bahram1992
عضو جدید
نه، میرای بحرانی هم میتونه باشه، چه دلیلی داره میرای بحرانی نتونه باشه؟
نمیدونم چرا فک میکنم میرای بحرانی بعد چندتا نوسان میرا میشه :\ و میرای شدید یهو میمیره

امیدوارم دوباره این ذهنیت اشتباه برام مشکل ایجاد نکنه
ارمین جان ..سلام..اتفاقا من پارسال هم اینو مشکل داشتم ..اصلا الان برام یه مشکلی پیش اومده ..
نمیدونم توی کتابای مدار دیدی یا جاهای دیگه که میان معادله ی مشخصه مدار مرتبه ی دو رو حالت های مختلفش رو رسم می کنند و.. نوسانی میرا و میرای شدید و.. همون 4 حالت که هممون بلدیم بعدش مثلا من توی شکل 2 فقط حالت میرای بحرانی رو رسم کردم..بعدش باز توی کتباای کنترل حالت میرای بحرانی رو به شکل 1 که گذاشتم رسم می کنند ..الان موندم چرا این دو تا فرق میکنه؟؟ مگه نه این که یه سیستم که تابع تبدیلش مربته ی دو هست با ریشه های مکرر ازش عکس لاپلاس بگیریم همین شکل 2 که گذاشتم میشه فوقش توی کنترل میگیم پاسخ پله باید یه سطح دی سی بهش اضافه بشه دیگه ولی توی کتابای کنترل شکل 1 رو می کشند ؟؟!
جواب این سوالمو بدی به احتمال زیاد متوجه میشم برای این سوال برق 92 چرا علامت مساوی هم در نظر گرفته میشه..ممنون.
![]()
ببینید میرای بحرانی دقیقا مرز میرای شدید و میرای ضعیفه! یعنی سریعترین پاسخ بدون نوسان! راستش همین الان رسیدم خونه و به شدت خسته هستم، صبح زود هم دوباره باید بزنم بیرون، در اولین فرصت معادلات رو براتون مینوسیم و میذارم، فقط این نکته رو بگم که شاید اشکالتون این باشه که توی معادلات مقدار ثابت رو در نظر نمیگیرید، راستش یه مقدار مغزم هنگه، سوالتون رو خوب نفهمیدم، فقط این رو بگم که زود تر مردن جواب به این معنی نیست که مسافت کمتری طی میشه، شما وقتی یه مسیر رو با سرعت بیشتری میرید مسافت بیشتری طی نمیکنید، فقط در حالتی مسافت بیشتری طی میکنی که مقصد رو رد کنید و از دور برگردون برگردید به مقصدتون که میشه میرای ضعیف یا زیر میرا
ارمین جان فکر کنم منظورت میرای بحرانی بود که سریع ترین پاسخ رو داره..درسته؟؟
اره من حرفتو قبول دارم که توی این تست گفته مسافت مینیمم باشه و در رابطه با سرعت چیزی نگفته و اگه توی تست اشاره می کرد که کمترین مسافت و سریع ترین پاسخ رو داشته باشه یا حتی تنها میگفت سریع ترین پاسخ رو داشته باشه اون وقت باید دلتا رو برابر با صفر قررا می دادیم
.
.
سوالی که عکسشو گذاشتم رو کجاشو بد گفتم بگو تا بگم ... شما فرض کن یه سیستم مرتبه ی دو داری که تابع تبدیلش صورتش عدد یک هستش و مخرج هم میرای بحرانی هستش حالا ازش معکوس لاپلاس بگیری جوابش باید به شکل دو باشه ولی توی کتابای کنترل شکل یک رو کشیدند دلیلش چی هست به نظرت؟؟
آره دیگه، منم گفتم میرای بحرانی که
نه نمیگم تو بد گفتی، میگم من نمیکشم الان، راستش 2،2 تا 4 تا هم نمیتونم تحلیل کنم الان چه برسه به لاپلاس معکوساین رو در نظر میگیری که ما توی کنترل پاسخ پله رو رسم میکنیم؟ شاید اون تفاوت ایجاد میکنه...
سلام دوستان گلم
جواب تست زیر مربوط به تست برق88 هستش که میگه ماتریس تبدیل pکدام مورد است؟!
قسمت z3نمیفهمم چگونه بدستش اورده ممکنه راهنمایی کنید.
مشاهده پیوست 217484
این فکر کنم حل دانشگاه تهرانه ..چه بد حل کرده من متوجه نمیشم چرا اومده بر حسب ایکس یک دات و.... نوشته در صورتی که توی صورت سوال گفته بر حسب ایکس یک و ... بنویسید
به هر حال ببنید y 3 دات مشتق y 3 هستش پس بعد مشتق گیری طبق عکسی که گذشاتم مقادیر ایکس یک دات و.. از روی صورت سوال جایگذاری می کنیم و ساده سازی میکنیم و به جواب می رسیم..
من فقط متوجه نمیشم چرا ایکس یک برابر با خودش میشه و چیزی دیگه نداره ؟؟
![]()
چون x1 تو معادلات z وجود داره.بعدش شما کافیه به جای مثلا y معادله اش رو قرار بدی و از y هم مشتق بگیری
چون z=px(t تعریف شده.پس معلوم میشه که p حکم ضریب رو برای z داره.و معادلات برحسب x ها باید مرتب بشند
شما y دات رو برحسب x دات نوشتی.خود x دات رو هم بر حسب x مینویسیم دیگه.میخوایم کلا همه چی برحسب x باشه.خب درست منم اینو قبول دارم..
منظورم این هست به روشی که الان y دات رو حساب کردم مگه نباید به یه چنین روشی هم ایکس یک رو بر حسب بقیه بنویسیم و بدست بیاریم؟؟ چرا مثلا ایکس یک برابر نشه مثلا با ایکس یک به علاوه ی دو ایکس دو؟؟
ممنون از شما حواسم به داده مساله نبود...این فکر کنم حل دانشگاه تهرانه ..چه بد حل کرده من متوجه نمیشم چرا اومده بر حسب ایکس یک دات و.... نوشته در صورتی که توی صورت سوال گفته بر حسب ایکس یک و ... بنویسید
به هر حال ببنید y 3 دات مشتق y 3 هستش پس بعد مشتق گیری طبق عکسی که گذشاتم مقادیر ایکس یک دات و.. از روی صورت سوال جایگذاری می کنیم و ساده سازی میکنیم و به جواب می رسیم..
من فقط متوجه نمیشم چرا ایکس یک برابر با خودش میشه و چیزی دیگه نداره ؟؟
![]()
سلام دوستان
اگه میشه راهنماییم کنید.
بین این دو منبع کدومش رو پیشنهاد میکنید؟
امین رضایی: پوران
تقوی کنی: راهیان
امین رضایی کتابشو دارم ولی بنظرم یکم سنگینه و روون نیست. اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم در اختیارم بذارن.
من پارسال جهش خوندم و لی زیاد راضی نبودم.
سلام دوستان
اگه میشه راهنماییم کنید.
بین این دو منبع کدومش رو پیشنهاد میکنید؟
امین رضایی: پوران
تقوی کنی: راهیان
امین رضایی کتابشو دارم ولی بنظرم یکم سنگینه و روون نیست. اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم در اختیارم بذارن.
من پارسال جهش خوندم و لی زیاد راضی نبودم.
سلام به دوستان عزيز. بچه ها به نظر شما استفاده از وويس براي ياد گيري درسا روش خوبيه؟ براي كسايي كه به كلاس كنكور و... دسترسي ندارن؟ اگه كسي تجربشو داره نظرشو بگه . اگه از اين وويسا دارين كه به درد بخوره يا لينكشو بديد ممنون ميشم![]()
روش خوبی نیست بهترین روشه!
من خودم الاان دارم شیرین اابادی رو میخونم از رو جزوه و صداش خیلی خوبه.
جزوشو میتونی تو سایتها با جستجو پیدا کنی یا بخری ولی صداشو فک نکنم چون حجمش تقریبا 2.7 گیگ هستش
ااره باید از اونا که کلاس رفتن بگیریسلام
مگه صداشون هست؟اخه من هرچی گشتم , ویس کلاساشونو پیدا نکردم. هر کلاسش 2.7 گیگ هست یا کلا"؟؟اگه دارین ممنون میشیم که به ما هم بدین.
سپاس
نه متاسفانه تهران نیستمااره باید از اونا که کلاس رفتن بگیری
من دارم ولی باید جزوه درس و جزوه تست و صدا یکی باشه
جزوه ای که دست منه بدخط و پر از غلطه
اگه تهرانی برو یه سر بینش اونجا از بچه هاش بپرسی احتمالا دارن
دوست عزیز اگه بتونین ب نحوی این فایل صوتی رو در اختیار بچه ها وکسایی ک نیاز دارن قرار بدین خییلی لطف بزرگی کردین..ما شهرستانیها امکانات کلاس رفتن نداریم ..اگه میشه ی جوری کمک کنین ماهم بتونیم از صدای ایشون استفاده کنیم.. میتونین فایل رو جلسه ب جلسه بزارین برا دانلود اینجوری شاید بشه ..روش خوبی نیست بهترین روشه!
من خودم الاان دارم شیرین اابادی رو میخونم از رو جزوه و صداش خیلی خوبه.
جزوشو میتونی تو سایتها با جستجو پیدا کنی یا بخری ولی صداشو فک نکنم چون حجمش تقریبا 2.7 گیگ هستش
ممنون دوست عزیز مرسی ک قبول کردین.. خلاصه دیگه ب فکر بچه های این انجمن باشینهر جلسه تقریبا 250 مگابایت هستش و در نهایت 2.7 گیگ
بزارید فایل هاش کامل بشه ببینم چیکار میتونم کنم
البته باید اجازه هم بگیرم ازش چون خودم هم کلاسش نرفتم ولی منو میشناخت از زمان دانشگاه و اوکی داد بهم
بچه ها بنظر من.دوساله که فضای حالت تو کنکور سوال نیومده.من نظر شخصیم اینه که امسال
حتما ازش تست میاد.حالا شمام نظرتون رو بگید
سوال 60 کنکور 92 حالت بود... کنکور 93 تو چند سال اخیر اولین بار بود که حالت سوال نیومد که معمولا از آسون ترین سوالای کنترل هست
نه دوست عزیز.نیست من نگاه کردم دفترچه 92 رو.سوالی از حالت نیومده
اسمی از حالت آورده.اما با معادلات حالت حل نمیشه.با یه میسون ساده.مساله حل میشه