نظرتون چیه؟ به نظرتون چرا همه دوست دارن هی مدارج علمی رو برن بالا ، در حالی که هرچی بالاتر میری سختی ها و مشکلات بیشتر میشه . نظرتون؟
سلام، فکر کنم پسر ها به خاطر موقعیت بهتر کاری (بعضی ها هم سربازی) و دختر ها به خاطر بدست آوردن موقعیت های بهتر ازدواج.
پسر ها از سر بیکاری
دخترا فقط برای موقعیت ازدواج خوب
اصلا" چرا همه بچه ها میرن مدرسه ؟
این سوال رو جواب بدی اون سوال هم تقریبا" جواب داده میشه !
سن بالاها و شاغلین هم از سر تفنن و کلاسپسر ها از سر بیکاری
دخترا فقط برای موقعیت ازدواج خوب
سن بالاها و شاغلین هم از سر تفنن و کلاس
در سایر کشورها هم به همین صورته؟؟من اگر روزی پدر شدم و بچه داشتم ، به هیچ عنوان نمیذارم بره مدرسه یا درس بخونه. از خردسالی سعی میکنم استعدادشو پیدا کنم و در اون زمینه آموزشش بدم تا وقتی 20 سالش شد در یه تخصصی برای خودش دانشمندی بشه. خود من الان رشته ام صنایع غذایی هست ، اگه من از بچگی به جای اینکه تاریخ و جغرافی و مدنی و اجتماعی و بخوانیم و بنویسیم و هزارتا چیز نامربوط ، بخونم و هیچکدومم اصلا نفهمم که چی بود و اصلا یادم نباشه ، به جای اینا اگه از بچگی روی رشته ام تمرکز داشتم الان پروفسور بودم در تخصص خودم ، ولی فعلا باید علی الحساب 6 سال دیگه هم بخونم تا الکی بشم یه دکتری چیزی ، مسخرس واقعا بنظرم ، حیف اونهمه عمری که در مدرسه ها تلف میشه و وقتی آدم به سن جوانی میرسه متوجه میشه که چقدر باخته.
نظرتون چیه؟
شاغلین با گرفتن مدرک هم حقوقشون میره بالا هم میتونن معاون یا رییس قسمت یا اداره باشن!یعنی عمر آدم اینقد بی ارزشه که واسه کلاس گذاشتن و تفنن ، بری الکی هدرش بدی؟ واقعا چجوریاست
اتفاقا اینا بهتر از جوونا هستن. شغل و راه زندگیشون مشخصه.حالا یه ادامه تحصیلی هم میدن. ضرر نکردن که! فوقش پولشون رقختن دور!یعنی عمر آدم اینقد بی ارزشه که واسه کلاس گذاشتن و تفنن ، بری الکی هدرش بدی؟ واقعا چجوریاست
در سایر کشورها هم به همین صورته؟؟
فقط بخاطر درس یعنی چی؟؟بنده طی این 4-5سالی که دانشگاه میرفتم...
حتی یک عدد انسان،ندیدم،فقط بخاطر درس،اومده باشه دانشگاه
بسیار بسیار "ترم یکی" میومدن حرف مفت میزدن که "ما میخوایم درس بخونیم" "ما اومدیم فلان بشیم،فولان بشیم"
ولی یه مدت که بگذره،نمیدونم توقع میره بالا،سختی بیشتر میشه،به 4تا مشکل میخوریم...
یهو آینده و همه چیزمون زیر و رو میشه.
من همون اول که اومدم دانشگوه، به خودم گفتم این جا فقط تجربه ای میشه برام که بزرگتر بشم،پخته تر بشم.
وگرنه همون اول هم آقام گف موسن با این مدرک فکر نکنی میبرمت پالایشگاه آبادان،اصن ازین پارتی بازی ها نداریم
خیال واهی هم نکن واسه خودت
![]()
شاغلین با گرفتن مدرک هم حقوقشون میره بالا هم میتونن معاون یا رییس قسمت یا اداره باشن!
اخه اصلا موقعیت کاری خوب نداریم در صورت درس خوندن. هرکس درس نخونه و بره از همون نوجوانی یه جا بند بشه کار کنه خیلی وضعش بهتر از درس خونده ها میشه.نمیشه؟
من اگر روزی پدر شدم و بچه داشتم ، به هیچ عنوان نمیذارم بره مدرسه یا درس بخونه. از خردسالی سعی میکنم استعدادشو پیدا کنم و در اون زمینه آموزشش بدم تا وقتی 20 سالش شد در یه تخصصی برای خودش دانشمندی بشه. خود من الان رشته ام صنایع غذایی هست ، اگه من از بچگی به جای اینکه تاریخ و جغرافی و مدنی و اجتماعی و بخوانیم و بنویسیم و هزارتا چیز نامربوط ، بخونم و هیچکدومم اصلا نفهمم که چی بود و اصلا یادم نباشه ، به جای اینا اگه از بچگی روی رشته ام تمرکز داشتم الان پروفسور بودم در تخصص خودم ، ولی فعلا باید علی الحساب 6 سال دیگه هم بخونم تا الکی بشم یه دکتری چیزی ، مسخرس واقعا بنظرم ، حیف اونهمه عمری که در مدرسه ها تلف میشه و وقتی آدم به سن جوانی میرسه متوجه میشه که چقدر باخته.
