سلام بچه ها خوبید؟سلام به همه دوستان و مهندسان وحتی اونایی که ایمیل میزنن
بنده هم روز افولم فرار رسید،با اجازه همگی میخوام آخرین چیزهایی رو که یافتم بذارم (اگه تکراری هستن شرمنده ) و دیگه مشارکتی توی مطالب اینجا نداشته باشم ،فقط از صحبت مهندسانی{{{{ همچون zeytoun313 ،setare.blue،Arezoya، وسایر مهندسان(اگه نام نبردم ببخشید چون یادم نبود)}}} استفاده میکنم ....
و یه تشکر ویژه کنم از zeytoun313 که زحمت فراوان میکشن،دستتون درد نکنه ،ایشالله نتیجه زحماتتون رو از خودش بگیرید...
فقط شمایی که ایمیل میزنی برای من و میگی چرا اینقدر تلاش میکنی امتیاز جمع کنی..متاسفم برات ...حیف که معلوم نیست چه کسی هستی واگرنه به مدیریت میگفتم این امتیازها رو بدن به شما ،این امتیازها رو که نمیخوام ببرم توی گور که بشه رزومه برام....![]()
دوست من اول اینکه از زحمات شما و مطالب مفیدی که تو تاپیک میزارید واقعا ممنونیم حالا نمیدونم کی به شما همچین ایمیلی زده ولی مطمعنا اشتباه کرده
دوم اینکه اگه اعضای این تاپیک که قرار بوده فعالیت کنن ولی این چن مددت رو نبودن دلیل بر این نیست که دارن از مطالب بچه های دیگه سواستفاده میکنن شاید کی کاری داره شاید تعدادی از اعضا نمسافرتن شاید یکی مریضه خدایی نکرده شاید اصلا یکی مثل من اصلا کار نکرده خجالت میکشه کارای داغونشو بزار الان این اعضا رو باید متهم کنیم که دارید فقط استفاده میکنید ؟!اصلا اساس این تاپیک این بوده که هرکسی هرکمکی از دستش برمیاد اگر خودش بخواد به بچه های دیگه بکنه و البته بدون منت.شاید یکی اصلا مطلب مفیدی نداره بزار مثل من یا یکی قبلترش گذاشته همه اینها دلیل بر این نوع نگاه نمی شود!
در ضمن از همه زحمات دوستان مخصوصا دوستانی که کلاس میرن و با کلی مشغله و کمبود وقت به فکر ما هم هستن تشکر میکنم یه وقت سوتفاهم نشه که قدر زحماتشونو نمیدونیم ایشلا که بهترین نتیجه رو بگیرن همشون