تصویر شناسی معماری

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار جوابشم خصوصی بفرست ما هم یه کلاسی بزاریم اینجا ..

raha

مدیر بازنشسته
تصویر 15

تصویر 15

هر کدوم از تصاویر زیر نماد سبک طراحی کدوم معماران میتونه باشه؟!! و چرا؟؟!! (واسه هر کدوم یه معمار رو هم بگین کافیه!)

1.

2.

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
هااااااا چه چالش برانگیز ....
این به گمونم تو زیبایی شناسی بود ...
اولیش فکر کنم تجانس هست به معنی هماهنگی با محیط اطراف حالا ممکنه طبیعت باشه یا مثلا تاریخی باشه که شاید کارای ارگانیک رو بشه تو این دسته گذاشت ...
دومیش هم تضاد هست که ربطی به محیط اطرافش نداره مثل بعضی کارای لویی کان..
یکی دیگه هم بود فکر کنم مقابله با محیط اطراف بود الان مثالی برای اون یادم نمیاد ...

raha

مدیر بازنشسته
هااااااا چه چالش برانگیز ....
این به گمونم تو زیبایی شناسی بود ...
اولیش فکر کنم تجانس هست به معنی هماهنگی با محیط اطراف حالا ممکنه طبیعت باشه یا مثلا تاریخی باشه که شاید کارای ارگانیک رو بشه تو این دسته گذاشت ...
دومیش هم تضاد هست که ربطی به محیط اطرافش نداره مثل بعضی کارای لویی کان..
یکی دیگه هم بود فکر کنم مقابله با محیط اطراف بود الان مثالی برای اون یادم نمیاد ...

درسته:w27:
اولی "تجانس" هست و نشون دهنده ی هماهنگی بنا با محیط که میشه کارهای رایت و معماران ارگانیک رو واسش مثال زد تو خود کتاب زیبایی شناسی باغسازی چینی رو مثال زد که کاملا از محیط طبیعی تبعیت میکنه!
دومی "تضاد" بین ساختمون و محیط رو نشون میده که شاید کارهای سبک هایتک یا مدرن اولیه مثل مثلا ویلا ساوای لوکوربوزیه رو بشه واسش مثال زد.تو کتاب زیبایی شناسی هم باغ سازی انگلیس رو مثال زده که تضاد بین فرم هندسی ساختمون و فرم آزاد طبیعت وحود داره!

-------------------------------------------------------
سومین حالتش هم که تو کتاب زیبایی شناسی هست "تقابل" بین ساختمون و محیط هست که به نظر من توی معماری کارهای سبک دیکانستراکشن رو میتونه شامل بشه و تو خود کتاب باغ سازی فرانسه رو مثال زده که ساختمون طبیعت اطراف رو هم تحت تاثیر خودش قرار میده!

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیه و کجاست ؟
یه توضیح هم بنویسید کنارش .....

پیوست ها

• mm.jpg
    mm.jpg
    28.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کاخ ورسای

کاخ ورسای
(به فرانسوی: Château de Versailles) مجموعه کاخ هایی در حومه پاریس است که به عنوان بزرگترین کاخ های سلطنتی جهان شناخته می شود.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کاخ سابقاً در دهکده ای به همین نام در نزدیکی پاریس قرار داشت اما امروزه این دهکده و کاخ جزء حومه پاریس محسوب می شوند. از سال ۱۶۸۲ تا سال ۱۷۸۹ که به اجبار انقلابیون خانواده سلطنتی به پاریس منتقل شدند، این کاخ محل زندگی و دربار حکومتی شاهان فرانسه بود. معاهده ورسای که به جنگ جهانی اول پایان داد در این کاخ عقد شده است.این معاهده یکی از ننگین ترین معاهدات در تاریخ آلمان است.
این کاخ به عنوان یکی از میراث جهانی توسط یونسکو انتخاب شده است.

بناها و کاخ های زیادی در جهان از ورسای الهام گرفته اند. شاید کمتر بنایی در جهان به این حد مورد تقلید و الهام در طول تاریخ قرار گرفته باشد از جمله این مکان ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاخ سلطنتی روسیه به نام کاخ پتروف ساخته شده به دستور پطر کبیر
کاخ سفید در ایالات متحده
کاخ سلطنتی هرنشیمزی در آلمان ساخته شده به دستور لودویگ دوم پادشاه باواریا
کاخ همپتون کورت در انگلیس
کاخ چت وورث در انگلیس
کاخ بلن هیم در انگلیس ساخته شده به دستور دوک مارلبورو
کاخ شلوس ویلهمشوس در آلمان
کاخ شلوس آگوستوسبورگ در آلمان
کاخ لودویگزبورگ در آلمان
کاخ شلوس شلیسهلم در آلمان
کاخ وورزبورگر در آلمان
کاخ دروتهیلنگم در سوئد
کاخ شونبرون در اتریش
کاخ استرازا در مجارستان
کاخ کاسرتا در ایتالیا
کاخ دوکال در ایتالیا
کاخ استیپینیجی در ایتالیا
کاخ لا گرانجا در نزدیکی مادرید اسپانیا
کاخ کوئلوز در اسپانیا
کاخ جاگاتجیت در پنجاب هند
کاخ لازینکی در لهستان
کاخ برانیسکی در لهستان
کاخ پاورکورت هووس در ایرلند

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه بناییه و کار کدوم معماره؟توضیحم داشتین بدین؟