باز هم اسپم؟
اتی تو فلیونه چی بود .... تازه داره اثر می کنه ....

باز هم اسپم؟
هرچی بود تل نبوداتی تو فلیونه چی بود .... تازه داره اثر می کنه ....![]()
مهندس
5شنبه ای که گذشت قولشو ازش گرفتم
اتی تو فلیونه چی بود .... تازه داره اثر می کنه ....![]()
هرچی بود تل نبود
پرتقال و امید!!
وااای پژمانحالا که من نمی تونم بیام کنسل میشه دیگه!!
پرتقال و امید!!
مگه اینکه اشتباهی چایی منو خورده باشیتو چایی چی؟
![]()
وااای پژمان
کشتی منو
من نگفتم که قرار رو برای 5 شنبه فیکس کردین
گفتم روز 5 شنبه ازش قول گرفتم که بهمون شیرینی بده
حالا هر روزی که براش امکان داشت
مگه اینکه اشتباهی چایی منو خورده باشی
الان آب ریزش بینی ، بدن درد ، خارش داری؟
مگه اینکه اشتباهی چایی منو خورده باشی
الان آب ریزش بینی ، بدن درد ، خارش داری؟
نه سوزش داره!!
از چه کِرِمی استفاده کردی؟
زینک اوکسایداز چه کِرِمی استفاده کردی؟
پژی منظور ایشون تو و امیر بوداااااااااادوستای گل از همگی ممنون ...
این تاپیک فقط برای تشکر و تبریک به آرامش عزیزمونه به خاطر همه زحماتش و البته دفاع جانانه ای که از پایان نامه اش کرده ..
اگه لطف کنین اسپم نکنین اینجا ممنون میشم ...
ایشالله آرام جونم خستگیش در بیاد میاد و شیرینی میده ...![]()
دوستای نازنین سلام .......
حتما همگی یکی از بهترین . مهربون ترین و لایق ترین مدیران سایت را میشناسین ....
![]()
دوستای گل از همگی ممنون ...
این تاپیک فقط برای تشکر و تبریک به آرامش عزیزمونه به خاطر همه زحماتش و البته دفاع جانانه ای که از پایان نامه اش کرده ..
ووووووووووای عزیزم..فدای تو بشم نازنینم..چقدر تو ماهی آخه مهربون من...دستت درد نکنه..چقدر این شکلک هات نازن..من اصلا ندیده بودم این تاپیک رو!!البته امروز تازه اومدم باشگاه ها..خیلی نازنین هسی بارونم..خیلی به من لطف میکنی..هیچ وقت نمیتونم محبت هات رو جبران کنم...عاشقتمدوستای نازنین سلام .......
حتما همگی یکی از بهترین . مهربون ترین و لایق ترین مدیران سایت را میشناسین ....
بله آرامش عزیز ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این تاپیک هم برای تشکر از آرامش عزیز به خاطر مدیریت خوبش ....
بی شک یکی از مدیران با لیاقت سایته در کنار سایر مدیران محترم ....
و هم تبریک که آرامش مهربونم با موفقیت از پایان نامه کارشناسی ارشدش
دفاع کرده .......
اینجا براش یه جشنه کوچیک داریم .... همگی بفرمایین ...
![]()
![]()
![]()
آرامش جون انشالله در همه زندگیت موفق باشی ....
و به همه آرزوهای قشنگت برسی .. ایشالله ...![]()
![]()
![]()
ممنون ممنون عزیزم...نظر لطفتونه..خوبی از خودتونه نازنینتبریک .... تبریک .... تبریک
واقعا که مدیر خوبیه این آرامش عزیز
قربونت برم ..ممنون عزیزم..همین لطف و محبت شماها رو میبینم خشتگیم در میره دیگهارامش جون خسته نباشید امیدوارم همیشه به آرزوهای قشنگت برسید
شرمنده چند وقت به خاطر پروژه م کم کاری بودم دیگه شرمنده کم سعادتی از ما بودهمن که زیارتشون نکردم ولی ایشالا همیشه موفق باشن
به به جناب پیرجو..ممنون....کلی تنکس و اینا
من میمیرم برای این جور عکس هات بارونم..خوش سلیقه ای خیلی
من که دلم خیلی روشنه که حتما قبول میشی.حتما حتما حتماسلام پیرجو جان .
ممنون ... عجب تبریک قشنگیییییی
خداییش خیلی از عکست خوشم ..
