تفللللللللدت موووبالک داداش پویان گل

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوووووووه :w32:تولــــــــــد تولــــــــــــــــــــــد تولــــــــــــــــــــــــــدت مبااااااااااااااااااااااارک :w33:چه خبره اینجا بگین زودتر بیام دست دست اوه پویان نبینم یه جا نشستی تو جشن شب نشینی باید پاشی برقصی :w31:بیا وسط داااش به به ....برات بهترینهارو ارزو میکنم:w40: امیدوارم تو این عمر جدید به همه ارزوهای قشنگت برسی ایشااااللله یه دانشگاه خوب :w10:یه کار خوب:w28: یه دختر خوب:w02: نصیبت شه ننه :w36:
مرسی آبجی شما هم موفق باشید

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام..تولدتون مبارک باشه اقا پویان....ایشالا به تک تک ارزوهاتون برسین....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نی نی مون هنوز دندون نداااره خخخخخخخ
اینم کیک دندونی

samranegon

عضو جدید
نگاه در نظر من آنقدري نيست كه پنداشته اند
در نظر من ساده ترين واژه چو در خود ياد را نهان داشته باشد بهتر از يك عمر نگاه به اصطلاح پر معناست....
(تولدت مبارك)
gfgggggggggggggg.jpg

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا پویان گل تولدت مباررررررررررررررررررک ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی

• Like
واکنش ها: imah

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا پویان تولدت مبارک:gol: من از این گل و کیکا ندارم بزارم! براتون تنها یه چیز میخام اونم عاقبت بخیریه ایشالا که بهش برسی.
آها راستی یه چیزه دیگه که باید بگم اینه!قدر این خواهره گلت الهام جونو بدون هرکسی تو روزه تولده آدم اینطوری واسش سنگه تموم نمیذاره!:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا پویان تولدت مبارک:gol: من از این گل و کیکا ندارم بزارم! براتون تنها یه چیز میخام اونم عاقبت بخیریه ایشالا که بهش برسی.
آها راستی یه چیزه دیگه که باید بگم اینه!قدر این خواهره گلت الهام جونو بدون هرکسی تو روزه تولده آدم اینطوری واسش سنگه تموم نمیذاره!:smile:
:redface:
شرمندم کردی اساسی عزیزم
نیییمییییدونم چی بگم دگ
ایشالا تفلد همتون براتون از این کارا میکنم خخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی
شما هم موفق و موید باشید
الهام یکی از دخترای خوب باشگاهه منم برای خواهر گلم بهترین آرزوها رو میکنم امروز واقعا یه روز به یاد موندنی رو در کنار دوستای عزیزم واسم ساخت دمش گرم دست همتون درد نکنه واقعا خوشحال شدم
به قول معروف ایشالا تولدای خودتون و البته ایشالا عروسیاتون جبران کنم
همتونو دوست دارم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی
شما هم موفق و موید باشید
الهام یکی از دخترای خوب باشگاهه منم برای خواهر گلم بهترین آرزوها رو میکنم امروز واقعا یه روز به یاد موندنی رو در کنار دوستای عزیزم واسم ساخت دمش گرم دست همتون درد نکنه واقعا خوشحال شدم
به قول معروف ایشالا تولدای خودتون و البته ایشالا عروسیاتون جبران کنم
همتونو دوست دارم

shokoo.m

کاربر بیش فعال
دوست عزیز تولدت مبارک

با آرزوی شادی،موفقیت و سلامتی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااااام آقا پویاااان
تولدت مبارک
انشا... سال دیگه تولدتو با همکاسیات تو دانشگاه تهران جشن بگیری:w40: