تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

• ضعیف

رای: 37 12.1%
  • متوسط

رای: 38 12.5%
  • خوب

رای: 114 37.4%
  • عالی

رای: 116 38.0%

• مجموع رای دهندگان
    305

yones66

عضو جدید
سلام
اصلا پیغامی نمیده نصب میشه و محیطاش هم اضافه میشه ولی رو هر کدوم کلیک میکنم محیطاش بالا نمیاد و کتیا هنگ میکنه و باید اونو ببندم؟
نمیدونم مشکل از کجاشه از نحوه نصبش که هیچی نداره یه لاینسه که به راحتی نصب میشه هیچی نداره . و اگر نحوه نصب مشکل داشت که اضافه نمیکرد محیط ها رو واز لایسنس ایراد میگرفت که نمگیره. توروخدا کمک کنید؟

yones66

عضو جدید
مهندس جان مثلا یک از محیط ها رو مثلا میرم تو قسمت نوار وضعیت تا این مرحله پیش میره و دیگه میمونه و هنگ میکنه :
Loding data in doucument f:\program file\Dassault Systemes\B21\intel_a\resources\graphic\AnalysisMeshing.feat
تو رو خدا منو کمک بدید؟ دادم داره در میاد.

AFROUZ-E

عضو جدید
مشاهده پیوست 131914

در میزکار assembly design و به هنگام استفاده از دستور split با این خطا برخورد کردم. قطعه ی فیروزه ای که در context طراحی شده یه تیکه اضافه داره که می خوام اون رو توسط قطعه ی صورتی رنگ split کنم. البته که دوست ندارم ارتباط رو بشکنم و اون رو ایزوله کنم. (سطح هایلایت شده کاملاً مقابل سطح فیروزه ای قرار دارد و مشکلی از این لحاظ نیست)

yones66

عضو جدید
مهندس جان مثلا یک از محیط ها رو مثلا میرم تو قسمت نوار وضعیت تا این مرحله پیش میره و دیگه میمونه و هنگ میکنه :
Loding data in doucument f:\program file\Dassault Systemes\B21\intel_a\resources\graphic\AnalysisMes hing.feat
تو رو خدا منو کمک بدید؟

mds_eng

کاربر فعال
سلام
من catia V6R2013 و enovia رو نصب کردم و توی enovia به کمک creat part یه دونه part ایجاد کردم. برای اوردن اون توی محیط catia v6 از advanced search استفاده کردم و part ی که توی enovia ایجاد کرده بودم رو پیدا کردم. برای باز کردنش از explore in PPR استفاده کردم و با کلیک راست روی product مربوط به part اونو باز کردم. اما اینجای کار مشکل دارم که فایلی که باز می شه قابل edit کردن نیست (فقط یه دونه چرخدنده زرد رنگ بزرگ نشون می ده) و نمی تونم اونو propagate کنم.
چیکار می تونم بکنم که فایل ایجاد شده توی محیط part design باز بشه و بتونم توش فیچر هایی رو که می خوتم بکشم و بعد propagate کنم
ممنون می شم اگه کسی کمکی بکنه

عشق کتی

عضو جدید
سلام
من catia V6R2013 و enovia رو نصب کردم و توی enovia به کمک creat part یه دونه part ایجاد کردم. برای اوردن اون توی محیط catia v6 از advanced search استفاده کردم و part ی که توی enovia ایجاد کرده بودم رو پیدا کردم. برای باز کردنش از explore in PPR استفاده کردم و با کلیک راست روی product مربوط به part اونو باز کردم. اما اینجای کار مشکل دارم که فایلی که باز می شه قابل edit کردن نیست (فقط یه دونه چرخدنده زرد رنگ بزرگ نشون می ده) و نمی تونم اونو propagate کنم.
چیکار می تونم بکنم که فایل ایجاد شده توی محیط part design باز بشه و بتونم توش فیچر هایی رو که می خوتم بکشم و بعد propagate کنم
ممنون می شم اگه کسی کمکی بکنه

سلام مهندس . هنوز خیلی ها موفق به نصب نشدن ! لطفا به این سوالها جواب بده.
catia V6R2013 از کجا تهیه کردی ؟ حجمش همون 37 گیگ ؟ نمیشه دانلود کرد ! یه آدرسی چیزی برای خریدداری؟ با تشکر

آخرین ویرایش:

mds_eng

کاربر فعال
سلام مهندس . هنوز خیلی ها موفق به نصب نشدن ! لطفا به این سوالها جواب بده.
catia V6R2013 از کجا تهیه کردی ؟ حجمش همون 37 گیگ ؟ نمیشه دانلود کرد ! یه آدرسی چیزی برای خریدداری؟ با تشکر

شرکتمون تهیه کرد و من فقط نصبش کردم. متاسفانه حتی خودم اجازه کپی کردنشو ندام وگرنه به یه طریقی براتون می فرستادم.
البته فکر کنم بشه دانلودش کرد.
توی مراحل نصبش معرفی لایسنس و ... خیلی زمان برد ولی بلاخره انجام شد.
اگر کسی درمورد آرشیو کردن فایل ها و نحوه سیو فایل ها و ... بتونه اطلاعاتی بذاره توی فروم خیلی کار برزگی کرده . چون که لامصب هیچیش با کتیا 5 نمی خوره و کلا سیستمش فرق داره

عشق کتی

عضو جدید
شرکتمون تهیه کرد و من فقط نصبش کردم. متاسفانه حتی خودم اجازه کپی کردنشو ندام وگرنه به یه طریقی براتون می فرستادم.
البته فکر کنم بشه دانلودش کرد.
توی مراحل نصبش معرفی لایسنس و ... خیلی زمان برد ولی بلاخره انجام شد.
اگر کسی درمورد آرشیو کردن فایل ها و نحوه سیو فایل ها و ... بتونه اطلاعاتی بذاره توی فروم خیلی کار برزگی کرده . چون که لامصب هیچیش با کتیا 5 نمی خوره و کلا سیستمش فرق داره
هر زمان وقت کردی از مراحل نصبش فیلمی یا pdf چیزی بذاری استفاده کنیم خیلی ممنون میشیم.

mds_eng

کاربر فعال
هر زمان وقت کردی از مراحل نصبش فیلمی یا pdf چیزی بذاری استفاده کنیم خیلی ممنون میشیم.

معمولا هر پکی که من دیدم توی همون پک نرم افزاری که داده می شه آموزش مراحل نصبش وجود داره و نکته مهم اینه که هر کدومش به روش متفاوتی قفلش شکسته شده و لایسنسی هم که براش تعریف می شه با بقیه متفاوته پس نمیشه گفت روشی که من استفاده کردم برای کس دیگه ای با مجموعه نرم افزاری که داره ( ویندوز سرور و جاوا و... ) جواب میده و باید از روشی خودش استفاده کنی. حتی من توی تعریف یوزر enovia از لایسنس های دیگه ( به غیر از اونهایی که توی مراحل نصب گفته شده بود) استفاده کردم و جواب نگرفتم. این به خاطر اینه که بسته PLM ارائه شده توی enovia امنیت خیلی بالایی داره و هر کار خارج از دستوری رو نمیشه توش انجام داد.

عشق کتی

عضو جدید
معمولا هر پکی که من دیدم توی همون پک نرم افزاری که داده می شه آموزش مراحل نصبش وجود داره و نکته مهم اینه که هر کدومش به روش متفاوتی قفلش شکسته شده و لایسنسی هم که براش تعریف می شه با بقیه متفاوته پس نمیشه گفت روشی که من استفاده کردم برای کس دیگه ای با مجموعه نرم افزاری که داره ( ویندوز سرور و جاوا و... ) جواب میده و باید از روشی خودش استفاده کنی. حتی من توی تعریف یوزر enovia از لایسنس های دیگه ( به غیر از اونهایی که توی مراحل نصب گفته شده بود) استفاده کردم و جواب نگرفتم. این به خاطر اینه که بسته PLM ارائه شده توی enovia امنیت خیلی بالایی داره و هر کار خارج از دستوری رو نمیشه توش انجام داد.
مهندس این صحبتایی که در مورد قدرت سیستم میکنن تا چه حد درسته ! مثلا با سیستمهایی در حد 4 گیگ رم (هر کدام) و cpu چهار هسته ایی میشه نصب کرد؟