ایشالله هرکی دوست داره ارشد قبول بشه ( از جمله خ و د م )
به به!!همسنگر شجاع!!منم به اين مدير عزيزززززززز كه متخصص پودر كردنم هست و حالا هم بخوبي ار پايان نامه اش دفاع كرده يك خسته نباشيد و خدا قوت مي گم
اميدوارم هميشه سايه ارامش جون بالاسر تاپيك هامون باشه
پاينده باشي ارامش جون
نه خسته![]()
ممنون عزیز..خیلی لطف دارید شما..انشالا شما هم همیشه سربلند و موفق باشیدمنم تبریک میگم.
ایشالله که همیشه تو زندگیشون موفق باشن.![]()
راسسسسسسسسسسسسسسسسسلی جونم..مرسی جیگمل من...چقدر قششششششششنگه این مموشی!!کی عکس انداختی از مموشی؟تبریک می گم آرام جون ...
خسته نباشی
![]()
البته مموشی آرام جون هم دفاع داشت و اونم موفق شد :
![]()
من که زحمتی نمیکشم بابا..اینا هه ش از ته دلم میخوام که انجامشون بدم..خدمت کردن به قشر تحصیل کرده سعادت میخوادایشالله عروسیش همه جبران کنیم زحمت هاشو
خودم به شخصه تو عروسیش مسوئولیت منقل و ساقی شدن رو بر عهده میگیرم
در شمت آرزو میکینم که دکترا هم قبول بشه
ممنون محمد حسین!!انشالا برای خودت!!منم تبريك ميگم به ارامش عزيز اميداورم در تمام مراحل زندگي همينجوري موفق پيروز باشي
ضمنا از ابجي باران گلم تشكر ميكنم بابت زدن اين تاپيك![]()
قربونت برم عزیزم..فدای مهربونیات..انشالا حتما حتما اشد خودت..اسم دکترا رو هم نیار..الان کلی خسته م ...اصلا فکرش هم بدنم رو میلرزونه..ولی دومی رو هستم (سوت بلبلی!!) :دیآرام جووون تبرييييييييك
ايشالا قبولي دكترات.
ايشالا عروسيت.
سلام عزیز..ولی بخش اسلامی مدیر خودش رو داره..بنده نیستم..همون خانم محترمی که بالای شما پست دادن مسئولش هستن!سلام
منم تبریک میگم
امیدوارم بتونن اونطوری که شایسته بحش اسلامی هست مدیریت کنن
و تو زندگیشون موفق باشن
یاعلی
ممنون آقای مرموزتبریک میگم خانوم مغرور
وووووووخش!!دستت درد نکنه!!دکترا رو بی خیال از فلق یاد بگیر ببین چه آرزوی به جایی کرده!!(سوت بلبلی!)تبریک میگم آراااااااااام جونم. ایشالله جشن قبولی دکترات...
![]()
![]()
![]()
چقد اینا خوشکله .از پست اول کش رفتم...
ممنون دوست عزیز...خیلی خیلی خیلی لطف کردین..انشالا شما هم موفق و موید باشیدمنم به آرامش عزیز تبریک میگم
با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی
![]()
ممنون فوروخ جون جون جونم...تپلی من...انشالا تو هم توی زندگیت بهترین ها برات پیش بیاد..انشالا ارشد بول بشی در حد دانشگاه تهرانبه به ....به سلامتی...منم تبریک و خسته نباشید میگم به ارامش عزیز....
امیدوارم تو کار و ادامه زندگیت هم موفق باشی
![]()
![]()
سلام عزیزم..ممنون..منم برات آرزوی بهترین ها رو دارم..خیلی لطف کردیسلام ارام جون..
بهت تبریک میگم..برات آرزوی بهترین ها رو دارم..
موفق باشی گلم..
سیلامممممممممممممممم. کم افتخاری از من بوده..اما همین که ندیده که و نشناخته تبریک میگید نشان از بزرگواریتون دارهمن تا به حال افتخار نداشتم باهاشون هم صحبت بشم اما تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
:دی بارونم برام خیلی عزیزی ها !ولی عمرا من به کسی شیرینی بدم!!اینجا توی این باشگاه همه اضافه وزن دارن!!من بخلا سلامت عمومی کاری نمیکنم!! :دیاز همگی ممنون ...
