ممنون دوست عزیزاین ارتفاع رو با ضخامت سقف گفتن یا بدون ضخامت سقف
ارتفاع مفید(کف تا کف).
ممنون دوست عزیزاین ارتفاع رو با ضخامت سقف گفتن یا بدون ضخامت سقف
ارتفاع مفید(کف تا کف).
بچه ها شابلون و کجا دادید برش؟ من بردم یه جا میگه باید فایل کورل باشه بعد تو کورل که همه اندازه ها به هم میریزه ؟ چکار باید کرد؟
اگر موتورخانه یا تاسیسات در جوار فضای خارجی باشه شما نیاز به داکت ندارید...(این داکت که میگم داکت تهویه است که میگم نیازی نیست) در سمت جداره خارجی فن قرار میدید که نقش مکش رو داره...
اگر دسترسی نداشتیم دگ باید اون موقع داکت قرار بدیدد....داکت هم یکی هست دگ داکت حریق مریق نداریم....این داکت وظیفه اش خروج دود و ...است....اما در زمان احتراق تاسیسات دریچه این داکت حالت سنسور داره که بسته میشه ...میدونید علتش چیه؟؟؟تا اکسیژن از این داکت وارد تاسیسات نشه و تشدید در آتش سوزی نداشته باشیم....و این داکت تا فضای باز ادامه داره...یعنی حتی میتونه در همون طبقه همکف به سمت بیرون هدایت بشه...اما مهندس تاسیسات گفت بهتره که تا بام بره...پس اینم بهش دقت کنید....
اگر سئوالی بود در خدمتم![]()
بچه ها شابلون و کجا دادید برش؟ من بردم یه جا میگه باید فایل کورل باشه بعد تو کورل که همه اندازه ها به هم میریزه ؟ چکار باید کرد؟
عارفه جان یه سوال خیلی مهم داشتم ایا ارتفاع تاسیسات 3 متر هست و کلا بهتره که تاسیسات پله بخوره بره پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه 18 تا پله 18 سانتی هم گرفت که ارتفاع میشه 324ارتفاع کف تا زیر سقف مسکونی 2.93
ضخامت سقف 0.30
مجموع 3.23 که می شود 19 تا پله 17 ساتی
5 سانت ضخامت کف سازی + 15 سانت ضخامت اجرای نازک کاری سقف با اسپرینگر می شود 20 سانت که از 2.93 کم شود 2.73 می ماند که ارتفاع مطلوب است
این حرف برای کلاس آمادگی نظام در رشته
دلیلش هم در نظر گرفتن سقف و کف تمام شده است در صورتی که در نقشه های معماری فقط ضخامت سقف سازه ای مشخص میشه
در پاسخنامه اشراق هم در خرداد هم در آبان کف تا زیر سقف رو 2.93 گرفته
((((( موافقید یا مخالف دوستان؟؟؟؟؟؟؟ )))))
بازم سوال
اگه در سوال طراحی، ارتفاع تجاری داده نشد چقدر در نظر بگیریم؟؟؟؟؟؟ 3؟ 4؟ 4.5؟
خانمم کارت رو ندیدم والا...لطفا مجدد بزار چون به شدت درگیرم بعد از مدتی مجدد اینجا سر میزدمسلام عارفه جان، من آبان 93 رو کار کردم اینجا گذاشتم میشه لطف کنی ایراداشو بگی؟ مرسی
بالای رمپ پله گذاشتم و کفشو بردم بالا مشاهده پیوست 246832 3.20 میمونه. درست نیست؟
بالای رمپ پله گذاشتم و کفشو بردم بالا مشاهده پیوست 246832 3.20 میمونه. درست نیست؟
این نیم طبقه نیست...ولی سقفش تو تیکه شده
یکی از دوستان در تاپیک های قبلی براساس مربع عکسی گذاشتن من هرچی تلاش کردم نتونستم بزارمany body is here????
please help me
کسی توو این مورد می تونه به من کمک کنه و نحوه ترسیم رو به من یاد بده
یکی از دوستان در تاپیک های قبلی براساس مربع عکسی گذاشتن من هرچی تلاش کردم نتونستم بزارم
فکر میکنم جناب بهروز27 بودن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |