تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار Solid Works

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
sheet format

sheet format

دوستان یک مشکل بزرگ هست تو محیط drawing
من یک sheet format دارم اون رو گذاشتم واسه یک نقشه ..
اما بعد از اندازه گذاری کامل نقشه ام تصمیم گرفتم که sheet format رو پاک کنم یکی دیگه جایگزین کنم!
کسی بلده این راهو رو ظاهرا نمیشه اره؟

در صفحه راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید. توی این قسمت شما می تونید شیت فرمت را عوض کنید و یا جایگزین کنید.

hamidrta گفت:
دوست عزیز نمیشه با این روش که!

سلام
فکر کنم یه جای کارتون اشتباهه، اگه امکان داره فایلو بذارید.

سلام و درود بر همه دوستان
با راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب edit sheet format میتوانید sheet Format را ویرایش کنید
اگر کادرها و متن های موجود در یک شیت فرمت را میخواهید برای نقشه دیگر استفاده کنید:
file --> save sheet format را بزنید
و در نقشه جدید هنگامی که در پنجره sheet properties هستید گزینه brows را بزنید و شیت فرمت ذخیره شده خود را باز کنید.

برای اینکه sheet format را در حالت پیشفرض default فایل جدید (new drawing) ببینید نقشه موجود را save as کنید file format را برروی drawind tamplate -.drwdot قرار دهید و با نام جدید ذخیره کنید.
از این به بعد هر بار فایل جدید ایجاد کنید جدول شما به عنوان یک تمپلیت قابل استفاده است.
شاد باشید:)

آخرین ویرایش:

hamidrta

عضو جدید
سلام و درود بر همه دوستان
با راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب edit sheet format میتوانید sheet Format را ویرایش کنید
اگر کادرها و متن های موجود در یک شیت فرمت را میخواهید برای نقشه دیگر استفاده کنید:
file --> save sheet format را بزنید
و در نقشه جدید هنگامی که در پنجره sheet properties هستید گزینه brows را بزنید و شیت فرمت ذخیره شده خود را باز کنید.

برای اینکه sheet format را در حالت پیشفرض default فایل جدید (new drawing) ببینید نقشه موجود را save as کنید file format را برروی drawind tamplate -.drwdot قرار دهید و با نام جدید ذخیره کنید.
از این به بعد هر بار فایل جدید ایجاد کنید جدول شما به عنوان یک تمپلیت قابل استفاده است.
شاد باشید:)

دوست عزیز نمیشه این روش

موقع یک نقشه رو کامل اندازه گذاری کردی و کامل حالا می خوای کاردش رو عوض کنی امکان پذیر نیست

mer30fery

کاربر ممتاز
دوست عزیز نمیشه با این روش که!
شما اگه تونستی یک کادر جایگزین کنید به کادر قبلی یک عکس بگیر برای من بزار.
واقعا نمیشه تو هر فایلی
دوست عزیز نمیشه این روش
موقع یک نقشه رو کامل اندازه گذاری کردی و کامل حالا می خوای کاردش رو عوض کنی امکان پذیر نیست

کار نشد نداره، میشه
امکان پذیر نیست و نمیشه که کمکی نمیکنه خب یکم توضیح بده چرا نمیشه؟ چه اتفاقی میفته که نمیشه؟ کجاش نمیشه؟!! کلا نمیشه؟! یا نصفیش میشه نصفش بهم میریزه؟
من همیشه همین کارو انجام میدم . میشه باور کن میشه
شما دوتا فایلتو بذار شاید بشه یعنی امیدوارم که بشه

mer30fery

کاربر ممتاز
کار نشد نداره، میشه
امکان پذیر نیست و نمیشه که کمکی نمیکنه خب یکم توضیح بده چرا نمیشه؟ چه اتفاقی میفته که نمیشه؟ کجاش نمیشه؟!! کلا نمیشه؟! یا نصفیش میشه نصفش بهم میریزه؟
من همیشه همین کارو انجام میدم . میشه باور کن میشه
شما دوتا فایلتو بذار شاید بشه یعنی امیدوارم که بشه
اینم یک مثال
بـبـیـنـیـد:
http://www.aparat.com/v/UjZbY

mer30fery

کاربر ممتاز
دانلود رایگان فیلم آموزش فارسی طراحی صندلی با نرم افزار Solidwork
ممنون بابت معرفی سایت و ویدئو های آموزشی.
2 تا نکته
تو سایت محترم شما یکی بخواد نظری ثبت کنه چیکار باید بکنه ؟؟؟! سیستم ثبت نظر نداره؟!
در ویدئو های شما که بسیار براش زحمت کشیدید ماوس دیده نمیشه ... غیب شده ؟

mehdi amiry

عضو جدید
سلام
یه سوال
من یه فایل مونتاژی که از 100 عدد پارت تشکیل شده دارم و می خوام که در drawing یه جدول BOM بگیرم، من در جدول BOM می خوام یه ستون برای وزن تک تک قطعات اضافه کنم، برای اینکار باید برای تک تک پارتها custom property تعریف کنم، آیا دوستان راه حل بهتری برای اینکار دارند تا وقت زیادی برای اینکار تلف نشود.
با تشکر

ned_a

عضو جدید
macro

macro

سلام،
کسی راجع به آموزش ماکرو و API در solid منبعی میشناسه؟

با تشکر از قبل

komeyl67

عضو جدید
سلام بچه ها.

میخواستم بدونم تو سالید میشه یه قسمت از پارت رو مش ریز زد و بقیه رو مش درشت؟ یعنی دو نوع مش بندی روی یک پارت.

ممنون.

mehdi amiry

عضو جدید
سلام بچه ها.

میخواستم بدونم تو سالید میشه یه قسمت از پارت رو مش ریز زد و بقیه رو مش درشت؟ یعنی دو نوع مش بندی روی یک پارت.

ممنون.

سلام
بله میشه، روی mesh راست کلیک کنید و apply mesh control را انتخاب کنید در این بخش شما می توانید به قسمتهای مختلف قطعه مش های ریز و درشت بزنید.

hamidrta

عضو جدید
دوستان در مورد قسمت layer اموزش می خوام یا کمک کسی هست کمک کنه.

غیر راهنما solid

mehdi amiry

عضو جدید
دوستان در مورد قسمت layer اموزش می خوام یا کمک کسی هست کمک کنه.

غیر راهنما solid

سلام
لایه ها در سالید چیز پیچیده ایی نداره،
لایه ها فقط در drawing کاربرد دارند.(اعتبار تا ورژن2014) شما می توانید در منوی line format گزینه layer properties را انتخاب کنید و لایه هایی با خصوصیاتی که شما تعیین می کنید(از قبیل رنگ ، ضخامت، نوع خط) ایجاد کنید. بعد از ایجاد لایه ها، شما با راست کلیک کردن روی هر موضوعی می توانید change layer را انتخاب کنید در این حالت منوی در کنار مکان نما ظاهر میشه و می توانید در این قسمت لایه مورد نظر را انتخاب کنید تا موضوع انتخاب شده به خصوصیات لایه انتخاب شده تبدیل شود. یا اینکه موضوعی را که شما انتخاب کرده اید در property manager قسمت options لایه مورد نظر را انتخاب کنید

آخرین ویرایش:

mehdi amiry

عضو جدید
فقط یه دونه قطعه هست. یه ورق به ابعاد 150*110*7 میلی متر

سلام
بله میشه. فرقی نمیکنه یک بادی باشه یا چندتا.
من فایلی را که شما در تاپیک جدید مطرح کرده بودید را دیدم. شما می تونید با دستور split سطح را به دو سطح تبدیل کرد و بعد با راست کلیک کردن روی mesh و انتخاب apply mesh control سطح مورد نظر را مش ریز زد.

عکس زیر در سالید انجام داده ام

1.jpg

hamidrta

عضو جدید
تو SOLID وقتی با دستور HOLE یک پیچ می کشی !

یادمه یک جا تو OPTION می رفتی یک تیک می زنی روزه ها رو نشون می داد کسی یادشه ؟

ممنون

mehdi amiry

عضو جدید
تو SOLID وقتی با دستور HOLE یک پیچ می کشی !

یادمه یک جا تو OPTION می رفتی یک تیک می زنی روزه ها رو نشون می داد کسی یادشه ؟

ممنون

سلام
طبق عکس زیر انجام بدین
در ضمن با hole wizardسوراخ رزوه دار میزنن نه پیچ!
Untitled.jpg

آخرین ویرایش:

komeyl67

عضو جدید
سلام
بله میشه. فرقی نمیکنه یک بادی باشه یا چندتا.
من فایلی را که شما در تاپیک جدید مطرح کرده بودید را دیدم. شما می تونید با دستور split سطح را به دو سطح تبدیل کرد و بعد با راست کلیک کردن روی mesh و انتخاب apply mesh control سطح مورد نظر را مش ریز زد.

عکس زیر در سالید انجام داده ام

مشاهده پیوست 193896

خیلی ممنون از پاسخ شما.

من بعد از کلی تلاش تونستم یه مستطیل روی سطح با استفاده از split جدا کنم. داخل اون مستطیل هم مش ریز زدم. اما هر کاری کردم نتوستم این مش بندی رو جوری بزنم که دقیقا پشت ورق هم اینطور باشه.

یعنی اون مکعب وسط تمام حجمش مش ریز داشته باشه!

میشه اون فایلی که خودتون درست کردین واسه من آپ کنید؟

shahrokhblash

عضو جدید
با درود
می خوام قسمت کناری ستون از edge با ایجاد یه entities در محیط 3d sketch یک خط به سمت پایین ستون بکشم که با کمکش قسمت
بالای هود در بیارم متاسفانه هر کاری می کنم به قسمت پایین نمیاد انگار ترسیم concident هست اما sketch باز می کنم قید بر میدارم باز هم فایده نداره اجازه نمیده خط بطرف پایین بیاد..!!
لطفا یاری کنید براش خیلی زحمت کشیدم..
با سپاس
ویدئو ترسیمه:
[video]http://www.mediafire.com/watch/eneydh3crwhyhu2/2-8-2014_7-22-56_PM.mp4[/video]

mehdi amiry

عضو جدید
خیلی ممنون از پاسخ شما.

من بعد از کلی تلاش تونستم یه مستطیل روی سطح با استفاده از split جدا کنم. داخل اون مستطیل هم مش ریز زدم. اما هر کاری کردم نتوستم این مش بندی رو جوری بزنم که دقیقا پشت ورق هم اینطور باشه.

یعنی اون مکعب وسط تمام حجمش مش ریز داشته باشه!

میشه اون فایلی که خودتون درست کردین واسه من آپ کنید؟

سلام
من تا جایی که اطلاع دارم با apply mesh control فقط مش ریز سطحی (به اندازه یک المان و به سمت درشت می ره) زده میشه و تا پایین، مش ادامه پیدا نمیکنه، شما می تونید در دو طرف مش ریز بزنید ولی عمق این مشها به اندازه یک المان شروع و به سمت درشت شدن میره، من پیشنهاد می کنم که شما دو تا بادی ایجاد کنید و بادی ها رو اتصال cantact از نوع bonded بدید.

