مدل کردن شما اشتباه می باشد .در قسمت circular pettern
متاسفانه سالید با ورژن بالا ندارم الان سالید 2011 دارم نتونستم فایلتون رو ببینم.
متاسفانه سالید با ورژن بالا ندارم الان سالید 2011 دارم نتونستم فایلتون رو ببینم.
ولی در حالت کلی زمانی که اسکچ مشکل داشته باشه یعنی باز باشه یا دارای خضوط متقاطع باشه یا... دستور extrude اجرا نمیشه.
و یا زمانی که ضخامت صفر بوجود بیاد اکسترود انجام نمیشه.
ولی اینکه انجام بشه و چیزی نشون نده بدون error این غیر عادیه.
گزینه merg در پنجره تنظیمات extude رو بر دارید ببینید فرقی میکنه.
ولی در حالت کلی زمانی که اسکچ مشکل داشته باشه یعنی باز باشه یا دارای خضوط متقاطع باشه یا... دستور extrude اجرا نمیشه.
و یا زمانی که ضخامت صفر بوجود بیاد اکسترود انجام نمیشه.
ولی اینکه انجام بشه و چیزی نشون نده بدون error این غیر عادیه.
گزینه merg در پنجره تنظیمات extude رو بر دارید ببینید فرقی میکنه.
ببینید الان داخل لیوان یه استوانه ایجاد کردم
گزینه merg در پنجره تنظیمات extude رو بر داریدمشاهده پیوست 207476
شما لطف دارین.دوستان بسیار ممنونم از راهنماییاتون
بله درست شد
کاش یه نظری راجع به طرح کلی بگین که اگه ایرادی داره برطرفش کنم البته شمایی که فایلم رو تونستید باز کنید(ببخشید من اسم یا فامیلی هیچ کدومتون رو نمیدونم مجبور میشم اینطور حرف بزنم امیدوارم حمل بر بی ادبی نذارین!!!)
باز هم از هردوی شما سپاسگذارم
سلام مجدددوستان بسیار ممنونم از راهنماییاتون
بله درست شد
کاش یه نظری راجع به طرح کلی بگین که اگه ایرادی داره برطرفش کنم البته شمایی که فایلم رو تونستید باز کنید(ببخشید من اسم یا فامیلی هیچ کدومتون رو نمیدونم مجبور میشم اینطور حرف بزنم امیدوارم حمل بر بی ادبی نذارین!!!)
باز هم از هردوی شما سپاسگذارم
حالا یه سوال
عکس آخری رو نگاه کنید هایلایت شده
الان داخل این لیوان باید دقیقا روی همین برآمدگی فرورفتگی داشته باشم!!!!دستوری هست که کارم رو راحتتر کنه؟یه جورایی که انگار اثر پرس ساخت این قطعه روی طرف دیگرش اثرگذاشته
سلام مجدد
اسمم کاردو هستش
ببینید طرحتون خوبه و مشکلی نداره اما همونطور که فرهاد گفت تعداد دستورات خیلی زیاده شما بیش از 40 دستور رو استفاده کردید(اسکچ هارو حساب نکردم) در حالیکه میشه با نهایتا" 7-8 دستور همین طرح رو بدست آورد. هرچی تعداد دستورهاتون کمتر باشه معلومه سراحیتون قویتره
یه نکته هم اینکه لبه لیوان زیادی جلو اومده به نظرم کمتر باشه بهتره(پیشنهاد بود)
اون قسمت رو هم میشه از همون اسکچی که برای برجستگی استفاده کردید با دستور کانورت یه نمونه ازش رو کپی کنید و با دستور شل shell فرورفتگی رو درش ایجاد کنید یا حتی میشه از دستورات دیگه ای هم استفاده کرد مثلwrap
اول :ممنونم از نظرتون
دوم:
با 7یا8 دستور!!!؟؟؟؟خیلی مایلم بدونم چطوری!!!
درمورد روشتون کار میکنم ببینم میتونم اما دستورwrap نمیدونم چه دستوریه
اول :ممنونم از نظرتون
دوم:
با 7یا8 دستور!!!؟؟؟؟خیلی مایلم بدونم چطوری!!!
درمورد روشتون کار میکنم ببینم میتونم اما دستورwrap نمیدونم چه دستوریه
شیما خانوم یه نمونه از کارتون که خیلی ساده طراحی شده رو میذارم و برای جزییات میشه بهتر روش کار کرد (منظورم همون اسکچ اول هستش) من یه خورده سریع کشیدم فقط ببینید با تعداد کمتر دستور هم میشه همین کار رو کرد
مشاهده پیوست 207644
حق با شماست من زیادی دستور استفاده کردم
بیشتر هم به خاطر ته لیوان بود
یعنی ته لیوان رو با این طریق میشه مثل طرح من درآورد؟
بله میشه
من فایل این رو در اختیارتون قرار میدم تا بدونید با دستور revolve چکارای میشه کرد
سلام یه سوال:میخوام دور همون لیوان شیارداشته باشم با چه دستوری این کارو انجام بدم؟یعنی حلقه های پشت سرهم که بر بدنه لیوان مماس باشه
سلام شیما خانوم
منظورتون از شیار چه نوع شیاری هستش؟ شیار های دایره ای که دور لیوان رو بگیره؟
اگه به این صورت میخواید باید اول یه نیم دایره بکشید و به همون اندازه ای که میخواید شیار داشته باشید نیم دایره بدنه ی لیوان پوشش بده بعد با استفاده از دستور revolved نیم دایره رو دور لیوان دوران بدید
ببینید من تقریبا تا لبه لیوان شیار باید بزنم یعنی برای هر شیار باید این کارو بکنم؟راهی نیست که فقط یه بار این کارو انجام بدم؟
ببینید من میخوام کل بدنه لیوان شیاردایره ای که بر بدنه اش مماسن رو داشته باشه
ببینید من تقریبا تا لبه لیوان شیار باید بزنم یعنی برای هر شیار باید این کارو بکنم؟راهی نیست که فقط یه بار این کارو انجام بدم؟
ببینید من میخوام کل بدنه لیوان شیاردایره ای که بر بدنه اش مماسن رو داشته باشه
سلام و درود بر شمابا سلام .یه پوسته گیربکس داریم.چجوری میشه قسمت های خالی رو به صورت پر و قسمت های پر رو به صورت خالی دید به طوری که بتوان فضاهای خالی را به صورت یه پارت جدا دید.با دستور کمباین انجام میدادم اما روش کار یادم رفته!
لطفا کمکم کنین
با سلام
دوستان ببخشید راهنمای نصب سالید 2014 رو میخواستم یه مدتیه استفاده نکردم میخوام دوباره شروع کنم ممنون میشم از راهنماییاتون
اگه فایلی داشتین بفرستین به b.karimi67@yahoo.com
آموزش DMU در سالید دارین؟