.طرف رفته ترکیه تاپیک ماله 100سال پیشه
.
.
100 سال پیش !!!
.
.
مگه صاحبش نمیاد به تاپیک سر بزنه دیگه ؟
.والا ازونجا که رفته ترکیه دیگه سر نزده
حالا شما خودتو درگیر نکن
میاد میاد...! میااد...
اومدم داداش. مگه حی و حاضر نیستم؟.
.
یعنی چی خب .. ملتو سرکار گذاشته ....
میاد یا بیاریمش ؟
.
.
تو پروف استارتر ..نوشته : اخرین فعالیت 4 ساعت پیش که ....
.
.
یعنی چی خب .. ملتو سرکار گذاشته ....
میاد یا بیاریمش ؟
.
.
تو پروف استارتر ..نوشته : اخرین فعالیت 4 ساعت پیش که ....
دیگه از این دیدگاهها ندارم. اینو آپ کردم که دوستان نسبت به آواتار همدیگه نظر بدن. البته اگه مایل بودن.
.
چه دیدگاهی به آواتور من داری؟ حالا....
.دیگه از این دیدگاهها ندارم. اینو آپ کردم که دوستان نسبت به آواتار همدیگه نظر بدن. البته اگه مایل بودن
اینو بخاطر تجدید خاطره آپ کردم. خیلی اتفاقات جالب تو متن صفحات هست که همش خاطره ست. فرصت کردی یه نیگا بهشون بنداز. مرسی عزیز.
.
نه دیگه ..اگه اینجوری بود ... عنوان تاپیک این میشد : نظرتون راجع به اواتور نفر قبلی ..
.
.
شما به هریک از اواتورهای دوستان به یه دید متفاوت نگاه میکنی .... یعنی خودت رو اول شخص مفرد تاپیک معرفی کردید...
ماهم گفتیم دیدگاهت نسبت به اواتور ما چیه ...
.
.بهرحال خوش باشی ریفیق.
یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟
میشه بگی درباره چه آواتارهایی جواب منطقی و بدون پیش داوری میدی؟!!!یکی از مشکلاتی که من دارم اینه که موقع اظهار نظر به عکس آواتار توجه ویژه ای دارم .
شکل آواتار در نوع جوابی که من میدهم تاثیر زیادی میذاره.
اگه آواتار دارای اشکال بچه گانه باشه , طرف رو کوچیک فرض میکنم
اگه عکس مذهنی داشته باشه , پیش خودم میگم تظاهر میکنه
اگه عکس دانشمند بزنه , میگم طرف فکر میکنه عقل کل شده
اگه عکسهای چندش آور بزنه , یه جورایی حالشو میگیرم و فکر میکنم مریضه .
و . . . . .
آیا من میتونم غیر از این فکر بکنم؟
چه جوری؟
یک بار اینکارو کردم و کل تالار ریختن تو تاپیک و دیگه کلافه شدیم. حالا دیگه نمیخوام دوباره اون برنامه تکرار بشه ولی اینو مطمئن باشید که همیشه یه ازتباط نزدیک بین انتخاب انسان و ویژگی هاش هست . تنها خود آواتار هم نیست. امضاء هم یکی از اون موارد هست که سیر تکامل ذهنی و ایده آلهای فرد رو میشه از امضاش درک کرد.میشه بگی درباره چه آواتارهایی جواب منطقی و بدون پیش داوری میدی؟!!!![]()
آواتار شما نشون میده که شما یک انسان با اندیشه آرام , صبور , قابل اعتماد, غیر پی گیر , دنیای بخصوص درون , بخشنده و مهربان هستید.کافیه یاد بگیری هر آدمی طرز فکر خودشو داره.ممکنه از عکس بچه به خاطر معصومیتش خوشش بیاد.از گل به خاطر لطافتش ،از دانشمند به خاطر طرز فکرش ، از عکس های عجیب به خاطر مرموز بودنش.و....
یعنی کافیه سعی کنی درون هر چیزی ،جنبه مثبتی پیداکنی .هر چیزی حتما یه جنبه مثبت هم داره.وهرکسی باید بیشتر طبق شخصیت خودش با بقیه رفتار کنه.خیلی خوب نیست همیشه با توجه به شخصیت طرف مقابلت بهش جواب بدی.
راستی
آواتار من چیو نشون میده؟
با عرض پوزش این بازی رو دیگه ادامه نمیدم. البته اگه دوستان خواستند نظر بدن حرفی نیست. شرمنده من دیگه نمیگم. اون یه نمونه رو هم همینجوری عرض کردم.نظرت در مورد آواتار من چیه؟
با عرض پوزش این بازی رو دیگه ادامه نمیدم. البته اگه دوستان خواستند نظر بدن حرفی نیست. شرمنده من دیگه نمیگم. اون یه نمونه رو هم همینجوری عرض کردم.
جواب به پروفایل شما و از طریق پیام فرستاده شد.تشکرمن به روانشناسی علاقه دارم....البته نه برای اینکه بتونم شخصیت ادما رو از پشت چهرشون بخونم....بلکه برای اینکه بتونم ارتباط بهتری با ادما برقرار کنم....
مخصوصا خیلی عالی میشه اگر ادم بدونه با خانمش چجوری باید رفتار کنه!!!! میشه چند کتاب معرفی کنید؟!
یه نیگا به آینه بندازی بد نمیشه. دیر اومدی میخوای زود پروفسور بشی؟شما به چه دلیل خودتونو محق میدونین که در مورد دیگران نظر بدین اونم بی ادبانه...جای تاسفه
ای شلوغ. میخوای دستمو رو کنی؟پس واسه همین خودت آواتر نمیزاری؟
میترسی از رو انتخابت بشه به افکارت پی برد؟
سعی کن زیاد با پیشکوت های سایت صمصمی بازی در نیاری . اول دائی بودنت رو ثابت کن بعد چائی شیرین بخواه.سلام استارتر محترم.مشکلی که توی این تاپیک مطرح کرده بودی ، برطرف شد؟
هر چند مشکلی نیست.
سعی کن زیاد با پیشکوت های سایت صمصمی بازی در نیاری . اول دائی بودنت رو ثابت کن بعد چائی شیرین بخواه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شما درباره تناسخ چیه؟ | زنگ تفريح | 12 | |
A | نظر سنجی :دخترا بی وفا ترن یا پسرا؟ دلیل؟ | زنگ تفريح | 23 | |
![]() |
نظر بدید تفاوت ایرانیها با خارجی ها | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
؟.//./ کدوم گروه خونی پرچمش بالاست......./// نظر سنجی .... خوب دیگه | زنگ تفريح | 107 | |
![]() |
>>> همه بیان..... شکم اره یا نه..........نظر سنجی | زنگ تفريح | 25 |