تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

niuona

عضو
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
واسه اندازه گذاری فاصله بین ستون ها نمیخواد اندازه درز انقطاع رو کم کنیم؟

niuona

عضو
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
واسه اندازه گذاری بین ستون ها نمی خواد فاصله درز انقطاع رو کم کنیم بعد اندازه بزنیم؟

niuona

عضو
میدونم اونو ولی مثلا عرض ساختمون 12 هستش
دو طرفم درز دازیم هر کدوم مثلا 6
وقتی میخاهیم اندازه بزنیم بین ستون رو نمینویسم 11.86؟
منظورم فاصله آکس هستش

وسعت

عضو جدید
تو به اکس چی کار داری...مثلا اکس به اکس 5 شده.....قبلش ی درزانقطاع و ضخامت دیوار داری دیگه....اونو میزنی ....اکستم میزنی
اخر سر هم بالای بالا عرض کلللللللللللل زمین را میزنی

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
همکف +0.1 خود سوال گفته- زیرزمین میشه 2.6- و -3.6 برای قسمت سرگیر زیر ورودی
رمپ را از پایین ترین قسمت بده که طولش کوتاهتر بشه....
به ارتفاع درب ورودی چی کار داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طول سرگیری را حساب کن کلا نساز طبقه همکفتو توی اون قسمت....

این 3.60- از کجا آوردی؟

niuona

عضو
آخه من واسه امتحان کلاس میرم استاد گفته که باید از کل عزض اندازه درز انقطاع رو کم کنیم منم واقعیتش اینجا که کار بچه ها رو دیدم همچین موردی ندیدم
موندم کم کنم یا نه.....:confused:

وسعت

عضو جدید
آخه من واسه امتحان کلاس میرم استاد گفته که باید از کل عزض اندازه درز انقطاع رو کم کنیم منم واقعیتش اینجا که کار بچه ها رو دیدم همچین موردی ندیدم

ببین نظری هست....هرکی ی چیزی میکه.......به من گفتن عرض کل زمین را بزن ی بار....زیرش ریز ریز جدا بنویس....حالا اول گیجیته.....منم از بس نظرها فرق داره گیج تو گیییییییییییجم..هاهااااااااااااااااااا

Unique.f

عضو جدید
مههههههههههههههههههم

عاااااااااااااااااااااااااااارفه جون و مهندس رایحی سوااااااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی اوم پلانی که از همکف و زیرزمین خرداد 93 زدید و بعد مهندس ریاحی یه تعداد پله برای حا ارتفاع 3.9 همکف به اول، توی لابی اضافه کردن فکر میکنم یه جای کار مشکل داره.مقطع پله یه جوری میشه تو این تیکه که نمی دونم اجرایی هست یا نه...در واقه دیگه مثل همیشه مقطعش یه زیکزاک ممتد نمیشه و جایی که اون چندتا پله اضافه میشه توی مقطع دو باز زیززمین از دو بازوی همکف به اندازه تعداد پله های اضافه شده منقطع میشه..........
و دوم اینکه در واقع تو این طبقه پلمون سه طرفه شده که سه طرفه نباید تو آزمون استفاده بشه.
و سوم اینکه خوب این چه فرقی داره با این که تعداد پله رو به بازو ها اضافه کنیم، چون گفتیم نمیشه پاکس پله توی طبقات مختلف ابعادش تغییر کنه و پس تعداد پله ها را به بازو توی این طبقه اضافه نکردیم.ولی باز هم با این کار دروقع ابعاد باکس پله تو این طبقه تغییر کرده.چراااا؟

خواهش میکنم اون چیزی که سر آزمون کشیدید رو هم بذارید حتی اگه غلطه...

