تا حالا فکرشو کردی...

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تا حالا به این فکر کردین که چی براتون شانس میاره؟؟؟
به نظرتون اینجور چیزا واقعا تلقینه؟؟؟

peach_69

عضو جدید
من به شانس اعتقاد ندارم:surprised: همه اینا دلایل علمی داره حتی شانس که یه جور تلقینه به قولا و باعث میشه انرژی مثبت و از اینا بیان ظرفمون که اینم خودش مربوط به علمی میشه که اسمشو نمیدونم ولی الکی الکی تو هوا نیس:D

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شانس اعتقاد ندارم:surprised: همه اینا دلایل علمی داره حتی شانس که یه جور تلقینه به قولا و باعث میشه انرژی مثبت و از اینا بیان ظرفمون که اینم خودش مربوط به علمی میشه که اسمشو نمیدونم ولی الکی الکی تو هوا نیس:D
من هروقت بخوام به خودم انرژی مثبت بدم کلا فکر و ذهنم به طرف همون انرژیه معطوف میشه و همه مثبتا رو منفی میکنه:razz::)D)

dokhtare bala

عضو جدید
من هر وقت به خودم تلقین کنم امروز روز خوب و عالی برا منه اون روز رو واقعا شانس میارم به شرطی که از ته دلم به چیزی که میگم معتقد باشم

MehrAn.ButterFly

عضو جدید
به نظر من که شانس رو ادمای بدشانس برای توجیه میارن
خوش شانسی رو کردن یه معیار برای بد شانس نشون دادن خودشون
ولی واقعا میگم من ادمه بدشانسیم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شانس به معنی شکار لحظه هاست. هر کسی بتونه برا خودش موقعیت های عالی جور بکنه. موفق میشه. بعد دیگران میگن طرف خوش شانس بوده. در حالی که اصلا ربطی به شانس نداره. مثبت اندیشی و استفاده از لحظه ها میتونه انسان رو موفق بکنه.

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شانس واقعاً اعتقاد دارم
همه چیز رو هم توش دخیل میدونم
حتی لباسی رو که روز امتحانم میپوشم رو تأثیرگذار میدونم
اگه بدونم لباسم برام شانس نمیاره نمیپوشمش حتی اگه خیلی خوشم بیاد ازش
یکی از دوستام همیشه جفت شیش زیاد میاره تو زندگیش
اون دیگه واقعاً خوش به حالش....
شانسش واقعا" خوبه اون دیگه....

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
شانس به معنی شکار لحظه هاست. هر کسی بتونه برا خودش موقعیت های عالی جور بکنه. موفق میشه. بعد دیگران میگن طرف خوش شانس بوده. در حالی که اصلا ربطی به شانس نداره. مثبت اندیشی و استفاده از لحظه ها میتونه انسان رو موفق بکنه.

من هم موافقم
به نظر من شانس یعنی اینکه بتونی از موقعیتی که برات پیش اومده نهایت استفاده رو بکنی
ممکنه تو یه موقعیت مشابه دونفر دو جور عملکرد متفاوت داشته باشند بعد اینجوری برداشت کنند که یکی خوش شانس تر بوده در حالیکه عملکردش بهتر و زیرکانه تر بوده
ولی یه جورایی به بدشانسی معتقدم که افکار منفی میتونه خیلی روش تاثیر بذاره و تشدیدش کنه

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظرتون اینا همش تلقین نیس؟؟؟
شما اگه 1 تیکه پارچه بگیری دستت و اعتقاد داشته باشی برات شانس میاره واقعا همینطور میشه !

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم موافقم
به نظر من شانس یعنی اینکه بتونی از موقعیتی که برات پیش اومده نهایت استفاده رو بکنی
ممکنه تو یه موقعیت مشابه دونفر دو جور عملکرد متفاوت داشته باشند بعد اینجوری برداشت کنند که یکی خوش شانس تر بوده در حالیکه عملکردش بهتر و زیرکانه تر بوده
ولی یه جورایی به بدشانسی معتقدم که افکار منفی میتونه خیلی روش تاثیر بذاره و تشدیدش کنه
اهوم ;)

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هه دیروز داشتم میومدم دانشگاه یه خانومی اومد سر راهم گفت:خانوم از این ناز بالشت بخرید واستون شانس /خوشبختی/ و ایضا عرض کنم خدمت شما آرامش میاره!!!:surprised::surprised::surprised: بهش یه لبخندی زدم گفتم مرسی خانوم اعتقادی ندارم;)

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه دیروز داشتم میومدم دانشگاه یه خانومی اومد سر راهم گفت:خانوم از این ناز بالشت بخرید واستون شانس /خوشبختی/ و ایضا عرض کنم خدمت شما آرامش میاره!!!:surprised::surprised::surprised: بهش یه لبخندی زدم گفتم مرسی خانوم اعتقادی ندارم;)
:surprised: این دیگه چه مدلشه :surprised:

مهسا006

عضو جدید

حرف شما کاملا درست.ولی چیزی که خود شخص توش دخالتی داشته باشه رو من بهش میگم تیز هوشی یا چمیدونم استفاده از فرصت ها
ولی بعضی وقتا موقعیتهایی برا آدم پیش میاد که نه تنها خودش هیچ زحمتی براشون نکشیده بلکه حتی خودشم انتظارشو نداشته،اونا رو چطوری توجیه میکنید؟به تصادفی بودنشون اعتقاد دارین ؟یا فک میکنید نتیجه ی یه عملیه که شخص تو گذشته انجام داده؟
بچه ها این واسه من همیشه سوال بوده،حالا که این بحث پیش اومده ممنون میشم اگه کسی نظری داره بهم بگه

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما کاملا درست.ولی چیزی که خود شخص توش دخالتی داشته باشه رو من بهش میگم تیز هوشی یا چمیدونم استفاده از فرصت ها
ولی بعضی وقتا موقعیتهایی برا آدم پیش میاد که نه تنها خودش هیچ زحمتی براشون نکشیده بلکه حتی خودشم انتظارشو نداشته،اونا رو چطوری توجیه میکنید؟به تصادفی بودنشون اعتقاد دارین ؟یا فک میکنید نتیجه ی یه عملیه که شخص تو گذشته انجام داده؟
بچه ها این واسه من همیشه سوال بوده،حالا که این بحث پیش اومده ممنون میشم اگه کسی نظری داره بهم بگه
دقیقا
بعضیا که واقعا لیاقت یه همچین موقعیت هایی رو هم ندارن !
ینی میشه گفت طرف خوش شانسه؟؟؟ ینی واقعا شانس وجود داره؟؟؟؟؟

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظرتون اینا همش تلقین نیس؟؟؟
شما اگه 1 تیکه پارچه بگیری دستت و اعتقاد داشته باشی برات شانس میاره واقعا همینطور میشه !

تا حدودی میشه بگی تلقین
ولی من نمیگم صد در صد وجود نداره
مثلا" من وقتی که سره جلسه ی امتحان میشینم اگه سوال هارو به ترتیب از سوال یک ببینم و جوابش رو بنویسم صد در صد امتحانم رو با نمره ی خوب تموم میکنم ولی اگه یه درسی رو کامل هم بلد باشم ولی وقتی که برگه رو بگیرم و فقط تعداد سوال ها رو ببینم خراب میشه ! اگه به سوال ها یه نگاه کوچیک هم بندازم دیگه هیچی ...! می افتم !
شاید از نظره خیلی ها این تلقین باشه ولی به من اثبات شده
یا توی همون قضیه ی لباس...
بدونم یه لباس برام شانس میاره یا نمیاره برام تأثیر گذاره و واقعن روی من تأثیر گذاره
خرافی نیستم ولی به اینکه پشت هر چیزی که به ظاهر ساده به نظر میاد، یه رازهایی وجود داره اعتقاد دارم
به اومد داره یا فلان چیز اومد نداره معتقدم دیگه....چی کار کنم;)

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حدودی میشه بگی تلقین
ولی من نمیگم صد در صد وجود نداره
مثلا" من وقتی که سره جلسه ی امتحان میشینم اگه سوال هارو به ترتیب از سوال یک ببینم و جوابش رو بنویسم صد در صد امتحانم رو با نمره ی خوب تموم میکنم ولی اگه یه درسی رو کامل هم بلد باشم ولی وقتی که برگه رو بگیرم و فقط تعداد سوال ها رو ببینم خراب میشه ! اگه به سوال ها یه نگاه کوچیک هم بندازم دیگه هیچی ...! می افتم !
شاید از نظره خیلی ها این تلقین باشه ولی به من اثبات شده
یا توی همون قضیه ی لباس...
بدونم یه لباس برام شانس میاره یا نمیاره برام تأثیر گذاره و واقعن روی من تأثیر گذاره
خرافی نیستم ولی به اینکه پشت هر چیزی که به ظاهر ساده به نظر میاد، یه رازهایی وجود داره اعتقاد دارم
به اومد داره یا فلان چیز اومد نداره معتقدم دیگه....چی کار کنم;)
inam ye nazarie kho ;)

senator69

عضو جدید

اگه شانسی هم وجود داشته باشه دیگه نه تا این حد که لباسه خاصی شانس بیاره:دی

م.كمالي

عضو جدید
كساني كه توي قرعه كشيهاي بزرگ برنده ميشن به نظر شما خوش شانس نبودند؟ مثلا توي اروپا كه مردم كارتهايي رو ميخرند حدود 10 يوروچند تا عدد رو انتخاب ميكنند بعد آخر هفته يه دفعه چند ميليون ميبرند ؟

f.mohebbi

عضو جدید
من چون رشتم آماره خیلی از اصطلاح شانس و احتمال و اینا استفاده میکنم

خودم خیلی به شانس اعتقاد ندارم چون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته
ولی بهدعا خیلی اعتقاد دارم

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
كساني كه توي قرعه كشيهاي بزرگ برنده ميشن به نظر شما خوش شانس نبودند؟ مثلا توي اروپا كه مردم كارتهايي رو ميخرند حدود 10 يوروچند تا عدد رو انتخاب ميكنند بعد آخر هفته يه دفعه چند ميليون ميبرند ؟
bale inam doroste !
vali bahse ma sare ine ke aya vaghean mishe goft ke folan chiz vase man shans miare ???

م.كمالي

عضو جدید
من چون رشتم آماره خیلی از اصطلاح شانس و احتمال و اینا استفاده میکنم

خودم خیلی به شانس اعتقاد ندارم چون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته
ولی بهدعا خیلی اعتقاد دارم

قطره آبي كز جويباري ميرود
در پي انجام كاري ميرود

خواست خدا جاي خود و بعضي مواقع خدا ميخواد كه آدم خوش شانسي باشيم !

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه شانسی هم وجود داشته باشه دیگه نه تا این حد که لباسه خاصی شانس بیاره:دی

شما هم اینی که من گفتم رو یکی دوبار امتحان کنید
رخداد ها یا قرارهای خاص رو با لباس های مختلف تجربه کنید
مطمئنم باور میکنی حرفامو
قبلاً دو نفر رو دیدم با همین جمله چه تآثیری روشون گذاشت که بعد از دو سه سال اونا به من میگفتن اول اونا به این قضیه پی برده بودند و من به تازگی فهمیده ام !!!
:D

بالا