برای تغییر المان ها در ansys workbench باید از command snippet استفاده کنید. و درون اون کد های apdl رو درج کنید. مثلا با دستور et,1,95 المان های یک جسم رو عوض میکنید.(البته نوشتن این دستورات نیاز به فهم درست ساختار کدهای apdl در wb داره.) این قابلیت موجب گسترده شدن قابلیت های wb شده و تقریبا تمام امکانات محیط APDL رو که هنوز وارد wb نشده ، میشه به این شیوه وارد کرد.سلام به همه.همون طور که میدونیم در مدلسازی و تحلیل با نرم افزار انسیس کلاسیک یا هر نرم افزار اجزای محدودی یکی از اولین گام ها تعیین المان مناسب برای تحلیل(مثلا solid65و link8برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح) و در صورت نیاز تعیین real constantهای مورد نیاز است.اما همون طور که بازم اطلاع دارین انسیس مدت زیادیه که محیط جدیدی با عنوان ansys workbenchبرای راحتی کاربر ایجاد کرده و میشه به راحتی به ماژول های مختلفش در اون محیط دسترسی پیدا کرد و آنالیز دلخواه خود رو انجام داد.در نتیچه هرکس بسته به نوع آنالیز مثلا استاتیکی،دینامیک،مودال و ... با انتخاب گزینه مورد نظرش از طریق محیط mechanical در ansys workbenchمیتونه به مدلسازی وتحلیل بپردازه.حالا با این همه مقدمه سوالی که برای من پیش اومده اینه که برخلاف محیط انسیس کلاسیک(که حالا با نام ansys apdlازون یاد میشه)که دارای بانک عظیم المان های مختلفم هست در محیط mechanical ورکبنچ من هیچ اپشنی پیدا نکردم که بشه از طریق اون نوع المان مورد نظر solid,link,contactو...رو بشه انتخاب کرد!!در مثالهایی هم که برای یادگیری ورکبنچ در کتابهای مختلف دیدم جایی ندیدم که اصلا صحبتی از این موضوع به میان اومده باشه انگار که اصلا هیچ اهمیتی نداره!!!از دوستان انسیس کار(من جمله ehsan4476که واقعا هیچ سوالی رو تو این تایپیک بی جواب نذاشتن)کسی می تونه بگه علت این موضوع چیه؟!آیا با توجه به نوع آنالیز خود برنامه المان مناسب رو انتخاب می کنه؟!!!مثلا برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح در این محیط چطوری باید المان های سالید و لینک رو انتخاب کرد؟با تشکر
اولا در تحلیل Transient باید چگالی رو هم وارد کنید.مراحلی که تا اینجا رفتم براتون میزارم،شاید جایی اشتباه کرده باشم.
1.element typeo از نوع solid 10node 92
2.material> structural>linear
EX:2e11
prxy:0.3
3.meshing از global>set
Element edge:0.01
این تا اینجا،اینم عکسش
با rmodif میشه real constant هایی که برای یک المان تعیین کردید رو تغییر بدین.بچه ها سلام
کسی میدونه دقیقا rmodif چیکار میکنه؟
دستور cm هم به کار بردنش چه موقع هایی لازمه؟
زاهنماشو میخونم نمیفهمم...ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید
روش ساده تر اینه که از cohesive zone material استفاده کنید. (متاسفانه این ماده که برای مدلسازی چسب به کار میره از طریق منو ها در دسترس نیست و از دستور TB,CZM,... باید استفاده بشه) . لایه ها رو جدا مدل کنید. بین اونها یک تماس bonded ایجاد کنید و متریال مورد استفاده در تماس رو روی CZM تنظیم کنید.سلام دوستان
من میخوام تو نرم افزار انسیس (ansys) بین صفحات کامپوزیتی تورق (delamination) ایجاد کنم،برای این کار باید از المان INTER204استفاده بشه
هرچی من این انسیس رو زیر و رو میکنم پیداش نمکنم،اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم،یا اگه روش دیگه ای بلده
ضمنا این پروژه من هم در مورد ضربه به کامپوزیت های دارای تورقه،یعنی باید از محیط نرم افزار LS-DYNA تو ANSYS استفاده کنم که تعداد المان ها خیلی محدوده
اگه کتابی،مقاله ای دارین ممنون میشم
اولا در تحلیل Transient باید چگالی رو هم وارد کنید.
ثانیا از قسمت solution control برای تنظیمات substep ها اقدام کنید. تعداد substep ها حساب و کتاب داره. اگر تعیین نکردید تعدادش رو افزایش بدین و تغییرات نتایج رو بررسی کنید.
ثالثا چرا میخواین Transient تحلیل کنید؟ صورت مساله رو دقیق تر بفرمایین. به نظرم نیاز به تحلیل استاتیک غیرخطی داشته باشین.
کد های APDL طبیعتا خیلی مفصله. کدهایی رو که نوشتم در command prompt نرم افزار paste کنید. البته باید در قسمت solution قرار داشته باشید.من با کد کار نکردم!!!نمیدونم چجوریه!!!
اگر منظورتون اینه که تو قسمت automatic time باید on باشم ، هستم.احتمالا تحلیلتون همگرا نشده. لااقل متغیر time باید از 0 تا زمانیکه تعیین کردید باشه.