29 فروردین روز ارتشه که تعطیل نیستبه گزارش جام جم آنلاین، طرح اختیار دولت برای تعیین ساعت کار در ماه رمضان و افزایش تعطیلی عید فطر از یک روز به سه روز، هفته گذشته با قید ۲ فوریت تقدیم مجلس شد اما نمایندگان به ۲ فوریت آن رای نداده و یک فوریت آنرا به تصویب رساندند.
فردا یکشنبه این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی خواهد شد و چنانچه نمایندگان آن را تصویب کنند و روز سه شنبه در صحن مجلس مطرح و به تصویب برسد، عید فطر امسال به جای یک روز سه روز تعطیل خواهد بود.
این طرح همچنین فردا در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس نیز مطرح خواهد شد.
اگر تکلیف این طرح در جلسه روز سه شنبه این هفته در مجلس مشخص نشود، عید فطر امسال همان یک روز تعطیل است. چرا که مجلس هفته آینده جلسه ندارد و بررسی این طرح به بعد از عید فطر موکول خواهد شد.
بیست و نه فرودین که یک مناسبت ملیه میخوان حذف کنن !
از ماست که بر ماست !
29 فروردین روز ارتشه که تعطیل نیست
مشکلی از سوتی دادنشونه که اسفند رو فروردین زدن
بله عمه جان .....بله
آها عمه !
الان دخیخا گرفتم !
ولی کلا همون از ماست که برماست !
و بدتر از اون اینه که این ستم هارو ببینی و نتونی کاری بکنیروز ملی شدن صنعت نفت به این بزرگی و عظمت رو که یه اتفاق ملیه گذاشتن کنار عید عربها رو چسبیدن
دل ادم به درد میاد وقتی نفوذ عربها رو تو کشور میبینه
29 فروردین روز ارتشه که تعطیل نیست
مشکلی از سوتی دادنشونه که اسفند رو فروردین زدن

هیچ کدوم
بی خیال.....دیگه باس عادت کرده باشیم
من الان نمیدونم گریه کنم یا بخندم؟!
جااااااااااااااااان؟کدوم کوفت؟؟؟هیچ کدوم
اون کوفتی رو که گرفتی دستت رو بنداز تو جوب
یه نیگا به آواتارت بندازجااااااااااااااااان؟کدوم کوفت؟؟؟
والا....حالا یه ماه که دیگه ارزش بحث و ویرایش ندارهانقده سخت نگيريد
فروردين همون اسفنده
آها....اخه نمیشهیه نیگا به آواتارت بنداز

چرا نمیشه؟؟؟؟؟؟آها....اخه نمیشه![]()
اخه هر اواتوری میزارم میگن عشقیه و منم نمیخوام اواتورام عشقی باشه و این تنها اواتوریه که دوسش دارم و عشقیم نیسچرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
دیگه نبینمااااااااااا
زود باش عوضش کن
کی گفته عشقی نباشه؟اخه هر اواتوری میزارم میگن عشقیه و منم نمیخوام اواتورام عشقی باشه و این تنها اواتوریه که دوسش دارم و عشقیم نیس
خودم!کی گفته عشقی نباشه؟
آخ جون!! استاد!!:دیآخ جون!! اسپم!!
داداش دیدی رفیع نطلبیده بود؟؟؟؟؟آخ جون!! اسپم!!
داداش دیدی رفیع نطلبیده بود؟؟؟؟؟
حالا من کی نذرمو ادا کنم؟
اصلاً به عکس دقت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟اکثریت مردم ایران مسلمان اند و روزه دار، تعطیلی بیشتر عید فطر باعث شادی بیشتر مردم مسلمان خواهد شد، این هیچ ربطی به اعراب نداره، به اسلام زبط داره و دین اسلام هم برای تمامی جهانیانه...
29 اسفند که چه تو تقویم تعطیل باشه چه نباشه، اتوماتیک وار تعطیله!
یعنی دوستان عزیز واقعاً اون روز تعطیلی رو عشق میکنن که صنعت نفت ملی شده و واسش جشن میگیرن؟
عجــــب، بهانه گیری حالا خوبه ولی دیگه نه از همه چی!
داداش ما همه محتاج به الطاف رفیعیمهمه از رفیعیم به سوی رفیع برویم.
رفیع می خواست ما رو امتحان کنه. می خواست ببینه اگه یه بار ما رو به درگاهش راه نداد، ما باز هم تلاش می کنیم یا نه.
اون روز می رسه. خیالت راحت. فقط سعی و همت ما رو می طلبه و بس!
داداش ما همه محتاج به الطاف رفیعیم
رفیع اگه هزار بار منو از خودش برونه بازم با سر به زیارتش میرم
داداش منظور از آنها ما بودیم دیگه ....نه؟انا یرزقون بالرفیع
همانا ما با رفیع آنها را روزی می دهیم
بله دقت کردم ولی بحثی که داشت میشد چیز دیگری بود، راجب زور عربها و زور صنعت نفت و اینا بود!!!اصلاً به عکس دقت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این مملکت بی صاحاب هیشکی به خودش اجازه نمیده قبل از انتشار اون خبر کوفتی ، یه دقیقه چشم بچرخونه رو خبر ببینه غلط داره یا نه
کی تا حالا 29 فروردین تعطیل بوده که حالا اینا بخوان برش دارن؟

به نظرت اشتباه لپي با اشتباه ثبتي فرق نميكنه يه كم؟!بله دقت کردم ولی بحثی که داشت میشد چیز دیگری بود، راجب زور عربها و زور صنعت نفت و اینا بود!!!
یعنی واقعاً مشکل شما اینه که نوشته 29 فروردین؟
یعنی تاحالا توی خبرگزاری های مختلف از این اشتباهات لپی ندیدید؟
واقعاً مهم نیست به خدا![]()