تبریک فراوان به زنان قدرتمند !!!!!!!!!!!

bahareh85

عضو جدید
ما در کشوری زندگی میکنیم که قدرت مطلق در دست زنان است و مردان ما انسانهایی منفعل وبی اراده هستند که هیچ نقشی در هیچ جا ندارند !!!!چرا ؟؟ به دلیل اینکه :

در ایران زن اگر حجاب نداشته باشد ،مرد نمی تواند خود را کنترل کند و منحرف می شود !

زن نباید تحصیل کند تا توازن جامعه برقرار باشد و مرد بدون منحرف شدن درس بخواند !

زن نباید شاغل باشد تا بنیاد جامعه محکم باشد و مرد منحرف نشود !

زن نباید استقلال مالی داشته باشد تا صرفه جویی در خانه باشد و هزینه ی اضافی پیش نیاید تا مرد خانه منحرف نشود !

زن بایدلباس تیره و3 سایز بزرگتر با کفش بسته و بدون پاشنه بپوشدتا مرد منحرف نشود !

زن نباید به قهوه خانه و تریا برود وسیگار بکشد تا مرد منحرف نشود ! زن نباید با مرد همکلام و همکلاس بشود تا مرد منحرف نشود !

زن آگر در محل کار (اگر بشود کار کرد !) با مدیر حرف بزند، ریشه ی کار فاسد میشود چون مرد منحرف شده است !

زن به جشن و مهمانی و دکتر و .............. نرود تا مرد منحرف نشود !

زن لاک و عینک نزند چون مرد منحرف میشود و بنیان جامعه از هم می پاشد !

زن رانندگی نکند تا مرد منحرف نشود !

زن در تلویزیون هم باید کاملاً پوشیده و ساده باشد تا مرد منحرف نشود !

مانکن فروشگاه ها باید بی سرو با حجاب وبدون برجستگی باشند تا مرد منحرف نشود !

زن خبرنگاری و نویسندگی و عکاسی نکند تا دستگیر نشود و مرد منحرف نشود !

زن مهریه نگیرد تا به مرد فشار نیاید و او را طلاق بدهد و یکی دیگر بگیرد تا منحرف نشود!

زن دوچرخه سواری نکند تا مرد منحرف نشود !

با این قوانین میبینیم که مردان فاقد قدرت و اراده و فکر هستند و کشور در دست زنان است و زنان میتوانند با کمی شل کردن گره شال خود تمام نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه را در دست بگیرند !!!!!

تبریک به قدرت بی حد و مرز زنان ....!!

behzad_civil2020

عضو جدید
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
چرا همه مردها رو با یک چشم نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:surprised::eek::mad::mad:

bahareh85

عضو جدید
شما حق ندارید مردای ایران رو آدمای منفعل و بی اراده وفاقد فکر و اراده و قدرت خطاب کنید...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ای بابا این منظور همه نیست انشا الله که شما از اوناش نیستید ولی انصاف داشته باشید این واقعیت جامه ما نیست
وحشت از زنان ،وحشت از آزادیشون ، وحشت از اینکه تعداد تحصیل کرده هاشون بیشتر شده و به هر صورت که ممکنه عقب نگه داشتنشون برای زیر سوال نرفتن مرداها
شاید تمام مردها موافق این کار نباشن ولی سیاست کلی جامع ما همینه

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما در کشوری زندگی میکنیم که قدرت مطلق در دست زنان است و مردان ما انسانهایی منفعل وبی اراده هستند که هیچ نقشی در هیچ جا ندارند !!!!چرا ؟؟ به دلیل اینکه :

این که اشتباهه :دی

در ایران زن اگر حجاب نداشته باشد ،مرد نمی تواند خود را کنترل کند و منحرف می شود !
اینم همه جای دنیاست و اونطورام نیست که شما میگی

اینم اشتباه گفتین چون الان 60 درصد دانشجوها رو خانوما تشکیل میدن

اینم اشتباهه و الان خیلی از خانوما شاغلن و این به ضرر خود زناست.شما میگین ما جنس ظریف و لطیف جامعه هستیم و مردا هم میگن خوب نمیخاد کار کنی و من به جای دوتامونم کار میکنم خارج از منزل و هزینه زندگیرو تامین میکنم و در کارای خونه هم کمکت میکنم

زن نباید استقلال مالی داشته باشد تا صرفه جویی در خانه باشد و هزینه ی اضافی پیش نیاید تا مرد خانه منحرف نشود !
خدارو شکر از اونجایی که خیلی زنها بیرون از منزل کار هم میکنند درآمد خودشون رو دارند و طبق قانون کشورمون میتونن این درآمد رو صرفا برای خودشون خرج کنند و کسی هم نمیتونه ازشون خرده بگیره و هزینه زندگی بر دوش مرد خانواده است ز طرفی هم در بسیاری از خانواده ها مرد که پول درمیاره همرو میده خانوم خونه تا مدیریت هزینه رو خانوم انجام بده

زن بایدلباس تیره و3 سایز بزرگتر با کفش بسته و بدون پاشنه بپوشدتا مرد منحرف نشود !
چقدرم که اینطوریه الان همه جا
اینارو از کجا میارین میگین معلوم نیست.کفش بسته یعنی چی؟ایناییرو میگین بعضی از دخترا تو زمستونا اینا میپوشن که تا زانوهاشونه و شلوارشونم تا اونجا کوتاه میکنن؟!

زن نباید به قهوه خانه و تریا برود وسیگار بکشد تا مرد منحرف نشود ! زن نباید با مرد همکلام و همکلاس بشود تا مرد منحرف نشود !
اینارو نمیگین که مرد منحرف نشود.اینارو میگن که زن منحرف نشود.(الان میگه شما چیکار داری ما میخایم منحرف بشیم
:))
اصلا یه لحظه فکر کنین ببینین در شان زن هست که بره قهوه خونه با این جَوش؟خودتونو دست کم نگیرین
در حالی که متاصفانه اگه امروزه برین اینجور جاها نصف مشتریشاون رو خانوما تشکیل میدن

پس اینم اشتباهه

زن آگر در محل کار (اگر بشود کار کرد !) با مدیر حرف بزند، ریشه ی کار فاسد میشود چون مرد منحرف شده است !
اینم که از بیخ اشتباهه چون خانوم های بساری کار میکنن خارج از خانه و این جمله کلا از بیخ انحرافیه

اگه مردا به جشن و مهمانی بروند که شما 100 درصد طمینان داشته باشید زنشم باهاش رفته در غیر این صورت کله مرد کنده شده بعد از برگشتن به خونه
:)

هم لاک میزنن و عینک پس اینم اشتباهه

مگه اینجا عربستانه؟اتفاقا خودم به شخصه چندبار داشتم راه صافو میرفتم هر دفعه یه زنه اومده شتلق زده به ماشین
منحرفم نشدم پس اینم اشتباهه

چقدرم که امروزه کاملا پوشیده هستند

اینم با این چیزی که ما داریم میبینیم تو مغازه ها نمیخونه

اینم که دیگه از اون حرفای بود که چسبوندنش به سیاست که حال جواب دادن بهش رو ندارم

زن مهریه نگیرد تا به مرد فشار نیاید و او را طلاق بدهد و یکی دیگر بگیرد تا منحرف نشود!
چقدرم که نمیگیرن
برین یه سر به زندانها بزنین ببینین چند در صد از زندانیا به خاطر بی وفایی زنها و درخواست مهریه در زندگی مشترک افتادن تو زندان.زندگی که توش عشق نباشه همین میشه که پول حرف اولو میزنه
اگه زندگی خوش خرم باشه و دو طرف عاشق که چرا مهریه و اگه عاشقم نیستن که پس حتما با پول ازدواج کردن که مهریه میخان وسط زندگی.اونم با این رسمهای غلط مهریه های سنگین

اینم که دارن سوار میشن

با این قوانین میبینیم که مردان فاقد قدرت و اراده و فکر هستند و کشور در دست زنان است و زنان میتوانند با کمی شل کردن گره شال خود تمام نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه را در دست بگیرند !!!!!
بالایی ها اشتباه بود اینم از بیخ اشتباه از آب دراومد

منم تبریک میگم
در کل اینگونه نگاه کردن به زن خودشم از طرف یه خانوم اصلا خوب نیست
خانوما باید بیشتر از اینا ارزش خودشونو بدونن
خانوما برای پدر و برادر و همسر ملکه هستند
بهتره هیچوفت به زندگی ینگونه نگاه نکنیم
این دیدگاه های فمینیستی زندگی رو خراب میکنه و زندگی های مشترک رو از هم میپاشونه

در کل خانوما تاج سرن در زندگی مشترک:confused:

behzad_civil2020

عضو جدید

با نظر شما کاملا موافقم...........

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از آقایون در این سایت منظور این متن رو اشتباهی گرفتن.

این متن یک نقدی است بر سیاست های تبعیض جنسیتی در ایران از طرف حکومت .

و گرنه دیگه الان خیلی از خانواده ها با بعضی از مواردی که در متن اومده مشکلی ندارن. ولی حکومت .....
(مثلا حضور بانوان در ورزشگاه ...)

در کل نویسنده منظورش رو خوب گفته .

جواد111

عضو جدید

و گرنه دیگه الان خیلی از خانواده ها با بعضی از مواردی که در متن اومده مشکلی ندارن. ولی حکومت .....

درود بر شما و ننگ بر سیاستهای غلط آقایان نا بخرد...............

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضور زن در ورزشگاه؟
من 1 توضیحی بدم
مردها زمانی که میدون چیزی امکان پذیر نیست که انجام بشه، برای دردسر کمتر، موافقت میکنن
مثلا شما بگو من میخوام برم استادیوم، پدر شما میدونه امکان پذیر نیست، برای اینکه مغز در ارامش باشه، میگه بله دخترم، حق با شماست، باید بری استادیوم، حیف که نمیشه
اما فردا روزی که مجاز شد حضور بانوان در استادیوم، احتمال 90% پدر شما مخالفت مینه

این مثالی که شما گفتید, نمیدونم در موردش چی بگم.( همه ی خانواده ها اینجوری نیستن)
ولی این هم خودش یکی از مثال های فقر فرهنگیه تو کشورمونه !

ولی اگر در سیاست های کشور این حق برای بانوان وجود داشته باشه که خودش تصمیم گیر خودش باشه, اون وقت هر وقت پدری جلوی دخترش رو گرفت میتونه بره راحت شکایت کنه مثل بیشتر کشورهای دنیا. که به زن به عنوان یک انسان نگاه میکنن نه یک .... ( بقیش رو خودت بگو)

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
پ
من همون البرزمف اخراج شدم، مجددا اومدم
زن حق تصمیم گیری داشته باشه؟
پدرش جلوشو گرفت بره شکایت کنه|؟
هیچیف اقایون چادر سرشون کنن دامن شلواری به پا،برن تو قبر بخوابن سنگین تر هستن
ای مرد کمربندت کو!!!!!!!!!!!
زن بایستی جایگاه خودش رو بشناسه
وای بر من
دیگه 1حرفایی میزنین، ادم متحیر میشه
از پدر شکایت کنه؟ پسرش بیخود میکنه، که دخترش بخواد بکنه

فقر فرهنگی !!!!!!!!!!!!!

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم حاکمیت تمایل زیادی داره زن همون بشه که شما در تاپیک نوشتین ولی مطمئنا چنین نخواهد شد
البته حجاب و عفیف بودن باید درجامعه وجود داشته باشه تا هم به مرد و زن و هم خانواده ها اسیب نرسه

fk_invisible

عضو جدید
کاربر ممتاز

کجای جامعه ی ما این طوری است؟ الان که خانمها همه جا مشغولند . گره ی شال ها هم که خیلی وقت است باز شده!

bakvan

عضو جدید
به دستانت نگاه کن به تو خواهم گفت
که چگونه تمام قدرت ک.هستان در رگهای تو جاری می شود
با خودت چراغ نیاور مسیر روشن است گام بردار
اینک تو در چند قدمی طلوع ایستاده ای
من وتو فرصتیم برای آموختن
آموختن به راحتی یک لیوان آب
آموختن در فاصله یک نفس عمیق
چشمانت را باز کن . (شجاعت من مال تو) به امید رسیدن به چند قدمی موفقیت بشریت نه زن نه مرد فقط بشریت انسان اشرف مخلوقات در دنیا

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز

چندتا مورد داره متنتون
حکومت رو مردم تشکیل میدن و ..... که اینجا جاش نیست
اگر حکومت نمیخاست 60 درصد دانشجوها بانوان نبودند
حضور بانوان در ورزشگاه ها ؟ در کدام ورزشگاه ها در بازیهای تیم ملی والیبال یا یکسری از مسابقه ها که تنش کمتری دارن بانوان آزادانه حضور دارن ولی اگه منظورتون ورزشگاه های فوتباله که دیگه مرداشم جرات نمیکنن برن .من خودم یه بار بازی ذوب اهن با تیم شهرمون بود تو جام حذفی رفتم پشیمون شدم. کلیه بازیکنها و مربیها و خانواده هاشون رو مورد عنایت قرار میدادن تماشاگران.اینجور جاها میخاین بانوانم برن که دیگه میشه نور الانور
اگه اینجور جاها فعلا بانوان نمیرن به دلیل اینه که فرهنگش هنوز جا نیوفتاده.اصلا در شان بانوان نیست برن همچین جاهایی.

این مثالی که شما گفتید, نمیدونم در موردش چی بگم.( همه ی خانواده ها اینجوری نیستن)
ولی این هم خودش یکی از مثال های فقر فرهنگیه تو کشورمونه !

ولی اگر در سیاست های کشور این حق برای بانوان وجود داشته باشه که خودش تصمیم گیر خودش باشه, اون وقت هر وقت پدری جلوی دخترش رو گرفت میتونه بره راحت شکایت کنه مثل بیشتر کشورهای دنیا. که به زن به عنوان یک انسان نگاه میکنن نه یک .... ( بقیش رو خودت بگو)
مثلا بابای یکی نمیزاره بره دعوا میشه فقر فرهنگی؟ بابای یکی نمیزاره پسرش بره قهوه خونه میشه فقر فرهنگی.پدر یکی نمیزاره فرزندش بره استادیومی که پر از فحش و بد آموزیه و چون میدونه در شان فرزندش نیست میشه فقر فرهنگی؟ اینجور فقیر باشیم که خیلی خوبه:)
فقر فرهنگی !!!!!!!!!!!!!

بازم میگم
افکار فمینیستی بسیار زندگی رو سخت میکنه
اینجور افکار زندگی رو به جهنم تبدیل میکنه
چه از طرف مردا چه از طرف خانومها

m.r119

عضو جدید
کاربر ممتاز
felan ke be nazaram hame chi aroome...man che ghad khosh halam..:whistle:.
.khodaeesh alan ke sharayet baraye khanooma kheyli khoobe...albate be joz estadiom ha:yellowcard:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا مورد داره متنتون
حکومت رو مردم تشکیل میدن و ..... که اینجا جاش نیست
اگر حکومت نمیخاست 60 درصد دانشجوها بانوان نبودند

اینکه 60 درصد دانشگاهها بانوان هستند دلیل بر پیشرفت زنان در جامعه نیست.
چون الان اوضاع کار در جامعه برای فارغ التحصیلان زیاد مساعد نیست به همین دلیل خیلی از آقایون ترجیح میدن برن سراغ کار آزاد و نسبت به خانم ها کمتر متقاضی شرکت در کنکور میشن.در نتیجه تعداد دانشجویان دختر بیشتر میشه.
( البته این نظر منه )

حضور بانوان در ورزشگاه ها ؟ در کدام ورزشگاه ها در بازیهای تیم ملی والیبال یا یکسری از مسابقه ها که تنش کمتری دارن بانوان آزادانه حضور دارن ولی اگه منظورتون ورزشگاه های فوتباله که دیگه مرداشم جرات نمیکنن برن .من خودم یه بار بازی ذوب اهن با تیم شهرمون بود تو جام حذفی رفتم پشیمون شدم. کلیه بازیکنها و مربیها و خانواده هاشون رو مورد عنایت قرار میدادن تماشاگران.اینجور جاها میخاین بانوانم برن که دیگه میشه نور الانور
اگه اینجور جاها فعلا بانوان نمیرن به دلیل اینه که فرهنگش هنوز جا نیوفتاده.اصلا در شان بانوان نیست برن همچین جاهایی.

منظور من ورزشگاههای امروز ایران نیست.در چنین وضعیتی خب مطمئنا هیچ کس نمیره .
همون طور که میدونیم از 30 سال پیش زنها رو محروم کردند. مگه اون موقع جو خراب بود ؟؟؟
شما برید دلایل بعضی از روحانیون رو بخونید بعدا ....

در کل اینجا بحث ورزشگاه نبود .مثال زدیم..

مثلا بابای یکی نمیزاره بره دعوا میشه فقر فرهنگی؟ بابای یکی نمیزاره پسرش بره قهوه خونه میشه فقر فرهنگی.پدر یکی نمیزاره فرزندش بره استادیومی که پر از فحش و بد آموزیه و چون میدونه در شان فرزندش نیست میشه فقر فرهنگی؟ اینجور فقیر باشیم که خیلی خوبه

مثالی که اون فرد برای من زد مگه دعوا بود که شما برای من دعوا مثال می زنید ؟!!

برای من نوشت :

وای بر من

من به این میگم فقر فرهنگی .

شما اگه بهتر بلدید خب معنی کنید فقر فرهنگی رو .

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه 60 درصد دانشگاهها بانوان هستند دلیل بر پیشرفت زنان در جامعه نیست.
چون الان اوضاع کار در جامعه برای فارغ التحصیلان زیاد مساعد نیست به همین دلیل خیلی از آقایون ترجیح میدن برن سراغ کار آزاد و نسبت به خانم ها کمتر متقاضی شرکت در کنکور میشن.در نتیجه تعداد دانشجویان دختر بیشتر میشه.
( البته این نظر منه )
دلیل بر چیست پس؟شما گفتی نمیزارن دخترا درس بخونن ولی میبینیم که دخترا دارن بیشتر از پسرا درس میخونن.همین که بیشتر درس میخونن خودش نشون دهنده اینه که اون حرف شما اشتباه بود
با کارو اینا کار نداریم فعلا چون بحثش مفصله ولی الان اکثر پسرا هم درس میخونن و هم کار میکنن ،چون پسر تا یه جایی میتونه از پدر مادرش هزینه بگیره بعد یه سنی بده

منظور من ورزشگاههای امروز ایران نیست.در چنین وضعیتی خب مطمئنا هیچ کس نمیره .
همون طور که میدونیم از 30 سال پیش زنها رو محروم کردند. مگه اون موقع جو خراب بود ؟؟؟
شما برید دلایل بعضی از روحانیون رو بخونید بعدا ....
خوب شما این مطلبیو که الان آوردین برا امروز ایران اوردین وگرنه باید در قسمت تاریخی میزدین تاپیکو.امروزه وضعیت اینجوریه
مثلا چرا با ورود بانوان در ورزشگاه بازی والیبال جلوگیری نشد یا بسکتبال؟ چون جوش خوب بود و مناسب و در شان بانوان

من با دلایل روحانیون کار ندارم چون اونا هم دلایل خودشونو دارن .من نظر خودمو دارم

در کل اینجا بحث ورزشگاه نبود .مثال زدیم..
منم مثال زدم دیگه

مثالی که اون فرد برای من زد مگه دعوا بود که شما برای من دعوا مثال می زنید ؟!!
در کل منم براتون مثال زدم :)

برای من نوشت :

وای بر من

من به این میگم فقر فرهنگی .

شما اگه بهتر بلدید خب معنی کنید فقر فرهنگی رو .
من با نظر دیگران چیکار دارم؟شاید میخاسته شوخی کنه اصلا
فقر فرهنگی اینه که خانوما جایگاه والای خودشون رو در جامعه فراموش کنن و به این خرده بگیرن که چرا نمیتونن برن قهوه خونه!!!!!! که اونم میرن
من نمیگم خانوما هیچ گونه تفریحی نداشته باشن کما اینکه امروزه بهترین تفریحارو دارن.
انواع باشگاه های ورزشی
پارک خصوصی فقط برا بانوان که راحت تر باشن
حتی بانک بانوان هم داریم دیگه
دخل و خرجم که دست خانوماست
در خانواده گرونترین چیزارم خانوما میخرن برا خودشون
خانوما باید قدر خودشونو بدونن
به کشورهای دیگه نگاه کنین.از زن به عنوان ابزار استفاده میشه.برای تبلیغ محصولاتشون
برای فروش بیشتر فیلماشون
آیا ارزش زن اینه؟ ارزش زن اینه که بره بشینه تو قهوه خونه هی قلیون بکشه که بگه آره ما هم اینطوری هستیم؟
هیچ مردم نباید اینقدر ارزششو پایین بیاره

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

دستت درد نکنه خوب حال این فمینیستهایی که خودشون هم نمیدونن دنبال چی هستن رو گرفتی.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با نظر دیگران چیکار دارم؟شاید میخاسته شوخی کنه اصلا
فقر فرهنگی اینه که خانوما جایگاه والای خودشون رو در جامعه فراموش کنن و به این خرده بگیرن که چرا نمیتونن برن قهوه خونه!!!!!! که اونم میرن
من نمیگم خانوما هیچ گونه تفریحی نداشته باشن کما اینکه امروزه بهترین تفریحارو دارن.
انواع باشگاه های ورزشی
پارک خصوصی فقط برا بانوان که راحت تر باشن
حتی بانک بانوان هم داریم دیگه
دخل و خرجم که دست خانوماست
در خانواده گرونترین چیزارم خانوما میخرن برا خودشون
خانوما باید قدر خودشونو بدونن
به کشورهای دیگه نگاه کنین.از زن به عنوان ابزار استفاده میشه.برای تبلیغ محصولاتشون
برای فروش بیشتر فیلماشون
آیا ارزش زن اینه؟ ارزش زن اینه که بره بشینه تو قهوه خونه هی قلیون بکشه که بگه آره ما هم اینطوری هستیم؟
هیچ مردم نباید اینقدر ارزششو پایین بیاره

این فمینیستها بعد از حدود ده سال بحث و صحبت باهاشون فقط یه به نتیجه رسیدم

باور کنید باور کنید نمیدونن دنبال چی هستن.

سرشون رو کردن تو برف و هر چی میخوان میگن .
انگار نه انگار که ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم و انواع و اقسام حضور زن رو تو اجتماع دیدیم(که خیلی هاش مضره-اما خب هست)
شما چشمتون نمیبینه و یا ما توهم داریم.
این همه حضور زن تو اجتماع -تحصیل -کار- ورزش و ... رو نمیبینید؟؟؟

خیلی رو دارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

انگار نه انگار که ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم و انواع و اقسام حضور زن رو تو اجتماع دیدیم(که خیلی هاش مضره-اما خب هست)

در اجتماع و تحصیل آره ولی

در ورزش ؟!!!!

در مسائل حقوقی که اندازه ای ارزش برای یک زن قائل نیستند !!

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فمینیستها بعد از حدود ده سال بحث و صحبت باهاشون فقط یه به نتیجه رسیدم

باور کنید باور کنید نمیدونن دنبال چی هستن.

سرشون رو کردن تو برف و هر چی میخوان میگن .

بی ادب :biggrin:

bahareh85

عضو جدید
دستت درد نکنه خوب حال این فمینیستهایی که خودشون هم نمیدونن دنبال چی هستن رو گرفتی.
من نمیدونم چرا شماها تا چیزی مخالف میلتون بود فوری یه مارکی بهش میزنین و راجع به آدمها اینقدر راحت قضاوت میکنید
من فیمینیست نیستم و لی به حقوق برابر اجتماعی اعتقاد دارم و مخالف اینم که کسی از روی جنسیتش و نه از روی توانایی هاش بررسی بشه
خانوم ها نه میخوان تاج سر کسی باشن نه هیچ کدوم از این حرفایی که دوستون گفت(قابل توجهشون که من ازدواج کردم و زندگی خوبیم دارم یعنی از با مردها دشمنی ندارم) من دوست دارم مایه افتخار خانواده ام باشم نه یه تاج سر که گوشه خونه نگهش دارن شاید بعضی از خانوم ها مشکلی نداشته باشن ولی این روحیه من و خیلی از خانوم های ایرانی نیست.
من میدونم دنبال چی هستم اگه نمیدونستم اینجایی که الان وایسادم نبودم ولی اینو میدونم که نه میخوام و نه برام مهمه که اونی باشم که دیگران میخوان و خودم دوست ندارم.

بهتره شما فکر کنی که خودت چی می خوای ، می خوای بدون صلاحیت روی شانه های یه زن وایسی و فکر کنی بزرگی ، اگه اینطوره متاسفم، شایدم اینطور نباشه من راجع شما قضاوت نمیکنم ولی خودت فکر کن !

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:
آهان پس بگو چرا وزیر زن انتخاب کردند؟!!
بالخره یه جوری باید ظاهرا به دنیا نشون داد ما به زنان کرامت دادیم
ولی خدا میدونه در قوانین و حتی در ذهن خودمرد به زن کرامت داده میشه
خودشما وجدانا تو ذهنتون زن رو از مرد کمتر نمیدونید

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمتر میدونم، ولی نه همیشه و نه همه جا. توضیحش سخته. از دیدگاه دین و مذهب نمیگما. دیدگاه شخصیه خودمه، که شاید هر تیکه اون از جایی نشات گرفته باشه.
برای خانوما خیلی احترام قائلم، ولی نمیتونم تحمل کنم، زنی رو که کار کنه ، بخواد فکر کنه، ایده بده، نظر بده، ، جز برخی زن های خاص، که اونا هم فکر میکنم اشتباهی زن شدن
مخالفم!!!!!.....