سلام
آقا از من دعوت به عمل امده به عنوان مطلع در این جمع حضور داشته باشم از نفیسه خانم هم تشکر میکنم که منو دعوت کردن
به خدمت شما عارضم که تحلیل نفیسه خانم رو نمیشه با یک خط و یا دو سه خط نوشت چون دختری ست پیچیده
من هم سعی هم بر این هست که یک تحلیل جامع و البته عادلانه ارائه کنم ! خب میریم سراغ تحلیل
در ابتدا بگم که نفیسه دختری ست بسیار دوست داشتنی ( حداقل به نسبت من اینطوره ) مهربون و پر تلاش خانواده دوست ، گاهاً خود خواه و سنگ دل
بسیار بسیار عصبی و پول دوست خخخخ خیلی ساده و زود. باور
خوشتیپ و خوش لباس :دی ، برای زندگیش خیلی تلاش و کوشش میکنه و به عبارتی برای زندگیش میجنگه من حتم دارم در آینده دختری موفق میشه
و خانوادش بهش افتخار میکنن ،امیدوارم یه روز به ارزوش برسه و بره آلمان برا ادامه تحصیل
فرزند ارشد خانواده یه خواهر و برادر کوچیک تر از خودش داره
از عذاهایی که توش ماهی باشه متنفره .. دست پختشم تعریفی نداره فقط بلند سیب زمینی سرخ کنه :دی
اها اینو داشت یادم میرفت از بین فامیل ارادت خاصی به زن عمو جانش داره
روح :| ( این یه صفتیه که فقط خودش میدونه چیه ) :دی
نفیسه اخلاقش وقتی خوبه خیلی دختر خوب و مهربونیه دقیقا مثه یک کبوتر بی ازار اما وقتی عصبانی میشه واقعا افتضاحه
شاید تعجب کنید از حرفم ولی خب اینم یک جنبه
از اخلاقیات ایشونه :دی که شاید هر کسی به اون پی نبرده باشه من امیدوارم برای هیچکس این اتفاق نیفته چون وقتی عصبی میشه تبدیل به یک اژدهای
خشمگین میشه که زمین و زمان و آتیش
میزنه :دی حتی رکورد منم تو عصبانیت زده دیگه خودتون به عمق فاجعه پی ببرین
یک اخلاقی هم داره که من زیاد باهاش حال نمیکنم

و همیشه بهش توصیه کردم این اخلاقشو اصلاح کنه : متاسفانه شکاک هست و دیگران رو خیلی زود. قضاوت
میکنه و براشون حکم صادر میکنه مخصوصا وقتی عصبانی هست حتی حاضر. نیس به حرف طرف مقابل گوش کنه و خودش و همیشه حق به جانب میدونه
که این بنظرم درست نیس بهرحال هر کسی باید خطاها و کاستی های خودشو در زندگی بپذیره ولی ایشون اینطوری نیست ... سعی میکنه بجای شناخت
واقعی اخلاق و رفتارهای واقعی دیگران و پذیرش اونها برداشت خودشو از اونها قبول کنه حتی اگر برداشتش درست نباشه
گاهی تشخیص اینکه چی تو ذهنشه و به چی فک میکنه واقعا سخته! ممکنه ادم احساس کنه ذهنشو خونده اما همون لحظه میفهمی که کاملا اشتباه کردی
من اگه بخام اسمی رو برای ایدی ایشون انتخاب کنم به جای سانریسا میذارم M

dy G!rl خخخخ چه شیک هم شد :|
در انتخاب دوست در بعضی موارد دچار اشتباه میشه به این صورت که دوستان واقعی اش رو نمیتونه از دوستان ظاهریش تشخیص بده زود به همه اعتماد
میکنه و باورشون میکنه که این بنظرم یکی از نقطه ضعف های بزرگ ایشونه... که اگه این مواردی که گفتم اصلاح کنه بنظرم میتونه خیلی از الان بیشتر
پیشرفت کنه
دیگه اینه که زیاد هم وفادار نیست :/
گاهی تو تصمیم گیری هاش فوق العاده مردد میشه ! متعصب هست به ارزش های زندگیش به کسایی که دوسشون داره ...
یکی از بهترین دوستاش الهام خانم هست nazanin1991 ، در بعضی موارد. کارهای عجیب و غریب و دور از انتظار هم ازش سر میزنه
خب دیگه فعلا همینا یادم بود اگه چیزی یادم اومد. برمیگردم حتما
پشیمون شدی دعوتم کردی نه ؟ :دی
موفق و موید باشید