بچه ها اگه کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه تا به یه راه حل تو این زمینهبرسیم که باز اگه امسال هم کد ارتفاعی ها فرق داشت با هم به مشکل بر نخوریم.

niuona

عضو
ببین نظری هست....هرکی ی چیزی میکه.......به من گفتن عرض کل زمین را بزن ی بار....زیرش ریز ریز جدا بنویس....حالا اول گیجیته.....منم از بس نظرها فرق داره گیج تو گیییییییییییجم..هاهااااااااااااااااااا

مرسی دوست عزیز

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر جک و پله ورودی ات سرگیره تو زیرزمین همیشه....ی متر ببر پایین .....ملت تو زیرزمین سرشون به طاق نخوره....اوکی؟

این سرگیر که میگی حداقل1.95 میگرن؟این 3.60- چطور حساب کردی؟

وسعت

عضو جدید

وقتی شیب داری....پله داره میخوره از سمت 1-/......یعنی در 1- پله خورد پس زیرش باید 2.60 بره پایین که روهم میشه 360
من ارتفاع را بیشتر گرفتم...ی متر بردم پایین...
میتونی کمتر ببری......حرفت درسته...... ولی حالا بیشتر پله بدی که بهتره...مقررات را نگاه کن...عددت را مطمئن نیستم

SBARZEGAR

عضو جدید

آره بايد كم بشه البته كه درز انقطاع مقدار ناچيزيه ولي خب يذره ابعاد داخل رو بهم ميريزه ...!!!
چون اون حداقل 5 سانت رو خب بايد كنار گذاشت واس فضاي آزاد بين دو ساختمان... نميشه نديد گرفت..البته بازم طبق گفته بقيه اينا اينقده جزيين ك تو آزمون اساتيد و مصححين چشمي رد ميشن...شما فقط h/200
رو بنويسي حله مهندس...وقتتو واسه اين چيزا نزار..
موفق باشي

azad arc

عضو جدید
بچه ها این بحثه سرگیری و اینا رو من خیلی توش مشکل دارم یکی هست که لطف کنه کمی واضحتر توضیح بده ....

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
در واقع مقطعش مثل پله سه طرفه میشه تو این طبقه

یونیک جان منم سر همین پله مشکل دارم. یه لطفی کن لینک تاپیکی که مهندس ریاحی و عارفه خانم در مورد این پله بحث می کردن رو بده من یادم نیست کجا بود. اما بعید می دونم غیر از بزرگ کردن ابعاد باکس پله و اضافه کردن پله ها راه دیگه ای داشته باشه. من که هر مدل مقطع زدم و گزینه به ذهنم رسید تست کردم ولی جواب نمیده.

Unique.f

عضو جدید
ولی اگر در آزمون دوره قبل که ارتفاع همکف زیاده نخواهیم از 3 بازو استفاده کنیم راه حل دیگه اش اینه :
http://s5.picofile.com/file/8143912226/2.pdf.html
این پلان زیرزمین
http://s5.picofile.com/file/8143912242/3.pdf.html
اینم همکف
در واقع تراز لابی مسکونی از فروشگاه بالاتر است...فکر نمیکنم به این شکل مشکلی داشته باشه...حالا دوستان لطفا نظرشونو بدن

از این جا که صفحه 15 تاپیک میشه، بحث شروع شده، از این صفحه شروع کن به خوندن تا یکی دو صفحه بعد که مهندس ریاحی این دو نمونه نقشه رو تغییر دادن و گذاشتن.

Unique.f

عضو جدید
دوست عزیز این طرح کاملا صحیحه و مساله رو حل کرده .فقط یک نکته کوچیک میمونه که تو سوال چون گفته ارتفاع همکف باید 3.5 باشه و توضیح نداده که آیا مجاز هستید که کف لابی رو بالا بیارید یا نه و همین مساله ممکنه ریسک باشه و بهانه دست تصحیح کننده بده
شما میتونید همین تعداد پله رو داخل لابی اجرا کنید و با کمی تغییر مساله رو حل کنید.
من برای تسریع کار از فایل خودتون استفاده کردم و کمی تغییر دادم.
از زیر پله به عنوان انباری برای وسایل نظافت هم میشه استفاده کرد. و میتونید هم با دیوار ببندیدش.
مشاهده پیوست 222596
مشاهده پیوست 222599

اینم نقشه های مهندس ریاحی

rohi58

عضو جدید
سلام مهندسین. تمرین ششم جزوه عمران رمپ مشکل داره درسته .با رمپ 12 متری 2.10 رفته پایین میخواستم مطمئن بشم کسی این طرح رو کار کرده.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
البته من در جایگاهی نیستم که کاری رو نقد کنم ولی تا اونجایی که تو دانشگاه و این سایت و محل کارم یاد گرفتم یه چیزایی که به چشمم اومد رو میگم
امیدوارم کمکی بکنه
به نظرم پلان خوب تحلیل نشده و اصلی ترین مشکل توی محل قرار گیری پله و آسانسوره چون وقتی 2 تا واحد مساوی داریم بهتره پله تقریبا وسط باشه.
طبقه دوم دوتا واحدا یک خوابه هستند و در صورتی که توی سوال گفته 2 خوابه .یکی از واحدا در ورودی نداره و اونیکی هم درش به سمت بیرون باز میشه و یدونه ستون توی نورگیر هست که تیر اون از وسط نورگیر رد شده.و ستونگذاریها زیاد خوب جاگذاری نشده و سمت حیاط ستونها از دیوار زده بیرون در صورتی که باید بیاد سمت داخل.
فک کنم اگه جانمایی پله درست بشه خیلی چیزاش حل بشه. البته سوال هم یخورده مشکل داره چون 7 تا پارکینگ واسه این کار زیاده.و انباری به تعداد نداره و اتاق تاسیساتم نداره
فک کنم بهتر باشه سوالای خود آزمونا حل بشه. امیدوارم چیزایی که دیدم و گفتم درست باشه و کمک کنه
از توجه و نقد تون ممنونم دوست عزیز
اره بنظر منم پله باید نزدیک ورودی و وسط ساختمون باشه / ستون تو پاسیو فکر نکنم ایرادی داشته باشه مهندس /تا جایی که یادمه دوران تحصیل قسمتی از ستونها تو حیاط قرار میگرفت و ستون های سمت همسایه کلا میاد داخل . استادامون اینجوری میگفتن به همین خاطر اینجور ترسیم نمودم/ممنون

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

این 1.95 سرگیریه رمپه نه سرگیریه طبقه، اگر بنا به دلایلی در همکف اعم از وجود رمپ معلول یا جک ارتفاع مفید زیر زمین از 2.4 در اون قسمت کم شه به اینم میگن سرگیر، و باید با چندتا پله بری پایین تا به 2.40 برسی.
درمورد سرگیریه رمپ اگر طول رمپ 11 باشه برای اینکه ارتفاع 195 در مقطع رعایت بشه، باید در همکف ازانتهای رمپ 3.33 پوشیده شود، اگر به فرض 5 متر رو بپوشونیم و سقف بزنیم رمپ سرگیر میشه،
اگر سوال دیگه دارید یا متوجه نشدید دقیقتر بپرسید تا جواب بدم

riahi_arc55

عضو جدید
مههههههههههههههههههم

عاااااااااااااااااااااااااااارفه جون و مهندس رایحی سوااااااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی اوم پلانی که از همکف و زیرزمین خرداد 93 زدید و بعد مهندس ریاحی یه تعداد پله برای حا ارتفاع 3.9 همکف به اول، توی لابی اضافه کردن فکر میکنم یه جای کار مشکل داره.مقطع پله یه جوری میشه تو این تیکه که نمی دونم اجرایی هست یا نه...در واقه دیگه مثل همیشه مقطعش یه زیکزاک ممتد نمیشه و جایی که اون چندتا پله اضافه میشه توی مقطع دو باز زیززمین از دو بازوی همکف به اندازه تعداد پله های اضافه شده منقطع میشه..........
و دوم اینکه در واقع تو این طبقه پلمون سه طرفه شده که سه طرفه نباید تو آزمون استفاده بشه.
و سوم اینکه خوب این چه فرقی داره با این که تعداد پله رو به بازو ها اضافه کنیم، چون گفتیم نمیشه پاکس پله توی طبقات مختلف ابعادش تغییر کنه و پس تعداد پله ها را به بازو توی این طبقه اضافه نکردیم.ولی باز هم با این کار دروقع ابعاد باکس پله تو این طبقه تغییر کرده.چراااا؟

خواهش میکنم اون چیزی که سر آزمون کشیدید رو هم بذارید حتی اگه غلطه...

بچه ها اگه کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه تا به یه راه حل تو این زمینهبرسیم که باز اگه امسال هم کد ارتفاعی ها فرق داشت با هم به مشکل بر نخوریم.

با سلام به همه دوستان عزیز

در مورد سوالی که براتون پیش اومده در مورد تعداد پله های طبقه همکف تجاری در آزمون خرداد 93 باید عرض کنم که 3 راه حل برای این موضوع پیشنهاد شده بود که هر سه قابل اجرا بودند.

راه حل اول : در دو شمشیری به صورت رفت و برگشت تعداد پله هارو بیشتر کنیم . 22 پله میتونستیم قرار بدیم که هر شمشیری 11 تا پله و طبق ضوابط تا 12 پله در یک بازو مجاز هستیم. که در این روش باید ابعاد باکس پله بزرگتر میشد و ستونها محلش تغییر پیدا میکنه که باید این موضوع رو در نظر میگرفتیم.

راه حل دوم: راه حلی که خانم مهندس عارفه پیشنهاد دادند و نقشه اونو قرار دادند به اینصورت بود که قسمت لابی همکف رو 84 سانتیمتر بالا برده بودند و ارتفاع همکف رو کمتر کرده بودند و تعداد پله ها در باکس پله مانند طبقات عادی شده بود و با توجه به اینکه در قسمت ورودی کد ارتفاعی 0.74- بود و کف همکف هم 84 سانتیمتر بالا اومده بود حدود 9 پله در ورودی ساختمان بوجود آمده بود.

راه حل سوم: برای اینکه در صورت مساله ارتفاع همکف رو 3.50 خواسته بود و ممکن بود کم کردن ارتفاع قسمت لابی بهانه ای به دست تصحیح کننده بده تا امتیاز منفی بده در طرح پیشنهادی که ارائه شد کف همکف رو 0.00+ در نظر گرفتیم که با 4 یا 5 پله از 0.74- بالا می اومد و 5 تا پله بعدی رو داخل لابی اجرا کردیم .

در مورد راه حل اجرایی اگر سازه فلزی باشه که بسیار راحت اجرا میشه و با گذاشتن ستون کوتاه در زیر اولین پاگرد مساله حل میشه و در سازه بتنی هم با اجرای 5 پله اول به صورت توپر تا ارتفاع0.85+ این مساله حل خواهد شد و از اونجا به بعد هم مانند شمشیری پله 2 بازو، پله ها به صورت تیپ ادامه پیدا میکنه.

در مورد مقطع این پله اگر شما پله و آسانسور رو برش بزنید و خط مقطع از آسانسور عبور کنه شما فقط پیشانی پله رو میبینید و فقط در 5 پله اول طبقه همکف برش از پله دارید که اون هم چون در برش نیست میتونه به صورت نقطه چین رسم بشه.
اگر هم صرفا خط مقطع شما از شمشیری پله به صورت طولی عبور بکنه مانند برش پله های معمولی هستش و فاصله بین کد ارتفاعی0.00 و 0.85+ باید به صورت خط چین پیشونی اون 5 پله رو نشون بدید.

پله سه طرفه از اون جهت که چشم پله داره و مثل دودکش در آتش سوزی عمل میکنه و باعث گسترش آتش سوزی میشه، ممنوع هستش و ما در این راه حل به روشی که در نقشه مشخص هستش هیچگونه چشم پله ای نداریم و قسمت چشم پله در طبقه بالا پاگرد پله هستش که کاملا بوسیله سقف بسته شده. و این روش که به مستطیل طلایی معروفه به صورت اسپیرالی هسش و در قسمت بالا بسته شده و چشم پله حذف شده .

از هر سه نوع پله مطرح شده بنا به طرح خودتون میتونید استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان عزیز

از هر سه نوع پله مطرح شده بنا به طرح خودتون میتونید استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید

ممنون و خسته نباشید به مهندس عزیز....
مهندس من صفحه این ممنوع شدن چشم پله رو در مبحث پیدا نمیکنم و بین من و یه سری مهندسین عمران الان بحث است و انها چشم پله رو در پله سه طرفه خالی و یا سه طرفه ای که وسطش آسانسور میدونند که قبول دارند ممنون شده ....ولی چشم پله ای مثلا 30 سانتی رو مشکلی نمیدونن در اجرا و میگن این حالت دودکش عمل نمیکنند...و به من گفتن منبع معرفی کنم....
البته که خودم دو بازو رو به هم چسبیده نمیگیرم از لحاظ اجرایی حس میکنم اشتباه است و یه 10-20 سانتی فاصله میزارم...
ممنون میشم در ابن باره نظر خودتون رو بگید و منبعی اگر دارید معرفی کنید

azad arc

عضو جدید
این 1.95 سرگیریه رمپه نه سرگیریه طبقه، اگر بنا به دلایلی در همکف اعم از وجود رمپ معلول یا جک ارتفاع مفید زیر زمین از 2.4 در اون قسمت کم شه به اینم میگن سرگیر، و باید با چندتا پله بری پایین تا به 2.40 برسی.
درمورد سرگیریه رمپ اگر طول رمپ 11 باشه برای اینکه ارتفاع 195 در مقطع رعایت بشه، باید در همکف ازانتهای رمپ 3.33 پوشیده شود، اگر به فرض 5 متر رو بپوشونیم و سقف بزنیم رمپ سرگیر میشه،
اگر سوال دیگه دارید یا متوجه نشدید دقیقتر بپرسید تا جواب بدم

هلو جان این سرگیریه طبقه که میگی چطور اتفاق میفته لطفا کمی بیشتر توضیح بده یا اگه ممکنه لطف کن به صورت ترسیمی نمایش بده البته به صورت مقطع که بیشتر تفهیم بشیم ممنون

riahi_arc55

عضو جدید
ممنون و خسته نباشید به مهندس عزیز....
مهندس من صفحه این ممنوع شدن چشم پله رو در مبحث پیدا نمیکنم و بین من و یه سری مهندسین عمران الان بحث است و انها چشم پله رو در پله سه طرفه خالی و یا سه طرفه ای که وسطش آسانسور میدونند که قبول دارند ممنون شده ....ولی چشم پله ای مثلا 30 سانتی رو مشکلی نمیدونن در اجرا و میگن این حالت دودکش عمل نمیکنند...و به من گفتن منبع معرفی کنم....
البته که خودم دو بازو رو به هم چسبیده نمیگیرم از لحاظ اجرایی حس میکنم اشتباه است و یه 10-20 سانتی فاصله میزارم...
ممنون میشم در ابن باره نظر خودتون رو بگید و منبعی اگر دارید معرفی کنید

دوست عزیز در حال حاضر دسترسی به منابع ندارم که بتونم دقیقا صفحه این مطلب رو بهتون بگم . ولی میدونم تو آیین نامه اجرایی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن هستش و به صورت بخشنامه ای توسط شهرداری کنترل میشه که بنا به درخواست اتش نشانی هستش.بعضی ازشهرداری هم معمولا تا 20 سانتیمتر رو چشمپوشی میکنند ولی 30 سانتیمتر چشم پله رو مساوی یک پله میدونند و نقشه رو برای اصلاح طرح میفرستن.
البته بدون فاصله هم میشه شمشیری رو اجرا کرد که در سازه با 5 سانت فاصله برای نازک کاری میتونیم اجرا کنیم چون در عمل شمشیری ها یکی به سمت پایین و یکی به سمت بالا هستش. ولی در پله هایی که محل اتصال نرده در کنار پله هستش باید 10 تا 20 سانت چشم پله بگذاریم تا به مشکل اجرایی بر نخوریم ولی اگر نرده های پله روی کف پله نصب بشه (مثل نرده های استیل) میتونیم چشم پله رو کلا حذف کنیم.

riahi_arc55

عضو جدید

با سلام
دوست عزیز در مورد
سرگیری رمپ ( یعنی ماشینی که از رمپ بالا یا پایین میره به سقف طبقه بالایی گیر نکنه) و نحوه محاسبه پیشروی سقف طبقه بالای اون توی صفحه 20 بصورت گام به گام توضیح داده شده میتونید مطالعه بفرمایید و اگر بازم سوالی بود به کمک هم به جوابش میرسیم.

