سلام دوست عزیز............... خیلی خوش اومدین
منم هستم و از پیشنهادتون شدیدن استقبال می کنم
و دوست دارم از راهنمایی هاتون استفاده کنم........................
....................................
من ارشد شیمی آلی هستم
ومثل دوست معمارمون جهت گرفتن دکتری شیمی دارویی باید سفر کنم به خارجه........با این تفاوت که باید آیلتس 7.5 تا 8 بگیرم
عشق کارم
و حاضرم برای کارهای تاپ وقت بذارم
سلام
1- بعنوان یک کارشناس با تجربه مهاجرت توصیه میکنم اول اقامت امارا بگیرین و بعد برین هر کشوری که میخواین مثل امریکا کانادا و غیره ....
2- من رشته ام کامپپیوتره و دارم روی گرفتن دکترا از صفر کار میکنم برنامه ریزی کرده ام حد اکثر توی یک سال دکترای شیمی نفت بگیرم! شایدم کمتر! البته به روش زیر ابی رفتن! یعنی دارم خودم برای خودم میخونم و یک تز بنویسم و بفرستم به یک دانشگاه امریکائی و یا اروپائی و مدرک دکترا بگیرم!
طبق قوانین بعضی دانشگاههای اروپائی به خصوص انگلیسی برای گرفتن مدرک دکترا و یا فوق لیسانس اگر در یک رشته دیگری مدرک داشته باشی فقط کافیه یک تز دکترا بنویسی! که تعداد لغتهای اون تز نباید از هشتاد هزار لغت بیشتر باشه! ولی هر چقدر کوتاه و مختصر و مفید باشه بهتره ! برای اطلاعات بیشتر به کتاب پایان نامه نویسی نوشته جمعی از دانشجویان دوره دکتری که به کشورهای کانادا و امریکا و انگلیس سفر کرده اند مراجعه کنید انها در این کتاب ضمن اموزش نوشتن پایان نامه ، سیستم های اموزشی امریکا و اروپا و کانادا را توضیح داده اند و به بررسی سیستم اموزشی دانشگاههای مهم انها پرداخته اند.
خلاصه با این روش دارم توی همین سایت دکترای شیمی نفت میخونم!
توصیه میکنم اون کتاب رو حتما بخونین!
بعد از اینکه من اون کتاب رو خوندم خیلی دیدم عوض شد!
یک جمله مهمی که توی اون کتاب نوشته بود این بود که :
در دانشگاههای اروپائی و امریکائی دکتر به کسی میگویند کهیاد گرفته باشد برای اولین بار تز دکترا بنویسد!
و مدرک دکترا بدین معنی است که این فرد با روش نوشتن تز اشنا شده و هر چقدر تز بخواهد میتواند بنویسد!
البته چون من قبلا تز دکترا در زمینه کامپیوتر نوشته ام برای نوشتن تز دکترای شیمی فقط کافیه کمتر از یک سال وقت بزارم! الان شش ماهه دارم شیمی میخونم و تا الان چند تز برای نوشتن پیدا کرده ام و دارم چند کتاب درباره شیمی نفت اماده میکنم تا تکمیل کنم و بعنوان سابقه علمی چاپش کنم!
به قول سهراب سپهری چشمها را باید شست طور دیگر باید دید!
گرفتن دکترا و مدرک برای ما خیلی غول شده!
باید از نو به این مسائل نگاه کنیم و شاخ اغا غوله را بشکنیم!
توی زمینه رفتن به خارج من در خدمت هستم!