نظرتون چیه؟
چیزی که قبلا" تجربه شده و دیده شده ما که نباید دوباره تجربه اش کنیم !من کاری به سایر کشور ها ندارم ، اون چیزی که فکر میکنم درسته اونو دوست دارم انجام بدم ، از نظر من دنیا دنیایی هست که زیاد کار غلط میکنه ، عملکرد دنیا برای من ملاک نیست ، عقل خودم ملاکه ، دنیا شاید گاها از روی استبداد ، سود و... یه کارایی رو انجام بدن
شاغلین با گرفتن مدرک هم حقوقشون میره بالا هم میتونن معاون یا رییس قسمت یا اداره باشن!
فقط بخاطر درس یعنی چی؟؟
چیزی که قبلا" تجربه شده و دیده شده ما که نباید دوباره تجربه اش کنیم !
اولا" که زحمت نداره.کافیه پول بدی مدرکت رو بگیری ! بازحمت بسیار اندک و پول زیاد مدرک میگیریبستگی داره مدرک چی باشه. فک نکنم اینقدرها هم بصرفه واسه چندر غاز کلی زحمت بکشی.
در ضمن اینجوریا هم نیست فک کنم ، چون معاون یا رییس معمولا مدرک داره سواد نداره ، مدرک هم کیلویی چند
آیا در دنیا کسی هست که فقط برای تولید علم درس بخونه؟؟یعنی برای "درس" یا "علم" یا "جلو بردن علوم" ، هیچکس نمیاد دانشگاه.یا من ندیدم.
همه برای سودش (کلاسش،افزایش حقوق،به حساب اومدن تو جمع،ازدواج،نرفتن سربازی و ....) میان دانشگاه.
هیچکس برای افزایش سطح علمی و تولید علم،نیومده دانشگاه.(یا من ندیدم)
یعنی برای "درس" یا "علم" یا "جلو بردن علوم" ، هیچکس نمیاد دانشگاه.یا من ندیدم.
همه برای سودش (کلاسش،افزایش حقوق،به حساب اومدن تو جمع،ازدواج،نرفتن سربازی و ....) میان دانشگاه.
آیا در دنیا کسی هست که فقط برای تولید علم درس بخونه؟؟
فکر نمیکنی که درس خوندن وسیله ی برای بدست اوردن پول و رفاه بیشتر هست!
بنده طی این 4-5سالی که دانشگاه میرفتم...
حتی یک عدد انسان،ندیدم،فقط بخاطر درس،اومده باشه دانشگاه
بسیار بسیار "ترم یکی" میومدن حرف مفت میزدن که "ما میخوایم درس بخونیم" "ما اومدیم فلان بشیم،فولان بشیم"
ولی یه مدت که بگذره،نمیدونم توقع میره بالا،سختی بیشتر میشه،به 4تا مشکل میخوریم...
یهو آینده و همه چیزمون زیر و رو میشه.
من همون اول که اومدم دانشگوه، به خودم گفتم این جا فقط تجربه ای میشه برام که بزرگتر بشم،پخته تر بشم.
وگرنه همون اول هم آقام گف موسن با این مدرک فکر نکنی میبرمت پالایشگاه آبادان،اصن ازین پارتی بازی ها نداریم
خیال واهی هم نکن واسه خودت
![]()
یعنی برای "درس" یا "علم" یا "جلو بردن علوم" ، هیچکس نمیاد دانشگاه.یا من ندیدم.
آیا در دنیا کسی هست که فقط برای تولید علم درس بخونه؟؟
فکر نمیکنی که درس خوندن وسیله ی برای بدست اوردن پول و رفاه بیشتر هست!
بنظرم فقط کسی که عالم هست و واقعا دانشمند هست اون میره دنبال دانش ، بقیه بله برای رفاه و پول میرن ، خب اینم میگم به سختی به دست میاد اخه ، 30 ساالللللللل ، زمان کمی نیست آخه ، یه نفر 30 سال روی یه موضوع خاص سرمایه گذاری کنه میدونین اصلا چی میشه؟
من میگم 30 سال طرف درس میخونه ، آخرش شاید اون حدی که باید ، بارش نیست