره.مقطع پله یه جوری میشه تو این تیکه که نمی دونم اجرایی هست یا نه...در واقه دیگه مثل همیشه مقطعش یه زیکزاک ممتد نمیشه و جایی که اون چندتا پله اضافه میشه توی مقطع دو باز زیززمین از دو بازوی همکف به اندازه تعداد پله های اضافه شده منقطع میشه..........
و دوم اینکه در واقع تو این طبقه پلمون سه طرفه شده که سه طرفه نباید تو آزمون استفاده بشه.
و سوم اینکه خوب این چه فرقی داره با این که تعداد پله رو به بازو ها اضافه کنیم، چون گفتیم نمیشه پاکس پله توی طبقات مختلف ابعادش تغییر کنه و پس تعداد پله ها را به بازو توی این طبقه اضافه نکردیم.ولی باز هم با این کار دروقع ابعاد باکس پله تو این طبقه تغییر کرده.چراااا؟
خواهش میکنم اون چیزی که سر آزمون کشیدید رو هم بذارید حتی اگه غلطه...
بچه ها اگه کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه تا به یه راه حل تو این زمینهبرسیم که باز اگه امسال هم کد ارتفاعی ها فرق داشت با هم به مشکل بر نخوریم.
با سلام به همه دوستان عزیز
از هر سه نوع پله مطرح شده بنا به طرح خودتون میتونید استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
این 1.95 سرگیریه رمپه نه سرگیریه طبقه، اگر بنا به دلایلی در همکف اعم از وجود رمپ معلول یا جک ارتفاع مفید زیر زمین از 2.4 در اون قسمت کم شه به اینم میگن سرگیر، و باید با چندتا پله بری پایین تا به 2.40 برسی.
درمورد سرگیریه رمپ اگر طول رمپ 11 باشه برای اینکه ارتفاع 195 در مقطع رعایت بشه، باید در همکف ازانتهای رمپ 3.33 پوشیده شود، اگر به فرض 5 متر رو بپوشونیم و سقف بزنیم رمپ سرگیر میشه،
اگر سوال دیگه دارید یا متوجه نشدید دقیقتر بپرسید تا جواب بدم
ممنون و خسته نباشید به مهندس عزیز....
مهندس من صفحه این ممنوع شدن چشم پله رو در مبحث پیدا نمیکنم و بین من و یه سری مهندسین عمران الان بحث است و انها چشم پله رو در پله سه طرفه خالی و یا سه طرفه ای که وسطش آسانسور میدونند که قبول دارند ممنون شده ....ولی چشم پله ای مثلا 30 سانتی رو مشکلی نمیدونن در اجرا و میگن این حالت دودکش عمل نمیکنند...و به من گفتن منبع معرفی کنم....
البته که خودم دو بازو رو به هم چسبیده نمیگیرم از لحاظ اجرایی حس میکنم اشتباه است و یه 10-20 سانتی فاصله میزارم...
ممنون میشم در ابن باره نظر خودتون رو بگید و منبعی اگر دارید معرفی کنید
با سلام
دوست عزیز در مورد سرگیری رمپ ( یعنی ماشینی که از رمپ بالا یا پایین میره به سقف طبقه بالایی گیر نکنه) و نحوه محاسبه پیشروی سقف طبقه بالای اون توی صفحه 20 بصورت گام به گام توضیح داده شده میتونید مطالعه بفرمایید و اگر بازم سوالی بود به کمک هم به جوابش میرسیم.
در مورد سرگیری طبقه : یک وقتایی توی طرح مثل آزمون آذر 92 مجبورید قسمتی از همکف رو 0.00 بگیرید (قسمت تجاری آذر 92) و باقی قسمتها 1.20+ باشن(بخاطر اینکه بتونید طول رمپ رو حل کنید و روشنایی به زیر زمین بدید) در اینصورت از اونجایی که زمین هم شیب نداره قسمت زیر مغازتون ارتفاعش کم میشه و اصطلاحا سرگیر میشه و تقریبا پرت میشه و مجبورید با چند تا پله اون قسمت رو پایین ببرید تا بتونید از اون فضا استفاده بهینه بکنید.تو آزمون خرداد 93 هم قسمت پله ها اگه فضای قابل توجهی رو میگیره میتونید اینکار رو انجام بدید ولی با توجه اینکه خیلی سطح وسیعی رو در بر نمیگیره میتونید از تغییر ارتفاع در زیرزمین چشم پوشی کنید.
موفق باشید
وضع موجود و اصلاحیه پیشنهادی رو به صورت شماتیک کشیدم که براتون اینجا میزارم
وضع موجود
مشاهده پیوست 222740
پس از تغییرات
مشاهده پیوست 222741
اگر بازم سوالی در موردش هست دوستان مطرح کنند تا به نتیجه برسیم
ممنون از توضیحاتتون آقای مهندس ..ولی حقیتش من کمی مشکل دارم تو تجسم این سرگیری و شیبدار بودن زمین ..دو سه بارم مطرح کردم اینجا ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد شایدم مشکله بعضی دیگرم از دوستان باشه اگه لطف بکنید به طور ترسیمی همینایی رو که فرمودید بیانش کنید ممنون میشم ازتون
ممنون از توضیحاتتون آقای مهندس ..ولی حقیتش من کمی مشکل دارم تو تجسم این سرگیری و شیبدار بودن زمین ..دو سه بارم مطرح کردم اینجا ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد شایدم مشکله بعضی دیگرم از دوستان باشه اگه لطف بکنید به طور ترسیمی همینایی رو که فرمودید بیانش کنید ممنون میشم ازتون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |