sheet format
sheet format
سلام و درود بر همه دوستان
با راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب edit sheet format میتوانید sheet Format را ویرایش کنید
اگر کادرها و متن های موجود در یک شیت فرمت را میخواهید برای نقشه دیگر استفاده کنید:
file --> save sheet format را بزنید
و در نقشه جدید هنگامی که در پنجره sheet properties هستید گزینه brows را بزنید و شیت فرمت ذخیره شده خود را باز کنید.
برای اینکه sheet format را در حالت پیشفرض default فایل جدید (new drawing) ببینید نقشه موجود را save as کنید file format را برروی drawind tamplate -.drwdot قرار دهید و با نام جدید ذخیره کنید.
از این به بعد هر بار فایل جدید ایجاد کنید جدول شما به عنوان یک تمپلیت قابل استفاده است.
شاد باشید
sheet format
دوستان یک مشکل بزرگ هست تو محیط drawing
من یک sheet format دارم اون رو گذاشتم واسه یک نقشه ..
اما بعد از اندازه گذاری کامل نقشه ام تصمیم گرفتم که sheet format رو پاک کنم یکی دیگه جایگزین کنم!
کسی بلده این راهو رو ظاهرا نمیشه اره؟
در صفحه راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید. توی این قسمت شما می تونید شیت فرمت را عوض کنید و یا جایگزین کنید.
hamidrta گفت:دوست عزیز نمیشه با این روش که!
سلام
فکر کنم یه جای کارتون اشتباهه، اگه امکان داره فایلو بذارید.
سلام و درود بر همه دوستان
با راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب edit sheet format میتوانید sheet Format را ویرایش کنید
اگر کادرها و متن های موجود در یک شیت فرمت را میخواهید برای نقشه دیگر استفاده کنید:
file --> save sheet format را بزنید
و در نقشه جدید هنگامی که در پنجره sheet properties هستید گزینه brows را بزنید و شیت فرمت ذخیره شده خود را باز کنید.
برای اینکه sheet format را در حالت پیشفرض default فایل جدید (new drawing) ببینید نقشه موجود را save as کنید file format را برروی drawind tamplate -.drwdot قرار دهید و با نام جدید ذخیره کنید.
از این به بعد هر بار فایل جدید ایجاد کنید جدول شما به عنوان یک تمپلیت قابل استفاده است.
شاد باشید

آخرین ویرایش: