الحمدالله امروز شارژی سه چهارتا پست تو یه روز زدیتو برو توت خشکت رو بخور![]()
الحمدالله امروز شارژی سه چهارتا پست تو یه روز زدی
زیر لفظی هم میدن هنگام رونمایی؟؟همینیه که هست هنوز جامعه علمیه کشورمون چهره واقعی تو رو نشناختن
باید از چهره واقعی تو رونمایی بشه
file:///C:/DOCUME%7E1/HOMAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/HOMAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.pngیعنی الان باید از آرامش تشکر کنیم
مگه چکار کرده
نه خدا وکیلی خودت هم (آرامش) قبول داری که هیچ کاری نکردی
جمعش کنید این تاپیک رو
البته نباید فراموش بشه من اینجا به جای اینکه از آرامش تشکر کنم از بارونِ آرامش تشکر میکنم که اینقدر باوقار و مودبه (حالا بیا دم گوشم بگو آرامش برات چکار کرده)
Thank you for your picture!file:///C:/DOCUME%7E1/HOMAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/HOMAKA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.png![]()
![]()
![]()
![]()
کی گفت بیای تو تاپیک من؟هان هان؟برو بیرون ببینم!اینجا تاپیک منه !!چه سرش رو انداخته پایین اومده تو!!یعنی الان باید از آرامش تشکر کنیم
مگه چکار کرده
نه خدا وکیلی خودت هم (آرامش) قبول داری که هیچ کاری نکردی
جمعش کنید این تاپیک رو
البته نباید فراموش بشه من اینجا به جای اینکه از آرامش تشکر کنم از بارونِ آرامش تشکر میکنم که اینقدر باوقار و مودبه (حالا بیا دم گوشم بگو آرامش برات چکار کرده)
واااااااااااااThank you for your picture!
پیشونی سفیدا تاپیکشون هم پیشونی سفیدهکی گفت بیای تو تاپیک من؟هان هان؟برو بیرون ببینم!اینجا تاپیک منه !!چه سرش رو انداخته پایین اومده تو!!برو دم در خونه خودتون بازی کن وگرنه توپت رو پاره میکنم ها!!من قاطی آدمم!!
اشکال نداره همه منو با آرامش اشتباه میگرنوااااااااااااا
چرا اشتباه کوت کردم
شرمنده
می خواستم در جواب شکلک های آرام بذارم
یعنی داری میگی من فرشته نما هستم؟؟؟یعنی هه من رو فرشته میبینن؟جدی میگی؟؟کلی به خودم امیدوارم شدم بابا!!یوهاهاهاها!!خب دیگه حالا برو بیرون..و اسپم زیاد میکنی..اینجا جای اسپم بازان نیست(به غیر از من و آتی و یه چند تا دیگه :دی)پیشونی سفیدا تاپیکشون هم پیشونی سفیده
خیلی هم دلت بخواد چی بگی چی نگی داشتم میرفتم
فقط اومدم بگم که بچه های دیگه گول تو رو نخورند (بچه ها گوشتون رو بیارید این آرامش یه دیو فرشته نماست الکی میگه من قاطی آدمم، گولش رو نخورید ممکنه پودر بشید از ما گفتن بود)
آخه چی معنی داره الکی ازت تشکر بشه؟هان؟!!
اشکال نداره همه منو با آرامش اشتباه میگرن![]()
ممنونه ازتمبارکش باشه
سیلام همساده..همین الان به پسرم گفتم بیاد زنگ خونه تون رو بزنه دعوتتون کنه..جشن که بدون شما خوش نمیگذره آره راحت شدم..دفاع کردم.خلاص شدم..البت مقاله م مونده ولی اصلش تموم شد!دستام آخه کثیفه ولی عیب نداره بیا بکشم رو سرت
اوا سلام همسایه![]()
خوبی؟
بچه هات خوبن؟
چه خبره ؟جشنه؟چرا مارو دعوت نکردین.
دیدم از خونتون صدا میاد گفتم بیام دم در ببینم چه خبره.
جدا دفاع کردی؟تموم شد.؟؟؟؟
اجی یه دستم رو سر ما بکش.صواب داره.