توجه ((((((((((((((((((((((((این پست در حال ویرایش می باشد و تکمیل نیست ))))سلام وای اینجا چه خبره ؟؟؟؟ چه تفلد قشنگیامیدوارم هر جا که هستی خوب سلامت باشی داداش پویان و به آرزوهای قشنگت برسی میخوایم یه جشن مفصل بگیریما!حالا همه با هم دستا بالا دست دست سوت سوت نبینم کسی نشسته باشه تولدت مبارک تولدت مبارك تفلدت مبارك كوچولو بودي بزرگ شدي ماشالا اين قدي بودي اين قدی شدی ماشالا تو تک رقمی هستی ماشالا دیش دادم دمدادام دام دام..تفلد تفلد تفلد تفلدت مبارک....دس دس دس...تفلــــــــــــــــــــدتفلــــــــــــــــــــــــــدتفلـــــــــــــــــــــــــدت مبــــــــــــــــــــــــــارک!مبــــــــــــــــــــــــــارکمبـــــــــــــــــــــــــــارکتفلــــــــــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــــارک!بیا شمعا رو فوت کن!تا صد سال زنده باشی!وای عارفه تو چرا نشستی ؟؟؟؟ پا شو پاشو یه حرکتی کنین ببینمتا نرقصین از کیک خبری نیس بلین کنال منم کیکو بذالم لو میز...بـــــــــــــــه چــــــــــــــــه کیک خوجمزه ای..آمــــــــــاده باشــــــــین باسه فوت کردن123حالا همگی جمع شین میخوایم یه عکس دسته جمعی بگیریم چیک چیک بچه های کنکور 93 اینم کادی من داداشی نوبت مصاحبه است بلیم راجع به داداش پویان بخونیمنام : لقب :اهل:متولد:مهارت:جمله همیشگی :حرف و حدیثی به عنوان یادگاری :
تولدت مبارک...
مشاهده پیوست 197762
آقا الهامو جو گرفتااااااااااااااااااااااااا بابا تولدپویان چقد قشنگه ...ایشالا موبارکش باد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تولدت مبارک![]()
آقا الهامو جو گرفتااااااااااااااااااااااااا بابا تولد
اینو تو عروسی میگن
خیلی گلی آبجیتولدت مبارک پویان جان...
همیشه سالم و شاد و موفق باشی داداش گلم....![]()
![]() | [h=2]احساسات[/h] دوباره عشق و دوستی رونق تازهای میگیرد. پس از یک دوره سردی و رکود، این رونق و گرمی تازه به خصوص در شرایط یاس و ناامیدی، بسیار لذتبخش خواهد بود. چراغ عشق را باید همیشه روشن نگهداشت تا به خوشبختی رسید. |
![]() | [h=2]سرگرمی[/h] نیروی خود را متمرکز کن. کارها را باید با سرعت و دقت انجام دهی چون مقامات بالاتر میخواهند دریابند که تو از چه استعداد و توانمندیهایی برخورداری تا بتوانند جایگاه برتری را برایت درنظر گیرند. |
![]() | [h=2]سلامتی[/h] وضعیت جسمی تو روز به روز بهتر خواهد شد. مراقبتهای جدی نتیجه خواهد داشت. سعی کن در زمان استراحت مطالعه کنی و بر دانش خود بیافزایی. |
![]() | [h=2]اقتصادی[/h] مسئولیتهای تازهای به تو واگذار میشود که باید آنها را دقیق و درست انجام داد. اعتبار تو به وظیفهشناسی توست. این اعتبار را مثل یک سرمایه در نظر بگیر و آن را افزایش بده تا به پاداش چشمگیرش برسی. |
تولدت مبارک دوسته عزیز
![]()
مرسی آبجی جونمتولدت مبارک داداش پویان
مشاهده پیوست 197764مشاهده پیوست 197769
خب این هم فال امروزت
فال متولد روز 1368/12/8 برای امروز پنجشنبه 8 اسفند 1392
![]()
احساسات
دوباره عشق و دوستی رونق تازهای میگیرد. پس از یک دوره سردی و رکود، این رونق و گرمی تازه به خصوص در شرایط یاس و ناامیدی، بسیار لذتبخش خواهد بود. چراغ عشق را باید همیشه روشن نگهداشت تا به خوشبختی رسید.
![]()
سرگرمی
نیروی خود را متمرکز کن. کارها را باید با سرعت و دقت انجام دهی چون مقامات بالاتر میخواهند دریابند که تو از چه استعداد و توانمندیهایی برخورداری تا بتوانند جایگاه برتری را برایت درنظر گیرند.
![]()
سلامتی
وضعیت جسمی تو روز به روز بهتر خواهد شد. مراقبتهای جدی نتیجه خواهد داشت. سعی کن در زمان استراحت مطالعه کنی و بر دانش خود بیافزایی.
![]()
اقتصادی
مسئولیتهای تازهای به تو واگذار میشود که باید آنها را دقیق و درست انجام داد. اعتبار تو به وظیفهشناسی توست. این اعتبار را مثل یک سرمایه در نظر بگیر و آن را افزایش بده تا به پاداش چشمگیرش برسی.
![]()
اول سلام![]()
چه تفلد قشنگی
امیدوارم هر جا که هستی خوب سلامت باشی داداش پویان و به آرزوهای قشنگت برسی
میخوایم یه جشن مفصل بگیریم![]()
![]()
حالا همه با هم دستا بالا دست دست سوت سوت
![]()
همه پا شین تولدت مبارک تولدت مبارك تفلدت مبارك كوچولو بودي بزرگ شدي ماشالا
اين قدي بودي اين قدی شدی ماشالا تو تک رقمی هستی ماشالا
![]()
دیش دادم دمدادام دام دام..تفلد تفلد تفلد تفلدت مبارک....
دس دس دس...
تفلــــــــــــــــــــدتفلــــــــــــــــــــــــــدتفلـــــــــــــــــــــــــدت مبــــــــــــــــــــــــــارک!مبــــــــــــــــــــــــــارک مبـــــــــــــــــــــــــــارک تفلــــــــــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــــارک!
بیا شمعا رو فوت کن!تا صدو بیست سال زنده باشی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
وای عارفه تو چرا نشستی ؟؟؟؟ پا شو پاشو یه حرکتی کن ببینم
تا نرقصین از کیک خبری نیس
بلین کنال منم کیکو بذالم لو میز...
![]()
بـــــــــــــــه چــــــــــــــــه کیک خوجمزه ای..
آمــــــــــاده باشــــــــین باسه فوت کردن
1
2
3
حالا همگی جمع شین میخوایم یه عکس دسته جمعی بگیریم چیک چیک![]()
همه بگین بچه های ارشد 93![]()
اینم کادی من داداشی
![]()
نوبت مصاحبه استبلیم راجع به داداش پویان بخونیم![]()
نام : پویان
لقب : زاها حدید از نوعه مردش
اهل:زنجان
متولد:68
مهارت:بیشتر خرابکارم -طرحای شاخ
قد:175
وضعیت تاهل : مجرد
جمله همیشگی : من روی لوید رایتو کم میکنم
کارشناسی کدوم دانشگاه بودی : دانشگاه زنجان
علم بهتر است یا ثروت :به خاطر ثروت مجبور شدم علمو زیاد کنم
ولی ثروت بهتره
حرف و حدیثی به عنوان یادگاری :
زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست
زندگي دقدقه ماندن نيست دغدغه جنگیدنه
خرمي ياد ز بسپارش پیداست
پویان خان اینا جواب بده یالا ححححح
بعد از اختراع چرخ چه اتفاقی افتاد؟ اختراع موتو گازی و سقف چرخ دوچرخه ای
چه کاری هرگز هنگام صبحانه خوردن نمی توانیم انجام بدهیم؟ ناهار و شام نمیتونیم بخوریم - من آروق هم نمیتونم بزنم
تو جاده داری میری بعد تابلو زده خطر ریزش کوه خو الان دقیقا باید چیکار نیم؟ بریم؟ نریم؟ چراغ خاموش بریم ؟ پیاده شیم هل بدیم ؟ زنگ بزنیم راه ترابری فوت کنیم ؟
چراغارو خاموش میکنیم زنگ میزنیم به اورژانس
ببخشید پستم طولانی شد
تفلدت مبارک باشه
بای بای
قربونت سجاد جانسلام داش پویان ................داداش امیدوارم اینقد زنده باشی هی زنده باشی و باهم روی این کالاتروا و گهری و لوکربوزیه اینارو کم کنیم................
ببخشید من جنگولک بازی بلد نیستم ساده میام و میرمدر ضمن تهران منتظرتم که باهم بریم پشت کلاسا لایه ازونو سوراخ کنیم
![]()
اگه این ترکیه لابد اینم بندریه دگ :|آبجی این از رقص ترکی ما![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ღ ♥ ღ♥تولد بهترین داداش دنیاااااااااااااااااااااا ღ ♥ ღ♥ | مناسبتها | 216 | |
![]() |
7 بهمن تولد بهترین داداش دنیاست!!!!!!!!!Ahmad.Mahboubi | مناسبتها | 127 | |
C | تولد داداش اصغـــره...همگی دعوتین | مناسبتها | 195 | |
![]() |
تولد بی نظیر ترین داداش دنیــــــــــــــــــــــ ـــا مبارک | مناسبتها | 128 | |
![]() |
بدو بدو عقد داداش گلم محمد م 1 | مناسبتها | 63 |