mehdi amiry

عضو جدید
با درود
می خوام قسمت کناری ستون از edge با ایجاد یه entities در محیط 3d sketch یک خط به سمت پایین ستون بکشم که با کمکش قسمت
بالای هود در بیارم متاسفانه هر کاری می کنم به قسمت پایین نمیاد انگار ترسیم concident هست اما sketch باز می کنم قید بر میدارم باز هم فایده نداره اجازه نمیده خط بطرف پایین بیاد..!!
لطفا یاری کنید براش خیلی زحمت کشیدم..
با سپاس
ویدئو ترسیمه:
[video]http://www.mediafire.com/watch/eneydh3crwhyhu2/2-8-2014_7-22-56_PM.mp4[/video]

سلام
فایل ویدیویی رو دیدم، زیاد واضح نیست، ولی چیزی که من متوجه شدم، شاید نقطه روی سطح، قید on surface داشته باشه. اگه امکان داره فایل بزارید.یا اینکه بیشتر و واضحتر توضیح بدید

آخرین ویرایش:

shahrokhblash

عضو جدید
سلام
فایل ویدیویی رو دیدم، زیاد واضح نیست، ولی چیزی که من متوجه شدم، شاید نقطه روی سطح، قید on surface داشته باشه. اگه امکان داره فایل بزارید.یا اینکه بیشتر و واضحتر توضیح بدید

فایل مورد نظر:

http://www.mediafire.com/view/yf5xzoz7n2slysr/semi_model_01.SLDPRT

می خوام از خط کناری ستون A به موازات شیشه خودرو خط رو بسمت پایین بکشم.. بیارم نزدیک گلگیر البته از نمای top متاسفانه همانطور که گفتم
اجازه نمیده شما گفتین on surface این قید کجا هست!؟
با سپاس همچنان منتظرم

آخرین ویرایش:

mer30fery

کاربر ممتاز
solidworks task scheduler

سلام
یه سوال
من یه فایل مونتاژی که از 100 عدد پارت تشکیل شده دارم و می خوام که در drawing یه جدول BOM بگیرم، من در جدول BOM می خوام یه ستون برای وزن تک تک قطعات اضافه کنم، برای اینکار باید برای تک تک پارتها custom property تعریف کنم، آیا دوستان راه حل بهتری برای اینکار دارند تا وقت زیادی برای اینکار تلف نشود.
با تشکر
سلام و درود
با استفاده از solidworks task scheduler میتونید این کارو انجام بدید
در باچند کلیک ساده property مورد نظرتون رو به هر چند تا فایل که دوست دارید اضافه کنید
اگر راهشو پیدا نکردی بگو بگم.:cool:

mehdi amiry

عضو جدید
سلام و درود
در باچند کلیک ساده property مورد نظرتون رو به هر چند تا فایل که دوست دارید اضافه کنید

سلام
ممنون که پاسخ دادین
من قبلا این روش رو تست کردم، نشد. لطفا راهنمایی کنید

mehdi amiry

عضو جدید
می خوام از خط کناری ستون A به موازات شیشه خودرو خط رو بسمت پایین بکشم.. بیارم نزدیک گلگیر البته از نمای top متاسفانه همانطور که گفتم
اجازه نمیده شما گفتین on surface این قید کجا هست!؟
با سپاس همچنان منتظرم

سلام
من فایل را دیدم (و هر چند باز هم برام نامفهوم بود) و برداشتی که داشتم :
لبه را با دستور convert entities به اسکچ تبدیلش کردم و بعد از اون قید on edge را برداشتم و اسکچ قابل تغییر شد. ولی یه اشکالی داشت ، وقتی که یک لبه فضایی را تبدیل به اسکچ می کنیم سالیدورکز اونو به اسپیلاین تبدیل میکنه و با برداشتن قید اون میشه تغییرش داد ولی دیگه هیچ قیدی وجود نداره که اسپیلاین با تغییری که در اون داده میشه اسپیلاین روی لبه باقی بمونه.

(اگه درست متوجه شده باشم)، پیشنهاد من:
با دستور اسپیلاین روی لبه، اسکچ ایجاد کنید و اسپیلاین را به اون نقطه ایی که مد نظرتون است ادامه بدید.

mehdi amiry

عضو جدید
پس با چه دستوری بود؟

در مورد این سه تا دستور اطلاعاتی داری بهم بدی!!

