habib fasa
عضو جدید
تا حالا دلتون واسه خدا تنگ شده؟
.
.
.
.
در آن لحظه دلتنگی چه احساسی داشتید............؟
.
.
.
.
در آن لحظه دلتنگی چه احساسی داشتید............؟
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی.......................................فقط اشک![]()
جاده های زندگی را خدا هموار می کند کار ما فقط برداشتن سنگ ریزه هاست …احساس شرمندگی
ب این خاطر ک اون همیشه پیش من هست و از من ب خودم نزدیکتره
اما من در روزمرگی خودم فراموش میکنم او نزدیکتر از رگ گردنم ب من است وباهمه نزدیکی حس دوری دارم و در نهایت تعجب با این همه نزدیکی دلتنگشم!!!
میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست
.........................................................تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
خدا همیشه هست!
هر وقت که بخوام...
چه وقتی که تو خونه نشستم،چه وقتی که بیرون از خونم...
چه وقتی که خوابم،چه وقتی که بیدارم....
خدا همیشه و همه جا هست!
هر وقت که میخوام و هر جا که میخوام هست.
چرا دلم باید تنک بشه!!!
ولی بعضی وقت ها دلم واسه خودم تنگ میشه!
شما چطور؟
[/
QUOTE]
زمانيکه دانش يک مرد براي موفقيت کافي است. ولي تقواي او کافي نيست. هر چه را که او ممکن است بدست آورد دوباره از دست خواهد داد . کنفوسيوس
خوشا به حال شما دوست من............من که هر روز دلتنگشم . وقتی هم خیلی دلتنگ بشم یک صفحه از قران را باز میکنم و سوره ای که میاد با معنیش میخونم خیلی بهم ارامش میده بعضی وقتا هم گریه میکنم.
از چه نظر؟سوال : تفاوت کسانی که به خدا اعتقاد دارند و آنهایی که ندارند در چیست؟
اونهايي كه اعتقاد دارن زود نا اميد نميشن..صبورن..هميشه احساسش ميكنن..خدا تنها دوستيه كه حرفي رو كه بهش ميگيو به كسي نميگه..دوس داره براش حرف بزني.. اصلانم خسته نميشه..سوال : تفاوت کسانی که به خدا اعتقاد دارند و آنهایی که ندارند در چیست؟
از نظـر شما .از چه نظر؟
آره ...... احساس اینکه دلم می خواد بغلم کنه و بگه... نگران نباش. همه چی رو به راه میشه....
به نظره من کسی نیست که خدارو قبول نداشته باشه حتی اگه با زبون انکار کنه اما قلبی یه چیزه دیگستاز نظـر شما .
اونهايي كه اعتقاد دارن زود نا اميد نميشن..صبورن..هميشه احساسش ميكنن..خدا تنها دوستيه كه حرفي رو كه بهش ميگيو به كسي نميگه..دوس داره براش حرف بزني.. اصلانم خسته نميشه..
اونايي كه اعتقاد ندارن زود نا اميد ميشن................................
هميشه تو زندگيشون يه خلاءيي رو احساس ميكنن اما نميدونن چيه چون گمش كردن....
من الکل هم مصرف کنم یه حالی میشم! حال خوب!به نظره من کسی نیست که خدارو قبول نداشته باشه حتی اگه با زبون انکار کنه اما قلبی یه چیزه دیگست
ولی خودتو بگو وقتی با یه آدم مومن و پاک حرف میزنی چه حالی میشی تا وقتی که با یه ادمه بیدینه الکی خوش میحرفی؟
شاید اینجوری راحت تر بتونی تفاوتشونو بفهمی
چرا پرسیدی اصن؟هدفت؟
اها پس مشکلتون اصن ربطی به خدا و بیخدا نداره چون تفاوته یه سری چیزه دیگه مشخص شده نیازی به اثباته دوباره نیستمن الکل هم مصرف کنم یه حالی میشم! حال خوب!
شما چقدر ساده اندیشید!!
اها پس مشکلتون اصن ربطی به خدا و بیخدا نداره چون تفاوته یه سری چیزه دیگه مشخص شده نیازی به اثباته دوباره نیست