dreaamlaand
عضو جدید
من خودمم تبریزم تا اونجا که میدونم کارگاهها تهران برگزار میشه ..............
پس چیکار کنم من

من خودمم تبریزم تا اونجا که میدونم کارگاهها تهران برگزار میشه ..............
پس چیکار کنم منشما خودتون تمرین میکنید؟
![]()
خب باید ایرادات گفته بشه تا کارت بهتر بشه دیگه عزیزمممنون
چقدر ایراد
چه میدونم میگن اینجوری کار کنیم امتیاز بیشتر میگیری
موضوعش سرای محله
حوزه ی اسکیس همه ی شهرها تهران هست؟یا مال هر استانی حوزه ی اسکیسش توخودشه؟
بچه ها من شنیدم طایفه به دانشجوهاش گفته آزمون اسکیس آخر خرداد هست. کسی خبر موثقی نداره؟
بچه ها من شنیدم طایفه به دانشجوهاش گفته آزمون اسکیس آخر خرداد هست. کسی خبر موثقی نداره؟
بلهسلام بچه ها
دانشگاه تهران محل تحصيل پرديس فارابي قم
یعنی همون دانشگاه تهرانه با همون اساتید یا نه ؟ لطفا یه مقدار برام توضیح بدید؟
بچه ها تا کی میشه انتخاب رشته کرد؟؟ تا 12 شب امشب یا فردا هم میشه؟؟؟
اسکیس موضوعی و ورکشاپ فرق میکنن؟؟دوستان یه سوال
بنظرتون کلاس اسکیس موضوعی بهتره یا ورکشاپ هایی که آخر میزارن؟
من چون شهرستانم نمی تونم هردوشو شرکت کنم
اسکیسم بد نیست ولی اسکیس موضوعی تاحالا کار نکردم؛ اگر بخوام خودم کار کنم چجوری باید کار کنم؟
اسکیس موضوعی و ورکشاپ فرق میکنن؟؟
آره منظورم از ورکشاپ کارگاههایی که اواخر می زارن و فقط موضوع میدن و اسکیس میزنم معمولا روز 8 ساعت کلاسه که روزی 2 تا موضوع باید بزنیم یعنی آموزش خاصی نمیدن فقط شبیه سازی کنکوره
ولی اسکیس موضوعی تو کل ذوره کلاس 7 یا 8 موضوع اصلی (موضوعات مادر) رو کار می کنن یعنی بیشتر آموزش میدن
حالا من نمیدونم کدومش بیشتر بدردمون می خوره
اگه کسی اینجا باشه که کلاس اسکیس موضوعی بره و تجربیات کلاسشو بهمون بگه خیلی عالی می شه آخه کسایی مثه من که شهرستانیم واقعا نمی تونیم همه ای کلاسارو شرکت کنیم
مرسی عزیزماز یکی از دوستامون پرسیدم.گفت چون موضوعی بیشتر بار آموزشی داره و نفرات کلاس هم کمتره اولویت داره
ورکشاپ بیشتر واسه شبیه سازی کنکور و رفع استرس و مدیریت جلسه آزمونه
بچه ها ورکشاپ خیلی مهمتره
من هرکسیو دیدم رفته ورکشاپ البته نه هر استادی نتیجه گرفته
خودمم دودلم که اسکیس موضوعی رو برم یا نه!!! میترسم نرم از بقیه عقب بمونم تو خونم تمرین میکنم چیکار کنم بنظر شما؟؟؟
بچه ها چرا کسی نمیاد یه راهنمایی جامع کنه؟؟
بنظرتون این کارگاه از سیر تا پیاز مرکز معماری خوبه ؟؟ یا اسکیس موضوعیه استاد شکوهی؟؟ یا استاد شقاقی؟؟؟
سیر تا پیاز یکم مبتدی تره ...بچه ها چرا کسی نمیاد یه راهنمایی جامع کنه؟؟
بنظرتون این کارگاه از سیر تا پیاز مرکز معماری خوبه ؟؟ یا اسکیس موضوعیه استاد شکوهی؟؟ یا استاد شقاقی؟؟؟
البته عزیزم ورکشاپ شقاقی اینجوری نیس در همون تایم تدریس هم میشه و اساتید دیگم در مورد هر موضوع فرایند های مختلفی رو تو ورکشاپ توضیح میدناز یکی از دوستامون پرسیدم.گفت چون موضوعی بیشتر بار آموزشی داره و نفرات کلاس هم کمتره اولویت داره
ورکشاپ بیشتر واسه شبیه سازی کنکور و رفع استرس و مدیریت جلسه آزمونه