هنوز یاد نگرفتی با کاربران پیشکسوت با احترام رفتار کنی؟ تو حالا حالا ها باید بیاموزی . نه اینکه نیومده قاضی بازی در بیاری.نه به اون بی اواتاری نه به این خیلی ...
منم بگو!
چرا میگن خودشناسی سرچشمه ی شناخت های دیگست؟؟
فعلا تعطیله. تو مرخصی ام. یه شماره از منشی بگیر . تا بعد. مرسیسلام.
چند صفحه اول بحثو خوندم.جالب بود
دوست دارم اگه میشه اواتار منم بگین.
شما تو یه سن و سالی هستی که باید اعتماد به نفس کامل به خودتون رو یاد بگیرید. هر نوع قضاوتی ممکنه انسان رو به راهی بکشه که شاید براش خوب نباشه. زیاد پابند نظرات دیگران نباشید. زندگی خودتون و افکارتونو که دارید مناسب حال و هوای امروز شماست و خیلی هم خوبه.یعنی نمیگین الان؟؟؟![]()
در حسرت به خود رسیدنچه جالب..... اگه فقط یکی از دلایل انتخاب این آواتارو بگی حله...
یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟
در حسرت به خود رسیدن
در حسرت پاکی ها و معصومیت کودکی خویش.
به اواتاره ما هم يه نظري بنداز...ببينيم واسه ما چجوري جواب ميدي
آواتار شما معنیش میشه : بیزاری از آدمهای دو رو و چند شخصیتیمنم میخوام بدونم،یعنی هر وقت اومدم بپرسم شما گفتید دیگه نظر نمی دم بعد منم خجالت کشیدم و نپرسیدم![]()
سلام
عاشق خسته!!!
چشم به راه
منتظر خبر!!!!
این نظر رو من ندادم. natashkooh داده.عاشق!!
واقعا نظرت اینهayja؟
hاخه تشکر کردی .فک کردم نظر خودت هم هستاین نظر رو من ندادم. natashkooh داده.
روابط اجتماعی خوب , بی غل و غش , ظاهرا شاد , امیدوار به هر چه پیش آید خوش آید.شرمنده آواتار من چی؟![]()
ای ولروابط اجتماعی خوب , بی غل و غش , ظاهرا شاد , امیدوار به هر چه پیش آید خوش آید.
فرزند آخر خانواده یا تک فرزند, ظاهرا ارام ولی بسیار محکم, اعتماد به نغس بالا , روابط اجتماعی ضعیف , رویاییhاخه تشکر کردی .فک کردم نظر خودت هم هست
میشه شما نظرتو بگی؟
برام جالبه.مرسی
کم حرف , جدی , برون گرا , عاشق دنیای متفاوت , بیزار از زندگی ماشینی , دارای دنیای رنگیواسه منم بگییییییییییید![]()
کم حرف , جدی , برون گرا , عاشق دنیای متفاوت , بیزار از زندگی ماشینی , دارای دنیای رنگی
lمرسیفرزند آخر خانواده یا تک فرزند, ظاهرا ارام ولی بسیار محکم, اعتماد به نغس بالا , روابط اجتماعی ضعیف , رویایی
خوب اینا برداشت من از آواتار بود. قطعا نمیتونه درست باشه. یا دقیقا صدق بکنه. با شما موافقمlمرسی
فقط 2تا اشتباه داشتی!!!
نه تک ام نه اخرین بچه!و اصلا رویایی نیستم.عاشق حقیقت هستم حتی اگه تلخ باشه!
.دوست عزیز شما که گفتی اون شب دیگه نمیخوای ادامه بدی؟؟؟؟
میبینم باز دوباره دارید از تواناییتون استفاده میکنید!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شما درباره تناسخ چیه؟ | زنگ تفريح | 12 | |
A | نظر سنجی :دخترا بی وفا ترن یا پسرا؟ دلیل؟ | زنگ تفريح | 23 | |
![]() |
نظر بدید تفاوت ایرانیها با خارجی ها | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
؟.//./ کدوم گروه خونی پرچمش بالاست......./// نظر سنجی .... خوب دیگه | زنگ تفريح | 107 | |
![]() |
>>> همه بیان..... شکم اره یا نه..........نظر سنجی | زنگ تفريح | 25 |