دقیقا چیکار می کنن؟

sensor
section properties
statistics

برای رزوه پیچ :
insert > annotations > cosmetic thread

برای سنسورها

مشاهده پیوست solidworks sensor.pdf

section properties :
خصوصیات مقاطع از قبیل مرکز ثقل ، مساحت و ممان اینرسی مقطع یا مقاطع را محاسبه و نمایش می دهد.
نکات: شما اسکچ بسته و سطوح تخت را میتوانید انتخاب کنید و در صورت انتخاب مقاطع مختلف حتما باید انها با هم موازی باشند.

statistics :
شما در این قسمت می توانید زمان rebuild (بازسازی هندسها از قبیل فیوچر هاو ...) را مشاهده نمایید و این قسمت برای قطعات پیچیده بسیار مفید می باشد که شما می توانید فیوچرهایی را که زمان rebuild انها زیاد هستند در این قسمت مشاهده کنید و در صورت امکان آنها را غیر فعال کنید.

mer30fery

کاربر ممتاز

سلام
یه سوال
با تشکر

سلام و درود

سلام
ممنون که پاسخ دادین
من قبلا این روش رو تست کردم، نشد. لطفا راهنمایی کنید
سلام مجدد
شما بعد از اجرای Start-->all program--> solidworks--> solidworks tools--> solidworks task scheduler
گزینه update custom Properties را انتخاب کنید
در پنجره باز شده فایل ها یا فولدرهای حاوی فایل را با زدن دکمه add اضافه کنید
زمان را که در پایین مشاهده میکنید چند دقیقه جلو ببرید تا تنظیمات کامل شود سپس next را بزنید
در پنجره custom properties در ستون name گزینه weight و در ستون type گزینه text را انتخاب کنید
در ستون value بنویسید:
به همراه علامت های "
finish را بزنید و منتظر کامل شدن دستور بمانید
در صورت کامل شدن ، حالت status از ready به comeplete تغییر میکند
و تمام:w01:
تمام 100 قطعه شما دارای وزن شدند...:w11:
اگر خواستید شاید بعدا فیلمش رو هم بذارم
شاد باشید:D:)

shahrokhblash

عضو جدید
سلام
من فایل را دیدم (و هر چند باز هم برام نامفهوم بود) و برداشتی که داشتم :
لبه را با دستور convert entities به اسکچ تبدیلش کردم و بعد از اون قید on edge را برداشتم و اسکچ قابل تغییر شد. ولی یه اشکالی داشت ، وقتی که یک لبه فضایی را تبدیل به اسکچ می کنیم سالیدورکز اونو به اسپیلاین تبدیل میکنه و با برداشتن قید اون میشه تغییرش داد ولی دیگه هیچ قیدی وجود نداره که اسپیلاین با تغییری که در اون داده میشه اسپیلاین روی لبه باقی بمونه.

(اگه درست متوجه شده باشم)، پیشنهاد من:
با دستور اسپیلاین روی لبه، اسکچ ایجاد کنید و اسپیلاین را به اون نقطه ایی که مد نظرتون است ادامه بدید.

متاسفانه با ایجاد اسپیلاین(منظور با ایجاد اسکچ سه بعدی جدید) امکان نداره خط در راستای ستون باشه..چطور شما دستور اسپیلاین میدین!!؟
با entities هم اجازه امتداد دادن خط نمیده!! لطفا اگه شما تونستین فایل برام بفرستین که چطور این کار کردین؟
با سپاس

لطفا روش مورد نظر برام بفرستین تلاش کردم تونستم خطی که به روش entities درست کردم بیارم پایین اما تو ترسیم بعدی خط رو اجازه انتخاب نمیده!!

آخرین ویرایش: