مرسی آبجی شما هم موفق باشیداوووووووهتولــــــــــد تولــــــــــــــــــــــد تولــــــــــــــــــــــــــدت مبااااااااااااااااااااااارک
چه خبره اینجا بگین زودتر بیام دست دست اوه پویان نبینم یه جا نشستی تو جشن شب نشینی باید پاشی برقصی
بیا وسط داااش به به ....برات بهترینهارو ارزو میکنم
امیدوارم تو این عمر جدید به همه ارزوهای قشنگت برسی ایشااااللله یه دانشگاه خوب
یه کار خوب
یه دختر خوب
نصیبت شه ننه
![]()
ممنونم آبجیتولدتون مبارک.
![]()
به به بهسلام..تولدتون مبارک باشه اقا پویان....ایشالا به تک تک ارزوهاتون برسین....
ممنونمسلام..تولدتون مبارک باشه اقا پویان....ایشالا به تک تک ارزوهاتون برسین....
=))اوهوم خخخخخ
تو هم بیا![]()
اینم کادو پویان!
![]()
![]()
آقا پویان تولدت مبارکمن از این گل و کیکا ندارم بزارم! براتون تنها یه چیز میخام اونم عاقبت بخیریه ایشالا که بهش برسی.
آها راستی یه چیزه دیگه که باید بگم اینه!قدر این خواهره گلت الهام جونو بدون هرکسی تو روزه تولده آدم اینطوری واسش سنگه تموم نمیذاره!![]()
ممنون خانوم خانوما
شرمندم کردی اساسی عزیزم
نیییمییییدونم چی بگم دگ
ایشالا تفلد همتون براتون از این کارا میکنم خخخخ
آقا پویان گل تولدت مباررررررررررررررررررک ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی
![]()
داداش گلم جعفر جان عزیز دلمی تووووووآقا پویان عزیزی گل خیلی عزیزی واسمون.
تولدت مبارک 1100 ساله شی.
مرسیآقا پویان تولدت مبارکمن از این گل و کیکا ندارم بزارم! براتون تنها یه چیز میخام اونم عاقبت بخیریه ایشالا که بهش برسی.
آها راستی یه چیزه دیگه که باید بگم اینه!قدر این خواهره گلت الهام جونو بدون هرکسی تو روزه تولده آدم اینطوری واسش سنگه تموم نمیذاره!![]()
مرسی
شما هم موفق و موید باشید
الهام یکی از دخترای خوب باشگاهه منم برای خواهر گلم بهترین آرزوها رو میکنم امروز واقعا یه روز به یاد موندنی رو در کنار دوستای عزیزم واسم ساخت دمش گرم دست همتون درد نکنه واقعا خوشحال شدم
به قول معروف ایشالا تولدای خودتون و البته ایشالا عروسیاتون جبران کنم
همتونو دوست دارم
عزیزمی توممنون خانوم خانومامن واقعیت رو گفتم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ღ ♥ ღ♥تولد بهترین داداش دنیاااااااااااااااااااااا ღ ♥ ღ♥ | مناسبتها | 216 | |
![]() |
7 بهمن تولد بهترین داداش دنیاست!!!!!!!!!Ahmad.Mahboubi | مناسبتها | 127 | |
C | تولد داداش اصغـــره...همگی دعوتین | مناسبتها | 195 | |
![]() |
تولد بی نظیر ترین داداش دنیــــــــــــــــــــــ ـــا مبارک | مناسبتها | 128 | |
![]() |
بدو بدو عقد داداش گلم محمد م 1 | مناسبتها | 63 |