poloton7
عضو جدید
متشکر---اما به نظر می رسه لینک خراب باشد باز نمی کند--
با سلام خدمت دوستان.
کسی میدونه چه طوری باید تو SolidWorks فارسی نوشت؟
البته من هم از Maryam استفاده کردم و هم از Persian Leomoon ولی یا این نرم افزار ها در سالید جواب مبدن یا من دارم یه جایی اشتباه میکنم.
به هر حال به جای بعضی حروف علامت سوال و ... میذاره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یا علی
از منوی insert گزینه object را انتخاب کنید. در پنجره ظاهر شده گزینه microsoft office word را انتخاب کنید. اکنون می تونید در کادر ظاهر شده مانند نرم افزار word تایپ کنید!
خیر نداره. اما توانایی تحلیل خستگی (fatigue) را داره.با سلام
میخواستم بدونم آیا cosmos works توانایی تشخیص وقوع ترک رو داره؟
سلام
این فن پشت کامپیوتر رو که دیدید؟ می خوام یه چیزی مشابه اون تو سالید بکشم. پره ها رو چطور می شه کشید؟ دو تا مقطع بزنم یکی رو استوانه ی وسط یکی چند سانت این ور تر و loft کنم می شه؟ از پترن ها هم می شه استفاده کرد که همه ی پره ها رو یک جا بکشم؟
http://www.upload-noandishaan.ir/ima...d66zddb86j.jpg
و سوال دوم، یه ایرفویل کشیدم، بعد خواسته شده بود که از درفت هم استفاده کنیم! ایرفویل رو کشیدم ولی درفت نمی شد استفاده کرد! حداکثر 0.0025 درجه می شد اون هم مقطع انتهایی رو به هم می ریخت و اون چیزی که تو بال هواپیما می بینیم نمی شد. مشکل هم این بود که باید حتماً از درفت استفاده می کردم. آخه با لافت می شد کار کرد. خلاصه، کسی می تونه تو این موارد کمکی کنه؟
اگر لازم بود فایل های سالیدش رو می ذارم.
خیر نداره. اما توانایی تحلیل خستگی (fatigue) را داره.
خیلی ممنون،
ورژن 2010 سرویس پک چند؟ باز نتونستم بکنم. سرویس پک 2 رو فکر کنم داشته باشم. نصبش می کنم ببینم باز می شه یا نه.
برای تیغه ها، سطح مقطعتون به چه شکل بود؟ می شه از فول راند فیلت استفاده کرد؟ جزو خواسته های سواله.
هیچ کس اطلاعی نداره!!!میشه راهنماییم کنید ببینم باید با چه نرم افزاری انبساط ورق رو شبیه سازی کنم تا اینکه ترک بخوره؟
برای این کار ابتدا باید جنس قطعه را تعیین کنیدسلام
میشه راهنمایی ام کنید چطور می تونم وزن اشکال رسم شده یا حجم آنها در solidworks بدست بیارم
با سلامهیچ کس اطلاعی نداره!!!
سلام دوستان عزیز مکانیک . من solidworks 2012 x64 رو ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم . نرم افزار بدون مشکل نصب میشه ولی هنگام کار با نرم افزار وقتی وارد قسمت پارت میشم و front plane رو انتخاب میکنم و و sketch رو کلیک میکنم صفحه شطرنجی نمیاد ( از منوی tools گزینه display grid رو هم فعال میکنم ) ولی با این حال صفحه شطرنجی نمیاد . از دوستان می خوام که لطفا من رو کمک کنن تا مشکلم حل بشه ممنو ازتون دوستان .
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی دنبال یادگیری سالید هستم در همین راستا با این سایت جامع اشنا شدم
کمکی از دوستان می خواستم و اون اینکه یه کتاب اموزشی خوب به من معرفی کنین که تقریبا اخرین ورژن این نرم افزار رو اموزش داده باشه(فارسی)
چون نمایشگاه به راه و دست ادم برای جستوجو بازتره
اگر با کتاب به طور اساسی یاد نمیگیرم یه اموزشگاهی فیلمی چیزی امکانش هست معرفی کنین
ممنون
سلام دوستان
من رو يه پروژه دارم كار ميكنم و نياز به راهنمايي اساتيد دارم لطفا كمك كنين.
مدل يه لوله 6 متري رو تو ساليد داريم كه روي سطح اون تعداد زيادي سوراخ وجود داره . من ميخام موقعيت تمام اون سوراخ ها رو در فرمت قطبي ( يعني زاويه و موقعيت هر كدوم از سوراخ ها روي لوله رو) تو يه شيت اكسل داشته باشم. اينكار وقتي كه سطح مقطع قطعه به شكل مربع هست و يا قطعه مثلا يه شيت ساده باشه رو ميتونم با hole table روي دراوينگ براحتي انجام بدم ولي واسه سطح لوله نميدونم بايستي چيكار كنم . لطفا راهنمايي كنيد . مرسي
با سلامدوستان من یه مشکلی تو محیط دوبعدی (sketch ) دارم
اینکه طرح رو میکشم و اندازه و قیدهای لازم را میذارم تا کاملا مقید (fully Defined) میشه و رنگ اسکچ از آبی که نامقیده به سیاه که مقیده تبدیل میشه. اما وقتی یک نقطه یا یک خط رو با موس درگ میکنم اون نقطه یا خط تکون میخوره و اندازه هم همراه اون تغییر میکنه. در صورتی که نباید طرح با درگ کردن جابجا بشه. اندازه ها هم دیدم driven نبود. نمیدونم تنظیماتش بهم خورده یا چیکار باید کنم!?؟!
مشکل از نقاط نیست گفتم که طرح Fully Defined میشه و به رنگ سیاه در میاد.با سلام
دوست عزیز شما خط را مقید کرده اید اما نقاط ابتدا و انتهای آن را نه!
قید های مربوط به نقاط را هم برقرار کنید تا مشکل برطرف گردد.
با عرض سلام و خسته نباشید
من رو یه پروژه کار میکنم که نیاز به راهنمایی اساتید دارم
طرح کامل یک دوچرخه رو تو سالید کشیدم
چرخ ها و دنده ها تکمیل شده ، فقط نمیدونم چطور میشه دنده متصل به رکاب رو به دنده چرخ عقب با زنجیر متصل کرد
یعنی با چرخاندن رکاب ،زنجیر بچرخه و دنده عقب رو به حرکت دربیاره تا چرح عقب حرکت کنه
اصلا راهی هست تو سالید که زنجیر بتونه 2 تا دنده رو حرکت بده ؟؟؟
مشاهده پیوست 100506مشاهده پیوست 100507
خودم راه حلشو پیدا کردم.مشکل از نقاط نیست گفتم که طرح Fully Defined میشه و به رنگ سیاه در میاد.
مثلا یک دایره ساده از مبدا با یک قید هم مرکزی با مبدا با یک عدد اندازه قطر ناقابل میکشم.
مثلا 10 میلیمتر. طرح کاملا مقید شده است
حالا محیط دایره رو میگیرم میکشم میبینم که طرح هنوز Fully Defined هست ولی عدد اندازه تغییر میکنه مثلا میشه 22.32
خودم موندم چشه......!!!!!