نه داداش فک میکنی یه بار امتحان کن مزش بره زیر دندونت دیگه ول نمیکنی....:دیمن کلا تو این زمینه تعطیلم!
ینی فکر تقلبم بکنما میگیرنم!!
والا ما که میرفتیم امتحان بدیم نمیذاشتن هیچی با خودت ببری تو فقط خودت با یه خودکار یا مداد دستت همیننه چرا بگیرن من همیشه با جامدادی میرم سره جلسه هیچوقتم هیشکی بهم شک نکرده...
یعنی چی یعنی ما حالا چون تقلب میکنیم تبیلیم؟نه داداش فک میکنی یه بار امتحان کن مزش بره زیر دندونت دیگه ول نمیکنی....:دی
همش میخوای راه تنبلیو پیش بگیریو درس نخونی فقط تقلب کنی...
نه داداش فک میکنی یه بار امتحان کن مزش بره زیر دندونت دیگه ول نمیکنی....:دی
همش میخوای راه تنبلیو پیش بگیریو درس نخونی فقط تقلب کنی...
ما تازه اگه یه ذره تیز بازی در بیاریم راحت میتونیم گوشیم ببریم ولی خو کاربرد نداره... من به خودم زحمت نمیدم...والا ما که میرفتیم امتحان بدیم نمیذاشتن هیچی با خودت ببری تو فقط خودت با یه خودکار یا مداد دستت همین
e e eبه جون ابجی من یبار بردم خیلیم کاربرد داشت.ما تازه اگه یه ذره تیز بازی در بیاریم راحت میتونیم گوشیم ببریم ولی خو کاربرد نداره... من به خودم زحمت نمیدم...
e e eبه جون ابجی من یبار بردم خیلیم کاربرد داشت.
عکس+بلوتوث!!!
خوب چیکنم یواش یواش داره یادم میاد!خوبه میگی استعداد نداری و دونه دونه تعریف میکنی!!!
نه کی گفته مال تنبلاست؟؟یعنی چی یعنی ما حالا چون تقلب میکنیم تبیلیم؟
به خدا من اینقدر اون استرس تقلب رو دوست داشتم که حدو حساب نداشت
کلا تو دانشگاه تقلب(به معنی گرفتن) نکردم
فط یه بار سر مبانی برق دیدم برگم داره از زیر دستم میره
تا اومدم به خودم بیام دیدم برگه رفت!!!
تا دلت بخواد تقلب کردم بیشترم به بقیه رسوندم
بعضی وقتام خود استادا میان جوابو بهم میگن ازبس دانشجوی نمونه ایماینو دیگه نمی دونم جز تقلبه یا نه
![]()
خوب پس چی شد؟؟؟میریم جهنم یا بهشت؟؟؟ولب خداییش همه ی بچه هایی ک نمره شون خالصه و تقلب نمیکن ب خون همه ی متقلبا تشنه هستنمگه امتحان بی تقلب مزه داره؟؟اینو تو تاپیک سوتیم گفتم...یه بار روی 5تا انگشت دست چپم تقلب عربی نوشتم،قبل امتحان...فقط چند دقیقه مونده ب امتحان همون دستمو بردم بالا سوال پرسیدم!!!!!!!!!!!من فکر میکنم ک حق الناسه چون نمره ادم الکی زیاد میشه و عملا با کسی ک زخمت کشیده درش خونده برابر میشه!در این صورت من میرم مستقیم........جهنم!
خوب پس چی شد؟؟؟میریم جهنم یا بهشت؟؟؟ولب خداییش همه ی بچه هایی ک نمره شون خالصه و تقلب نمیکن ب خون همه ی متقلبا تشنه هستن![]()
من که نیستم اقا عرضشو دارن تقلب بکنن نوش جونشونم نمره خوبم بگیرن ما که حسود نیستیم
چرا به خونشون تشنه باشیم.؟؟!!!!!!!!!![]()
خداییش من فکر کردم هر کی تقلب میکنه واسه پاس شدنه ت دانشگاهچون شما کلی درس خوندی و 20 شدی اما ما بیزحمت....
آخر نفهمیدیم تقلب کردن جزو گناه ها ثبت میشه یا نه...کسی میدونه و مرجعی داره بگه بلکه اصلاح بشیم![]()
نه من در اين بار پرسيدم......خداییش من فکر کردم هر کی تقلب میکنه واسه پاس شدنه ت دانشگاه
مگه کسی با تقلب 20 هم میگیره فکر نکنم
ما که با درس خوندن هم نمیگیریم 20
به نظر من اگه از روی کسی بدون اجازش نگاه کنیم اره ولی اگه خودمون بوسیله خودمون تقلب کنیم یا طرف راضی باشه هیچ گناهی نداره.
تازه پاداش اخروی هم داره.
میری جهنم داداش...بعدی...خوب پس چی شد؟؟؟میریم جهنم یا بهشت؟؟؟ولب خداییش همه ی بچه هایی ک نمره شون خالصه و تقلب نمیکن ب خون همه ی متقلبا تشنه هستن![]()
میری جهنم داداش...بعدی...
ولی سمیرا فلسفه ی امتحان مگه چیه؟اینه ک دانایی خودتو توش بسنجی،ولی وقتی تقلب میکنی،دیگه شرایط ازمون برابر نیس برا همه!نه بابا جهنم نمیریم...
کسی که میتونه تقلب کنه در واقع یه نوع مهارت داره و زرنگه....
پس نوش جونش اگه تونست تقلب کنه و نمره ی خوبی بگیره....
پس گناه نداره...
بیا که دوای مشکلت پیشه خوده منهبچه ها من فردا 200 صفحه کوییز دارم...یه خطش هم نخوندم...
کسی یه روش سریع و بی دردسر سراغ نداره؟!
یعنی هیچ امیدی نیست؟!![]()
ولی سمیرا فلسفه ی امتحان مگه چیه؟اینه ک دانایی خودتو توش بسنجی،ولی وقتی تقلب میکنی،دیگه شرایط ازمون برابر نیس برا همه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس طنز : خفنترین روش تقلب | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
تاریخچه تقلب و روش های آن | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
تقلب در امتحانات با فناوریهای نوین! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
تاريخچه تقلب و روشهاي آن | گفتگوی آزاد | 0 | |
C | بزرگترین تقلب ممکن تا حالا | گفتگوی آزاد | 2 |