yones66

عضو جدید
این مشکل چیه تو نرم افزار به این گندگی اعصاب ادم رو خورد میکنه با هر ورژنی که میخوام پروژه های این سایت و سایتای دیگه رو باز کنم نمیشه که نمیشه هر ورژنی رو انتخاب کردم نشد تاریخ رو به روز کردم و نصب کردم نشد که نشد همش پیغام زیر میاد:
Can not open the file : C:\Users\yones\Desktop\DUCT-2.CATPart. Invalid data structure.
آخه این چیه؟ توروخدا کمک کنید. کتیا 32 بیت نصب کردم و ویندوزم 8 هستش. فقط یک به این سوال و اون سوال simdesinger هم جواب ده که چرا بالا نمیاد.

AFROUZ-E

عضو جدید
تاریخ رو به روز کردم و نصب کردم نشد که نشد همش پیغام زیر میاد:
Can not open the file : C:\Users\yones\Desktop\DUCT-2.CATPart. Invalid data structure.
invalid data structure زمانی بالا میاد که تاریخ سیستم قبل از تاریخ ساخت فایل/فایل هایی که قصد باز کردنشون رو دارید باشد. نمایش فولدر حاوی فایل/فایل ها را روی details بگذارید و آخرین date modified رو چک کنید (با کلیک روی برچسب date modified). و تاریخ سیستم رو مطابق با آن تنظیم کنید.

در دستور smart move از assembly design، گزینه create verified constraints first دقیقاً چه کاری می کند؟ مثلاً دیده ام که اگر روشن باشد و اولین گزینه در لیست surface contact باشد ولی نوع انتخاب هندسه های ما منجر به انطباق دو صفحه شود، آنگاه اولویت با قید conincidence هست که در لیست بعد از surface contact می باشد. ولی اگر اولویت در لیست اول angle باشد، قید زاویه ایجاد می شود نه conincidence.

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
invalid data structure زمانی بالا میاد که تاریخ سیستم قبل از تاریخ ساخت فایل/فایل هایی که قصد باز کردنشون رو دارید باشد. نمایش فولدر حاوی فایل/فایل ها را روی details بگذارید و آخرین date modified رو چک کنید (با کلیک روی برچسب date modified). و تاریخ سیستم رو مطابق با آن تنظیم کنید.

در دستور smart move از assembly design، گزینه create verified constraints first دقیقاً چه کاری می کند؟ مثلاً دیده ام که اگر روشن باشد و اولین گزینه در لیست surface contact باشد ولی نوع انتخاب هندسه های ما منجر به انطباق دو صفحه شود، آنگاه اولویت با قید conincidence هست که در لیست بعد از surface contact می باشد. ولی اگر اولویت در لیست اول angle باشد، قید زاویه ایجاد می شود نه conincidence.

اولویت نوع قیدی که ایجاد می شود هم به نوع اشیا انتخاب شده بستگی دارد هم به ترتیب اولویت بندی در لیست قیدها. بطور کلی قید تطابق coincidence بر قید تماس contact اولویت دارد مگر اینکه ورودی سطوح مدور و غیر تخت باشد. پس حتی اگر تماس در لیست اول باشد باز کتیا بر اساس قید تطابق عمل خواهد کرد نه تماس. اگر می خواهید اولویت بندی کتیا استفاده نشود این سوییچ را خاموش کنید تا قید تنها بر اساس ترتیب در لیست ایجاد شود.

bigbomber

کاربر فعال
سلام.
یک مسئله:
یک سطح IGS داشتم که با فرمان Close Surface آن را تبدیل به یک مدل تو پر کردم (در محیط Part Design). در نهایت مدل را با فرمت STP ذخیره کردم؛ ولی وقتی مدل STP دخیره شده را دورا در کتیا باز کردم، به جای اینکه یک مدل تو پر Solid داشته باشیم، یک مدل از جنس سطح نمایش داده شد (مثل اینکه مدل را با پسوند IGS ذخیره کرده باشم). اگر کسی راه حلی برای حل این مساله داره، ممنون میشم راهنماییم کنه.
با تشکر.
مشاهده پیوست 121542مشاهده پیوست 121543

سلام. کسی جواب این سوال من را نمیدونه؟

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
سلام. کسی جواب این سوال من را نمیدونه؟

مشکل از کیفیت سطوح اولیه است. هنگامی که سطوح را توسط دستور join یکی کرده اید احتمالا از تلورانس بزرگی مثلا 0.1 استفاده کرده اید تا برنامه از شکاف های بین سطوح چشم پوشی کند. با اینکار مشکل سطوح برطرف نمی شود و کتیا تنها از وجود آنها چشم پوشی می کند. هنگامی که فایل stp ایجاد می کنید در واقع داده های همان سطوح اولیه که وجوه جسم توپر را تشکیل می دهند در فایل خروجی ذخیره می شود پس مشکل به فایل stp منتقل می شود.

اگر قرار است فایل stp به برنامه ای دیگر منتقل شود می توان تلورانس import را در آن برنامه افزایش داد تا دوباره از شکاف بین سطوح چشم پوشی کند. اگر آن برنامه چنین قابلیتی ندارد تنها راه حل درست کردن مشکل شکاف سطوح و لبه ها بطور اساسی در کتیا است. برای اینکار باید از بخش healing کتیا استفاده کنید تا در ابتدا سطوح و لبه های مشکل دار را شناسایی کرده و سپس توسط قابلیت های همین بخش یا با کمک قابلیت های بخش GSD سطوح و لبه ها را درمان کرده و خطای موجود را برطرف کنید.

افزون بر شکاف، ممکن است سطوح دارای مشکلات دیگری مثل روی هم افتادگی، بسیار باریک بودن و ... باشند که همگی این مشکلات را می توان در بخش healing assistant ردگیری و حل کرد.

mds_eng

کاربر فعال
مهندس این صحبتایی که در مورد قدرت سیستم میکنن تا چه حد درسته ! مثلا با سیستمهایی در حد 4 گیگ رم (هر کدام) و cpu چهار هسته ایی میشه نصب کرد؟

در مورد نوع سیستمی که انتخاب میشه خود نرم افزار گفته که حداقل چه سیستمی باشه. من از cpu هشت هسته ای و رم 8 گیگ استفاده کردم و این سیستمی که شما گفتید رو امتحان نکردم که بتونم اظهار نظری بکنم. ولی چیزی که به نظرم می رسه اینه که معمولا enovia روی شبکه ای راه اندازی می شه که باید به طور همزمان کاپیوترهای زیادی رو ساپورت کنه و حتی از نقاط مختلف دنیا بشه به اون کانکت شد و اشتراک فایل ها بدون هیچ نقصی و با سرعت تمام انجام بشه. بنابراین باید خیلی سبک باشه و باری به شبکه وارد نکنه.
پس اگه شما این نرم افزار با این قدرت رو روی یه شبکه کوچیک خانگی نصب کنید ساپورت کردن یک یا دو کلاینت نباید براش سخت باشه. تازه enovia با expoler باز می شه و خیلی سبکه و احتمالا نوع سیستمی هم که 3ds پیشنهاد داده برای CATIA بوده نه enovia

mds_eng

کاربر فعال
propagate file in catia 6

propagate file in catia 6

سلام بر دوستان گرامی
من تونستم توی catia v6 فایل save کنم یا حتی export کنم. روش کار به این صورته که یا باید با اکانت project leader و یا creator که اختیاراتشون توی enovia مشخص می شه وارد catia می شید و به راحتی می تونید save یا همون propagate را انجام بدید و اکسپورت اون هم به صورت فایل های استاندارد step , iges و... (به جز CATpart و...) هست.

عشق کتی

عضو جدید
سلام بر دوستان گرامی
من تونستم توی catia v6 فایل save کنم یا حتی export کنم. روش کار به این صورته که یا باید با اکانت project leader و یا creator که اختیاراتشون توی enovia مشخص می شه وارد catia می شید و به راحتی می تونید save یا همون propagate را انجام بدید و اکسپورت اون هم به صورت فایل های استاندارد step , iges و... (به جز CATpart و...) هست.
مرسی مهندس شما فعلا ادامه بده تا کم کم یک خونه تکونی اساسی انجام بدیم.

عشق کتی

عضو جدید
سلام برای خرید DASSAULT SYSTEMES HI-END V6R2013X

به سایت www.teha-co.com مراجعه کنید.
این مجموعه شامل 30 پارت 700 مگابایتی در قالب سرور می باشد.این تنها بخش اول این مجموعه ارزشمند می باشد.بخش دوم شامل قسمت کلاینت ها در قالب 5 پکیج طراحی و تحلیل catia و 3dlive و delmia و enovia و simulia می باشد.حجم این مجموعه 16.3 گیگابایت می باشد.کلاینت 3dvlive در قالب 3 پارت 700 مگابایتی و کلاینت catia در قالب 7 پارت 700 مگابایتی کلاینت delmia در قالب 8 پارت 700 مگابایتی و کلاینت ENOVIA.VPM در قالب 2 پارت 700 مگابایتی و آخرین کلاینت یعنی simulia در قالب 6 پارت 700 مگابایتی ارائه شده است.بخش سوم نرم افزارهای مورد نیاز این نرم افزار هست که در حال حاضر در حد حوصله طهاکو تنها Microsoft SQL Server 2008 R2 (English) با حجم 4.07 گیگ ارائه شده است.این مجموعه در قالب 6 پارت 700 مگابایتی ارائه شده است.بخش چهارم کرک این مجموعه می باشد.

عشق کتی

عضو جدید
how install catia 6 2013 طریقه نصب نسخه جدید کتیا 6 2013

DASSAULT SYSTEMES ENOVIA V6R2013X HI-END INSTALLATION PROCEDURE
================================================== ================================================== =========================================

Step 1: Install Pre-Requisites:
1.1 DSLS SSQ License Server
1.2 Java Development Kit (JDK)
1.3 SQL Server 2008 R2 Developer
1.4 Enroll License
1.5 Reboot

Step 2: Install Server Core

2.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD1-LIVE.COLLABORATION.iso - \1\StartCPFInstallerGUI
2.2 Reboot
2.3 Stop Tomcat and PICDaemon after computer reboots

Step 3: Install Centrals

3.1 Unpack DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\Installer zip to C:\temp

NOTE: Unpack each central's zip to c:\temp and start <central>\1\setupV6.exe
Point to C:\temp\ENOVIA_Installer.Windows64 folder when central asks before setup GUI starts!

3.1.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\1\VariantConfigurationCentral
3.1.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\EngineeringConfigurationCentral
3.1.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\RequirementsCentral\
3.1.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\LibraryCentral\
3.1.5 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\ProgramCentral\
3.1.6 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\ProgramChangeControl\

3.2 Change DVD to DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD3-DESIGNER.CENTRAL.iso

3.2.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD3-DESIGNER.CENTRAL.iso - \1\DesignerCentral\
3.2.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD3-DESIGNER.CENTRAL.iso - \1\xCADEnablers\CollaborativeDesignForCATIAV5\

3.3 (OPTIONAL) Change DVD DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso to install CAD enablers

3.3.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforAutoCAD\
3.3.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforCadenceAllegro\
3.3.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforCATIAV4
3.3.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforInventor
3.3.5 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforMentorGraphicsDesignManag er
3.3.6 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforMentorGraphic***peditionE nterprise
3.3.7 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforMicroStation\
3.3.8 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforNX\
3.3.9 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforProENGINEER\
3.3.10 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforSolidEdge\
3.3.11 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforSolidWorks\
3.3.12 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD5-XCAD.ENABLERS.iso - \1\CollaborativeDesignforZukenCR-5000\

3.4 Change DVD to DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso if you followed step 3.3 and continue centrals installation

