dreaamlaand
عضو جدید
سلام بچه ها من میخوام اسکیس را حرفه ای شروع کنم و اینکه چه لوازمی لازم داریم مثل کدوم رنگ ماژیک و ...و برای امتحان چی ببریم؟
اها پس اسکیس معماری واسه هر دوشونه پ ؟
بنظر خودت کارت چ اشکالاتی داره ؟؟مشاهده پیوست 240175میدونم اشکال زیادی دارم ولی نظرتون را بگید
بنظر خودت کارت چ اشکالاتی داره ؟؟
میدونم افتضاحه اخه اولین اسکیسمه همیشه با اتوکد کار کردم تنبل شدم.با این وضع فکر کنم برم کلاس![]()
سلام.کارتون برا بار اول بد نیس.منم با مارال جون موافقم.اگه امکانش براتون فراهمه هر چه سریعتر برین کلاس.چون هم استاد به شما سمت و سو رو نشون میده ینی از گمراهی در میاین هم اینکه جو کلاس باعث میشه بیشتر کار کنین و تو بازه زمانی کم بازدهی بیشتری داشته باشین.میدونی؟آدم تنهایی هم بی برنامس هم سردر گم و به شدت تنبل و افسرده.البته همه اینایی که گفتم به خصوصیات شما هم بستگی داره.در هر حال امیدوارم بهترین کار ممکن رو انجام بدینمیدونم افتضاحه اخه اولین اسکیسمه همیشه با اتوکد کار کردم تنبل شدم.با این وضع فکر کنم برم کلاس![]()
ممنونعزیزم چرا اینقدر بی حوصله؟؟ خطهات بی حوصله س.. ب گریز نرفته! انگار یکی مجبورت کرده کار کنی:|
یکم رو کف بیشتر کار کن.. آسمون.. راندو
یکم ب کارت روح بده
ممنونسلام شهید جان
چه جالب! همه ی کارات اسلامی هستن!
موضوع کار چیه؟
انگار وسط صحرای عربستانه!
خطوط عمودی حجم سمت راست کج شده عزیزم
کارت خیلی افقی شده! بهتره تناسب وجود داشته باشه تو کار..
بهتر بود درختای دو طرف کار رو پر میکشیدی و کادرتو میبستی
جزییات کارت رو بدنه ها عین عکس برگردون شده... بعد نداره!
سلام شهید.خوبه گلم فقط یه چیزی بگم؟سعی کن عین ماشین کار کنی.ینی تند تند کار بکش، پرسپکتیو بزن، اسکیس کن بعد راندوش کن.در ضمن سعی کن به خودت ایمان داشته باشی.آخه یه نمه همچین بگی نگی کارت متزلزله....یه کمی هم فک می کنم تنبلی.ینی یا اینجا کم کار میذاری یا طول میکشه کار کنی.کدومش درسته؟![]()
بچه ها سلاااااااااامبعد چند روز امروز خودمو راضی کردم کار کنم
با این رتبه ای که اوردم دچار افسردگی شدم
باشه سعی میکنم بیشتر کار کنم
ممنون
سلام اگه تهرانی دانشگاه ازاد تهران مرکز دانشگاه خوبیه وسطح رقابت بالایی داره استادای خوبیم داره نمونش دکتر قبادیانسلام
پس از قطع امید از سراسری رفتم تو فکر امتحان دانشگاه آزاد
با خیلیا مشورت کردم ، خودمم چند روزه دارم فکر میکنم
تجربه و کاربلدی مهمه تا مدرک ، دارم به این نتیجه میرسم که برم خدمت
بعدش در کنار کار برم آزاد یا واسه سراسری بخونم ، البته برای هرکس فرق میکنه ولی چون میخوام بعدش وارد بازار کار بشم............
دوستان نظرتون چیه ؟
راستش اصلا فکر نمیکردم که رتبم این بشه ، چقدر امسال برای اسکیس امیدوار بودم ..............
سلامسلام بچه ها
من یه راهنمایی می خام ازتون
راستش تا چند روز پیش که نتیجه ها اومد قضیه ی اسکیس واسه من خیلی جدی نبود
یه کلاس اسکیسی می رفتم که 10 هفته بود و آخرین جلسه اش جمعه بود
من بعد از این ده جلسه فقط مبانی پرسپکتیو رو یاد گرفتم و یه مقدار راندو...
الان استادم بعد از فهمیدن رتبه ام 180 درجه برخوردش عوض شد و اصرار داره که حتما بیا کارگاهامو شرکت کن و این حرفا...
با توجه به اینکه کلاسش اصلا مفید نیست و نمی خام پیشش برم، حالا می خام بدونم که به نظر شما کسی توی خونه می تونه خودشو به اسکیس خوب واسه دانشگاه تهران برسونه؟ یا حتما باید کلاس برم؟
رتبه ام هم 61 معماری شده..
سلام
تبریک میگم بابت رتبه ت
اگه نمونه کاراتو بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد
خیلی ممنووون
راستش الان محل کارم هستم، چیزی همراهم نیست
ولی می دونم که دستم ضعیفه
تو حل پلان و دیتیل پرسپکتیو ضعیفم![]()
من خودم قبلا ب کلاس اعتقادی نداشتم
اما اگه جای تو بودم با چنین رتبه خوبی،حتما میرفتم کلاس
البته ن پیش هرکسی ؛ )
شناخت و اطلاعات کافی ندارمپس برم دنبال کلاس خوب بگردم
شما کسیو پیشنهاد نمی کنید؟
مرسی از نظرتون و روحیه دهی تون اما من نمیدونم تبریز کجا برای کارگاه اسکیس برم ؟![]()
مرسی از نظرتون و روحیه دهی تون اما من نمیدونم تبریز کجا برای کارگاه اسکیس برم ؟![]()