در مورد
سرگیری طبقه : یک وقتایی توی طرح مثل آزمون آذر 92 مجبورید قسمتی از همکف رو 0.00 بگیرید (قسمت تجاری آذر 92) و باقی قسمتها 1.20+ باشن(بخاطر اینکه بتونید طول رمپ رو حل کنید و روشنایی به زیر زمین بدید) در اینصورت از اونجایی که زمین هم شیب نداره قسمت زیر مغازتون ارتفاعش کم میشه و اصطلاحا سرگیر میشه و تقریبا پرت میشه و مجبورید با چند تا پله اون قسمت رو پایین ببرید تا بتونید از اون فضا استفاده بهینه بکنید.تو آزمون خرداد 93 هم قسمت پله ها اگه فضای قابل توجهی رو میگیره میتونید اینکار رو انجام بدید ولی با توجه اینکه خیلی سطح وسیعی رو در بر نمیگیره میتونید از تغییر ارتفاع در زیرزمین چشم پوشی کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

azad arc

عضو جدید
با سلام
دوست عزیز در مورد
سرگیری رمپ ( یعنی ماشینی که از رمپ بالا یا پایین میره به سقف طبقه بالایی گیر نکنه) و نحوه محاسبه پیشروی سقف طبقه بالای اون توی صفحه 20 بصورت گام به گام توضیح داده شده میتونید مطالعه بفرمایید و اگر بازم سوالی بود به کمک هم به جوابش میرسیم.

در مورد
سرگیری طبقه : یک وقتایی توی طرح مثل آزمون آذر 92 مجبورید قسمتی از همکف رو 0.00 بگیرید (قسمت تجاری آذر 92) و باقی قسمتها 1.20+ باشن(بخاطر اینکه بتونید طول رمپ رو حل کنید و روشنایی به زیر زمین بدید) در اینصورت از اونجایی که زمین هم شیب نداره قسمت زیر مغازتون ارتفاعش کم میشه و اصطلاحا سرگیر میشه و تقریبا پرت میشه و مجبورید با چند تا پله اون قسمت رو پایین ببرید تا بتونید از اون فضا استفاده بهینه بکنید.تو آزمون خرداد 93 هم قسمت پله ها اگه فضای قابل توجهی رو میگیره میتونید اینکار رو انجام بدید ولی با توجه اینکه خیلی سطح وسیعی رو در بر نمیگیره میتونید از تغییر ارتفاع در زیرزمین چشم پوشی کنید.

موفق باشید

ممنون از توضیحاتتون آقای مهندس ..ولی حقیتش من کمی مشکل دارم تو تجسم این سرگیری و شیبدار بودن زمین ..دو سه بارم مطرح کردم اینجا ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد شایدم مشکله بعضی دیگرم از دوستان باشه اگه لطف بکنید به طور ترسیمی همینایی رو که فرمودید بیانش کنید ممنون میشم ازتون

riahi_arc55

عضو جدید
وضع موجود و اصلاحیه پیشنهادی رو به صورت شماتیک کشیدم که براتون اینجا میزارم
وضع موجود
مشاهده پیوست 222740

پس از تغییرات

مشاهده پیوست 222741

اگر بازم سوالی در موردش هست دوستان مطرح کنند تا به نتیجه برسیم

ممنون از توضیحاتتون آقای مهندس ..ولی حقیتش من کمی مشکل دارم تو تجسم این سرگیری و شیبدار بودن زمین ..دو سه بارم مطرح کردم اینجا ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد شایدم مشکله بعضی دیگرم از دوستان باشه اگه لطف بکنید به طور ترسیمی همینایی رو که فرمودید بیانش کنید ممنون میشم ازتون

دوست عزیز به 2 تا تصویر بالا نگاه بکنید توی اون کاملا واضح هستش و میتونید به صفحات مابین 17 تا 20 هم مراجعه کنید که با دوستان در مورد این موضوع بحث شده و اگر باز هم سوالی بود بپرسید.

riahi_arc55

عضو جدید

در این تصویر هم شیب خیابان مشخص شده که این شیب کمک کرده تا بتوان رمپ رو راحتتر حل کرد و زیر مغازه که در قسمت 0.1+ قرار گرفته سرگیر نشود.
البته اگه تحلیل درستی از شیب نداشته باشیم حل کردن پلان سختتر میشه و باید تجسم فضایی خودتون رو بالا ببرید که این کار با تمرین و کشیدن پلان و مقطع میسر خواهد بود.

مشاهده پیوست ramp).pdf

وضعیت
موضوع بسته شده است.