saraafsoon
عضو جدید
سلام
سلام
درموردنورگیری که گفتین عمق نورگیری زیاده خوب من یه نورگیرگذاشتم که این مشکلو حل کنه ایا حل نمیکنه راستی توواحد سه خوابه یه سوال پرسیدم ونوشتم خود ورق به انم پاسخ بدین
-درموردسرویس فرنگی من کشیدم نگاه کنین یعنی ان شابلون سرویس فرنگی نیست اگه نیست پس کدومه
-درب واحدمو1.20 گرفتم اما یه لنگه یعنی نمیشه؟
سلام
ممنون که نگاه کردینزیرزمین
1-ستونهات ایراد داره یه ردیف دییگ باید کنار رمپ بزاری چون فاصله لبه رمپ تا ستون بعدی 2.7 هست که خیلی زیاد حداکثر 1.2 باید باشه حالا که بیشتر توی زیرزمین میتونی از ستونک استفاده کنی که تا سقف همین ظبقه ادامه داره
2-دو ماشین جلوی رمپ چون بین دو دیوار قرار گرفته حتما باید عرض 5 در نظر بگیری
همکف
1-نکته مهم دیگ درب ماشین رو توی همکف دیده میشه....و توی زیرزمین با مقداری از رمپ خط چین میشه
طبقه اول
1-واحد تک خوابه بهتره برای اینکه درب اتاق خواب از داخل پذیرایی دیده نشه رو به روی درب حمام بندازی
2-واحد دو خوابه عمق نورگیری زیاده-
3-دو درب اتاق خواب مستقیم رو پذیرایی باز میشه
4-فضای خصوصی و عمومی هم از هم تفکیک نشده
دوم
1- در واحدهای بالای 3 متر یه حمام هم برای اتاق والدین باید در نظر بگیری
2- اینجا هم عمق رعایت نشده
3-آشپزحونه خیلی بزرگ شده....مقیاسش با پذیرایی نمیخونه
4-درب ورودی واحدها دو لنگه با عرض 1.2
5- واحدهای بزرگتر از 80-90 متر سرویس فرنکی هم باید در نظر بگیری کمااینکه این سرویسها و حمام به نسبت مساحت خیلی دگ کوچیک شده
6-بهتر بود یه نشیمن خصوصی هم در نظر میگرفتی
7- اتاق مهمان هم یه حمام در حد گذاشتن یه زیردوشی باشه
فکر کنم همین بود ایرادات فاحشش
درموردنورگیری که گفتین عمق نورگیری زیاده خوب من یه نورگیرگذاشتم که این مشکلو حل کنه ایا حل نمیکنه راستی توواحد سه خوابه یه سوال پرسیدم ونوشتم خود ورق به انم پاسخ بدین
-درموردسرویس فرنگی من کشیدم نگاه کنین یعنی ان شابلون سرویس فرنگی نیست اگه نیست پس کدومه
-درب واحدمو1.20 گرفتم اما یه لنگه یعنی نمیشه؟