دوستان می خواستن دلیل کم شدن ظرفیت دانشگاههای تهران رو بدونن، اینم دلیلش!
قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های خارجی
*انتقال دانشجویی به ایران*
پرتال دانشگاهی کشور برای اولین بار در ایران و بعد از رایزنی های بسیار با مسئولین محترم امر، اقدام به ارائه خدمات انتقال دانشجویان از خارج کشور به داخل کشور نموده است.
لذا با عنایت به حجم محدود ظرفیت دانشگاه های پذیرنده در کشور ، اولویت با کسانی است که زودتر اقدام به ثبت نام نموده باشند.
منبع: http://www.unp.ir/news_31233.htm
اضافه کردن نام شما در یک مقاله ISI اکسپت شده فوری
با شماره 09353871524 تماس بگیرید
در پاسخ به دوست عزیزی که پیام داده بودند:
گرایش دینامیک، کنترل، ارتعاشات
تخصصی:35
زبان:41
استعداد:33
رتبه:109
فقط برای شبانه دانشگاه عباسپور دعوت به مصاحبه شدم. البته پردیس ها و شبانه شهرستان رو انتخاب نکرده بودم.
تا جایی که خبر دارم سال قبل با رتبه ی 110 امیرکبیر شبانه قبول شده ولی امسال رقابت خیلی سنگین تر شده بود.
یکی از داوطلب های امسال میانگینش 8 درصد از من کمتر بود، رتبه اش شده 220!
به نظر من اگر تصمیم جدی برای سال بعد دارید از همین الان دست به کار بشین و کم کم خوندن رو شروع کنید.
هرچند شایعه شده که با تغییر دولت کلا کنکور دکتری کنسل خواهد شد! کلا حساب و کتابی در کار نیست!
دوستان،اگه کسی بخواد واسه دکترا بخونه،باید از همون اوایل ارشد ،هم بخونه و تست بزنه؟منظورم از همون اول که وارد ارشد شد باید برای کنکور بخونه،یا زوده؟ممنون،یا علی
سلام دوستان من میخوام گرایش جامدات بخونم.مکانیک پیوسته والاستیسیته چه کتابی خوبه؟ریاضی مهندسی چی؟ممنون میشم جواب بدین.
توصیه میکنم که بیخیال دکتری تو ایران بشی.امسال رتبه 40 رو هم فرستادن برای شبانه!!!
توصیه میکنم که بیخیال دکتری تو ایران بشی.امسال رتبه 40 رو هم فرستادن برای شبانه!!!
جواب ندادین چرا کسی جواب نمیده خسیسااااااااااااااااانمی دونم چی شنیدین ولی هنوز نتیجه مصاحبه نیومده، احتمالاً اواسط شهریور بیاد.
من میخوام بخونم دخترم.حالا شمابگو ضرر که نداره
آقااولا اسپم نکن.دوما من دخترم آقاخجالت بکش این قد گیر میدی یک بحثی بود تموم شد من تضعیف روحیه نکردم پسر بودم نمیخوندم آقا من مدرس دانشگاه بودم لازمه کارمه الکی قضاوت نکن من با بچه هایی بودم که ساپورت مالی نداشتن میفهمی؟فکر کسی هم خراب نکر دم منوبگو که میام دلسوری می کنم در ضمن در پیام خصوصی برام فرستادید؟خودتون تا دکترا میخواین بخونین بعد میای تو تاپیک ارشد 93 میای میگی ارشد بدرد نمیخوره،ضرر میکنین و باعث ایجاد فساد میشه و.....
واسه بعضیا تنها راه درآمد داشتن همین درس خوندنه.....خواهشا بیخود روحیه و فکر مردومو خراب نکنین........آن تاپیکم به خاطر تبلیغات و حرفای غیر ضروری قفل شد.....یاعلی
آقااولا اسپم نکن.دوما من دخترم آقاخجالت بکش این قد گیر میدی یک بحثی بود تموم شد من تضعیف روحیه نکردم پسر بودم نمیخوندم آقا من مدرس دانشگاه بودم لازمه کارمه الکی قضاوت نکن من با بچه هایی بودم که ساپورت مالی نداشتن میفهمی؟فکر کسی هم خراب نکر دم منوبگو که میام دلسوری می کنم در ضمن در پیام خصوصی برام فرستادید؟
حرفای شما تا حدودی درسته ولی با این اوضاع کشور با لیسانس نمیشه موقعیت ایده آلی داشت،روز به روز وضع داره بدتر میشه،آدم منطقی سعی میکنه محکمتر برای آیندش قدم برداره.بستگی داره، یکی شاید درسش واقعا خوب باشه و استعداد و علاقه و پشتکارشو داشته باشه برای اینطور افراد ادامه تحصیل خیلی خوبه و لذت بخشه،یکی هم ممکنه شرایطشو نداشته باشه و ارشد بدردش نخوره،باید خود طرف شرایط خودشو و خانوادشو بسنجه،این که بخوایم ادامه تحصیلو بی ارزش کنیم اشتباهه..... اگه بخوان هم میشه در حال تحصیل ازدواج کنن،فقط باید خانواده ها کمک کنن و منطقی باشن....یاعلی
خوبه حرفه خودتم قبول نداری اگه حرفای من تاحدودی درسته چرا میای گیر میدی؟دیگه لطفا اسپم نکن درضمن تاپیک 93 بخاطره تبلیغات زیاد بسته شد بسکه بچه هارو مجبورکردین هی کتاب بخرن.براتون متاسفم
برو سراغ آشپزیت .دختر چه به مکانیک خاک بر سرشون که ظرفیت میذان برا دخترا تو مکانیکآقااولا اسپم نکن.دوما من دخترم آقاخجالت بکش این قد گیر میدی یک بحثی بود تموم شد من تضعیف روحیه نکردم پسر بودم نمیخوندم آقا من مدرس دانشگاه بودم لازمه کارمه الکی قضاوت نکن من با بچه هایی بودم که ساپورت مالی نداشتن میفهمی؟فکر کسی هم خراب نکر دم منوبگو که میام دلسوری می کنم در ضمن در پیام خصوصی برام فرستادید؟
حرفای شما تا حدودی درسته ولی با این اوضاع کشور با لیسانس نمیشه موقعیت ایده آلی داشت،روز به روز وضع داره بدتر میشه،آدم منطقی سعی میکنه محکمتر برای آیندش قدم برداره.بستگی داره، یکی شاید درسش واقعا خوب باشه و استعداد و علاقه و پشتکارشو داشته باشه برای اینطور افراد ادامه تحصیل خیلی خوبه و لذت بخشه،یکی هم ممکنه شرایطشو نداشته باشه و ارشد بدردش نخوره،باید خود طرف شرایط خودشو و خانوادشو بسنجه،این که بخوایم ادامه تحصیلو بی ارزش کنیم اشتباهه..... اگه بخوان هم میشه در حال تحصیل ازدواج کنن،فقط باید خانواده ها کمک کنن و منطقی باشن....یاعلی
خوبه حرفه خودتم قبول نداری اگه حرفای من تاحدودی درسته چرا میای گیر میدی؟دیگه لطفا اسپم نکن درضمن تاپیک 93 بخاطره تبلیغات زیاد بسته شد بسکه بچه هارو مجبورکردین هی کتاب بخرن.براتون متاسفم
برو سراغ آشپزیت .دختر چه به مکانیک خاک بر سرشون که ظرفیت میذان برا دخترا تو مکانیک
در ضمن شما ابتدا پیغام خصوصی دادید من ندادم آقا.بعدشم از شما بعیده هی حرفاروتکرار میکنید میگم اسپم نکنید هی گیر میدی.زورت گرفته؟کسی از شما نظر نخواسته که هی میای گیر میدی.برو دیگه دست بردار عجب گیری افتادیم سیریشاز مدرس دانشگاه خیلی بعیده،اینقدر تو بیان ضعیفه و پیغام خصوصی که در جهت کوتاه آمدنتون فرستادم رو اینجا نشون میده!!!!
منظورم از تا حدودی این بود که برای آن کسایی بود که شرایطشو ندارن........نه این که حرف شما کامل تایید کنم،این بچه های دیگه تصمیمشون گرفتن دارن میخونن،حالا آمدی وسط کار آن حرفا رو میزنی!!!،شاید آنام لازمه زندگیشون باشه که درس بخونن،ندونسته چرا نظر میدی؟...در ضمن من دیگه جوابتو نمیدم،اگه خودتون نمیخواین اسپم کنین به منم پیغام خصوصی ندین،یاعلی
گرایشتون تو ارشد چیه؟واسه کدوم درس منبع میخواهید اگر طراحی باشه میتونم کمکتون کنمدر ضمن شما ابتدا پیغام خصوصی دادید من ندادم آقا.بعدشم از شما بعیده هی حرفاروتکرار میکنید میگم اسپم نکنید هی گیر میدی.زورت گرفته؟کسی از شما نظر نخواسته که هی میای گیر میدی.برو دیگه دست بردار عجب گیری افتادیم سیریش
گرایشتون تو ارشد چیه؟واسه کدوم درس منبع میخواهید اگر طراحی باشه میتونم کمکتون کنم
گرایشتون تو ارشد چیه؟واسه کدوم درس منبع میخواهید اگر طراحی باشه میتونم کمکتون کنم
اینجا واقعا چه خبره...؟! مدیر نداره این ...؟
درودمن منبع برا مکانیک پیوسته والاستیسیته .استعدادمدرسان شریف دارم.زبانم هم بدنیس خوبه.ریاضی هم بگید مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تاپیک ویژه مصاحبه دکترای 92 | آزمون های مکانیک | 29 | |
![]() |
کدام داشگاه ها دارای فوق دکترای مکانیک هستند؟ | آزمون های مکانیک | 9 |