منتظر میمونیم بیاد و شیرینی بده .... خودش باید شیرینی بده دیگه
آرام جونم کجایییی پس ... ما منتظریم ..![]()
سکرتم سکرتم نازم..مهربونم..عسلم..حیگملم..ممنونم ازت..واقعا واقعا ماهیآرااااااااااااااااااام
آرااااااااااااااااام
آراااااااااااااااام
آراااااااااااااام
آراااااااااااام
آرااااااااااام
آرااااااااام
آرااااااام
آرااااام
آرااام
آراام
تبریکااااااااااااات فرااااااااوان![]()
واااااای شرمندنه کردی آتی جونم...شرمندنه من ندیده بودم این پستت رو وگرنه عمرا میرفتم کویر..میموندم و بهت شیرینی...تام..شیرینی..ام..خب میدونی که نمیدادم دیگه.. :دی ولی قلیوون رو آی پایه بودم!تبریک آرامش جون
مخصوصاً با بهترین نمره
منتظر شیرینی هستیمااااا
5شنبه قولشو دادی
همون جای همیشگی؟
ممنون ونوس جان.خیلی لطف داری عزیز دلم..انشالا شما هم کلی موفق باشی تو زندگیتآرامش عزیز تبریک می گم
انشالله در همه مراحل زندگی موفق باشی عزیز
![]()
چیه؟؟چرا نیشت بازه دختر؟
حالا ک قراره به تو شیرینی بده که خودت رو دعوت کردی؟من پنجشنبه نیستم. دارم میرم قشم. بندازین یه روز دیگه!!![]()
امیر این پستت رو دیدم میخواستم یه اخطار تپل بهت بدم نیای تو تاپیک من به پژی تبریک بگیحالا که همه جا جشن و سروره جا داره همینجا .... پژمان جان تولدتو تبریک میگم عزیز ....![]()
اما بعد صبوری کردم و این پستت رو دیدم!!اونوقت دیگه بی خیال شدم!! :دیدر ضمن به ارامش بانو هم تبریک عرض می کنیم ....![]()
جوجویی شما دو.کم بیشتر گلی..یکم کمهمنم به دوست جونم، به آرامشیه گل و عزیز تبریک میگم
آرامشی خودت میدونی دیگه خیلی گلم
البته من یکم بیشتر گلم
![]()
مبارک باشه ایشالا دکترا...![]()
خوبی شما؟؟خب تو هم برو داع کن بیایم بهت تبیک بگیم دیگه!!:دیبچه ها چرا کسی به من تبلیک نمی گه؟؟![]()
خب منم تا اینجای کار کاربره خوبی بودم دیجه!!!!!!!!!!!!!!!!
همش 4 تا اخطار با یه عالمه تاپیکه حذف شده دارم!!!![]()
بارون جونم میگم این بحث شیرینی هم خیی قدیمی شده ها!!نه؟؟خستگیم اگه اینجوریه حالا حالا حالاها درنمیره..اصلا میدوتی چیه بارونم؟ خستگیم مزمن شده مونده تو تنم!!!دوستای گل از همگی ممنون ...
ووووخش!!با وقار!!مهربون!!اسنا مال من بود؟؟تا حالا کسی این جوری از من تعریف نکرده بود!!دستت درد نکنه!!دلم شاد شد پسرم!!بذار منم بهش تبریک بگم دیگه حالا که اینجوریه...
آرامش عزیز تولدت مبارک ها چی نه ببخشید سالگرد ازدواجت مبارک اوه ببخشید شما که مجرد بودی آها یادم اومد بهت تبریک و خسته نباشید میگم مدیر با وقار و مهربون..
امیدوارم توی تمام مراحل زندگیت استوار باشی..
یا علی...
تو که توی وقت اضافه ی زندگیت هستی!!همین الانه هاست که بمب هام بر یرت فرود بیان و به زندی غیرپودریت خاتمه بدن!!دوباره آرامش داره سرش خلوت ميشه كه بياد اذيت پسرا كنهمن منتظرش هستم
با اين كارا نمي تونيد اون ماجرا را فراموش كنيد
آرامش بيا كجا ورچوكيديييي
![]()
برای ضایع کردن پژِی هم که شده من هرگونه عشق به اسپم و کلا داشتن از هرنوع رابطه ای با اسپم رو تکدیب میکنمآرامش عاشق اسپم کردنه. ما داریم اسپم می کنیم که وقتی اومد اینجا کلی خوشحال بشه و خستگیش در بره!! مگه نه آرام؟؟!!
ممنونم..منم به نوبه ی خودم خیلی خیلی خیلی ممنونم از آرزوهای قشنگتون..شاد و پاینده باشی عزیزمنم به نوبه خودم این پیروزی و فتح کبیر را صمیمانه تبریک عرض می نمایم
به امید توفیق روز افزون و هرچه بیشتر در تمام مراحل زندگی![]()