تصاویری از ورود مسافران‌ قطار لوکس اروپایی به شهرهای ایران

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

قطار لوکس اروپایی از مبدا بوداپست، به منظور آشنایی گردشگران اروپایی با ظرفیت های گردشگری مذهبی، تاریخی و فرهنگی کشورمان، با ۶۴ گردشگر از ملیت های آلمان، روسیه، سوئیس، دانمارک، انگلیس، استرالیا، آمریکا، هلند، سوئد، فرانسه، مکزیک و مجارستان در قالب دو گروه در روزهای اخیر وارد ایران شد.

گروه اول، گردشگران اروپایی در مجارستان سوار قطار مخصوص گردشگری شده و پس از عبور از رومانی، بلغارستان و ترکیه از مرز ریلی رازی – کاپیکوی، وارد ایران شدند و بازدید از شهر تبریز، از اماکن تاریخی و مذهبی شهرهای زنجان، یزد، اصفهان، شیراز، کرمان، مشهد و تهران در سفرشان برنامه ریزی شده بود. گروه دوم نیز ابتدا با هواپیما وارد تهران شده و در ایستگاه راه آهن تهران سوار بر قطار می شوند و پس از بازدید از شهرهای زنجان، یزد، اصفهان، شیراز، کرمان و مشهد ۱۲ آبان ماه کشورمان را به خاک ترکیه از مرز ایستگاه راه آهن رازی ترک می کنند.

بنا به خبر رویترز این قطار لوکس با عبور از مناطق بالکان و تنگه بوسفور و کردستان به ایران رسیده و هزینه سفر دو هفته ای آن برای هر مسافر دست کم ۹ هزار پوند، رقمی در حدود ۱۴ هزار و ۳۳۳ دلار است. همچنین برخی مسافران که خواهان خدمات کامل و حمام اختصاصی در قطار هستند، تا ۲۵ هزار پوند پرداخته اند. مسیر این سفر که از مناطقی با منظره های زیبا عبور می کند، حدود ۷۰۰۰ کیلومتر است.

در ادامه ایمیل حدود 100 تصویر از گردشگران بین المللی که با قطار لوکس اروپایی معروف به عقاب طلایی در چند شهر ایران حضور یافته اند را می بینید ...

گردشگران اروپایی در تبریز و زنجان

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالب بود
و مثل همیشه توریست های بالای 50 که دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارند اومدن ایران :D

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی

-------------------------------------------------------------------------------

جالب بود
و مثل همیشه توریست های بالای 50 که دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارند اومدن ایران :D

;)

-------------------------------------------------------------

عاغا این توریست ها به نظرتون بدحجاب نیستن ؟!!!
این برادران امر به معروف کجان ؟! مثلا تو کشور اسلامی قدم گذاشتناااااااا

-------------
برادران اسید پاش چی ؟

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی

-------------------------------------------------------------------------------

;)

-------------------------------------------------------------

عاغا این توریست ها به نظرتون بدحجاب نیستن ؟!!!
این برادران امر به معروف کجان ؟! مثلا تو کشور اسلامی قدم گذاشتناااااااا

-------------
برادران اسید پاش چی ؟

خیلی هم بد حجابند اصلا من تحریک شدم از اینجا :D

تو مجلس هم که تصویب شد باید خارجی ها هم امر به معروف بشند
من میگم خارجی ها رو به جای اسید با ابجو یا ویسکی ارشاد کنیم بیشتر هم تاثیر داره تو این چند وقتی که ایرانند مردند از خماری هههههههه

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا کجا بدحجابن؟! باز صد رحمت ب حجاب اینا:surprised:
خیلیم بهتر از ماها حجاب دارن:cool:
اینا مسلمون نیستن و اینجوری میگردن ما ک مسلمونیم ببین داریم چطور میگردیم پس اینا باحجاب ترن

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
خیلی هم بد حجابند اصلا من تحریک شدم از اینجا :D

تو مجلس هم که تصویب شد باید خارجی ها هم امر به معروف بشند
من میگم خارجی ها رو به جای اسید با ابجو یا ویسکی ارشاد کنیم بیشتر هم تاثیر داره تو این چند وقتی که ایرانند مردند از خماری هههههههه

سلام

تو مجلس خیلی چیزها تصویب شده که عملی نشده
اینایی رو که شما دیدید لااقل حرمت حرم امام رضا (علیه السلام )رو دارن که با حجاب کامل وارد شدند
اینو میذاریم به حساب شوخ طبعی شما ، هیچ انسان مسلمان و مومنی روی مردم اسید نمیپاشه که این رو نسبت دادید به امر به معروف
2نفر از خانومهایی که روشون اسید پاشیدن چادری بودند
لطفا به شایعات حتی به شوخی دامن نزنید

بالا