3.4.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\SourcingCentral\
3.4.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \3\MaterialsComplianceCentral\
3.4.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMManufacturing\
3.4.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \3\X-BOMMaterialsCompliance\
3.4.5 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMUnitTracking\
3.4.6 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMCostAnalytics\

3.5 (OPTIONAL) Install additional gateways for third-party applications if you have ones

3.5.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMforVPMV5\
3.5.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMforSAP\
3.5.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMforQADMFGPRO\
3.5.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMforOracleManufacturing\
3.5.5 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\X-BOMforJDEdwardsEnterpriseOne\

3.6 Continue installing centrals

3.6.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\SupplierCentral\
3.6.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\SupplierRepresentative\
3.6.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \1\QuotationCentral\
3.6.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \2\ComponentCentral\

3.7 (OPTIONAL) Install Quality Control

3.7.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \3\ProductQualityCentral\
3.7.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD2-VPM.APPLICATIONS.iso - \3\QualityImprovementCentral\

3.8 (OPTIONAL) Install Microsoft Office Integration:

3.8.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD1-LIVE.COLLABORATION.iso - \2\CollaborationforMicrosoft\
3.8.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD1-LIVE.COLLABORATION.iso - \2\CollaborationforMicrosoft\

3.9 While TomCat is stopped, run Start ENOVIA Live Collaboration WAR Utility and press all Enter, then wait until complete
3.10 Reboot

Step 4: Install Rich Client Software

4.1 Install CATIA Client

4.1.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.CATIA.DVD1-CLIENT.iso - \1\Software\CATIA\1\SetupV6.exe
4.1.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.CATIA.DVD2-DOC.iso - \1\Documentation\1\SetupV6.exe

4.2 Install DELMIA Client

4.2.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.DELMIA.DVD1-CLIENT.iso - \1\Software\DELMIA\1\SetupV6.exe
4.2.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.DELMIA.DVD1-CLIENT.iso - \1\Documentation\1\SetupV6.exe
4.2.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.DELMIA.DVD2-MARKETING.iso - \1\Marketing\1\SetupV6.exe

4.3 Install SIMULIA Client

4.3.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.SIMULIA.DVD1-CLIENT.DOC.iso - \2\SIMULIA\Software\Windows64\1\SetupV6.exe
4.3.2 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.SIMULIA.DVD1-CLIENT.DOC.iso - \2\SIMULIA_ENGINE\Software\Windows64\1\SetupV6.exe
4.3.3 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.SIMULIA.DVD1-CLIENT.DOC.iso - \2\SIMULIA\Documentation\1\SetupV6.exe
4.3.4 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.SIMULIA.DVD1-CLIENT.DOC.iso - \2\SIMULIA_ENGINE\Documentation\1\SetupV6.exe

4.4 (OPTIONAL) Install ENOVIA VPM Client

4.4.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.ENOVIA.DVD1-VPM.CLIENT.iso - \2\ENOVIA_VPM\Software\1\SetupV6.exe

4.5 (OPTIONAL) Install 3DLive Client

4.5.1 DS.CATIA.V6R2013x.HiEND.3DLIVE.DVD1-CLIENT.iso - \1\ENOVIA_#DLive\Windows(64)\SetupV6.exe

================================================== ================================================== =========================================

WHAT CAD WANTS, CAD GETS - CAD LOVES US ALL

TEAM SOLIDSQUAD-SSQ&teha-co
31.12.2012​

عشق کتی

عضو جدید
در کتیا v6 2013 چه داخل شبکه داخلی و چه از طریق سرور (اینترنت )چنانچه شبکه قطع بشه میشه off line کارو ادامه داد . قابلیت مهمی که تو v6 2012 نداره.
For additional flexibility and mobility, travelling users who don’t have an internet connection can now continue to design with CATIA V6R2013x even when they are not connected to the server.With CATIA Offline, “On –the-go”, users can access their current data even when it is not possible to connect to the enterprise ENOVIA V6 Server. Simply selecting “work offline” downloads the required data. CATIA function will then be available “on the go”, when working from home or when no network is available. Once back on site, un-checking the “work offline” switch reconnects to the ENOVIA V6 Server, and work can be re-synchronized and shared.

mds_eng

کاربر فعال
در کتیا v6 2013 چه داخل شبکه داخلی و چه از طریق سرور (اینترنت )چنانچه شبکه قطع بشه میشه off line کارو ادامه داد . قابلیت مهمی که تو v6 2012 نداره.
For additional flexibility and mobility, travelling users who don’t have an internet connection can now continue to design with CATIA V6R2013x even when they are not connected to the server.With CATIA Offline, “On –the-go”, users can access their current data even when it is not possible to connect to the enterprise ENOVIA V6 Server. Simply selecting “work offline” downloads the required data. CATIA function will then be available “on the go”, when working from home or when no network is available. Once back on site, un-checking the “work offline” switch reconnects to the ENOVIA V6 Server, and work can be re-synchronized and shared.

یه گزینه به نام local save داره که هر کسی می تونه فایل رو روی سیستم خودش سیو کنه اما دسترسی به خود فایل وجود نداره. فقط میشه از توی کتیا بازش کرد. قطعه اول به صورت PRIVET دست طراح می مونه تا وقتی که به مرحله ی بعد که اسمش INWORK هست PROMOTE بشه و همین طور از چند GATE رد می شه تا RELEASE بشه

iranika

عضو جدید
یه سوالی ذهن من رو خیلی درگیر کرده
کلا به نظر شما v6 بدرد ایران میخوره؟

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
یه سوالی ذهن من رو خیلی درگیر کرده
کلا به نظر شما v6 بدرد ایران میخوره؟

سلام
بسیار خوشحال شدم که دیدم بالاخره کسی پیدا شد و قبل از اینکه شوق و ذوق در استفاده از چیزی جدید را داشته باشد و درگیر مسابقه استفاده از جدیدترین ها شود از ضرورت آن سوال می کند. کتیا 6 بر اساس یک plm یا مدیریت چرخه عمر محصول بنا شده است. در یک سیستم مدرن مهندسی، محصولات از قبل از شکل گیری آنها و مرحله ایده پردازی تا زمانی که می میرند مدیریت می شوند. برای مثال اظلاعات یک خودرو از زمانی که تنها ایده طراحی آن مطرح می شود تا زمانی که عمر آن در دست یک مشتری به پایان می رسد در این سیستم مورد مدیریت و کنترل قرار گرفته و تمامی اطلاعات و داده ها ذخیزه شده و بطور مدون در اختیار تیم محصول قرار می گیرد.
با این توضیح مختصر، و بنا بر ضرورت های مهندسی، تمام داده های CAD از نقشه ها گرفته تا تمام محاسبات مهندسی و ... باید مدیریت شوند تا از دست رفتن داده ها، یا افشای آنها به غیر، یا درهم و برهم شدن آنها جلوگیری شود، در اسرع وقت و با روش مطمئن به دست طراح، سازنده و ... برسد. بنا بر این ضرورت، کتیا 6 بجای ذخیره سازی داده ها روی دیسک، آنها را روی بانک اطلاعاتی سیستم plm ذخیره می کند.

ایران: من فکر نمی کنم هنوز در ایران، کیفیت و سطح مدیریت مهندسی پروژه های صنعتی تا این حد افزایش یافته باشد که در این سطح به داده ها، اطلاعات، امنیت و مدیریت پروژه توجه شود. شرکت های خودرو ساز که می توان آنها را جلودار بکار گیری کتیا و پیاده سازی سیستم های مدیریت پروژه plm در ایران دانست هنوز از روش های سنتی برای اینکار استفاده می کنند.

در کنار قابلیت plm کتیا 6 که می توان آن را محدودیت برای کاربران ایرانی دانست، کتیا 6 دارای قابلیتهای طراحی بیتشری نسبت به نسخه 5 است. که البته بسیار اندک هستند. سوال اساسی این است که این قابلیتها چقدر در کار مهندسی ضروری هستند و چه منافعی را بدست می دهند. جواب ساده است: نه چندان. قابلیت های نسخه 5 تقریبا برای تمام کارهای طراحی کفایت می کند. کتیا 6 شاید تنها کمی سرعت مدل سازی و شبیه سازی را افزایش دهد. تاکید می کنم مدل سازی و شبیه سازی.

فقط جهت اطلاع از میزان رواج کتیا 6: جستجوی اولیه ای در مورد میزان فرصت های شغلی موجود در حوزه مهندسی در آمریکا و کانادا که در آن دانش کتیا 6 لازم است انجام شد که بر طبق آن در کانادا هیچ مورد شغلی و در آمریکا حداکثر ده مورد یافت شد.

شوق و ذوقی که در ایرانی ها برای هرچه زودتر نصب کردن آخرین نسخه برنامه ها وجود دارد در کشورهای صنعتی اصلا وجود ندارد. علت هم ساده است: قیمت نسخه جدید بالاست، نسخه جدید ممکن است دارای معایب بسیاری باشد که چون کسی استفاده نکرده پنهان است و در طول 2 3 سال برطرف می شود، به احتمال زیاد نسخه جدید را دیگران ندارند بنابراین دردسر و خطر و هزینه تبدیل داده ها و فایلها وجود دارد و ...

حتی در مورد نسخه 5، با وجودی که ویرایش 21 آخرین است اما بسیاری از شرکت ها هنوز از ویرایش های قدیمی تر مثل 18 استفاده می کنند. شرکت های غربی در هر موضوعی اصل قابلیت اطمینان reliability را در نظر می گیرند. چیزی که در ایران در سطح پایینی قرار دارد!

امیدوارم این نوشته کمی به همه ما کمک کرده باشد تا قبل از تصمیم برای استفاده از نسخه جدید هر چیزی، کمی نیازها و ضرورتها را بررسی کنیم. آیا کتیا نسخه 5، نیازهای طراحی و مهندسی ما را بر طرف نمی کند؟! آیا واقعا تمام قابلیتهای آن بکار گرفته شده و به این نتیجه رسیده ایم که ناکاراست و حتما باید نسخه جدید را استفاده کنیم.

در ایران همه نرم افزارها مفت و مجانی هستند، اما نیازی نیست برای خرید نان از سر کوچه که با پای پیاده یا حداکثر دوچرخه هم می توان رفت مرسدس بنز سوار شویم!

yones66

عضو جدید
مشکل simdesinger

مشکل simdesinger

برای رضای خدا یک جواب بده ما. نزدیک به 5 باره دارم اینو میپرسم مهندسین محترم . من simdedigner رو نصب کردم مال کتیا 19 البته رو هر ورژنی نصب کردن نشد_19 و 20 و 21) و همش پیغام زیر میاد و میمونه و باید کتیا رو ببندم و دیگه بشینم بزنم تو سر خودم. پیغام اینه :Loding data in doucument f:\program file\Dassault Systemes\B21\intel_a\resources\graphic\AnalysisMes hing.featتو رو خدا منو کمک بدید؟

yones66

عضو جدید
کتیا 2013

کتیا 2013

یک سوال هم داشتم و اون اینه : این کتیای 37 گیگا بایتی دقیقا چه امکانت سیستمی میخواد. من شنیدم مثلا سیستم سرور رمی 500 گیگی میخواد؟ من تو عمرم ندیدم و نشنیدم این مقدرا رم رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد اینکه من نرم افزار سالید رو کار کردم و اومدم وارد کتیا شدم و سالید رو بوسیدم کنار گداشتم. الان دارم رو کتیا برا مدلسازی و آباکوس واسه تحلیل کار میکنم؟ بارها شده خواست کتیا رو ول کنم بچسبم به سالید آخه من آینده کاریش برام مهمه. البته دوست هم دارم مثل منطق کتیا کار مرو اصول باشه سالید اینقده کارا راحت انجام میشه هیچ لذتی نمیرم و احساس میکنم دارم با مایا کار میکنم آخه من تو مایا هم استادم. خلاصه سرتونو درد نیارم بنظر شما من راه درست رو انتخاب کردم؟؟ من 12 سال تو کار طراحی و سه بعدی هستم.